Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59648 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1340 on: February 16, 2014, 18:29:37 »
Πρέπει να μείνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και του χρόνου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1341 on: February 16, 2014, 18:30:24 »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #1342 on: February 16, 2014, 19:05:09 »

Ναι αλλά του χρόνου να φέρει και τη Μάννα του.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1343 on: February 16, 2014, 19:27:12 »
Τι εννοείς; Οτι παίρνει μίζες; Σιγά μην προλαβαίνει ρε φίλε.

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #1344 on: February 16, 2014, 19:35:25 »

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1345 on: February 16, 2014, 20:30:53 »

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1346 on: February 16, 2014, 20:55:57 »
Κλειστό 5ετές συμβόλαιο, με συνοπτικές διαδικασίες, ΤΩΡΑ!

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1347 on: February 16, 2014, 21:18:29 »
χαχαχχαα μεγαλα τρολ οι απο πανω
να μεινει να φερουμε το κριστιανο ροναλντο και το μεσσι για να κερδισω το τσαμπουρη και το λιακοπουλο και το ζησοπουλο
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1348 on: February 16, 2014, 21:19:06 »
Δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ, εισαι λιγος δυστυχως.

Ο κλωνος του χαβου που θα εχεις του χρονου, οταν σε κλασει ο καρπουζας, θα ειναι πολυς. Ρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1349 on: February 16, 2014, 21:29:26 »
να μεινει να φερουμε το κριστιανο ροναλντο και το μεσσι για να κερδισω το τσαμπουρη και το λιακοπουλο και το ζησοπουλο

φιλε για ζησόπουλο μην λες μεγάλες κουβέντες..γιατί και εκείνον παικταρά τον έβλεπαν πολλοί όταν έπαιζε σε μας η για να μην τα παραλέμε για ποδοσφαιριστή..όπως βλέπουν τώρα διαφορα αξιας του κίτσιου με τον τσαμπούρη και του σπυροπουλου με του λιακόπουλου..μην παω στους αργεντινο ισπανους της τριπολης που βλεπουν τα κοντρολ του κλαους και του ποντιου και γελανε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1350 on: February 16, 2014, 21:35:41 »
δυστυχως φιλε μου ακομα και για το κοντρολ μεγαλο ρολο παιζει η συγκεντρωση, η σοβαροτητα και η καθημερινη δουλεια...
ο μιζας, ο λιθουανος (πρωην κολλητος του ντωνι) και ο γ.χ. εχουν στησει το μεγαλυτερο τσιρκο εβερ..μποσταρης φυσικα ο μιστερ skype

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1351 on: February 16, 2014, 21:43:42 »

φιλε για ζησόπουλο μην λες μεγάλες κουβέντες..γιατί και εκείνον παικταρά τον έβλεπαν πολλοί όταν έπαιζε σε μας η για να μην τα παραλέμε για ποδοσφαιριστή..όπως βλέπουν τώρα διαφορα αξιας του κίτσιου με τον τσαμπούρη και του σπυροπουλου με του λιακόπουλου..μην παω στους αργεντινο ισπανους της τριπολης που βλεπουν τα κοντρολ του κλαους και του ποντιου και γελανε

δηλαδη για νακαταλαβω, ο ινσαουραλντε ο μαντουρο εχουν χειροτερο βιογραφικο απο το ζησοπουλο?
αυτο λες? επισης λες οτι ο χουναμα ειναι τεχνιτης και πιο καλος παικτης απο το χουσεν?

υπαρχει παντα μια ταση να υποβαθμιζουμε τους δικους μας, αλλα αν φτασουμε στο σημειο ξεμεθυστοι να λεμε τετοια πραγματα τοτε και ο κριστιανο ροναλντο δεν εχει καλο αριστερο σαν τον καφα, ο μεσι εινα ιλιγοτερο δυνατος απο το μπαραλες, ο τσαβι βλεπει κασετες του ουσερο τον ελευθερο του χρονο...

με αυτο το προπονητη θα ζηλεουμε καθε κυριακη τον αντιπαλο μας ειτε λεγεται κολοβος ειτε τετε ειτε μπεν ειτε κασες ειτε ντεμπλασις ...αυτο πιστευω εγω...
και επειδη μιλαμε για το κατσουρανη και το μαντουρο που δεν παιζουν στη φυσική τους θεση, αληθεια ο ζησοπουλος επαιζε στη φυσικη του θεση....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1352 on: February 16, 2014, 21:51:19 »
μέτριοι είναι ρε φιλε ..δεν κάνουν καμια διαφορα όλοι αυτοί που μου λες..για να πουλάνε πρόλογο μεγιστάνες από το πόντο υπάρχουν και να τσιμπανε μιζες οσοι εχασαν λεφτα απο την ασπις..βιογραφικά και αρχίδια καπλαμά-αμα ηταν ελληνες ουτε εθνικη ελλαδος θα επαιζαν..σιγα τη διαφορα του μαντουρου με του φυντανιδη ας πουμε και του ελ τσακο με του σιντεφελντ..βλέπεις τον ισραηλινό και καταλαβαίνεις ότι είναι ποδοσφαιριστής...οι άλλοι όλοι σε ένα τσουβάλι
βεβαια ενταξει κανει και δουλεια στην τριπολη ο σταικος βεργετης
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1353 on: February 16, 2014, 22:07:55 »
ουτε για το οτι σε τεταρτο σερι εκτος εδρας παιχνιδι τρωμε γκολ απο στημενη μπαλα θεωρεις οτι φταιει ο προπονητης
αν παρουμε τον πικε τον τιαγκο σιλβα τον αλαμπα και τον ιβανοβιτς θεωρεις οτι μπορει να γλιτωσουμε τα γκολ απο τις κομπινες του σταικου του παναγο του αναστο και των αλλων τακτικων διανοιών?
στη τελική οι προπονητες εινα ιδιακοσμητικοι εκει μέσα? δηλαδη ο μουρινιο τζαμπα τα παιρνει τα λεφτα? ο σταικος θα εκανε τα ιδια?

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1354 on: February 16, 2014, 22:08:37 »
η θέση μου ... ήταν και εξακολουθεί να είναι πίστωση χρόνου ... και στο τέλος κάνουμε τον απολογισμό...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1355 on: February 16, 2014, 22:19:33 »
δηλαδη για νακαταλαβω, ο ινσαουραλντε ο μαντουρο εχουν χειροτερο βιογραφικο απο το ζησοπουλο?
αυτο λες? επισης λες οτι ο χουναμα ειναι τεχνιτης και πιο καλος παικτης απο το χουσεν?

Μετα τον προπονητη των 8 μηνων, για την καταντια φταινε και οι παιχτες που υπογραψανε πριν 15 μερες. Οπως φταιω εγω για την κριση επειδη δε ζητησα αποδειξη για τη ζαμπονοτυροπιτα, και για την υπερθερμανση του πλανητη επειδη αφηνω την οθονη του pc στο standby.

Χαρομαι ιδιαιτερα οταν βλεπω την ενοχοποιητικη λογικη της εξουσιας να μπολιαζεται σε νεους ανθρωπους.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1356 on: February 16, 2014, 22:20:19 »
Και δεν εχεις να πας πουθενα. Κατσε και finish the fucking work, αιντε.  

αστειεύεσαι αδερφέ; να φύγει να πάει που ; την άλλη εβδομάδα τον περιμένει ο στάικος βεργέτης...

Άλλος για το εκατομμύριο....
Εγώ θα ξανάμιλησω για πάρτη του του χρόνου όταν συνταξιοδοτηθεις θα σχολιάζει αγώνες σε κανένα ολλανδογερμανικο κανάλι. Οι υπόλοιποι μαζέψτε υπογραφές στήριξης.
Και για να προλάβω διλληματα τύπου γ.χ. , όσο είναι η διοίκηση στο απυρόβλητο οι πουτσες θα πέφτουν σύννεφο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #1357 on: February 16, 2014, 22:24:32 »
είναι γελοίο και μόνο να μιλάμε για υπογραφές στήριξης ή απομάκρυνσης ...

λες και δεν υπάρχει διοίκηση να το πράξει αυτό ...

εγώ απλά την άποψη μου έγραψα ... ότι θέλω να τον δω να ολοκληρώνει τη σεζόν για να σχηματίσω πιο ολοκληρωμένη γνώμη ...

μακάρι πάντως την επιθετικότητα που βγάζουμε διαρκώς κατά του εκάστοτε προπονητή να την βγάζαμε και για τις πραγματικές πηγές του κακού ...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #1358 on: February 16, 2014, 23:11:13 »
Το να κάθεστε να συγκρίνεται έναν - έναν τους παίχτες δεν το θεωρώ σωστό, δεν παίζουμε τένις αλλά ποδόσφαιρο. Αν μετράμε ποιος είναι ο καλός και ποιος έχει καλύτερο βιογραφικό, τότε η Μπαρτσελόνα δεν θα έχανε ποτέ και η εθνική δεν θα κατακτούσε το Euro κτλ κτλ.

Η ομάδα αλλάζει συνεχώς, αυτό είναι το πρόβλημα αυτήν την στιγμή και όχι οι παίχτες. Το θέμα είναι πως ο Στέφενς θα μπορέσει να βρει την σωστή φόρμουλα και το σωστό σχήμα. Αλλά όταν ρε 'σεις φέρνεις 7 παίχτες Ιανουάριο επειδή τους χρειάζεσαι απαραιτήτως να παίζουν Τετάρτη-Κυριακή και όχι απλά να βελτιώσεις κάτι λεπτομέρειες τότε τι ακριβώς περιμένετε να γίνει; Αναγκαστικά θα γίνει ένα μπάχαλο. Δεν θα ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια, ότι δεν έχεις σέντερ μπακ, αριστερό κτλ κτλ τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Λογικό είναι ο Στέφενς να κάνει πειράματα, αλλά κλασικά πράγματα, βάζει Κατσουράνηδες και σία, κράξιμο γιατί παίζουν αυτοί ενώ έχεις πάρει τόσους παίχτες, βάζει τους άλλους κράξιμο γιατί οι καινούργιοι και όχι αυτοί που έχουν παίξει μεταξύ τους. Στο χάσιμο η κρίση του μέσου φίλαθλου.

Δεν ξέρω τι περιμένετε στην σημερινή χρονιά πάντως, 7 μάτς είναι όλα και όλα, και εκεί θα φανεί το τι θα καταφέρει η ομάδα. Δύο ημιτελικοί απέναντι στον γαύρο και άλλο έναν ο τελικός. Και βάζω το εντός στα πλέι οφ με βάζελο και τα άλλα 3 εκτός, τα δύο εντός με Ατρόμητο-Αστέρα δεν τα βάζω. Εφτά ματς για εμένα όλα και όλα από εδώ και πέρα και μπορεί να βρεθούμε με κατάκτηση Κυπέλλου και προκριματικά Τσάμπιονς. Αυτά παίρνεις και έχεις την πιο πετυχημένη χρονιά τα τελευταία 10 χρόνια. Τόσο απλά. Σε έναν μήνα ξεκινάμε...

Αφήστε επιτέλους μια μεταβατική χρονιά με προοπτική, οι κινήσεις του Ιανουαρίου έδειξαν αλλαγή λογικής και κατεύθυνσης αν είναι έτσι θέλω πολύ να δω το καλοκαίρι πως θα πάει...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1359 on: February 16, 2014, 23:26:59 »
Μάλιστα. Για τον λάθος σχεδιασμό των Βρύζα/Τσιτσιακόφ και λοιπών παρατρεχάμενων το καλοκαίρι, επιβάλλεται να την πληρώσει ο Στέφενς κατά τους φωστήρες εδώ μέσα. Να αρχίσω να λέω κι εγώ από δω και στο εξής αντί για «εδώ μέσα», «εδώ μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε»;