Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 60526 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1500 on: February 28, 2014, 18:29:30 »
κανεις δεν στεκεται σε ενα δοκαρι και μεσα και σε ενα δοκαρι και εξω, μακαρι να ηταν μονο αυτο... μιλαμε για το δασος κ οχι για το δεντρο

χοντρικα το ζητημα ειναι οτι:
- αυτους τους 8 μηνες δεν εχουμε δει την ομαδα να παιζει ποδοσφαιρο, ΟΥΤΕ να εχει ενα σταθερο κορμο, ΟΥΤΕ καν σταθερο τροπο αναπτυξης
- οι επιλογες του στο κουτσαρισμα ειναι πολλες φορες αστοχες και ακατανοητες
- δεν δειχνει να αντιλαμβανεται το μεγεθος του ΠΑΟΚ και τον ψυχισμο του συλλογου κ του κοσμου του
- οι εκτιμησεις του για την ατομικη ποιοτητα των παικτων μας ειναι τραγικες
- οι 3 μεταγραφικες κινησεις που εκανε προσωπικα τον χειμωνα δεν εχουν βοηθησει
- δειχνει συγκαταβατικοτητα εως αδιαφορια στο τραγικο τροπο που λειτουργουν βρυζας-σιστια-γχ ή ακομα χειροτερα δεν δειχνει να αντιλαμβανεται λαθη που γινονται απο το καλοκαιρι στον σχεδιασμο της ομαδας

Επειδή η ένδειξη σεβασμού σε συμφορουμίτες είναι προϋπόθεση για το καλύτερο μέλλον του φόρουμ, θα σου απαντήσω στα σημεία ένα-ένα με ειλικρίνεια.

1. Η ομάδα είχε αρχίσει να ρολάρει Νοέμβρη-Δεκέμβρη. Εκεί είχαμε και καλά παιχνίδια. Μετά άλλαξε όλη και θα χρειαστεί να περιμένουμε να τη δούμε να ρολάρει και πάλι.
2. Κι εγώ έχω πολλές φορές αυτήν την εντύπωση, αλλά π.χ. για Νίνη-Ολίσε στην Τούμπα με Μπενφίκα του βγήκε. Δεν έχεις όμως ρε συ και παίχτες-βαρόμετρα. Μόνο ο Λούκας εμένα με έχει πείσει από τους προ Δεκέμβρη παίχτες ότι θα μπορούσε να σταθεί στην ομάδα που έχει κατά νου. Και ίσως όχι βασικός. Γιατί μια ιδέα του τι θέλει να κάνει, την έχουμε πάρει χαμπάρι.
Μετά ήρθαν Νάτχο, Μαντούρο, Κάτσε (επιστροφή), Ινσαουράλδε και βρήκε πάλι τα πατήματά του ο Λίνο (κάνει φοβερό δεύτερο μισό) και η ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο ξανά. Παρά τις ήττες, εμένα με πείθει ότι η ομάδα μαθαίνει, προοδεύει.
3. Συγχέεις τους παράγοντες-υπαλλήλους και τους δημοσιογράφους με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Το μπλαζέ υφάκι, που εκνευρίζει και άγιο, το έχουνε όλοι οι Ολλανδοί (πλην Χάαν, που όμως δεν μετράει, γιατί ελληνοποιήθηκε σε χρόνο dt στα πολιτιστικά κέντρα ;D). Αλλά εδώ εμείς δεν βρίζουμε την αντεπαγγελματική στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΑΡΔ; Αυτός, σαν καθαρός επαγγελματίας, τι περίμενες να κάνει; Να τους λέει τα πλάνα του φόρα παρτίδα, ότι θέλει να αλλάξει την ομάδα, να την ξηλώσει και να κάνει άλλη; Θα βγει και θα στηρίξει τους «Ποκοπίκους», που γράφει κι ο Σπυρόπουλος, μέχρι να βρει άλλους. Κάποιους βρήκε. Τώρα θα τον κρίνω, τους επόμενους μήνες. Να στο πω κι αλλιώς: Δεν μπορείς να δίνεις σε έναν μάγειρα κουβερτούρα, αυγά και αλεύρι και να του λες «φτιάξε αστακομακαρονάδα». Θα φέρει πρώτα το μακαρόνι και λίγο αστακό, αφού παίζει πολύ καβούρι στην κουζίνα του...
4. Δεν σε πιάνω. Ίσως επειδή θεωρώ ότι θέλει να παίξει άλλο ποδόσφαιρο απ' αυτό που μπορούν οι παίκτες, γι' αυτό και η κρίση του για τους παίκτες δεν είναι αξιολογική. Έχουν απλά άλλα ποδοσφαιρικά χαρίσματα. Για αμυντικογενές ποδόσφαιρο είναι/ήταν (μιλάω και για τον πρώην ποδοσφαιριστή της αντεπίθεσης, το 14). Ο Στέφενς θέλει ελκυστικό ποδόσφαιρο, τοτάλ φούτμπολ. Το είδαμε για λίγο με ΟΦΗ.
5. Ο Μαντούρο των γκολ δεν έχει βοηθήσει; Ο Μάρτενς τραυματίστηκε, αλλά ΟΚ, φταίει ο Στέφενς. Ο Χούσεν θα συμφωνήσω. Έφερε και Ινσαουράλδε και έτρωγε κράξιμο γι' αυτό στην αρχή. Τώρα όμως που άρχισε να παίζει, τώρα τον έφερε ο... Τσιτσιάκωφ...
6. Συγκαταβατικότητα (εγώ το ονομάζω εμπιστοσύνη στην προϋπάρχουσα ομάδα συνεργατών) έδειξε στην αρχή. Ήθελε παίκτες με Χ χαρακτηριστικά και αυτοί του είπαν «ορίστε, αυτοί είναι». Τώρα που έδειξε ότι δεν του αρέσουν, τώρα έγινε... ανίκανος και υπεύθυνος για την συγκαταβατικότητα.

Απ' ότι καταλαβαίνω, ξέρεις άτομα μέσα στην ΠΑΕ. Βλέπω ότι αφήνεις αυτό να επηρεάζει την κρίση σου. Αν κάνω λάθος, διόρθωσέ με.
1. πες μου ενα καλο παιχνιδι εκεινη την περιοδο, σωστα επισημαινει ο μπιλ εφαγες 4 απο τον γκει.. και μιλαμε για 8 μηνες που δεν εχεις ουτε σοβαρη αναπτυξη αλλα γιομες κατσουρανη ουτε κορμο
2. αφου συμφωνεις οτι εχει κανει λαθη παλι καλα... για το οτι η ομαδα προοδευει επετρεψε μου να διαφωνησω πληρως, δεν βλεπω κατι προς αυτην την κατευθυνση
3. καμια σχεση σαβατζ τι αρδ μου γραφεις, εγω αλλο επισημαινω... εχουμε πει χιλιες φορες ολοι μας -κ εσυ μαζι- οτι θελουμε μια ομαδα μεσα στο γηπεδο ανταξια του κοσμου κ της ιστοριας μας. Θελουμε μια ομαδα με μαχητες να παλευει, να τα δινει ολα και να παιζει τιμια σαν τεραστιος συλλογος που ειμαστε. Που ειναι αυτη η νοοτροπια; γεμισαμε γατακια, παλαιμαχους και αδερφες που χανουν και μετα βγαινουν εξω για ποτακι χαλαρα
4. εννοω οτι οταν μου λεει οτι ο κατσουρανης με τον τζαβελλα τον καλυπτουν στα μπακ, οτι ο σαλπι εχει ποιοτητα κτλ εγω τραβαω τις πουτσοτριχες μου... οταν θεωρει οτι παικτες σαν αυτους εχουν θεση στον ΠΑΟΚ που κανει πρωταθλητισμο συγνωμη αλλα ειναι εκτος τοπου κ χρονου. Τωρα για το ελκυστικο ποδοσφαιρο που γραφεις πραγματικα βλεπουμε αλλες ομαδες ισως, ειδικα στο ματς με τον οφη στο 2ο ημιχρονο ειχαμε γιουχα αν θυμασαι λολ που ειδαμε κ τοταλ φουτμπολ απο τον ΠΑΟΚ ελεος ρε παιδια
5. ο μαντουρο εβαλε 2-3 γκολ σε τελειωμενα παιχνιδια στην τουμπα με χωρια.. σε σοβαρους αγωνες ηταν αρνητικος, τι να τον κανω τετοιον παικτη
μαρτενς περιμενω να δω... ινσουλινης ειναι μεταγραφη σιστιακοφ (και ο νατχο), ουτε τον ηξερε ο στεφενς - σου θυμιζω οτι ελεγε οτι ειναι καλλυμενος με κατσουρ-τζαβελλα ακομα κ μετα τον τραυματισμο βιτορ αλλα τουν εκοψε του σιστια και ειδε οτι και 5χρονα βλεπαν, οτι θελουμε οπωσδηποτε αμυντικο
6. δηλαδη πως εδειξε οτι του δεν του αρεσουν; μονο τον τσεχο εδιωξε, με ολισε, νινη, κατσουρ κ λοιπους παιζουμε... δεν ειναι χαβος, να βγει να πει οτι θελω σοβαρες μεταγραφες για να κανω εργο στην ομαδα... νοοτροπια να βγει η χρονια εχει

δεν το εχω κρυψει οτι εχω καποιους γνωστους γιατι μεγαλωσα καβαλα... λεω μονο αυτα που βλεπω να εισαι σιγουρος, μου προκαλουν αηδια πλεον ζαγορακης-βρυζας και γχ... στο ματς με την μπενφικα αρνηθηκα τζαμπα εισοδο οταν με τηλ ο ξαδερφος μου να ανεβω, η απαντηση μου στο γιατι;;; γιατι δεν ηθελα να χαιρετισω αυτους τους μαλακες που καιρο τωρα βριζω, ετσι απαντησα, δεν ειμαι ανθρωπος που για ενα εισητηριο αλλα θα λεω απο πισω και αλλα θα κανω

τελος εχω να πω οτι γενικα κανουμε συζητηση... φυσικο ειναι να διαφωνουμε τοσα ατομα

αλλα ρε παιδια ανεβαστε λιγο τον πηχη... ΠΑΟΚ εισαι ρε γαμω τον δια, ειναι δυνατον να ειμαστε ευχαριστημενοι οταν βλεπουμε αυτα τα χαλια; κατεβηκες με την μπενφικα σαν χωριο, με φοβο μεσα στο ιδιο σου το σπιτι, που αλλα χρονια θα χαναν απο το αεροδρομιο... μιλαμε για αλλοιωση DNA, δεν το δεχομαι

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1501 on: February 28, 2014, 20:46:13 »
λοιπον να γραψω και γω την παπαρια μου για τον Στεφενς.....

Το ΟΛΟ λαθος φυσικα και ξεκιναει απο την διοικηση που με απλα λογια ΔΕΝ προστατευει την ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ επενδυση που εχει κανει εως τωρα στο αγωνηστικο κομματι και τον αφηνει (Στεφενς) ΕΡΜΑΙΟ σε καθε τυχαρπαστο δημοσιογραφισκο της Θεσσαλονικης που επειδη εχει μια εκπομπη στο ραδιο εχει την εντυπωση οτι εχει μια δυναμη στο να επηρεαζει τα του ΠΑΟΚ με διαφορες εικασιες/υποθεσεις/εξυπναδες/ψεματα...επισης στα παιχνιδια με την Μπενφικα ειδα οτι αυτη η ασυλια και η θρασυτητα εχει φτασει και στους αθηναιους εξυπνακηδες (τσωχος/και ο αλλος ο γκριζομαλλης ο παρουσιαστης) που αντι να σεβαστουν την ακροαματηκοτητα που τους προσφερει η ομαδα μας (αρα και ΛΕΦΤΑ) ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ την ομαδα που κανει μια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΙΓΕΙΑΝΘΕΙ και να ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ....

-ειπε μαλιστα ο ενας οτι η μπενφικα ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΑ απο τον ΠΑΟΚ....(τ ακουσαμε και αυτο)

Βλεπω επισης οτι ο λαος μας επηρεαζεται ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ των δημοσιογραφισκων οι οποιοι δημιουργωντας ΚΛΙΜΑ καταφερνουν ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ....(ασθησεις= οραση,ακοη κτλ)

Δηλαδη λενε οτι Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ....ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΩ....ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ.....ακομα και ο γκευ που την περασε επαιξε πολυ πιο υποδιεστερα απο τον ΠΑΟΚ και προκαλω τον καθενα να βαλει και να δει και τα 4 παιχνιδια.....

ΛΕΤΕ επισης οτι αυτο που ειδατε δεν ητανε ο ευρωπαιος ΠΑΟΚ.....ΘΥΜΑΣΤΕ μηπως το παιχνιδι με την αρσεναλ?????? ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ προκριση ......ΤΡΕΜΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΙΜΠΟΥΡΙ ΚΑΙ ΟΙ 11.....

για τον στοχ....τον υπεροχο αυτον κυριο που του δινουμε 1000000 ευρω τον χρονο ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ....ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ.....ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΕΛΕΓΑ.....ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ 0-0 ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΠΟΥΣΤΟΣΛΟΒΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ 1000000ΕΥΡΩ ΤΣΕΠΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ.....

ΤΟ μονο λαθος που προσαπτω σε αυτο το σκηνικο στον Στεφενς ειναι που δικαιολογει την αλλαγη αυτη ΑΝΤΙ ΚΑΘΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΧΛΕΠΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.....

εχω και αλλα να πω ΑΛΛΑ γραφω πολλα και ειναι βαρετα....

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΣΤΕΦΕΝΣ
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #1502 on: February 28, 2014, 22:58:54 »
@ zouvalos από το στόμα μου τα πήρες
PAOK PANO APO OLLA

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1503 on: March 01, 2014, 00:50:55 »
ωραιος ο ζουβαλος
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline gtsio4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1504 on: March 01, 2014, 00:54:38 »
@ zouvalos μαζι σου ειμαι

Offline athens4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1505 on: March 01, 2014, 06:59:11 »
περσυ με το ουφο,με τον βλακα "προπονηταρα" με το απιστευτο βιογραφικο(Απο τον ατρομητο) που ακομα μας ζημιωνει και δεν υπηρχε τοση γκρινια και μουρμουρα και ενω ο στοχος ευρωπη και πρωταθλημα ειχαν χαθει απο αρχη ακομα και μετα το αποκλεισμο απο το κυπελλο δεν υπηρχε τοση γκρινια...και φετος εχεις παρει εναν ονομα,εχεις σκασει λεφτα για αυτον, εχεις  επενδυσει πανω του και δεν τον προστατευεις αλλα με τον τροπο σου τον διωχνεις...πρωτα σαν παε για να αλλαξεις επιπεδο πρεπει να εισαι σε θεση να προασπισεις τα συμφεροντα σου(απο ολους που πανε να σε βλαψουν)γιατι ετσι κανεις το ονομα και μετα κοιτας τις διαφορες λεπτομερειες τυπου μαρκετινγκ...
PAOK ATHENS -ZOYME ANAMESA SAS

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #1506 on: March 01, 2014, 10:13:33 »
Πως να βγάλεις άχρηστο έναν προπονητή σε 8 μήνες..

Το συγκεκριμένο project που έλεγε και ο Jonh G θέλει μεθοδικότητα, οργάνωση και σωστή  προετοιμασία χρόνων ώστε να πιάνει σε κάθε περίπτωση.. Προετοιμασία εστί οργάνωση κατάλληλου δικτύου φερέφωνων με λαϊκή ανταπόκριση...

Η  πρώτη κίνηση αφορά το πότε θα φέρεις τον προπονητή που θα φας. Σημαντικό είναι να είναι αρκετά αργά ώστε να είναι εύκολο να κάνεις τις κινήσεις που χρειάζονται για να κάνεις αυτό που θέλεις. Θα του πεις ότι είναι προγραμματισμός. Αλήθεια θα λες αλλά την μισή. Προγραμματισμός είναι αλλά όχι πρωταθλητισμού αλλά καταστροφής του.

Εφόσον ο προπονητής έρθει τελευταία στιγμή ξεκινάει το κομμάτι της επιχείρησης. Καλοκαίρι και αργά για προγραμματισμούς μεταγραφών του φορτώνεις τους δικούς σου.  Βάζει δίπλα του τον ρουφιάνο σου. Λες ότι είναι ανθρωπός μας,ζωντανή ιστορία και θέλουμε να είναι δίπλα σου να σε βοηθάει και να τον βοηθάς. Δημιουργείς ένα κύκλωμα ρουφιάνων στα αποδυτήρια η οποίοι είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν στην αποτυχία του αγωνιστικού κομματιού. Σημαντικό είναι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να έχουν αξιοπρεπές βιογραφικό , να είναι διεθνείς ώστε να μην υπάρχει το άλλοθι της ποιότητας.

Στη συνέχεια αναλαμβάνουν δράση τα φερέφωνα. Αυτοί ξεκινάνε αφήνωντας υπονοούμενα για μέτρια δουλειά του προπονητή μιλώντας ταυτόχρονα για όμορφα κλίμα και τρελό πάθος στην προπόνηση. ΠΡΟΣΟΧΗ.. Αρχικά πρεπεί να υπάρχουν ανάμεικτα σχόλια για ξεκάρφωμα.

Ξεκινώντας η χρονιά υπάρχει η σοβαρότητα από όλους για να μην υποψιαστεί κανείς τίποτα. Ποτέ δεν ξεχνάς όμως τα υπονοούμενα που δεν ερμηνεύονται ή ερμηνέυονται όπως θέλει ο καθένας ώστε να υπάρξει μία βάση ''ψαγμένων'' που θα σε στηρίξει στο άμεσο μέλλον.  Ζητάς από τους παίκτες που έφερες σοβαρότητα. Δεν θέλεις να εκτεθείς και θέλεις να εξασφαλίσεις την παρουσία των ίδιων μέσα στην χρονιά και τα παιχνίδια ορόσημα που λογικά θα έρθουν Φεβρουάριο. Δηλαδή εκεί που θα τελειώνει το σχέδιο.

Πλησιάζει ο Γενάρης και ζητάς από τα φερέφωνα να αυξήσουν τα υπονοούμενα και να λένε μισοξεκάθαρα ότι ο προπονητής είναι μυρωδιάς. Σε συνδυασμό οι παικταράδες σου εξασφαλίζουν 2-3 τρομπόνια από χωριά. Τα πράγματα πάνε εκεί που τα θέλεις.

Τον αφήνεις να κάνει μεταγραφές τον Γενάρη. Τι διάολο, πόσες να κάνει και πότε να προλάβει να φτιάξει ομάδα. Είσαι ήρεμος και περιμένεις τα μεγάλα παιχνίδια. Τα φερέφωνα τονίζουν κάθε μέρα ότι είναι μυρωδιάς αλλά τα μεγάλα παιχνίδια θα τα κρίνουν όλα.

Εκεί θέλεις λίγο τύχη. Πρέπει να χάσεις κάποια μεγάλα παιχνίδια. Δεν ανησυχείς αφού γνωρίζεις ότι αυτό που έχτισες δεν μπορεί να κάνει πολλά.

Και φτάνει το μεγάλο παιχνίδι. Όλοι πλέον τον περιμένουν στην γωνία. Αφήνεις να κυκλοφορήσει πως όταν  φύγει ο μυρωδιάς έχω έτοιμο σοβαρό προπονητή που θα κάνει παπάδες. Οι παίκτες έκαναν ότι πρέπει , να είναι καλά. Εσένα δεν σε ακουμπάει κανένας. Βλέπεις το μεγάλο παιχνίδι ήρεμος. Ανησυχείς σε κάποιες στιγμές ότι το σχέδιο θα αργήσει να ολοκληρωθεί. Η τύχη είναι μαζί σου όμως φίλε. Που θα πάει , θα χάσει. Κάνεις ένα τσιγάρο, πίνεις ένα ουίσκι και περιμένεις την επόμενη μέρα.Και το επόμενο θύμα. Ξέρεις ότι το κόλπο σου θα πιάσει ακόμα και να σου φέρουν  άνθρωπο που έχει σηκώσει Ευρωπαική κούπα..

Ο λάκκος είναι έτοιμος και περιμένει..

Για τον κόσμο δεν ανησυχείς. Ο κόσμος σου είναι συνεργάτης... Άλλωστε το άλλο μισό της λαμογιάς είναι να την ανέχεσαι.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα που γνωρίζετε είναι τυχαία... Εγώ ένα εγχειρίδιο έγραψα επειδή βαριόμουν..

http://www.looper5.com/2014/02/8.html
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1507 on: March 01, 2014, 12:00:43 »
μαλον ειναι πολυ επιεικης ο στεφενς.και τους βαζελους βαζει και τα ελληνακια, και ο σπυροπουλος που τον ειχε βρισει και αυτος στην αρχη(νομιζε το ταγαρι οτι ειναι και παικταρας),και ο κοντος που περα απο τα οπαδικα παιζει το πουλι του αγωνιστικα, και ο νινης που δεν αξιζει με τιποτε ουτε παγκο παιρνει παιχνιδια (και στραβωνει κιολας το αρχιδι),και ο τζιολης μια χαρα επαιζε 90 λεπτα μεχρι που κατουρηθηκε επανω του οτι θα χασει το μουντιαλ,και ο τσατσος με 5 γκελες σε καθε παιχνιδι ειναι αναντικαταστατος(το χθεσινο ματς ηταν για σρμιναριο,ολες οι φασεις τις μπενφικα ειναι απο γκελες του),ενω ας πουμε ο κατσικας με την πρωτη μαλακια τον ψαχκει η νικολουλη.ο στοχ για τα σκυλια αλλα ακομη τον βαζει, ο λουκας της κυριακης χαρας και της δευτερα λυπης,ο λαζαρ τραβαει για ψαρεμα,ο κλαους τσακωμενος με τα ρολογια μεχρι τον γεναρη,ο τζαβελας βριζει και αυτος γιατι εχει κανει να ξεχασουμε τον αλαβαντα,και παει λεγοντας
γαμησε τους ρε στεφενς. ειναι λιγοι. και οπου μπορουν σε στηνουν κιολας τα γατια.κοψτους το ποδοσφαιρο τους στηριζεις και σε πουλανε.απαιτησε να προυν μπουλο ολοι αυτοι, ξυπνα γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε
στα της διοικησης και πως συμπεριφερονται στον ολλανδο ας μη γραψω καλυτερα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1508 on: March 01, 2014, 14:00:16 »
Ρε bane ακριβως εκει ειναι η διαφορα στις αποψεις μας. Για εμενα ειναι ευθυνη του προπονητη οτι ολοι οι παικτες που ανεφερες πετανε χαρταετο. Ουτε γεννηθηκαν ετσι, ουτε ετσι παιζαν σε ολες τις ομαδες τους. Προφανως λοιπον ο Στεφενς εχει χασει τα αποδυτηρια και υπαρχουν αυτες οι συμπεριφορες.
Δεν τα λεω αυτα για να δικαιολογησω τους παικτες απλα ετσι βλεπω τα πραγματα. Οτι σε μια ομαδα την 1000% ευθυνη την εχει ο προπονητης, εκτος απο περιπτωσεις σαρδελας που βλεπεις οτι οι παικτες απλα δεν μπορουν. Ε δεν εχουμε αυτο το ροστερ ωστε να πουμε οτι δεν μπορουν αυτοι, προφανως αυτος δεν μπορει να τους κουμανταρει.
Απλα βλεπω εδω τα παιδια που υπερασπιζονται τον Στεφενς οτι το κανουν πιο πολυ απο πανικο για τον επομενο και αυτο θολωνει την κριση τους. Αν στην παε ειναι μλκς κ η επομενη λυση ειναι ο Τσιωλης ή ο Γεωργιαδης φυσικα κ εγω θα υπερασπιστω τον Στεφενς, απλα θελω να πιστευω οτι αν αντικατασταθει θα ειναι απο αλλον προπονητη της εμβελειας του.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1509 on: March 01, 2014, 14:10:02 »
Κάποιοι από τον ΠΑΟΚ τρώνε με χρυσές μασέλες..Νομίζετε οτι θα αφήσουν τον Χούμπ και τον κάθε Χουμπ να τους χαλάσει το φαγοπότι έτσι απλά;; Από εκεί προκύπτουν όλα τα προβλήματα της ομάδας και χρειάζεται ριζική αντίδραση για να καθαρίσει ο ΠΑΟΚ από την γάγραινα αυτή..
Ειλικρινά ΤΙ δεν καταλαβαίνετε;;;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1510 on: March 01, 2014, 14:39:58 »
Κάποιοι από τον ΠΑΟΚ τρώνε με χρυσές μασέλες..Νομίζετε οτι θα αφήσουν τον Χούμπ και τον κάθε Χουμπ να τους χαλάσει το φαγοπότι έτσι απλά;; Από εκεί προκύπτουν όλα τα προβλήματα της ομάδας και χρειάζεται ριζική αντίδραση για να καθαρίσει ο ΠΑΟΚ από την γάγραινα αυτή..
Ειλικρινά ΤΙ δεν καταλαβαίνετε;;;

http://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s

+1926

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1511 on: March 01, 2014, 14:55:24 »
ρε μαγκες το θεμα δεν ειναι αν καταλαβαινει καποιος τι παιζει ή οχι

το θεμα ειναι οτι δεν προκειται να υπαρξει αντιδραση κ οποιος το πιστευει κοροιδευει τον εαυτο του

σε κατακλεψε η θοδωρουλα κ το παρεακι της κ δεν εγινε τιποτα, περιμενετε να γινει τωρα..?

το 90% στο γηπεδο ειναι φιλαθλοι που δεν τους ενδιαφερουν τετοια θεματα ή δεν τα πιστευουν επειδη ειναι προβατα κ ακολουθανε την γραμμη των ρουφιανων δημοσιογραφων και των ρουφιανων μεσα στην παε

αυτα

ασε που με το παραμικρο θα σε δωσει η ιδια η παε στους μπατσους , εδω εχεις μπατσο στην παε τι να λεμε τωρα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1512 on: March 01, 2014, 19:29:16 »
Και μπατσο, και συνεργατη του βανδη στην κουλα, και αρρωστο βαζελο, και καταχραστη, και συνεταιρο φυλακισμενου απατεωνα, και πολιτικο/κλεφτη/τακιμι του δολοφονου πουτιν, ολο διαλεχτες προσωπικοτητες αυτη η ΠΑΕ. Αυτο που καιει τον ΠΑΟΚση ομως ειναι η τακτικη του προπονητη. Βρε μπεεεεεεεεε βρε σε λεω.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1513 on: March 02, 2014, 19:15:06 »
Το μπούλο σήμερα μήπως και προλάβουμε τη δεύτερη θέση. Είμαι πρόβατο μπεεεεεεε

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1514 on: March 02, 2014, 19:16:40 »
Μπεεε και από μένα. Στο διάολο με το πρώτο αεροπλάνο αύριο το πρωί
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1515 on: March 02, 2014, 19:18:08 »
Η Μπενφικα σε περασε γιατι ειναι πολυ καλυτερη ομαδα κ εχει μεγαλυτερο μπατζετ. Για αυτο δεν την κοιταξες ποτε στα ματια συμφωνα με ολους τους ΑΡΔ...
Αναρωτιεμαι αν το αθροισμα των συμβολαιων του Παναγοπουλου (ή οπως τον λενε εκεινου του Πανιωνιου), Ουζουνιδη, Αναστοπουλου και Αναστασιου ξεπερναει το μισο του Στεφενς..
Αυτοι ρε γμτ με 1/4 μπατζετ απο εμας, γιατι μας κοιτανε στα ματια;;;
« Last Edit: March 02, 2014, 19:37:24 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1516 on: March 02, 2014, 19:40:51 »
Τον μπουλο ολα τα μουνια που παριστάνουν τους ποδοσφαιριστές. Κάποτε την χρονια που ταχα μου δήθεν διεκδικησαμε το πρωτάθλημα ο τσεποστερονης ανακοίνωνε ψεύτικες ανανεώσεις για να στηρίξει τον προπονητη που είχε επιλέξει, μετά απο δυο χρονια παρουσίας του μάλιστα. Τωρα οι ίδιοι άνθρωποι περιμένουν να περάσει ο καιρός για να ξαναγυρίσει ο άνθρωπος συνωνυμος της κουπας. Αλλωστε αν μπορούσαν απ το προηγούμενο καλοκαίρι θα τον είχαν εδώ.

Αυτό Χουμπ δεν σημαίνει ότι και οι δικές σου οι ευθυνεσειναι λίγες. Κ εσυ βολευτηκες σ αυτήν την κατάσταση και περιμένεις να περάσει ο καιρός να συνεχίσεις αλλού τις διακοπές σου.

Ο καημενος ΠΑΟΚ τι φταίει που έχει μπλέξει απο μουνοπανα;

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1517 on: March 02, 2014, 19:41:40 »
εχεις χασει τη μπαλα εδω και καιρο, η μαλλον ποτε δεν εδειξες οτι μπορεις να επιβληθεις εκει μεσα με τους περιεργους. δε νομιζω οτι θα χεις ποτε τις συνθηκες που χρειαζεσαι για να φτιαξεις ομαδα. και η καριερα σου εχει δειξει οτι δεν εισαι ο προπονητης αλεπου που θα τα καταφερει υπο διαφορες συνθηκες. και την πληρη στηριξη του κοσμου να ειχες θα επρεπε να αλλαξουν τα παντα μεσα στην ομαδα για να πετυχεις, κατι που δυστυχως δεν προκειται να γινει. δεν βοηθησες τον εαυτο σου καθολου εκανες κακη διαχειριση και εγινες ευκολος στοχος σαυτους που σε περιμεναν στη γωνια.

κριμα περιμεναμε να τα αλλαξεις ολα αλλα δεν τα καταφερες και εδειξες οτι δεν εισαι τετοιου ειδους ανθρωπος και προπονητης για να το καταφερεις, ο γερμανοολλανδος που περιμεναμε ολοι να παρει το κουμαντο της ομαδας με το τσαμπουκα. για μενα δεν εχει νοημα η παραμονη

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1518 on: March 02, 2014, 20:27:03 »
Δεν βάζεις μέσα τον Γλύκο? Δεκάρι τον έχεις κάνει ρε πούστη μου.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1519 on: March 02, 2014, 20:36:27 »
Τον μπουλο ολα τα μουνια που παριστάνουν τους ποδοσφαιριστές. Κάποτε την χρονια που ταχα μου δήθεν διεκδικησαμε το πρωτάθλημα ο τσεποστερονης ανακοίνωνε ψεύτικες ανανεώσεις για να στηρίξει τον προπονητη που είχε επιλέξει, μετά απο δυο χρονια παρουσίας του μάλιστα. Τωρα οι ίδιοι άνθρωποι περιμένουν να περάσει ο καιρός για να ξαναγυρίσει ο άνθρωπος συνωνυμος της κουπας. Αλλωστε αν μπορούσαν απ το προηγούμενο καλοκαίρι θα τον είχαν εδώ.

Αυτό Χουμπ δεν σημαίνει ότι και οι δικές σου οι ευθυνεσειναι λίγες. Κ εσυ βολευτηκες σ αυτήν την κατάσταση και περιμένεις να περάσει ο καιρός να συνεχίσεις αλλού τις διακοπές σου.

Ο καημενος ΠΑΟΚ τι φταίει που έχει μπλέξει απο μουνοπανα;