Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1640 on: March 05, 2014, 15:42:48 »
Ρε zouvale δεν μπορω να καταλαβω τι σου εδειξε κ εισαι τοσο μεγαλος οπαδος του! Για τα αγωνιστικα παραπεμπω στα ποστ του tasouli. Για την πειθαρχεια ολοι ειδαμε τι γινοταν στην ομαδα.  Μιλας για την φιλοσοφια μιας παε γενικα, οτι δλδ πρεπει να δινει 2 χρονια σε καποιον να δουλεψει και το δεχομαι αυτο οταν αυτος δεν λεγεται Δωνης ή Τσιωλης φυσικα. Αλλα απο εκει κ περα θες να δεις κ οτι ο αλλος ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Εσυ ειδες κατι τετοιο;; Ο Μπολονι, το μεσημερι τον διωξαν κ το πρωι αυτος μιλουσε στους δημοσιογραφους κ τους εδειχνε στον πινακα πως θα παιζει ο ΠΑΟΚ του χρονου. Εκεινου να του δωσεις 10 χρονια, οχι 2. Αλλα να τα δωσω στον Στεφενς που δεν εδειξε ποτε κατι τετοιο; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι τοσο υπερ του προσωπικα. Αν ειναι γιατι φοβασαι για τον επομενο, τουλαχιστον πες ειναι γιατι φοβαμαι οτι ο επομενος θα ειναι ο Σαντος ή ο καθε τυχαιος ελληνας.

ΥΓ. http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/to_mathhma_taktikhs_toy_mpoloni.1786205.html  Για του λογου το αληθες.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1641 on: March 05, 2014, 15:46:59 »
οσα σ εδειξε και η καφε σαρδελα 2 χρονια.
νομιζω οτι εστιαζουμε λαθος το ολο θεμα.
δεν ειναι το οτι, αλλα το ΠΩΣ !

Τελος παντων, καθενας το μακρυ και το κοντο του εδω μεσα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1642 on: March 05, 2014, 15:49:48 »
sui αδερφε να σου θυμισω οτι η καφε σαρδελα τα 2 πρωτα χρονια αποδοκιμαζοταν απο τους VIP και αποθεωνοταν τοτε απο ολη την 4 κυριως αλλα κ 5-6....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1643 on: March 05, 2014, 15:51:31 »
ρε ο καθενας μπορει να εχει οποια γνωμη γουσταρει αλλα αυτο που χανουν καποιοι ειναι οτι οποιος και ναναι προπονητης σε αυτη την ομαδα δεν προκειται να δεις χαιρι με αυτην την κλικα.επισης ο τσε το πιασε το νοημα με την γκοντσαρεβα...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΕΦΕΝΣ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;ΤΡΩΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ;

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1644 on: March 05, 2014, 15:56:14 »
Έχετε κολλήσει με το αν έδωσε το ΟΚ για τις μετεγγραφές του καλοκαιριού.
Αν και ήρθε αρχές Ιουνίου ας δεχτώ πως μέχρι τέλος Αυγούστου δεν έκανε τίποτα.
Ο ΠΑΟΚ έστω και μ'αυτούς δεν έπρεπε να είναι χαλαρά δεύτερος και με καλύτερη εικόνα?
Το χειμώνα δήλωνε πως δεν καίγεται για αμυντικό. Μάλιστα. Φανταστείτε αυτή την ομάδα και χωρίς τον Ίνσα.
Με βάση τη συνέντευξή του δεν πήγε να τον φάει κανείς. Ή έτσι είναι ή απλά είναι ψεύτης ή δεν έχει διάθεση να κοντραριστεί με κανέναν. Και τα τρία είναι κατά του.

με το ιδιο σκεπτικο η ομαδα του ΠΑΟΚ με τον σαντος που δεν επαιρνε αποτελεσματα τα πρωτα δυο χρονια γιατι τον κρατουσαμε???? αφου δουλευε και τακτικη .....

Φίλε τη δεύτερη χρονιά του Σάντος βγήκες δεύτερος με 8-9 πόντους απ' το γαύρο πάνω από βάζελο-αεκ που είχαν καλύτερα ρόστερ απλά ντέρμπι δεν πήρες και στα πλέι οφ σε σφάξαν.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1645 on: March 05, 2014, 16:03:19 »
ρε συ με σφαξανε στα πλειοφ αλλα σε οσα ματς και να παιξα οακα 2η 3η χρονια με κατεβασμενα αυτια εφευγα.και κιχ δεν εβγαζα...με τρελαινει η σαντολαγνεια

υ.γ το οτι αφηνει μπηχτες σε αυτη την συνεντευξη για τους ελληνες μονο εγω το βλεπω ρε πουστη;

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1646 on: March 05, 2014, 16:06:03 »
gianniwths4 και όλες οι αποτυχίες να φορτώνονται στην κλίκα όμως βολεύει πολύ κόσμο, δεν χρειάζεται καμιά κλίκα για να κάνει μια ομάδα μπουρδέλο, αρκεί και μόνο η διοικητική δομή του ΠΑΟΚ να τον κάνει μπουρδέλο. Μίζας πρόεδρος, ζαγοράκης σύμβουλος, χου χου προπονητής, τσιστιάκωφ αρχισκάουτερ, γκοντζάρεβα μαυροφρύδης στα οικονομικά, παντελής κωνσταντινίδης δεν ξέρω τι κάνει στην ομάδα, γκαγκάτσης στα γραφεία, υπάρχει περίπτωση να συμφωνησουν όλοι αυτοί για να παρθεί μια απόφαση?? Το λάθος στην ομάδα είναι εκεί, τώρα το ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι ανεπαρκείς και λαμόγια μόνο ο σαββίδης δεν το ξέρει ή μπορεί να το ξέρει και να τους αφήνει γιατί έτσι τον συμφέρει, ακόμα και άυριο αν φύγουν όλοι αυτοί και έρθουν άλλοι στην θέση τους άγνωστοι μεταξύ τους πάλι μπουρδέλο θα είναι η ομάδα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1647 on: March 05, 2014, 16:12:52 »
ρε συ τασο δεν ειμαστε χαζοι ρε φιλε.το οτι εχει πεσει τρελο φαγοποτι δεν χρειαζεται μαντικες ικανοτητες.μονο περσι να θυμηθεις ποιον εφερες προπονητη.το οτι ακομα εχουμε τον γκαγκατση στην ομαδα ειναι ξεφτιλα.εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι δουλεια κανει εκει μεσα αυτος.στην τελικη απο οταν ανελαβε ο ζαγορακης καποιοι ειναι ακομα εκει...δεν ειναι θεμα διοικητικης δομης δηλαδη μην τρελαθουμε

ξες τι ειναι ρε φιλε να ρωτας τον αλλον καταμουτρα εξηγησε μου γιατι ο ζαγορακης ειναι στην ομαδα ενω ο εργοδοτης σας ειπε δημοσια πως "εχασε" 300 χιλιαρικα και να σου λεει ωραιο καιρο εχει σημερα;

εσυ πες το διοικητικη δομη.εγω το λεω κλικα

και στην τελικη ειλικρινα βγαλανε οι σφ ανακοινωση και το 80% εδω μεσα την κανει γαργαρα...τι να λεμε...με ποιους καθομαστε και συζηταμε στο κατω κατω...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1648 on: March 05, 2014, 16:14:57 »
τον λετε οτι δεν εκραξε οτι δεν ξεπροσθιασε τους κακους κτλ κτλ κτλ....αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι και ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΜΠΛΟ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.....για τον Στεφενς γιατι να ισχυει κατι διαφορετικο????

αδερφε αυτο ακριβος.. ο Παβλο δεν ειπε τιποτα για να μιν κανει κακο στιν ομαδα.. ο στεπηενς αντιθετα τους υπερασπιστικε.. εμεις το ειχαμε σκινι κορδονι οτι ο γχ του πριονιζει τιν καρεκλα και αυτος σιμερα ειπε οτι θελει να κρατισουν σχεσεις φιλικες στο μελον...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1649 on: March 05, 2014, 16:17:52 »
sui αδερφε να σου θυμισω οτι η καφε σαρδελα τα 2 πρωτα χρονια αποδοκιμαζοταν απο τους VIP και αποθεωνοταν τοτε απο ολη την 4 κυριως αλλα κ 5-6....
:gruebel:
οκ ακρη δεν βγαζουμε, εχεις δικιο. αλλα λεω αλλα λες.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ :thumbok:

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1650 on: March 05, 2014, 16:22:54 »
βασικά αν τα έγραφε η l'equipe οκ θα τα πίστευα όλα, τώρα ίσως όχι.

ΓΕΝΙΚΑ
ο τρόπος που ακόμα και τώρα μιλάει δείχνει ότι μου έδειξε όλη τη χρονιά
μπορεί να είναι καλός ή να ήταν καλύτερος  ή δε ξέρω τι αλλά αυτό που εισπράττω είναι ότι και στην ομάδα όλο το 9μηνο:
ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ... μια αδιάφορη Politically correct παρουσία που εκ των αποτελεσμάτων απέτυχε.

στο καλό και καλή σου τύχη.
δεν πρόσφερες ιδιαίτερα και δεν βλέπω ότι και να έμενες θα είχαμε κάτι άλλο να περιμένουμε.
σχεδόν ευχαριστούμε. απλά γιατί όκ δε μπορεί κανείς να σου προσάψει ότι δεν είσαι κύριος.

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1651 on: March 05, 2014, 18:34:38 »
κοιταξτε τωραα ενα παραδειγμα,δεν ξερω αν ειναι το σωστο τοπικαλλα επειδη σκαμε και δεν ξερουμε τι φταιει.
εχει προπονηση χθες ο γιος μου και στο ακριβως διπλα γηπεδο στις 5 το απογευμα ειχε προπονηση το καρναβαλι της εθνικης.ηθελα να κραξω ,να βρισω αλλα το ξανασκεφτηκα και λεω θα με πουν γραφικο ,θα ειχαμε γελακια, μπορει να μου την πεφτανε και ολοι μαζι ή τα σταφ που ειχανε τον ελεγχο του χωρου.μαλον καλα εκανα μετα και απο δευτερη σκεψη,αφου εβλεπα γελακια  χαβαλε σπρωξιματα ,κουκουρουκου καταστασεις μεταξυ παικτων και ας εχει νερμπυ την κυριακη που θα σκοτωνομαστε μαλον μεταξυ μας πρωτα,και υστερα με τους αλλους,διδυμα κοντου-βυντρα,τσατσου-καραγκουνη,τζαβελα-μανιατη-σαμαρη,σαντος-τσατσου κλπ κλπ. μονο ο γλυκος ειχε σοβαροτητ σε μια γωνια ή μπορει να ητανε και ψαρωμενος. δε γαμιεται σε λενε. το συμβολαιο να τρεχει ,παντελονιαζουνε αυτοι, πουστογαβρος την κυριακη και σκοτωθειτε μαλακες, τους βριζει η ΠΑΟΚΣΗΔΙΚΗ κοινωνια αλλα γελακια ,ολα καλα. τι να βρισεις και τι να πεις και καθομαστε και κλαιμε για την αρρωστεια μας,χολοσκαμε ,χανουμε χρονο και χρημα ,να μου πεις τι περιμενεις να παιζουνε μπουνιες μεταξυ τους? οχι αλλα και ολο αυτο που ειδα δεν μου καθισε καλα .
μονο ο χεστης που ηρθε κοντα σε εναν παγκο εκει και ρωτησα σιγανα αν θα ερθει πισω μου εριξε ενα χαμογελο που το εξελαβα ως το κλεισμενο τωρα μου λες.τσπ. με επιασε ενα μουδιασμα δε λεω. επικες στιγμες του χρονου παλι.

δεν πρεπει να πω ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ αλλα ρε τον φουκαρα τον κοσμο του ΠΑΟΚ .αυτο ειναι το σωστο.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1652 on: March 05, 2014, 19:04:33 »
μονο ο χεστης που ηρθε κοντα σε εναν παγκο εκει και ρωτησα σιγανα αν θα ερθει πισω μου εριξε ενα χαμογελο που το εξελαβα ως το κλεισμενο τωρα μου λες.

η μονη ειδηση απο αυτο που ειπες ειναι οτι χαμογελασε  :D

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1653 on: March 06, 2014, 13:10:48 »

Ενώ τώρα, τις ανακοινώσεις υπέρ Στέφενς τα επίσημα τις έγραψαν, ε;

ΟΚ, περνάς φάση, το δέχομαι...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1654 on: March 09, 2014, 11:49:58 »
Εκλεισε στουτγκαρδη .απαιτω απο αδερφο να παει να μιλησουν αν γινεται ,θελω ονοματα,να του πει βεβαια και για βρυζα κοντο και τσατσουρ
Φυσικα να παραδεχτει οτι ηταν μερος της αρχικης συμφωνιας η αποδοχη πραγματων απο την κλικα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1655 on: March 09, 2014, 12:06:27 »
ρε τον τουρίστα.....ούτε μια εβδομάδα άνεργος δεν έκατσε.....
καλά εκεί στην στοτγκάρδη τόσο απογοητευμένοι είναι κ παίρνουνε τον γέρο που δεν κάνει τεχνική..? έτσι θα μείνετε ρε στην κατηγορία..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1656 on: March 09, 2014, 12:19:43 »
Απογοητεύτηκα εγώ και μαζί μου όλοι οι ψαγμένοι  :'( του φόρουμ, που περιμέναμε (sic) να γίνει τηλεσχολιαστής. Δεν υπάρχει θεός, λαίμαι... Ευτυχούλης-4- ::)

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1657 on: March 09, 2014, 12:20:35 »
καλά εκεί στην στοτγκάρδη τόσο απογοητευμένοι είναι κ παίρνουνε τον γέρο που δεν κάνει τεχνική..? έτσι θα μείνετε ρε στην κατηγορία..?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #1658 on: March 09, 2014, 13:00:44 »
Είναι προφανές: Πανικόβλητος ο τουρίστας Ολλανδός, επαθε τετοιο πατατρακ απο την αδυναμία του να εκμεταλευτεί αποτελεσματικά το έμψυχο υλικό αλλα και τις υπερσυγχρονες υποδομές της μαγευτικής Ν. Μεσημβρίας,  που υπέγραψε στην τριτοκοσμική Στουτγκαρδη.

Ρε το φουκαρα τον κοσμο του ΠΑΟΚ, Οτι πιο ευστοχο διαβασα τελευταία

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1659 on: March 09, 2014, 14:34:43 »

είναι μια προσέγγιση και αυτή. το χάσαμε ίσως το κελεπούρι.
είναι βέβαια και ακόμα μία... αυτή που λέει (και περισσότερο αυτή επιβεβαιώνεται παρά το να ξαναβάψουμε το άσπρο μαύρο λέγοντας για τον κατατρεγμένο αδικημένο Στεφενς) ότι από το Νοέμβρη έχει προτάσεις και επειδή ξενέρωσε ήθελε να την κάνει. ευτυχώς το χάσαμε το "κελεπούρι".