Cure επίτρεψε μου να διαφωνήσω.
...
Σάντος με αυτούς θα είχει ταυτότητα στην ομάδα και δεν θα παρουσίαζε επουδενί το τσίρκουλο αυτό.
Είσαι από τα άτομα που όχι να επιτρέψω, αλλά λατρεύω να διαφωνώ γιατί απλά ξέρω ότι και δεν πρόκειται να παρεξηγηθούμε και καταλαβαινόμαστε.
Λοιπόν. Διαφωνώ στην επιχειρηματολογία σου, αλλά είναι από τις φάσεις που τζάμπα μιλάμε γιατί μόνο ο χρόνος θα δείξει αν είναι μυρουδιάς ή χτίζει κάτι μεγάλο ο Χουμπ. Εγώ π.χ. πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει στήσει ήδη την ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κάθετο και γαμηστερό, απλά προς το παρών οι παίχτες που καλούνταν να το υπηρετήσουν είναι κωμικοί. Όσο προστίθενται στο σύστημα οι κατάλληλοι θα πηγαίνει αυτόματα η ομάδα γαμιώντας.
Απόδειξη τα τελευταία 30 λεπτά με τον ΟΦΗ. Παίζαμε το ίδιο πράγμα, με άλλους παίχτες και το αποτέλεσμα ήταν εξώφθαλμο.
Τώρα αν και next year ζήσουμε το ίδιο, ε τότε γάμα τα και λέω μαλακίες. Αλλά δεν νομίζω ρε φίλε, γιατί φαίνεται ότι έχει βάλει βάσεις για τα παραπάνω.
Τέλος πάντων αυτά θα δείξουν και θα τα λέμε.
Αλλού σκάλωσα. Μία πρόταση που δεν μπορώ να τη χωνέψω. Αυτή που παρέθεσα. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα αδερφέ μου. Τι να μας παρουσίαζε ο τύπος αυτός που να μη τρομάζει τα πονεμένα μας ματάκια; Άσε τη πρώτη χρονιά. Εδώ τη 2η που είχε Γκαρσία, Κοντρέρας, Κονσεϊσάο, Βιερίνια, Μουσλίμοβιτς και ό,τι θέλεις παρουσίασε την αθλιότητα απογυμνωμένη. Με αυτό το ρόστερ του Χουμπ... απλά θα έπεφτε