Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59761 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline bozik

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #761 on: November 29, 2013, 20:47:54 »
 :'( :'(

huub stevens---βυζί-κώλος-πρόσωπο
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #762 on: November 29, 2013, 21:18:07 »
κατσουράνη γλύφτη... έτρεξες να τον φιλήσεις μπροστά στην κάμερα. Ιούδα.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #763 on: November 29, 2013, 21:49:15 »
Α ρε γκαρντάσι να σαι καλά γτ νόμιζα οτι εγώ γίνομαι περίεργος επειδή μεγαλώνω. Ο τύπος είναι σκέτο σ-ι-χ-α-μ-α. Για μένα συνοψίζει όλα τα δεινά που κουβαλά στην καμπούρα του αυτό το γαμημένο έθνος. Κοζάρει αμα τον παίρνει η κάμερα κ μετά κάνει την υποκρισία. Πόσο ντεμεκ είστε ρε πούστηδες, τι ΠΑΟΚ να νιώσετε - μην σώσετε να νιώσετε ποτέ. Ο ΠΑΟΚ είναι αντριλίκι και συναίσθημα αληθινό, εσεις είστε ντεμεκ, ετσι γεννηθήκατε κακόμοιροι ....

Χρόνια πολλά στον υπερόπτη. Κάνε τον ΠΑΟΚ μεγάλο ρε κουφάλα κ μεις ειμαστε εδώ.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #764 on: November 29, 2013, 23:35:29 »
και στον βαζελο και στην χανουμα τα ιδια εκανε. εδω θα τα ξεχασει? εχουν να λενε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #765 on: November 30, 2013, 00:14:27 »
Χρονια πολλα καπετανιε, κρατα τις βυζαρες και στειλε τα πουστρακια πισω στο χωριο τους στη χαλανδριτσα, να βγαλουν τη μανα τους στο κλαρι. Μεχρι εκει ειναι σαν ανθρωποι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #766 on: November 30, 2013, 06:32:52 »
Α ρε γκαρντάσι να σαι καλά γτ νόμιζα οτι εγώ γίνομαι περίεργος επειδή μεγαλώνω. Ο τύπος είναι σκέτο σ-ι-χ-α-μ-α. Για μένα συνοψίζει όλα τα δεινά που κουβαλά στην καμπούρα του αυτό το γαμημένο έθνος. Κοζάρει αμα τον παίρνει η κάμερα κ μετά κάνει την υποκρισία. Πόσο ντεμεκ είστε ρε πούστηδες, τι ΠΑΟΚ να νιώσετε - μην σώσετε να νιώσετε ποτέ. Ο ΠΑΟΚ είναι αντριλίκι και συναίσθημα αληθινό, εσεις είστε ντεμεκ, ετσι γεννηθήκατε κακόμοιροι ....

Ετσι..
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #767 on: November 30, 2013, 12:44:37 »
Εμενα με ενοχλει η κινηση που κανει και οχι οτι το κανει μπροστα στην καμερα. Αν επαιζε γενικως ανετο κλιμα δεν θα μου κακοφαινοταν αλλα φαινεται οτι ο παππους δεν νιωθει απο φιλακια και αγκαλιτσες. Υπαρχει αμηχανια. Μου θυμιζει τη κλασσικη σπαστικη συμμαθητρια (λογικα ολοι ειχαμε μια τετοια) στο σχολειο που εφερνε λουλουδια στα γενεθλια του δασκαλου out of the blue. Θα γινω βεζυρης στη θεση του βεζυρη μια φαση.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #768 on: November 30, 2013, 12:54:16 »

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #769 on: December 03, 2013, 16:53:51 »
Χθες ηξερα οτι θα κατεβω στα γιαννενα και θα κερδισω,δε θα δω την μπαλα που θελω αλλα θα κερδιζω αυτα τα μικρα ματς που παραδοσιακα μου κοβανε βαθμους.Αυτο ειναι δικο σου και μονο κατορθωμα.Δε το πιστευω οτι γινετε τοση κουβεντα γυρω απο το ονομα αυτου του προπονητη.
ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #770 on: December 04, 2013, 02:17:34 »
πω πω τωρα ειδα το βιντεο. ου να μου χαθεις σιχαμενε γλυφτη. γαμω την αεκ σου μαλακα κατσουρανη. α ρε ΠΑΟΚ πως καταντησες ετσι εκει που χαιρομασταν τον παμπλο και την παρεα του να πουλανε τρελα, τωρα καμαρονουμε τους γαμπρους της πουτανας της εθνικης. αι στο διαολο ολοι....
γαμιολα ζαγορακη τα ξεπουλησες ολα!
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #771 on: December 09, 2013, 10:15:53 »
Στέφενς:"Με τους βαθμούς που έχουμε αλλού θα ήμασταν πρώτοι"
Ο Χουμπ Στέφενς έκανε λόγο για μία μέρα που "όλα ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ" και έριξε και τη μπηχτή του για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού και της ομάδας του από τη διιατησία με αφορμή το ακυρωθέν γκολ του Νέτσιντ.

Χωρίς παράπονα από τους παίκτες του, αλλά΄εμφανώς "σκασκμένος" από τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωασε:

Για την εικόνα του αγώνα:

"Όταν έχεις 7, 8 ευκαιρίες και έχεις 21 κόρνερ και δεν κάνεις γκολ, τότε δεν αξίζεις να κερδίσεις. Αυτό, όμως, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στη διάρκεια της σεζόν ".

Για τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε στο φινάλε του αγώνα:

"Δεν λέω τίποτα για τον διαιτητή μετά το παιχνίδι, αλλά ο καθένας μπορεί να δει τι συμβαίνει. Ναι του μίλησα (σ.σ. μετά από σχετική ερώτηση). Του είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος μαζί του. Αυτό του είπα...".

Για το γεγονός πώς το δίδυμο Σάλπι-Κλάους φέτος έχει μόνο πέντε γκολ:

"Δεν είναι αρκετά τα πέντε και πιστέψτε με το ξέρουν. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης, αν έρθουν αυτά τα γκολ τότε θα έρθουν κι άλλα".

Για τη μη χρησιμοποίηση του Κατσουράνη στην αρχική ενδεκάδα:

"Διαθέτουμε ένα μεγάλο ρόστερ και όταν το έχεις στη διάθεσή σου μπορείς να κάνει διάφορα. Θέλαμε να βάλουμε ένα φρέσκο παίκτη στη θέση του κουρασμένου Τζιόλη, ένα παίκτη που μπορεί να παίζει γρήγορα και με μία τη μπάλα. Αλλά νομίζω ότι και με τζαβέλλα και Βίτορ δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα"

Για το αν μπορεί να έχει κάποιο παράπονο από τους παίκτες του, όταν έχουν δημιουργήσει 30 τελικές: "Μερικές μέρες όλα είναι εναντίον σου και σήμερα ήταν μία από αυτές".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το Γενάρη:

"Δεν μπορώ να μιλήσω από τώρα για τοι θα γίνει το Γενάρη. Πρέπει να περιμένουμε, δεν μπορώ να πω ποιους θα φέρουμε, Θα δούμε, Δουλεύουμε για αυτό".

Για το αν έχουν χαθεί οι ελπίδες για πρωτάθλημα λόγω του -8 από τον Ολυμπιακό:

"Δεν έχω αλλάξει τη σκέψη μου σε σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό ,μου πριν απ΄το σημερινό παιχνίδι. Σκέφτομαι το ίδιο. Μπορούμε να μετρήσουμε τους βαθμούς... έχουμε δέκα δάκτυλα. Ξέραμε εξαρχής ότι είναι δύσκολο, Με τους βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει δεν είμαστε πρώτοι. Νομίζω μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα συμβαίνει αυτό".

Για τη γνώμη που έχει πλέον για το ελληνικό πρωτάθλημα και με βάση όσα συμβαίνουν τελευταία:

"Έχω να  μάθω και εγώ πολλά..."

Για το αν μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ χρειάζεται το απόλυτο των βαθμών για να κερδίσει πρωτάθλημα στην Ελλάδα:

"Δεν ξέρω αλλά φαίνεται ότι είναι έτσι..".

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/stefens_me_toys_vathmous_poy_exoyme_allou_tha_hmastan_prwtoi.2541397.html
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #772 on: December 13, 2013, 00:11:26 »
Μάλλον καλύτερος θα είναι ο Κωνσταντινίδης στα χαφ από τον Γκαρσία... Τραγικέ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #773 on: December 13, 2013, 00:18:49 »
είσαι υπέυθυνος για το σημερινό μπουρδέλο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #774 on: December 13, 2013, 00:32:13 »
γαμω την ολλανδια σου, τι στο καλο σκεπτοσουν οταν εβαζες κωνστραντινιδη στα χαφ; επιπλεον, στο πρωτο δεν εβλεπες ποσο τραγικοι ειναι ολοι τους; ποσο γατια;;;; γαμω το σπιτακι σου, δεν τους εριξες καμια φαπα να ξυπνησουν στα αποδυτηρια, μηπως και κατεβουν και παιξουν στο β' ;;;; γλαστρα εισαι αναθεμα σε;
γαμω τα παντα ολα σας, πιο looser πεθαινεις ρε βλακα.δεν τους το εμαθες ουτε αυτο;;;;;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #775 on: December 13, 2013, 00:40:10 »
Τα φάγατε τα φράγκα από τον κοσμάκη απατεώνες ολλανδοί. Ο άλλος ήρθε με τα δεύτερα, εσύ πειράματα εκ των προτέρων αποτυχημένα και το αποκορύφωμα ενώ χάνει η ομάδα 1-2 βάζεις τρίτη αλλαγή το παιδάκι. Γελάνε και τα τσιμέντα με την μόντα, κλαίω το 20άρικο που έδωσα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #776 on: December 13, 2013, 01:06:06 »
δηλαδη τι περιμενες ρε φιλε...να δωσεις το 20ρικο και να δεις μια ομαδα να τρωει σιδερα....το οτι ητανε περασμενοι και οτι ειναι Ελληνικη ομαδα δεν το σκεφτηκες....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #777 on: December 13, 2013, 01:09:41 »
Αν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξει ο Γκαρσία, με βάση την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις: "Δεν γνωρίζω. Εγώ κοιτάω προπόνηση με προπόνηση και αποφασίζω αν ένας παίκτης μπορεί να αγωνιστεί ή όχι".

Για τον Κάτσε: "Και μένα μου λείπει. Λείπει στην ομάδα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Στέφενς είπε στον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση για τον Γκαρσία ότι "απλώς ελάτε να δείτε μία προπόνηση

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=89&id=35642

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #778 on: December 13, 2013, 01:12:20 »
οι άλλοι που πέρνουνε ευκαιρίες να φανταστώ ότι γαμάνε στην μεσήμβρια ε..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #779 on: December 13, 2013, 01:14:11 »
είσαι υπέυθυνος για το σημερινό μπουρδέλο