Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59807 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1140 on: February 04, 2014, 16:18:05 »
ελα ρε μλκ που σου αρεσει το goblin με γυαλια  :'(

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1141 on: February 04, 2014, 16:31:51 »
δωρο για αδερφο mgm

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1142 on: February 04, 2014, 16:33:00 »
Βλέπει μπάλες μπάλα ο mgm... 8)

Ο Στέλλας είναι γνωστός εθνικάρας. Γι' αυτό και του τη λέει. Περίμενε να έρθει ο μάστορας και να κάνει παίκτη τον Σαλπιγγίδη, δεσποινίς ετών 39 ή να μάθει τον Τζιόλη να τρέχει στα 27 του και άρχισε το κράξιμο γιατί τους κλάνει. Άσε μωρέ με τα κομπλεξικά γατάκια...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1143 on: February 04, 2014, 16:33:39 »
Πηρε το αυτι μου τον περικλη τον στελλα (τον πουτανας γιο ντε..) να μιλαει για τον στεφενς λες και ειναι ο μπαμπης ο τενες.

Οσο ακουω τετοιους γαμωσπιτους να τα βαζουν με τον στεφενς και μαλιστα να τον κατηγορουν επειδη εφυγε ο τζιολης και επειδη ειπε τον σαλπιπουστη μεγαλο σε ηλικια, τοσο θα τον στηριζω με λυσσα.

Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΛΑΜΟΓΙΑ/ΚΑΡΚΙΝΟΙ.

υγ. Περικλακο, ρουφα κανα μπουκι και βουλωνε μαλακα. Νικολουλη της αθλητικογραφιας.

Που ν ακούσεις τον καργιολη τον βετερανο του gay τον μηρτσο.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1144 on: February 04, 2014, 16:43:42 »
ελα ρε μλκ που σου αρεσει το goblin με γυαλια  :'(

οταν ερθεις και συ στη δικη μου θεση τοτε θα καταλαβεις τι εστι διαστροφη!

δωρο για αδερφο mgm

νταξ αυτο παραειναι διαστροφη....ακομα και για μενα!

ο savage νιωθει... :D

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1145 on: February 05, 2014, 12:49:25 »
Ο πρώτος προπονητής που βγαίνει και λέει στα ίσια ότι θέλουμε σέντερ φορ και αδειάζει έτσι τον κοντό φόρα παρτίδα, δεν μπορεί παρά να έχει τον σεβασμό μας. Το ίδιο είπε και για Νίνη, ότι δεν του κάνει. Ξεκάθαρα. Όσο για τα κολλητηλήκια με Τσατσουράνη, ξέρει ότι αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κρατήσει τα αποδυτήρια. Αν η ομάδα παίξει αυτό που θεωρώ ότι μπορεί μετά τις μεταγραφές, τότε θα του βγάλω το καπέλο, παρά την απόλυτη ξενέρα στο θέμα Γκαρσία. Περιμένω και στηρίζω. 

you koufed me λεμε...
δλδ φορα παρτίδα τον αδειάζει επειδή λέει ότι θέλει CF; όταν τον βάζει 11αδάτο σε κάθε μας "τον γεμίζει";
ο νίνης δεν του κάνει; γιατί όταν τον πήραμε μίλησε για ποιοτική προσθήκη.
ο εύκολος τρόπος για τα αποδυτήρια είναι να γλύφει κατσουράνη; αυτό το κάνει και ο Χάβος ρε (μπα... θα είχε βρεί λύση αυτός). γιατί να πληρώνω τεχνογνωσία από τα ευρώπας αν είναι να γλύφουμε τον κατσουράνη για να είμαστε καλά;

γιατί ρε savage ότι και να κάνει έχουν όλα ένα στόχο, είναι οργανωμένα και προιόν στρατηγικής; τόσο πολύ σε έχει πείσει;
εγώ βλέπω μια κωλοτούμπα μεγαλύτερη και από της κομανέτσι σε κάθε "πίεση" που τρώει.

1. Ηρέμησε Λούλο. Χαλάρωσε το κορμάκι σου και διάβαζε τα σημεία.

δλδ φορα παρτίδα τον αδειάζει επειδή λέει ότι θέλει CF; όταν τον βάζει 11αδάτο σε κάθε μας "τον γεμίζει";

2. Με το να τον βάζει να παίζει κάτι, που δεν μπορεί, μάλλον τον αδειάζει τον κοντό και πιέζει τη διοίκηση με τον τρόπο του για μεταγραφές. Θα το ξαναγράψω, στα παιχνίδια εξουσίας, τους έχει όλους εκεί μέσα. Και επειδή το ζήτημά μου δεν είναι ο Νίνης ή ο μινάρας, αλλά τα λαμόγια στη διοίκηση, που μας φόρτωσε ο ρώσος, εγώ θα τον στηρίξω μέχρι να φαγωθούν εκ των πραγμάτων τα λαμόγια.

ο νίνης δεν του κάνει; γιατί όταν τον πήραμε μίλησε για ποιοτική προσθήκη.

3. Σχεδόν πάντα (όπως και στην περίπτωση Νίνη) υπερασπίζεται το υλικό που έχει ή του φέρνουν, σαν προϊόν συμφωνίας. Ζητούσε παίκτη με Χ χαρακτηριστικά, του έφεραν τον Νίνη, με παραπλήσια. Τα λόγια υπέρ του Νίνη ή υπέρ του όποιου, έχουν να κάνουν με το ότι προσφέρει ασυλία στους παίκτες του από εξωτερικούς, μακρυά από τον οργανισμό της ομάδας, κριτές και θέλει να έχει μόνο αυτός το δικαίωμα να κρίνει τους παίκτες. Έτσι κερδίζει σε κύρος στους τελευταίους. Μοναδική εξαίρεση στη συμπεριφορά του, ο Γκαρσία. Παρόλα όσα λέγονται, εγώ πιστεύω ότι είναι απλά ζήτημα γι' αυτόν να είναι αυτός το αφεντικό και ο μεγάλος σταρ στην ομάδα. Τα ίδια έκανε και με άλλους μεγάλους παίκτες στη Σάλκε. Αναλογίες μπορούμε να κάνουμε και με άλλους μεγάλους προπονητές σε άλλες μεγάλες ομάδες (π.χ. Φέργκιουσον και Μάντσεστερ), αλλά επειδή δεν είναι καμμία ομάδα μεγαλύτερη από την ΠΑΟΚάρα, θα αρκεστώ στο να πω ότι αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς του. Μας αρέσει (επί της αρχής), δεν μας αρέσει (Γκαρσία).

ο εύκολος τρόπος για τα αποδυτήρια είναι να γλύφει κατσουράνη; αυτό το κάνει και ο Χάβος ρε (μπα... θα είχε βρεί λύση αυτός). γιατί να πληρώνω τεχνογνωσία από τα ευρώπας αν είναι να γλύφουμε τον κατσουράνη για να είμαστε καλά;

4. Επειδή ακριβώς υπάρχει ομάδα ελλήνων στην ομάδα, η οποία είναι δεμένη, έχει ιεραρχία και έχει μάθει να παίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο από τη μία πλευρά και αυτός έχει συγκεκριμένο σχέδιο και τρόπο αντίληψης για το ποδόσφαιρο από την άλλη, για να πετύχει τον στόχο του και ν' αλλάξει τον οργανισμό, πρέπει να βρει έναν τρόπο να τον διαβάλλει. Πάλι στις ίδιες συζητήσεις αναγκάζομαι να μπαίνω. Βρείτε τη λογική εξήγηση μόνοι σας, δεν είστε μικρά παιδιά, ξέρετε πώς πάνε αυτά τα πράγματα. Ο ολλανδός παίζει παιχνίδι σε διπλό ταμπλό απέναντι στους παίκτες. Είναι δικτάτορας και ξέρει πώς θα τους αδειάσει όλους. Ας τον χαιρετάει τον μινάρα μετά το ματς για τα μάτια του κόσμου. Το ίδιο είχε κάνει και ο τελευταίος στα γενέθλια του Χουμπ, μπροστά στις κάμερες. Είμαι σίγουρος ότι βλέπει ο Χουμπ τον μινάρα και λέει μέσα του, «καλώς τα τα παιδιά».

γιατί ρε savage ότι και να κάνει έχουν όλα ένα στόχο, είναι οργανωμένα και προιόν στρατηγικής; τόσο πολύ σε έχει πείσει;

5. Αν δεν ήταν αυτός που ήταν και δεν είχε διαχειριστεί στο παρελθόν τα κεφάλαια και τις ομάδες-κολοσσούς που είχε και τους παίκτες-μεγάλες προσωπικότητες, τότε θα σκεφτόμουνα κατά πάσα πιθανότητα σαν κι εσένα. Αλλά ξέρω ότι μπορεί και σκέφτεται με πεντακόσιους τρόπους. Μπορεί τώρα να βγει ο άλλος και να πει ότι σκέφτεται για τη μίζα του με 500 τρόπους. Δικαίωμά του. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό όμως. Και ξεκινάω και με αβάτζο (βιογραφικό του).

Κατά τ' άλλα, δε διαφωνώ καθόλου με το κράξιμο. Καλό κάνει, υγεία είναι. Χαίρομαι να βλέπω ανικανοποίητο τον κόσμο να γιουχάρει, όταν δεν παίζουμε μπάλα. Κι εγώ έτσι θα έκανα, αν ήμουνα στο γήπεδο. Αλλά το ζήτημα είναι πώς μπορούμε να αποκτήσουμε δυναμική και να φύγουμε μπροστά για μεγάλα πράγματα, χωρίς να αναγκαζόμαστε να είμαστε ικανοποιημένοι με τη μετριότητα, που απλά θα ρίχνει τριάρες στα αγρίνια. Αυτά σαν ΠΑΟΚ τα έζησες πολλά χρόνια, από τα μέσα του '87/'88 και μετά. Γεγονότα, που έγιναν νοοτροπία μετά τόσα χρόνια. Αυτή τη γαμωσυνήθεια ν' αλλάξουμε πρέπει. Και επειδή ο οργανισμός ΠΑΟΚ, που τρέφεται από τον ρώσο είναι προϊόν αυτής της νοοτροπίας, αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας. Τα παράσιτα. Όχι το δέντρο.

ΥΓ: Με τον ΠΑΟΚ στο Τόκιο ρε μουνάρες!
2. Με το να τον βάζει να παίζει κάτι, που δεν μπορεί, μάλλον τον αδειάζει τον κοντό και πιέζει τη διοίκηση με τον τρόπο του για μεταγραφές. Θα το ξαναγράψω, στα παιχνίδια εξουσίας, τους έχει όλους εκεί μέσα. Και επειδή το ζήτημά μου δεν είναι ο Νίνης ή ο μινάρας, αλλά τα λαμόγια στη διοίκηση, που μας φόρτωσε ο ρώσος, εγώ θα τον στηρίξω μέχρι να φαγωθούν εκ των πραγμάτων τα λαμόγια.

αυθαίρετο και χωρίς απόδειξη. διαφωνώ. δικιά σου εικασία. εγω πιστεύω ότι τον γουστάρει κιόλας.

3. Σχεδόν πάντα (όπως και στην περίπτωση Νίνη) υπερασπίζεται το υλικό που έχει ή του φέρνουν, σαν προϊόν συμφωνίας. Ζητούσε παίκτη με Χ χαρακτηριστικά, του έφεραν τον Νίνη, με παραπλήσια. Τα λόγια υπέρ του Νίνη ή υπέρ του όποιου, έχουν να κάνουν με το ότι προσφέρει ασυλία στους παίκτες του από εξωτερικούς, μακρυά από τον οργανισμό της ομάδας, κριτές και θέλει να έχει μόνο αυτός το δικαίωμα να κρίνει τους παίκτες. Έτσι κερδίζει σε κύρος στους τελευταίους. Μοναδική εξαίρεση στη συμπεριφορά του, ο Γκαρσία. Παρόλα όσα λέγονται, εγώ πιστεύω ότι είναι απλά ζήτημα γι' αυτόν να είναι αυτός το αφεντικό και ο μεγάλος σταρ στην ομάδα. Τα ίδια έκανε και με άλλους μεγάλους παίκτες στη Σάλκε. Αναλογίες μπορούμε να κάνουμε και με άλλους μεγάλους προπονητές σε άλλες μεγάλες ομάδες (π.χ. Φέργκιουσον και Μάντσεστερ), αλλά επειδή δεν είναι καμμία ομάδα μεγαλύτερη από την ΠΑΟΚάρα, θα αρκεστώ στο να πω ότι αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς του. Μας αρέσει (επί της αρχής), δεν μας αρέσει (Γκαρσία).

έτσι σκέφτεσαι εσύ, δεν με πείθει ότι σκέφτεται έτσι και αυτός. πάλι καμία απόδειξη. για Γκαρσία αγωνιστηκά δεν έχω να προσάψω κάτι δικό του θέμα το είπα εξ αρχής.

4. Επειδή ακριβώς υπάρχει ομάδα ελλήνων στην ομάδα, η οποία είναι δεμένη, έχει ιεραρχία και έχει μάθει να παίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο από τη μία πλευρά και αυτός έχει συγκεκριμένο σχέδιο και τρόπο αντίληψης για το ποδόσφαιρο από την άλλη, για να πετύχει τον στόχο του και ν' αλλάξει τον οργανισμό, πρέπει να βρει έναν τρόπο να τον διαβάλλει. Πάλι στις ίδιες συζητήσεις αναγκάζομαι να μπαίνω. Βρείτε τη λογική εξήγηση μόνοι σας, δεν είστε μικρά παιδιά, ξέρετε πώς πάνε αυτά τα πράγματα. Ο ολλανδός παίζει παιχνίδι σε διπλό ταμπλό απέναντι στους παίκτες. Είναι δικτάτορας και ξέρει πώς θα τους αδειάσει όλους. Ας τον χαιρετάει τον μινάρα μετά το ματς για τα μάτια του κόσμου. Το ίδιο είχε κάνει και ο τελευταίος στα γενέθλια του Χουμπ, μπροστά στις κάμερες. Είμαι σίγουρος ότι βλέπει ο Χουμπ τον μινάρα και λέει μέσα του, «καλώς τα τα παιδιά».

άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. αυτό με την κλίκα ειλικρινά δεν μπορώ άλλο να το ακούω. απλά. το γήπεδο είναι καθρέφτης και είναι ΟΛΟΙ χάλια. αντί για στέγνωμα... βλέπουμε στήριξη. την ίδια αντιμετώπιση θα είχε οποιοσδήποτε προπονητής οπότε ποια η διαφορά;

για τους λόγους που περιγράφεις σου αρέσει και τον πιστεύεις. δεν είναι τίποτα που αποδεικνύεται αλλά τι να κάνουμε αφού έτσι πιστεύεις δε στο χαλάω. προσωπικά δεν βλέπω ίχνος συνεισφοράς σε κάτι καλύτερο στον ΠΑΟΚ που θέλω... αλλά τίποτα λέμε. απλά κάνει μια δουλειά. όπως θα την έκανε τελικά και κάποιος άλλος. δεν βλέπω το παραπάνω βήμα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1146 on: February 05, 2014, 13:07:55 »
με τι νοιώθεις δικαιωμένος ακριβώς;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1147 on: February 05, 2014, 21:18:30 »
Φέρε άλλους τρεις, να βάζουμε οχτώ, μεγάλε Χουμπ! Κι άσε τα γατιά να σέρνονται. Πούλαρέ τους όλους.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1148 on: February 05, 2014, 22:22:16 »
παρε 3 στοπερ κ κανα 3 δικους σου σε οποια θεση θες κ εισαι ομλε που λεει μια ψυχη

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1149 on: February 05, 2014, 22:29:58 »
στα μπακ εχουμε θεμα μεγαλο, επειγοντως λυσεις αλλιως βλεπω παρτυ παλι οπως με πλατανια και για το διαλυμενο βαζελο
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1150 on: February 05, 2014, 22:40:05 »
 «Νομίζω ότι είδαμε ένα καλό παιχνίδι και οι οπαδοί το ευχαριστήθηκαν, το σημαντικό είναι ότι είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας αφού ο ΟΦΗ μόνο στα τελευταία λεπτά κατάφερε να κάνει κάποιες ευκαιρίες. Το ότι παίξαμε καλά και είχαμε μία συμπαγή ομάδα μας αφήνει ικανοποιημένους»

Για την ισορροπία και αν λείπει από την ομάδα: «Οι καλοί ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν καλή ισορροπία στο παιχνίδι τους και αυτό που μας έλειπε ήταν η αυτοσυγκέντρωση. Σήμερα είχαμε ισοροπία και αυτοσυγκέντρωση και αυτό είναι καλό. Ίσως οι παίκτες ήθελαν να πάρουν εκδίκηση και για τον αγώνα με τον Πλατανιά»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Αθανασιάδης. Διαβάστε ποιους αγώνες χάνει εδώ.

Για την δήλωση Κατσουράνη ότι οι αλλαγές στο ρόστερ θα κάνουν δύσκολους τους αγώνες: «Φυσικά έχουμε κάποιους νέους παίκτες που πρέπει να βρουν τον δρόμο τους. Αυτό φυσικά σημαίνει περισσότερο ανταγωνισμό και οι παίκτες πρέπει αυτό να το καταλάβουν και να το δεχτούν. Δεν μπορούμε να παίζουμε καλά 90 λεπτά, χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Νάτχο ή τον Ινσαουράλδε για 90 λεπτά όπως και τον Μαντούρο. Υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό είναι καλό για την ομάδα»

Για το αν οι δανεικοί και οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν κάνουν πιο δύσκολο το έργο του: «Δεν είναι δύσκολο. Βλέπω κάθε αγώνα, τις προπονήσεις και ποιοι παίκτες κάνουν τα σωστά βήματα και ποιοι όχι. Προφανώς αυτός που κάνει τα βήματα μπαίνει στην ομάδα ενώ ο άλλος μένει εκτός αποστολής. Το αν τα συμβόλαια οκτώ ποδοσφαιριστών λήγουν πρέπει να κάνει τους παίκτες να προσπαθούν περισσότερο»

Για το αν ο Σαλπιγγίδης λόγω Χούσεν θα παίζει στα πλάγια: «Θα δούμε, ανάλογα με τα παιχνίδια. Έχει επτά κάρτες ο Κλάους και πρέπει να δούμε που δεν θα παίξει. Χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστέ ς και μία μεγάλη ομάδα για το πρόγραμμα που ακολουθεί. Και ο Σαλπιγγίδης χρειάζεται ξεκούραση. Το ξέρω ότι όλοι θέλουν να παίζουν αλλά και η ξεκούραση τους κάνει καλό και τους βοηθάει να μπουν φρέσκοι στους αγώνες»

Για τις κίτρινες κάρτες του ΠΑΟΚ σε αντίθεση με την άμυνα του Ολυμπιακού: «Δεν θέλω να σχολιάσω διαιτητές μετά από αγώνες. Νομίζω το καλύτερο είναι να μη λες τίποτα. Μερικές φορές δεν συμφωνώ με αυτά που γίνονται αλλά μετά από αγώνες δεν πρέπει να μιλάς για διαιτητές, κάνουν και αυτοί τη δουλειά τους και ελπίζω να την κάνουν καλά»

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1151 on: February 05, 2014, 23:59:10 »
σκετη γκαυλα εισαι ρε οταν η ομαδα αποδιδει ολλανδια...χαχαχαχαχαχαχαχα
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1152 on: February 07, 2014, 14:11:49 »
Cure επίτρεψε μου να διαφωνήσω.
...

Σάντος με αυτούς θα είχει ταυτότητα στην ομάδα και δεν θα παρουσίαζε επουδενί το τσίρκουλο αυτό.
Είσαι από τα άτομα που όχι να επιτρέψω, αλλά λατρεύω να διαφωνώ γιατί απλά ξέρω ότι και δεν πρόκειται να παρεξηγηθούμε και καταλαβαινόμαστε.

Λοιπόν. Διαφωνώ στην επιχειρηματολογία σου, αλλά είναι από τις φάσεις που τζάμπα μιλάμε γιατί μόνο ο χρόνος θα δείξει αν είναι μυρουδιάς ή χτίζει κάτι μεγάλο ο Χουμπ. Εγώ π.χ. πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει στήσει ήδη την ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κάθετο και γαμηστερό, απλά προς το παρών οι παίχτες που καλούνταν να το υπηρετήσουν είναι κωμικοί. Όσο προστίθενται στο σύστημα οι κατάλληλοι θα πηγαίνει αυτόματα η ομάδα γαμιώντας.
Απόδειξη τα τελευταία 30 λεπτά με τον ΟΦΗ. Παίζαμε το ίδιο πράγμα, με άλλους παίχτες και το αποτέλεσμα ήταν εξώφθαλμο.
Τώρα αν και next year ζήσουμε το ίδιο, ε τότε γάμα τα και λέω μαλακίες. Αλλά δεν νομίζω ρε φίλε, γιατί φαίνεται ότι έχει βάλει βάσεις για τα παραπάνω.

Τέλος πάντων αυτά θα δείξουν και θα τα λέμε.

Αλλού σκάλωσα. Μία πρόταση που δεν μπορώ να τη χωνέψω. Αυτή που παρέθεσα. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα αδερφέ μου. Τι να μας παρουσίαζε ο τύπος αυτός που να μη τρομάζει τα πονεμένα μας ματάκια; Άσε τη πρώτη χρονιά. Εδώ τη 2η που είχε Γκαρσία, Κοντρέρας, Κονσεϊσάο, Βιερίνια, Μουσλίμοβιτς και ό,τι θέλεις παρουσίασε την αθλιότητα απογυμνωμένη. Με αυτό το ρόστερ του Χουμπ... απλά θα έπεφτε   :P
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1153 on: February 07, 2014, 14:58:21 »

Εγώ π.χ. πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει στήσει ήδη την ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κάθετο και γαμηστερό, απλά προς το παρών οι παίχτες που καλούνταν να το υπηρετήσουν είναι κωμικοί. Όσο προστίθενται στο σύστημα οι κατάλληλοι θα πηγαίνει αυτόματα η ομάδα γαμιώντας.
Απόδειξη τα τελευταία 30 λεπτά με τον ΟΦΗ. Παίζαμε το ίδιο πράγμα, με άλλους παίχτες και το αποτέλεσμα ήταν εξώφθαλμο.

Μαζι σου ειμαι σε αυτο που λες απλως ο δικηγορος του διαβολου μεσα μου συνεχιζει να σκεφτεται ωρες ωρες οτι αν μου δωσεις 11 παικταραδες μπορω και γω να γινω προπονητης επιπεδου (λεμε τωρα...)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1154 on: February 07, 2014, 15:27:15 »
Παιχταραδες και μεγαλο σε αριθμο ροστερ, θελει προπονηταρα για να το διαχειριστεις.
Γιατι οι παιχταραδες εχουν και την βεντετα μεσα τους και σχεδον παντα θελουν ιδικη μεταχειρηση... ιδικα αν τους αφηνεις παγκο ή ακομα και εκτος αποστολης.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1155 on: February 07, 2014, 15:36:06 »
σαν τον γκουαρντιολα ενα πραμα?

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1156 on: February 07, 2014, 15:37:41 »
Ο guardiola μπορει να μην ειχε εμπειρια σαν προπονητης, αλλα απο προσωπικοτητα δεν νομιζω να αμφιβαλεις..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1157 on: February 07, 2014, 15:46:29 »
Παιχταραδες και μεγαλο σε αριθμο ροστερ, θελει προπονηταρα για να το διαχειριστεις.
Γιατι οι παιχταραδες εχουν και την βεντετα μεσα τους και σχεδον παντα θελουν ιδικη μεταχειρηση... ιδικα αν τους αφηνεις παγκο ή ακομα και εκτος αποστολης.
για ποδόσφαιρο μιλάμε King όχι για το fame story

11 παικταράδες ακόμα και αν δε μιλιούνται στα αποδυτήρια στο γήπεδο τη SL την παίρνουν εύκολα

επίσης αν είναι τόσο παικταράδες γιατί να τους αφήσεις εκτός αποστολής;

τα ίδια με το zouvalo Πίνεις μεσημεριάτικα;

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1158 on: February 07, 2014, 15:52:51 »
Καλα με σενα τι να συζητησω τωρα  :'(

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1159 on: February 07, 2014, 16:00:16 »
Ο guardiola μπορει να μην ειχε εμπειρια σαν προπονητης, αλλα απο προσωπικοτητα δεν νομιζω να αμφιβαλεις..

Δεν θα μαθουμε ποτε. Οσα κι αν πετυχει στην καριερα του ποτε δεν θα μαθουμε αν το αξιζε.

Κι εξηγούμαι. (Θα γινει μαχη... :D)

Ο Μουρινιο αρεσει δεν αρεσει πετυχε πραγματα δυσαναλογα με το υλικο που ειχε στα χερια του (Πορτο)
Απο κει εφτιαξε ονομα και του δωθηκε η δυνατοτητα να γινει head coach σε μερικα απο τα μεγαλυτερα clubs. Αλλου τα σκατωσε αλλου τα καταφερε. Σε αλλους αρεσει και αλλοι τον σιχαινονται. Αλλα το ονομα του το εφτιαξε μονος του...σχεδον. Ανεβηκε σκαλοπατια γιατι μπορουσε να τα ανεβει.

Ο αλλος ξεκινησε απο την κορυφη της πυραμιδας. Αν τα σκατωνε βεβαια θα ηταν η μεγαλυτερη ξεφτιλα του αιωνα με το υλικο που ειχε, πραγμα το οποιο δεν λεω οτι ειναι ευκολα διαχειρισιμο. Και μαγκια του που το διαχειριστηκε. Αλλα ως εκει. Εγινε μαγκας απο τις συγκυριες. Και πλεον μπορει και να το αξιζει να συγκαταλεγεται στους κορυφαιους. Μετα απο τοσα χρονια στην κορυφη το πιο πιθανο ειναι οτι μπηκε στο πετσι του ο ρολος του κορυφαιου προπονητη.

Σε καθε περιπτωση ειναι συνθετος ο ρολος του προπονητη. Θελει και την καταλληλη ψυχολογια θελει και την καταλληλη αντιληψη και τις καταλληλες γνωσεις κλπ κλπ

Για μενα ο καλυτερος προπονητης ειναι αυτος που μπορει να βγαλει τα καλυτερα αποτελεσματα με το υλικο που εχει καθε φορα στα χερια του. Γιαυτο και δεν γουσταρα τον δωδωνη. Πριν ανακαλυψω τι μουνοπανο ειναι σαν ανθρωπος δεν τον γουσταρα γιατι εβλεπα οτι ειχε κατι συγκεκριμενο στο μυαλο του και με το ζορι επρεπε η ομαδα να προσπαθει να το παιξει. Και οταν ολοι βλεπαμε οτι ΔΕΝ μπορει να το παιξει αυτος ΕΚΕΙ. Κολλημενος. Ειναι της μοδας τωρα τελευταια το "με πορδες δεν βαφονται αυτα" . Ε ναι αλλα και με αυγα δεν φτιαχνεις αστακομακαροναδα...(το γαμησα και πεινασα κιολας) Φτιαξε τωρα στα γρηγορα μια ωραια ομελετα και οταν πας στη λαικη ψωνισε και αυτα που εχεις στο μυαλο σου. (παω να φαω...)