Το να κάθεστε να συγκρίνεται έναν - έναν τους παίχτες δεν το θεωρώ σωστό, δεν παίζουμε τένις αλλά ποδόσφαιρο. Αν μετράμε ποιος είναι ο καλός και ποιος έχει καλύτερο βιογραφικό, τότε η Μπαρτσελόνα δεν θα έχανε ποτέ και η εθνική δεν θα κατακτούσε το Euro κτλ κτλ.
Η ομάδα αλλάζει συνεχώς, αυτό είναι το πρόβλημα αυτήν την στιγμή και όχι οι παίχτες. Το θέμα είναι πως ο Στέφενς θα μπορέσει να βρει την σωστή φόρμουλα και το σωστό σχήμα. Αλλά όταν ρε 'σεις φέρνεις 7 παίχτες Ιανουάριο επειδή τους χρειάζεσαι απαραιτήτως να παίζουν Τετάρτη-Κυριακή και όχι απλά να βελτιώσεις κάτι λεπτομέρειες τότε τι ακριβώς περιμένετε να γίνει; Αναγκαστικά θα γίνει ένα μπάχαλο. Δεν θα ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια, ότι δεν έχεις σέντερ μπακ, αριστερό κτλ κτλ τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Λογικό είναι ο Στέφενς να κάνει πειράματα, αλλά κλασικά πράγματα, βάζει Κατσουράνηδες και σία, κράξιμο γιατί παίζουν αυτοί ενώ έχεις πάρει τόσους παίχτες, βάζει τους άλλους κράξιμο γιατί οι καινούργιοι και όχι αυτοί που έχουν παίξει μεταξύ τους. Στο χάσιμο η κρίση του μέσου φίλαθλου.
Δεν ξέρω τι περιμένετε στην σημερινή χρονιά πάντως, 7 μάτς είναι όλα και όλα, και εκεί θα φανεί το τι θα καταφέρει η ομάδα. Δύο ημιτελικοί απέναντι στον γαύρο και άλλο έναν ο τελικός. Και βάζω το εντός στα πλέι οφ με βάζελο και τα άλλα 3 εκτός, τα δύο εντός με Ατρόμητο-Αστέρα δεν τα βάζω. Εφτά ματς για εμένα όλα και όλα από εδώ και πέρα και μπορεί να βρεθούμε με κατάκτηση Κυπέλλου και προκριματικά Τσάμπιονς. Αυτά παίρνεις και έχεις την πιο πετυχημένη χρονιά τα τελευταία 10 χρόνια. Τόσο απλά. Σε έναν μήνα ξεκινάμε...
Αφήστε επιτέλους μια μεταβατική χρονιά με προοπτική, οι κινήσεις του Ιανουαρίου έδειξαν αλλαγή λογικής και κατεύθυνσης αν είναι έτσι θέλω πολύ να δω το καλοκαίρι πως θα πάει...