Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59666 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1700 on: May 12, 2014, 18:45:35 »
Και τι ειναι ο Στεφενς δηλαδη, ενα πουτανακι του Ρωσσου? Ειπε ή δεν ειπε 4-5 φορες οτι το ροστερ αποκτηθηκε μετα απο κοινη συννενοηση και συναποφαση? Τα χουμε πει πολλακις αυτα..... Για παραδειγμα: 30 Αυγουστου Νινη δεν πηραμε? Γιατι συναινεσε? Και στο φιναλε αν εξαπατηθηκε απο το παρεακι της εθνικης ας εβγαινε να το καταγγειλει.....

Δεν τον εχω για τον μοναδικο φταιχτη, ουτε καν τον θεωρω κυριο φταιχτη, εγω προσωπικα ξεκινω την ευθυνη απο Ιβαν και παω σε Βρυζα και Τσιστιακωφ, αλλα οχι να τον βγαζουμε και τελειως αθωο τον Ολλανδο. Και γω ηθελα μουνι απο Ολλανδια και Γερμανια, δυστυχως δεν ταιριαξαμε  ;D

βασικα χομο ηταν ο πρωτος ανθρωπος εδω και 4 χρονια που πεταξε εξω τον κοντο.μετα απο αυτο εφυγε σε εναν μηνα οταν η συμπτωση ηταν επαναλαμβανομενη..

ισως ναταν και τυχαιο.κατα τ αλλα δεν διαφωνω στο μονο θεωρημα οτι οποιος και ναρθει προπονητης ομαδα δεν φτιαχνεις αν δεν διωξεις τον καρκινο απο την ομαδα.κι οι συνδεσμοι εχουν αναφερθει κι εμεις λιγο πολυ τους ξερουμε...

Offline wes-4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1701 on: May 12, 2014, 20:30:19 »
Και τι ειναι ο Στεφενς δηλαδη, ενα πουτανακι του Ρωσσου? Ειπε ή δεν ειπε 4-5 φορες οτι το ροστερ αποκτηθηκε μετα απο κοινη συννενοηση και συναποφαση? Τα χουμε πει πολλακις αυτα..... Για παραδειγμα: 30 Αυγουστου Νινη δεν πηραμε? Γιατι συναινεσε? Και στο φιναλε αν εξαπατηθηκε απο το παρεακι της εθνικης ας εβγαινε να το καταγγειλει.....

Δεν τον εχω για τον μοναδικο φταιχτη, ουτε καν τον θεωρω κυριο φταιχτη, εγω προσωπικα ξεκινω την ευθυνη απο Ιβαν και παω σε Βρυζα και Τσιστιακωφ, αλλα οχι να τον βγαζουμε και τελειως αθωο τον Ολλανδο. Και γω ηθελα μουνι απο Ολλανδια και Γερμανια, δυστυχως δεν ταιριαξαμε  ;D

έγραψες πολλά

από τα γνωστά: ομάδα δεν έκανε , δεν άφησε τίποτα πίσω του, μέχρι το χορταστικό : 7 μήνες πονούσαν τα ματια μου.

Να σου πώ

Εμενα μου πονάνε τα ματάκια μου κάπου στα τριάντα χρονάκια. Εάν εσένα σου πονάνε μονο τα τελευταία επτά μηνάκια, βολεύεσαι με λίγο φαίνεται. Ο santos η οποιο γίντι μας παρουσιάσουν ως μεσσία θα σου αρκέσει. Διότι εάν ο ΠΑΟΚ μονο τους τελευταίους μήνες επί Stevens δεν έπαιξε μπάλα σήμαινε ότι πριν έσκιζε.

Επίσης σε παρακαλώ θύμισε μας ποιος προπονητής στον αιώνα τον απαντα βγήκε στην ΑΡΧΗ της συνεργασίας του να καταγγείλει τον ΝΕΟ του εργοδότη?

ΤΡΕΛΑ πράγματα ζητάς μου φαίνεται.

Μα τον θεό ας προβληματιστείς λίγο από τις ίδιες τις διαπιστώσεις σου. Όχι για τον stevens σαν προπονητή.
Αλλα εμάς,ως οπαδούς της ομάδας ΠΑΟΚ που αφήσαμε να συμβεί αυτό που κάνει κάθε ομάδα που τα κεφαλια της (πρόεδρος και αλλα στελέχη) δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

ΜONΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ 7 ΜΗΝΕΣ , κάτι αλλα τσόκαρα τους έδωσες περισσότερο χρόνο

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1702 on: May 12, 2014, 21:20:24 »
Είπε ρε ο άλλος ότι δε πονάνε τα ματιά του 30 χρόνια και πριν έβλεπε μπαλάρα;

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1703 on: May 13, 2014, 02:58:16 »

έγραψες πολλά

από τα γνωστά: ομάδα δεν έκανε , δεν άφησε τίποτα πίσω του, μέχρι το χορταστικό : 7 μήνες πονούσαν τα ματια μου.

Να σου πώ

Εμενα μου πονάνε τα ματάκια μου κάπου στα τριάντα χρονάκια. Εάν εσένα σου πονάνε μονο τα τελευταία επτά μηνάκια, βολεύεσαι με λίγο φαίνεται. Ο santos η οποιο γίντι μας παρουσιάσουν ως μεσσία θα σου αρκέσει. Διότι εάν ο ΠΑΟΚ μονο τους τελευταίους μήνες επί Stevens δεν έπαιξε μπάλα σήμαινε ότι πριν έσκιζε.

Επίσης σε παρακαλώ θύμισε μας ποιος προπονητής στον αιώνα τον απαντα βγήκε στην ΑΡΧΗ της συνεργασίας του να καταγγείλει τον ΝΕΟ του εργοδότη?

Μα τον θεό ας προβληματιστείς λίγο από τις ίδιες τις διαπιστώσεις σου. Όχι για τον stevens σαν προπονητή.
Αλλα εμάς,ως οπαδούς της ομάδας ΠΑΟΚ που αφήσαμε να συμβεί αυτό που κάνει κάθε ομάδα που τα κεφαλια της (πρόεδρος και αλλα στελέχη) δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

ΜONΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ 7 ΜΗΝΕΣ , κάτι αλλα τσόκαρα τους έδωσες περισσότερο χρόνο

Ε όχι και να δικαιολογούμε τον ολανδό που έκανε τον μαλάκα στα εγκλήματα της διοίκησης με σκοπό να τσεπώσει τα φράγκα.
Ο Ολανδός αποδείχτηκε λίγος σε όλα. Ούτε ομάδα έφτιαξε, ούτε αποτελέσματα πήρε, ούτε σοβαρές μεταγραφές έκανε (ο γιος του), ούτε σοβαρές δηλώσεις να ξέρουμε τι μας φταίει. Σε όλα μηδέν ο μάγκας. Μόνο τον τραπεζικό του λογαριασμό αύξησε και χωρίς να δουλέψει. Ένα ανθρωπάκι που δέχτηκε να γλύψει αρχίδια παριστάνοντας τη ρόμπα των αφεντικών του. Δεν έδειξε σεβασμό ούτε στο λαό της ομάδας ούτε καν στο όνομά του. Τυχοδιώκτης απ'τους λίγους. Και το πρόβλημα είναι ότι θα βρεθούν μπροστά μας και άλλοι τέτοιοι γιατί ούτε διοίκηση σοβαρή έχουμε αλλά και μεγαλομέτοχο που πληρώνει χωρίς να ενδιαφέρεται που πάνε τα λεφτά έχουμε. Ιδανική περίπτωση ομάδας για ατελείωτο ψύρισμα. Μόνο αν κινητοποιηθεί ο λαός και βάλει χέρι σ'αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις μπορεί να δούμε σοβαρούς ανθρώπους στην ομάδα μας.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1704 on: May 13, 2014, 15:30:05 »

έγραψες πολλά

Να σου πώ

Δεν θα μπω σε τρυπακι διαλογου με εναν που δεν εκλεισε καν 2 μηνες εδω μεσα, βαζει κουβεντες στο στομα μου που ποτε δεν ειπα, λεει πως ξερει πως σκεφτομαι και σε ποιους εδωσα περισσοτερο χρονο, και με καλει στο τελος να προβληματιστω χωρις να εχει διαβασει ποτε τους προβληματισμους μου.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1705 on: May 13, 2014, 15:35:17 »

βασικα χομο ηταν ο πρωτος ανθρωπος εδω και 4 χρονια που πεταξε εξω τον κοντο.μετα απο αυτο εφυγε σε εναν μηνα οταν η συμπτωση ηταν επαναλαμβανομενη..

ισως ναταν και τυχαιο.κατα τ αλλα δεν διαφωνω στο μονο θεωρημα οτι οποιος και ναρθει προπονητης ομαδα δεν φτιαχνεις αν δεν διωξεις τον καρκινο απο την ομαδα.κι οι συνδεσμοι εχουν αναφερθει κι εμεις λιγο πολυ τους ξερουμε...

Ναι ρε Γιαν αλλα απ' οτι θυμαμαι ο ιδιος τον επανεφερε. Επισης ειχε εμμονη με χρησιμοποιηση και του Κατσουρανη που ηταν ντεφορμε και Νινη που σερνοταν αλλα και με Ολισε. Θελω να πω δηλαδη οτι και γω και ολοι μας θελαμε να χτυπησει και να παραγκωνισει την κλικα και τους αμπαλους. Ομως ο ιδιος ο Ολλανδος δεν ειχε σταθερη πορεια σε αυτο και ετσι μειναμε με τον ευσεβη ποθο...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1706 on: June 29, 2014, 12:31:23 »
"Ο Στέφενςς δεν είχε παίκτες"

-Ο Στέφενς ήρθε στον ΠΑΟΚ και τον έδιωξαν. Πώς το εξηγείς;
"0 Στέφενς είναι ένας ιδιότροπος προπονητής. Έχει την δική του φιλοσοφία και τον δικό του τρόπο δουλειάς. Στον ΠΑΟΚ ακούστηκε ότι δεν δούλευε πολύ. Ό,τι δεν ήθελε να δουλέψει. Δεν μου φαίνεται περίεργο. Το αντιλαμβάνομαι. Και στην Σάλκε δεν ήταν ο δουλευταράς προπονητής. Είναι άλλης κουλτούρας, της παλιάς σχολής. Έχει έναν σταθερό τρόπο προπόνησης, που δεν τον αλλάζει, είναι πολύ αυστηρός και σκληρός στην αντιμετώπιση των παικτών. Απαιτεί δύναμη και πειθαρχία και ζητά κάποια πράγματα που πρέπει να τα κάνεις στο γήπεδο. Στην Σάλκε είχε και παίκτες για να εφαρμόσει την τακτική του. Όταν τους ζητούσε κάτι, ίο εφάρμοζαν στον αγωνι στικό χώρο. Εδώ, στον ΠΑΟΚ, ήρθε ο άνθρωπος και δεν είχε και τους κατάλληλους παίκτες. Γιατί κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει. παίκτες... Θέλουμε παίκτες, για να δυναμώσει η ομάδα/Ηρθε ο Στέφενς, τους έδειχνε κάποια πράγματα, αλλά, προφανώς, δεν μπορούσαν να τα εφαρμόσουν οίο γήπεδο".

-Αποδίδεις την αποτυχία του μόνο στην απουσία του ενδεδειγμένου έμψυχου δυναμικού;
"Το επαναλαμβάνω. Πιστεύω ότι ο Στέφενς δεν είχε τους παίκτες που έπρεπε να έχει για να πετύχει. Εδώ στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ, ή ο Ολυμπιακός, φέρνουν ένα μεγάλο όνομα προπονητή και απαιτούν να μπαίνει μέσα αυτός και να κερδίζει μόνος του. Δεν πάει, έτσι, όμως. Πρέπει να έχει και τους κατάλληλους παίκτες. Αυτή είναι η άποψή μου. Ο ΠΑΟΚ δεν διέθετε και τους καλύτερους παίκτες για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν είχε τους παίκτες στον ΠΑΟΚ ο Στέφενς για να κάνει την διαφορά. Απέκτησε κάποιους αξιόλογους παίκτες ο ΠΑΟΚ πέρυσι, αλλά όταν είναι δανεικοί, δεν κάνεις τίποτα. Πώς θα κάνουμε ομάδα με δανεικούς; 0 δανεικός έρχεται ένα χρόνο για να παίξει και να φύγει. Πόσους δανεικούς πήραμε πέρυσι; Πολλούς. Δεν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα ένας δανεικός..."

Από τη συνέντευξη του Κυριάκου Παπαδόπουλου εδώ 
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_na_ginw_arxhgos_toy_paok.2872152.html

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1707 on: June 29, 2014, 12:35:33 »
Σώωωωπα!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1708 on: October 21, 2014, 06:49:53 »
ποσο μας λειπεις........NOT

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1709 on: October 21, 2014, 12:43:46 »
Εδώ στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ, ή ο Ολυμπιακός, φέρνουν ένα μεγάλο όνομα προπονητή και απαιτούν να μπαίνει μέσα αυτός και να κερδίζει μόνος του. Δεν πάει, έτσι, όμως. Πρέπει να έχει και τους κατάλληλους παίκτες. Αυτή είναι η άποψή μου. Ο ΠΑΟΚ δεν διέθετε και τους καλύτερους παίκτες για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Δεν είχε τους παίκτες στον ΠΑΟΚ ο Στέφενς για να κάνει την διαφορά. Απέκτησε κάποιους αξιόλογους παίκτες ο ΠΑΟΚ πέρυσι, αλλά όταν είναι δανεικοί, δεν κάνεις τίποτα. Πώς θα κάνουμε ομάδα με δανεικούς; 0 δανεικός έρχεται ένα χρόνο για να παίξει και να φύγει. Πόσους δανεικούς πήραμε πέρυσι; Πολλούς. Δεν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα ένας δανεικός..."
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/thelw_na_ginw_arxhgos_toy_paok.2872152.html
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #1710 on: November 03, 2014, 14:14:22 »
http://inpaok.com/205115/%CE%B2%CF%8C%CE%BC%CE%B2%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%86%CE%B5%CE%BD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA/

«Έπρεπε να κάνω ροτέισιον, λόγω και των αγώνων του Europa League, ωστόσο σε κάποιους ποδοσφαιριστές δεν τους άρεσε αυτό. Οι διεθνείς φοβόντουσαν μην χάσουν την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Θεωρούσαν πως αν δεν αγωνίζονται σε κάθε ματς, δεν θα τους καλούσαν στην Εθνική Ελλάδος για τα παιχνίδια του Μουντιάλ. Ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο δεν μπορούσε να ελεγχθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=yrNgI2lzK-A

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1711 on: November 03, 2014, 16:28:37 »
κι εσυ χαρτακι ρε χουμπαρε?

τετοιο ονομα? τετοιο κασε? τετοια ιστορια?

και χαρτακι στον ΠΑΟΚ ρε χουμπαρε? τσ τσ τσ

ΥΓ πεθανα με βιντεο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1712 on: November 03, 2014, 17:17:43 »
Αν θυμασαι προσπαθησε να βγαλει τον μαγκα απο την ομαδα. Δες ποσες αλλαγες τον εκανε( παντα η πρωτη μας ηταν) κ δες ποιος τον αφησες περισσοτερες φορες εκτος. Αυτο ηταν το τελος του. Μας εγρψε και αυτος στ αρχιδια του ξεζουμισε το συμβολαιο κ εφυγε. Να παει να γαμηθει στην τελικη το ατιτλο μουνι με τις μισοδουλειες του.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1713 on: November 03, 2014, 17:27:53 »
ετσι ρε tb.

Τι ειπε δλδ ο στεφενς? αυτο που λεγαμε ολη την χρονια περσι αλλα με περισσοτερες λεπτομεριες.
Οι ελληνοψυχοι εκαναν οτι γουσταραν, πηγε να τους το κοψει αλλα τον κοψανε αυτοι (με το να περπατανε στα ματς) για να παρει μπουλο και να βρουνε την υγεια τους. Με τον αγγελο που δεν τους χαλα χατιρι, μια χαρα τα δινουν ολα ολοι τους.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1714 on: February 13, 2017, 12:14:25 »
12.02.2017 23:50 Metrosport.gr Team
ÓõíÝíôåõîç óôïí ÄÇÌÇÔÑÇ ÄÇÌÏÕËÁ

Ôá ðáñÜðïíá ãéá ôïõò Åëëçíåò äéåèíåßò êáé ç äýíáìç ôçò Ôïýìðáò

Ï ×ïýìð ÓôÝöåíò ìßëçóå «áðïêëåéóôéêÜ» óôç «Ì» ãéá ôïí ÐÁÏÊ, ôïõò Åëëçíåò äéåèíåßò, ôï ìáôò ìå ôç ÓÜëêå êáé ôï êáôåóôçìÝíï ôïõ Ïëõìðéáêïý

Ôï ðÝñáóìá ôïõ áðü ôçí Ôïýìðá ôçí óåæüí 2013-2014 ôï åß÷å ÷áñáêôçñßóåé ðñéí ôñßá ÷ñüíéá ùò ìéá «åõ÷Üñéóôç ðåñéðÝôåéá» ðïõ Þôáí áñêåôÜ äéäáêôéêÞ ãéá ôïí ßäéï. ÐÝñõóé, óôá ìÝóá ôçò óåæüí, áíáêïßíùóå áéöíéäéáóôéêÜ ôçí áðï÷þñçóÞ ôïõ áðü ôçí ôå÷íéêÞ çãåóßá ôçò ×üöåí÷áúì åðéêáëïýìåíïò ðñïâëÞìáôá õãåßáò. Áðü ôï «çóõ÷áóôÞñéï» ôïõ óôï Áúíô÷üöåí ðáñáêïëïõèåß óÞìåñá ôá ôåêôáéíüìåíá óôï åõñùðáúêü ðïäüóöáéñï, åíþ ðñüóöáôá åîÝäùóå êáé ôçí áõôïâéïãñáößá ôïõ ìå ôïí ôßôëï: «Ìçí ðáñáäßäåéò ðïôÝ ôá üðëá».

Ëßãåò çìÝñåò ðñéí áðü ôá ðáé÷íßäéá ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôç ÓÜëêå ãéá ôïõò «32» ôïõ Europa League, óõíïìéëÞóáìå ìå ôïí 63÷ñïíï «ãêñéíéÜñç ôïõ ÊÝñêñáíôå», ðñïóùíýìéï ðïõ ôïõ åß÷áí áðïäþóåé Ïëëáíäïß äçìïóéïãñÜöïé, üôáí ðñïðïíïýóå ôç Ñüíôá, ï ïðïßïò äéáôçñåß êáé ñüëï óõìâïýëïõ óôçí ïìÜäá ôïõ Ãêåæåëêßñ÷åí. ¢ëëùóôå êáíåßò äåí îå÷íÜ ðùò ï ÓôÝöåíò ìå ôç ÓÜëêå åß÷å êáôáêôÞóåé ôï 1997 ôï Êýðåëëï UEFA, ìßá ðïëý ìåãÜëç åðéôõ÷ßá ðïõ ôïí óõíïäåýåé áêüìç êáé óÞìåñá.

Ï ×ïýìð ÓôÝöåíò ðïõ óõíåñãÜæåôáé ìå ôç ÓÜëêå êáèþò Ý÷åé ôïí ñüëï ôïõ åéäéêïý óõìâïýëïõ ìßëçóå óôçí «Ì» êáé ãéá ôá åõñùðáúêÜ ðáé÷íßäéá ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôç ãåñìáíéêÞ ïìÜäá, áëëÜ êáé ãéá ôçí ðñïóðÜèåéá ðïõ êÜíåé ï ÄéêÝöáëïò íá êåñäßóåé ôá ðñùôåßá óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï. Ç óõíÝíôåõîÞ ôïõ Üñ÷éóå ìå ôçí ôõðéêÞ åñþôçóç

Ôé êÜíåôå ê. Óôåöåíò:

«Äüîá ôù Èåþ åßìáé ìéá ÷áñÜ. ÐÝñõóé ôÝôïéá åðï÷Þ üìùò äåí áéóèáíüìïõí êáèüëïõ êáëÜ. Ç êáñäéÜ ìïõ, ôï ìïôÝñ, üðùò ôï áðïêáëþ åãþ, ÷ñåéáæüôáí åðåéãüíôùò áíÜðáõóç, ãé´ áõôü êáé ðáñáéôÞèçêá áðü ðñïðïíçôÞò ôçò ×ïöåí÷Üúì».

Ç áðï÷þñçóÞ óáò áõôÞ óçìáôïäïôåß êáé ôï ïñéóôéêü ôÝëïò ôçò êáñéÝñáò óáò ùò ðñïðïíçôÞò ;

«Áðü éáôñéêÞò áðüøåùò äåí õðÜñ÷åé êÜðïéïò åíäïéáóìüò. ÄÝ÷ïìáé óõíå÷þò äéÜöïñåò ðñïôÜóåéò, áëëÜ ìÝ÷ñé ôþñá äåí Þôáí êÜôé ðïõ íá ìå äåëåÜæåé êáé íá ìå éêáíïðïéåß áðüëõôá. Ùò åê ôïýôïõ äåí ðñÝðåé íá êÜíù êÜôé ìå ôï æüñé. Áí ðñïêýøåé êÜôé ðïõ íá ìå ãåìßæåé, äåí Ý÷ù êáíÝíá ðñüâëçìá íá öïñÝóù êáé ðÜëé ôéò öüñìåò êáé íá ðñïðïíþ ìßá ïìÜäá. ÁëëÜ áõôü äåí ìðïñþ íá ôï îÝñù áðü ôþñá».

Ç ìåãÜëç óáò áãÜðç, ç ÓÜëêå Ý÷åé ìåßíåé áñêåôÜ ðßóù óôï âáèìïëïãéêü ðßíáêá óôçí Ìðïõíôåóëßãêá. Ðùò áîéïëïãåßôå ôçí ðáñïýóá áãùíéóôéêÞ ôçò êáôÜóôáóç;

«Ç ÓÜëêå âñßóêåôáé óå ìéá ìåôáâáôéêÞ ðåñßïäï. Ôï êáëïêáßñé Þñèå íÝïò ðñïðïíçôÞò êáé ôå÷íéêüò äéåõèõíôÞò, åíþ Ýãéíáí êáé ðÜñá ðïëëÝò ìåôáãñáöÝò ðáé÷ôþí. Óôçí ðïñåßá ðñïÝêõøáí êáé ðÜñá ðïëëïß ôñáõìáôéóìïß, ïé ïðïßïé åðçñÝáóáí áðïöáóéóôéêÜ ôï áãùíéóôéêü ðñïößë ôçò ïìÜäáò. ÅîÜëëïõ ðáñá÷þñçóáí ó÷åôéêÜ áñãÜ ôïí Ëåñüú ÓáíÝ óôç ÌÜíôóåóôåñ Óßôõ, êÜôé ðïõ åðçñÝáóå, íïìßæù, ôïí üëï ó÷åäéáóìü ôïõ ðñïðïíçôÞ êáé ôïõ ìÜíáôæåñ. ÌÝóá ó´ áõôü ôï äõóìåíÝò ðëáßóéï, Þñèáí êáé ïé ðÝíôå óõíå÷üìåíåò Þôôåò óôïí ðñþôï ãýñï ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. ×áßñïìáé üìùò ðïõ ôï äéïéêçôéêü ðåñéâÜëëïí äéáôçñåß ìéá ó÷åôéêÞ çñåìßá êáé äåí äçìéïõñãïýíôáé åóôßåò áíáôáñá÷Þò óôéò ôÜîåéò ôçò ïìÜäáò. Áõôü óôçí åðï÷Þ ìïõ äåí Þôáí áõôïíüçôï. (ãÝëéá).

Ðñüóöáôá åß÷á ìéá åíäéáöÝñïõóá áíôáëëáãÞ áðüøåùí ìå ôïí ôå÷íéêü äéåõèõíôÞ ÊñéóôéÜí ×Ýúíôåë, ãéá ôïí ïðïßï ðïëëÜ ðñÜãìáôá, ðïõ äéáäñáìáôßæïíôáé óôï óýëëïãï åßíáé ðñùôüãíùñá. Äéáíýåé êé áõôüò ôï ÷ñüíï ðñïóáñìïãÞò ôïõ».

Ðþò âëÝðåôå ôéò åðéêåßìåíåò áíáìåôñÞóåéò ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôç ÓÜëêå ãéá ôïõò «32» ôïõ Europa League;

«Äåí áðïôåëåß ìõóôéêü, üôé ç ÓÜëêå Ý÷åé Ýíá åëáöñý ðñïâÜäéóìá ó´ áõôÜ ôá ðáé÷íßäéá. Áõôü Ý÷åé íá êÜíåé ìå ôá ñüóôåñ ôùí ïìÜäùí, áëëÜ êáé ôï åðßðåäï ôùí ÐñùôáèëçìÜôùí, üðïõ áãùíßæïíôáé. ¢ëëç äõíáìéêüôçôá Ý÷åé ç Ìðïõíôåóëßãêá êáé Üëëç ôï åëëçíéêü ÐñùôÜèëçìá.

ÁëëÜ áõôÞ ôç öïñÜ ï ÐÁÏÊ èá ðáßîåé óôçí êáôÜìåóôç Ôïýìðá, åíþ ðñéí ôñßá ÷ñüíéá ëüãù ôéìùñßáò, åß÷áìå áãùíéóôåß êåêëåéóìÝíùí ôùí èõñþí. Ç äýíáìç ôçò Ôïýìðáò èá äþóåé þèçóç óôïí ÐÁÏÊ êáé ç ÓÜëêå èá íéþóåé ãéá ôá êáëÜ áõôÞ ôçí äýíáìç ôïõ êüóìïõ. ÁõôÞ åßíáé ìéá óçìáíôéêÞ ðáñÜìåôñïò ãéá ôïí ÄéêÝöáëï».

Ðáñáêïëïõèåßôå áêüìç ôï åëëçíéêü ÐñùôÜèëçìá åí ãÝíåé êáé ôïí ÐÁÏÊ éäéáéôÝñùò;

«Áóöáëþò. Ìå ìåãÜëç éêáíïðïßçóç êáé ÷áñÜ êáôÝãñáøá ôçí áíïäéêÞ ðïñåßá ðïõ Ý÷åé ï ÐÁÏÊ ôç íÝá ÷ñïíéÜ, áöïý ðñïçãïõìÝíùò åß÷å ìåßíåé áñêåôÜ ðßóù óôç âáèìïëïãßá. Ï ÐÁÏÊ ðñÝðåé íá åäñáéùèåß ùò áíôßðáëï äÝïò ôïõ Ïëõìðéáêïý êáé åëðßæù óýíôïìá íá óðÜóåé ôï êáôåóôçìÝíï ôïõ óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï. Ôï áîßæåé áõôüò ï õðÝñï÷ïò êüóìïò ôïõ»

¼ôáí åß÷áí ÷ùñßóåé ïé äñüìïé óáò ìå ôïí ÐÁÏÊ, ôïí ÌÜñôéï ôïõ 2014, åß÷áôå ÷áñáêôçñßóåé ôï üëï åã÷åßñçìá ùò « ðåñéðÝôåéá». Ðþò áðïâáßíåé óÞìåñá ìéá áðïôßìçóç ôçò èçôåßáò óáò óôç Èåóóáëïíßêç;

«Ãéá ìÝíá Þôáí ìéá ùñáßá ðåñéðÝôåéá ìå äéäáêôéêÝò ðáñåíÝñãåéåò. Åß÷á áêïýóåé áðü óõíáäÝëöïõò ìïõ, ðïõ åß÷áí ôçí ôý÷ç íá äïõëÝøïõí óôç íüôéá Åõñþðç, üôé åßíáé ìéá ìïíáäéêÞ åìðåéñßá, ôçí ïðïßá Þèåëá íá æÞóù êé ï ßäéïò!! Áðüëáõóá ôç ðáñáìïíÞ ìïõ óôç Èåóóáëïíßêç, üðïõ Ýêáíá êáé áñêåôÝò íÝåò öéëßåò, åíþ ïé ößëáèëïé ôïõ ÐÁÏÊ Ý÷ïõí ÷áñá÷ôåß áíåîßôçëá óôç ìíÞìç ìïõ. Äõóôõ÷þò êáé ôüôå ï Ïëõìðéáêüò Þôáí áñêåôÜ éó÷õñüò êáé êÜðïéá óôéãìÞ åß÷áìå 13 âáèìïýò äéáöïñÜ, ïðüôå ï ê. Óáââßäçò êÜôé Ýðñåðå íá êÜíåé. (ãÝëéá) ÁõôÞ åßíáé ìïßñá ôùí ðñïðïíçôþí».

«ÕðÞñîáí ðáñáöùíßåò ìå îÝíïõò êáé Åëëçíåò äéåèíåßò»

Ï ÓôÝöåíò áíáöÝñèçêå êáé óôçí áðüöáóÞ ôïõ íá áðïäå÷èåß ôçí ðñüôáóç ðïõ ôïõ åß÷å êÜíåé ï ÉâÜí Óáââßäçò êáé áðïêÜëõøå êáé ïñéóìÝíåò êüíôñåò (ùò ðáñáöùíßåò ôéò ÷áñáêôÞñéóå) ðïõ åß÷å ìå ðáßêôåò ðïõ Þèåëáí íá ðáßæïõí. Áñ÷éêÜ ñùôÞèçêå:

Ðþò óáò Ýðåéóå ï ê. Óáââßäçò ôï êáëïêáßñé ôïõ 2013 íá áíáëÜâåôå ôçí ôå÷íéêÞ çãåóßá ôïõ ÐÁÏÊ;

«Ìïõ åßðå üôé Ý÷åé ôç öéëïäïîßá íá óðÜóåé ôçí ðñùôïêáèåäñßá ôïõ Ïëõìðéáêïý êáé íá êÜíåé ìéá êáëÞ ðïñåßá óôá åõñùðáúêÜ êýðåëëá. Åãþ ðáñáêéíïýìåíïò áðü ôçí åðéèõìßá íá åñãáóôþ ìéá öïñÜ ìáêñéÜ áðü ôçí ÊåíôñéêÞ Åõñþðç Þèåëá íá óõìâÜëëù ó´ áõôü ôï åã÷åßñçìá. Äõóôõ÷þò ôï ñüóôåñ äåí Þôáí ôüóï äõíáôü êáé åõñý, üðùò ðéóôåýáìå óôçí áñ÷Þ ôçò óåæüí. Óôçí ðïñåßá ðñïóôÝèçêáí êáé êÜðïéåò «ðáñáöùíßåò» ìå ïñéóìÝíïõò îÝíïõò ðáß÷ôåò êáé ¸ëëçíåò äéåèíåßò, ðïõ èåùñïýóáí üôé Ý÷ïõí êåêôçìÝíá äéêáéþìáôá, åí üøåé êáé ôïõ ÌïõíôéÜë óôç Âñáæéëßá, Ýíáíôé íåáñþí êáé ôáëáíôïý÷ùí ðïäïóöáéñéóôþí. Áõôü ôï ðñüâëçìá, äõóôõ÷þò, äåí êáôÜöåñá íá ôï ëýóù…»

Áðïêëåßåôå óôï ìÝëëïí íá äéáóôáõñùèïýí êáé ðÜëé ïé äñüìïé óáò ìå ôïí ÐÁÏÊ;

«Óôç æùÞ êáé óôï ðïäüóöáéñï ðïôÝ äåí îÝñåéò ôé óïõ îçìåñþíåé. ×áßñïìáé ðÜíôá üôáí âñßóêïìáé óôç Èåóóáëïíßêç. Äõóôõ÷þò äåí èá ìðïñÝóù íá ðáñáâñåèþ óôçí Ôïýìðá óôï ðñþôï ìáôò ëüãù áíåéëçììÝíùí õðï÷ñåþóåùí óôç ãåñìáíéêÞ ôçëåüñáóç. Åëðßæù üìùò óôïí áãþíá ñåâÜíò óôï Ãêåæåëêßñ÷åí íá áíôáìþóù ìå ðáëéïýò ößëïõò ìïõ áðü ôïí ÐÁÏÊ».

http://www.metrosport.gr/index.php/article/ta-parapona-gia-tous-ellines-diethnis-ke-dinami-tis-toumpas

Ïé ñåôóéíïðíé÷ôåò ìðåñäåìåíïé ôá ëåãáìå, ïé ëïéðïé äéáâáæáí êïëêá..