Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59679 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1120 on: February 03, 2014, 11:20:26 »
Ελα ενταξει, ως τωρα ειναι απογοητευση πως να το κανουμε...Αν δεν θελουν να τον αλλαξουν με Μπολονι, ειμαι υπερ του να μεινει κ του χρονου, αλλα η αληθεια ειναι οτι η ομαδα οχι μονο δεν παιζει μπαλα αλλα ειναι ανιωθη. Ισως τελικα παιζει ρολο καμια φορα κ η μεγαλη ηλικια σε εναν προπονητη, δεν ξερω ποσο παθιασμενος μπορει να ειναι ο Στεφενς με την  ολη φαση του ΠΑΟΚ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1121 on: February 03, 2014, 12:28:19 »
(και) χτές προφανώς τον ένοιαζε περισσότερο πως θα ενσωματώσει όσο πιό γρήγορα γίνεται τους καινούργιους μέσα στην ομάδα κ λιγότερο η νίκη.
Δεν έχει καταλάβει όμως πόσο σημαντικά είναι τα αποτελέσματα στην Ελλάδα κ ότι όλοι κρίνονται από αυτά. Άλλωστε δεν είναι παράλογο να ζητάει κανείς
μία απλή νικη με τον πλατανιά ειδικά όταν προηγείσαι κ από τόσο νωρίς. Οι ισορροπίες είναι λεπτές κ καλό θα τανε να τις προσέχει .......
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1122 on: February 03, 2014, 12:40:28 »
Mονη λυση να μεινει 2 χρονια..
Οπωσδηποτε να ξανακανει προετοιμασια φετος το καλοκαιρι
Αλλιως παλι τα ιδια θα εχουμε τον χρονο με νεο προπονητη που πρεπει να μαθει τη νεα ομαδα με νεους παικτες κτλ κτλ..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1123 on: February 03, 2014, 12:46:06 »
Επαναπαυτηκαν οι παιχτες μετα το 1-0. Σε πολυ κακη μερα οι περισσοτεροι σου παιχτες για να μην πω ολοι.
Δεν νομιζω λοιπον πως φταιει ο huub για χτες.
Μονο ο μαρτενς ηταν μεσα απο τους καινουργιους.. (Ο μαντουρο εχει δεσει ηδη ας πουμε.)
Και η αλλαγη του Νατκχο, καλο εκανε παρα κακο. Ασε που τις ιδιες αλλαγες θα εκανε ο καθενας μας.. (νατκχο λινο βουκιτς..)
Απλα θα βαζα τον βουκιτς απο την αρχη του 2ου ημιχρονου (για να μην πω απο την αρχη του παιχνιδιου) και οχι τελευταια αλλαγη..

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1124 on: February 03, 2014, 14:59:32 »
''Δεν παίξαμε καλά, κάναμε πολλά λάθη, είμαι απογοητευμένος από κάποιους παίκτες''.

''Δεν παίξαμε καλά, κάναμε πολλά λάθη, είμαι απογοητευμένος από κάποιους παίκτες''.

Άλλη κασέτα έχεις Χουμπ? εδώ και 6 μήνες τα ίδια λες. Και άσε τι λες, το θέμα είναι τι κάνεις.

zadas4

• Guest
« Reply #1125 on: February 03, 2014, 15:18:08 »

Aπολυτη στιρηξη στον προπονητη αυτη και την επομενη χρονια.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1126 on: February 03, 2014, 15:28:44 »
Μα φίλε brigate έκανε και πράξεις. Μπούλαρε κάποιους, παρόπλισε κάποιους άλλους και πήρε και παίχτες στη 1η μεταγραφική που είναι ουσιαστικά κουμάντο ως προπονητής για να παίξουν αυτό που θέλει. Δηλ. ακύρωσε και τους μίζες γύρω του και τους γαλανόλευκους φάρους και του κώλου τα εννιάμερα.

Γενικό σχόλιο για όλο αυτό το συνεχές κράξιμο, ιδίως μετά από κανένα κλαρίνο. Δυστυχώς ρε γαμώ το δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Εγώ ξέρετε ότι τον χέστη τον σιχαίνομαι και έλεγα πότε θα φύγει. Κι όμως το παράδειγμά του μου έμαθε κάτι. Να περιμένω όταν έχω έναν κανονικό προπονητή. Τον πρώτο χρόνο θα πέφταμε. Τον δεύτερο χρόνο γίναμε ομάδα με ταυτότητα. Τον τρίτο χρόνο είμασταν μια πολύ δυνατή ομάδα. Τώρα για πρώτο χρόνο, είμαστε σούπερ, αν το πάρεις συγκριτικά.

Τώρα διαβάζω "θα κριθεί μέχρι το καλοκαίρι", το "επόμενο δίμηνο" και ξέρω γω τι. Ούτε ο Βενγκέρ, ούτε ο συνταξιούχος πλέον τσίχλας, ούτε κανείς άλλος δεν έκανε ομάδα σε ένα χρόνο. Όταν μάλιστα χρειάζεται να δώσεις και μία ταυτότητα σε ένα χάος. δω-δώνη είχαμε ρε πούστη και υλικό του πούτσου.

Ουφ βαρέθηκα. Όλο τα ίδια λέω για τον Κωνσταντάρα. Κράξ'τε μωρέ να γουστάρετε. Σιγά και τι έγινε. Στο κάτω κάτω με το κράξιμο σφίγγει ο κωλαράκος του κιόλας.  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1127 on: February 03, 2014, 16:04:56 »
Μαζί σου αλλά αν δε γούσταρε ο Ιβάν να δώσει τώρα φράγκα θα λέγαμε πως έχει σαρδέλες και φταίνε μόνο οι παίκτες?
Δηλ. με αυτούς που είχε μέχρι προχθές δεν έπρεπε να έχει καλύτερη η εικόνα?
Και όταν θα βρούμε δικαιολογίες για το μπάτζετ πχ της Μπενφίκα να λέμε πως και το μπάτζετ του ΠΑΟΚ είναι όνειρο για τις άλλες ομάδες της σούπα-λιγδ.
Γιατί δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα που γράφεις -που είναι όντως σχετικά καλά- αλλά η εικόνα γενικά.Ένα καφενείο.

Ούτε φυσικά πιστεύω πως χτίζει η ομάδα. Αφού το καλοκαίρι πάλι θα χρειαστούμε καμιά 10ριά παίκτες.
Αν δε σοβαρευτούν θα χάσουν και τη δεύτερη θέση δεν είναι καθόλου δύσκολο στα πλέι-οφ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1128 on: February 03, 2014, 16:32:31 »
Cure επίτρεψε μου να διαφωνήσω.
θεωρώ ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και εξηγούμαι.

βασικά είναι δεδομένο και για μένα να κρατάς προπονητή για καιρό. αλλιώς η γραφικότητα χτυπάει κόκκινο σύμφωνοι.

Ο Σάντος ήρθε σε μια εποχή με 0 φράγκα, με 11άδα που ήταν χειρότερη από αυτή που έχει η κούλα τώρα που παίζει Γ εθνική και έκανε αυτά που λες εσύ (δεν διαφωνώ στη χρονοσειρά που παρουσίασες).

Ο Στέφενς ήρθε σαν σωτήρας, ένα όνομα μεγαλύτερο από τα περισσότερα που είχαμε συνηθίσει στον ΠΑΟΚ, με προσδοκία να μας δώσει κάτι από αυτό το ποδοσφαιρικό του όραμα. Με καλύτερη ομάδα από ότι είχε ο Σάντος στον πρώτο χρόνο (και πολύ άλλοι προπονητές στον ΠΑΟΚ), με ένα πρόβλημα που λέγεται μισθοδοσία λυμμένο, με 2 ομάδες που χρόνια σε πολεμούσαν εκτός πρωταθλητισμού (και πολλά άλλα ενθαρρυντικά που όλοι τα ξέρουμε) με με με με... και;

@@ μάντολες. ασύνδετη σε κάθε επίπεδο ομάδα, παίκτες που δεν ξέρουν που να δώσουν τη μπάλα, να κοντρολάρουν. παίκτες που φοβούνται να την ακουμπήσουν και κρύβονται όταν η μπάλα πάει σε αυτούς, μπακ που ξεμένουν στην επίθεση και αφήνουν ένα CB και ένα half στρουμφ να σταματήσουν κόντρα επίθεση, εξτρεμ που δεν καλύπτουν κανέναν, ανάπτυξη για γέλια και και και... Δεν με ενδιαφέρει τι αλλαγές κάνει στο ματς, αν βάζει μπακ τον ένα η τερματοφύλακα τον άλλο. σε αυτό οκ δεν ξέρω τίποτα... αυτός ξέρει καλύτερα. Αλλά ότι περιέγραψα πριν είναι πρόβλημα ΔΙΚΟ του καθαρά και το αποποιείται. μαλακια νοοτροπία η ομάδα, 0 ποδοσφαιρικό όραμα απο κανέναν. Εγώ δεν κατηγορώ αλλο τους παίκτες η ευθύνη πλέον είναι 100% δική του... Για μένα ο Κίτσιου δεν έγινε λαμ επειδή έπαιξε 4 ματσ με τον πανθρακικό. αν το νομίζει ο Στέφενς και θεωρεί ότι θα είναι το πληρέστερο full back γιατί το σύστημα του απαιτεί ένα τέτοιο full back είναι δικό του πρόβλημα... όχι του παίκτη γιατί τόσο μπορεί και τόσο θα παίξει! τα ίδια και για άλλους πολλούς.

οποιοσδήποτε προπονητής με αυτό το υλικό θα είχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. μερικοί και καλύτερα. αυτός... τα ίδια! 6 μήνες ανυπαρξία σε όλα τα επίπεδα και περιμένουμε τον Βούκιτς να μας ξελασπώσει και τον κοντό να σπινιάρει από τσόντα σε καμια φάση και να βάλει κανένα γκολ απο κωλοφαρδία με το αυτί.

νταξ... έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει και να δείξει κάτι. Δεν δείχνει τίποτα. αποτυχία το ότι δεν είναι 5 σκαλιά παραπάνω η ομάδα για μένα και για αυτό κάθε σύγκριση με Σάντος με βρίσκει να διαφωνώ... Σάντος με αυτούς θα είχει ταυτότητα στην ομάδα και δεν θα παρουσίαζε επουδενί το τσίρκουλο αυτό.

ας μείνει ο κος στέφενς να ολοκληρώσει το έργο του. είμαι σύμφωνος σε αυτό... απλά θέλω κάποτε να το ξεκινήσει κιόλας γιατί κοσκίνισε 6 μήνες ήδη, ας ζυμώσει και τίποτα πέρα από το να παρουσιάζει το ίδιο έργο που θα παρουσίαζε ο ΠΑΟΚ με προπονητή παίκτη τον Κατσουράνη.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1129 on: February 03, 2014, 16:34:35 »
εγω αμα ειμουν προεδρος σημερα ή μαλλον και πριν μηνες θα εβγαινα και θα λεγα (αφου εδωσα και 1,5 μυριο ετσι) οτι ο Χουμπαρος και 30 ηττες να κανει μεχρι το τελος ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ...και αντε φιλακια....που θα βγαινει ο καθενας αρδ και θα λεει το μακρυ του και το κοντο του για τακτικες και μαλακιες....

ακομα και μεις....τουριστα τον λεγατε,τσιρακι του ιβαν τον λεγατε,οτι μεταγραφες δεν κανει και σταρχιδια του κτλ κτλ κτλ....

και ερχομαστε μετα απο το πρωτο μισο και εκανε αυτο που δεν εκανε κανεις εως τωρα....

και τους παικτες φλωρους και τσιρακια σταματησε ΚΑΙ τον κοντο ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ γιατι ειναι μεγαλος και αμπαλος και με την πρωτη ευκαιρια ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ καλες εκανε....και κοκινιζει απο τα νευρα του στον αγωνα...ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ.....

αλλαξε ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ...η δουλεια του θα φανει ειμαι 100% σιγουρος!!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1130 on: February 03, 2014, 19:29:41 »
Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να πήγε μπροστά έχοντας κατά νού ότι θα βάλω ένα περισσότερο από όσα θα φάω. Πόσες φορές θα γινει αυτό? Εμείς είμαστε όσα πάνε και όσα έρθουν, κάτω από 2 γκολ εκτός έδρας δεν τρώμε. Μπορούμε έτσι να κάνουμε πρωταθλητισμό?? Μπορούμε να πάμε τελικό στο κύπελο έτσι. Υπάρχει μία στο εκατομμύριο να περάσουμε στο ουέφα. Και άντε να κάνεις υπομονή και πέρασε και αυτός ο χρόνος τι θα αλλάξει από τον επόμενο?? Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος, ενώ η ομάδα έχει ανάγκη 3 στόπερ με το ζόρι πήρε ένα και αυτόν δεν τον ήθελε. Είναι ο ΠΑΟΚ φορτούνα σιτάρντ να κάνει πειράματα ο στέφενς?? Αντε και ενσωματώθηκαν οι παίκτες μετά από έναν μήνα τι θα αλλάξει?? Δεν μαρκάρει κανείς, πουλάς την μπάλα στο κέντρο και φεύγουν 5 αντίπαλοι με ενάμισι δικό μας, αυτό γίνεται από την αρχή της χρονιάς. Δεν μιλάω για μπροστά που γκολ βάζουμε μόνο από κόρνερ και φάουλ. Έχει την ομαδα από την αρχή της προετοιμασίας και δεν είναι τόσο η κακή εικόνα της ομάδας αλλά το ότι δεν βλέπει ότι κάτι πάει στραβά και δεν γίνεται προσπάθεια για βελτίωση.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

zadas4

• Guest
« Reply #1131 on: February 03, 2014, 20:21:19 »
ΟΚ πειτε οτι εφευγε τωρα.Αποψε δηλαδη αποχωρουσε.Πειτε μου ποια θα ηταν η επομενη κινηση σας(εσεις που θελετε να φυγει εδω και τωρα) και ποια πιστευετε θα ηταν η κινηση της (διοικησης)?κουβεντα κανουμε,απλα πειτε μου αν θελετε.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1132 on: February 03, 2014, 21:45:22 »
Υπαρχουν ανθρωποι που παιρνουν εφτα και δεκα χιλιαρικα το μηνα για να το απφασισουν αυτο..
Ο προπονητης πρεπει να μεινει οπωσδηποτε μεχρι τι τελος της χρονιας..μετα ταμειο κ βλεπουμε. Μεχρι τωρα περα απο νοοτροπια νικητη, δεν εχει δειξει τπτ στην κατευθυνση δημιουργιας μεγαλης αγωνιστικα ομαδας..
αλλα Δεν ειμαστε κατω μαγουλα να τους αλλαζουμε σαν σοβρακα για να κανει κουμαντο ο καθε τσατσος του σαββιδη κ του βρυζα..

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1133 on: February 03, 2014, 22:20:59 »
Μου φαινεται αστειο να λεμε...πρεπει οπως και δηποτε να μεινει μεχρι το τελος της χρονιας...μπορει να ειμαι στον κοσμο μου και να κοιμαμαι αλλα θεωρω οτι δεν τιθεται θεμα. Αν τεθει θεμα θα ξενερωσω πραγματικα. Θεωρω δεδομενο οτι εφοσον ο ιδιος δεν στραβωσει με κατι, θα βγαλει τη διετια που προβλεπεται....ΑΝΕΤΑ.
Αναρωτιεμαι, τοσα χρονια που παρακολουθουμε απο κοντα την ομαδα υπηρξε ποτε περιπτωση αλλαγης προπονητη που να βοηθησε σε κατι? Απο τυχαρπαστο σε τυχαρπαστο και ξανα μανα τυχαρπαστο πηγαιναμε. 2-3 "επιτυχιες" που ειχαμε τις ειχαμε με τους προπονητες που κατσανε στον παγκο αρκετα. Αγγελος, Μπαγιεβιτς, Σαντος. Μας αρεσαν δεν μας αρεσαν καθησαν αρκετα στον παγκο και ηρθαν και τα θετικα αποτελεσματα.
Τον κοβω φετες οτι αν ο ανθρωπος παρει τα κλειδια της ομαδας σπιτι του θα δουμε αποτελεσματα. Και δεν με ενδιαφερει να τον αμφισβητησω. Ναι βλεπω πολλα στραβα αλλα οπως εχω ξαναπει παντα το θεμα προπονητη εμπεριεχει μεγαλο ρισκο. Αν δεν το παρω αυτο το ρισκο με αυτον με ποιον θα το παρω? Με τον Τεννε ή μηπως με τον Πελεγκρινι?

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1134 on: February 03, 2014, 22:44:29 »
Mgm και εσυ και πολλοι εδω γραφετε σαν να μην εχει ρωτηθει, μιλησει, εκφραστει, αποφασισει ο στεφενς για τιποτα.
Αλλοι αποφασιζουν και αυτος απλα υπαρχει δλδ?
Πως προκυπτει τελικα οτι δεν εχει τα κλειδια της ομαδας η τα αποδυτηρια η λογο σε οτι γινεται? εχω μπερδευτει με ολο αυτο τον αφορισμο στα παντα και τον αδειασμενο απο το συμπαν στεφενς...
Δλδ αν ισχυει κιολας ξενερωνω ακομα πιο πολυ με την παρτυ του.

1 χαρτι παιρνει... Δεν θα του κανουμε και τους ψυχοθεραπευτες

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1135 on: February 03, 2014, 23:24:57 »
Γραψε λαθος στη διατυπωση.

Οταν λεω τα κλειδια εννοω να νιωθει ακλονητος, πραγμα το οποιο προσωπικα θεωρω οτι συμβαινει, αλλα η γενικοτερη σταση του κοσμου με κανει να εχω δευτερες σκεψεις.... οτι κοιμαμαι οπως προειπα. Θελω τη στηριξη που ειχε ο Σαντος επι ζαγορακη. Σινικό τοιχος τριγυρω του κι ας χτυπιουνται ολοι. Πιστευω οτι αν μπορει να δουλεψει απερισπαστος θα φανουν και τα αποτελεσματα ή εν παση περιπτωσει δεν θα φανουν και θα φυγει στο τελος της διετιας ως αποτυχημενος. Το ρισκο που ελεγα.

Και εχω την αισθηση οτι οταν ηρθε δεν πολυκαταλαβε ουτε που ηρθε ουτε τι ακριβως παιζει. Θα μου πεις προβλημα του. Ας μην εκανε τις δηλωσεις που εκανε. Απο δω και περα, φαινεται να αναλαμβανει περισσοτερες πρωτοβουλιες αδειαζοντας τον ιδιο του τον εαυτο για ολα αυτα που επραξε και ειπε τους προηγουμενους μηνες και θεωρω οτι μονο προς τα πανω μπορει να μας παει.

Αλλα ρε γμτ δεν μπορω να δεχτω οτι η πιο "σιγουρη" επιλογη των τελευταιων ετων θα μας βγει σκαρτη. Ειναι σαν να εχει γυρισει το συμπαν αναποδα και οτιδηποτε κανουμε βγαινει λαθος. Απλως και μονο γιατι εισαι ΠΑΟΚ. Προτιμω να σκεφτομαι οτι το λαθος ειναι στην νοοτροπια. Ολα τα αλλα τα εχουμε δοκιμασει.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1136 on: February 04, 2014, 00:45:08 »
Λιγο υπομονη
Οι προυποθεσεις υπαρχουν για να γινει μια ομαδα πρωταθλητισμου

Καλυτερο για τον παγκο βασει βιογραφικου, εμπειριας, κυρους και ειδικου βαρους δε θα μπορουσαμε να εχουμε.
Αν θυμηθουμε μαλιστα, ΟΥΤΕ που διανοουμασταν οτι μπορει να ερθει στον ΠΑΟΚ και τωρα που τον εχουμε θα τον βγαλουμε και σκαρτο

Ψυχραιμια, οι ομαδες δε χτιζονται σε 7 μηνες βλεπε φεργκιουσον βενγκερ ακομα και σαντο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1137 on: February 04, 2014, 00:50:31 »
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.-

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1138 on: February 04, 2014, 15:56:28 »
Πηρε το αυτι μου τον περικλη τον στελλα (τον πουτανας γιο ντε..) να μιλαει για τον στεφενς λες και ειναι ο μπαμπης ο τενες.

Οσο ακουω τετοιους γαμωσπιτους να τα βαζουν με τον στεφενς και μαλιστα να τον κατηγορουν επειδη εφυγε ο τζιολης και επειδη ειπε τον σαλπιπουστη μεγαλο σε ηλικια, τοσο θα τον στηριζω με λυσσα.

Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΛΑΜΟΓΙΑ/ΚΑΡΚΙΝΟΙ.

υγ. Περικλακο, ρουφα κανα μπουκι και βουλωνε μαλακα. Νικολουλη της αθλητικογραφιας.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1139 on: February 04, 2014, 16:10:21 »
Τι σου φταιει η Νικολουλη ρε μαν? Μια χαρα milfαρα ειναι...με το λιιιι και με το νιιιι