Cure επίτρεψε μου να διαφωνήσω.
θεωρώ ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και εξηγούμαι.
βασικά είναι δεδομένο και για μένα να κρατάς προπονητή για καιρό. αλλιώς η γραφικότητα χτυπάει κόκκινο σύμφωνοι.
Ο Σάντος ήρθε σε μια εποχή με 0 φράγκα, με 11άδα που ήταν χειρότερη από αυτή που έχει η κούλα τώρα που παίζει Γ εθνική και έκανε αυτά που λες εσύ (δεν διαφωνώ στη χρονοσειρά που παρουσίασες).
Ο Στέφενς ήρθε σαν σωτήρας, ένα όνομα μεγαλύτερο από τα περισσότερα που είχαμε συνηθίσει στον ΠΑΟΚ, με προσδοκία να μας δώσει κάτι από αυτό το ποδοσφαιρικό του όραμα. Με καλύτερη ομάδα από ότι είχε ο Σάντος στον πρώτο χρόνο (και πολύ άλλοι προπονητές στον ΠΑΟΚ), με ένα πρόβλημα που λέγεται μισθοδοσία λυμμένο, με 2 ομάδες που χρόνια σε πολεμούσαν εκτός πρωταθλητισμού (και πολλά άλλα ενθαρρυντικά που όλοι τα ξέρουμε) με με με με... και;
@@ μάντολες. ασύνδετη σε κάθε επίπεδο ομάδα, παίκτες που δεν ξέρουν που να δώσουν τη μπάλα, να κοντρολάρουν. παίκτες που φοβούνται να την ακουμπήσουν και κρύβονται όταν η μπάλα πάει σε αυτούς, μπακ που ξεμένουν στην επίθεση και αφήνουν ένα CB και ένα half στρουμφ να σταματήσουν κόντρα επίθεση, εξτρεμ που δεν καλύπτουν κανέναν, ανάπτυξη για γέλια και και και... Δεν με ενδιαφέρει τι αλλαγές κάνει στο ματς, αν βάζει μπακ τον ένα η τερματοφύλακα τον άλλο. σε αυτό οκ δεν ξέρω τίποτα... αυτός ξέρει καλύτερα. Αλλά ότι περιέγραψα πριν είναι πρόβλημα ΔΙΚΟ του καθαρά και το αποποιείται. μαλακια νοοτροπία η ομάδα, 0 ποδοσφαιρικό όραμα απο κανέναν. Εγώ δεν κατηγορώ αλλο τους παίκτες η ευθύνη πλέον είναι 100% δική του... Για μένα ο Κίτσιου δεν έγινε λαμ επειδή έπαιξε 4 ματσ με τον πανθρακικό. αν το νομίζει ο Στέφενς και θεωρεί ότι θα είναι το πληρέστερο full back γιατί το σύστημα του απαιτεί ένα τέτοιο full back είναι δικό του πρόβλημα... όχι του παίκτη γιατί τόσο μπορεί και τόσο θα παίξει! τα ίδια και για άλλους πολλούς.
οποιοσδήποτε προπονητής με αυτό το υλικό θα είχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. μερικοί και καλύτερα. αυτός... τα ίδια! 6 μήνες ανυπαρξία σε όλα τα επίπεδα και περιμένουμε τον Βούκιτς να μας ξελασπώσει και τον κοντό να σπινιάρει από τσόντα σε καμια φάση και να βάλει κανένα γκολ απο κωλοφαρδία με το αυτί.
νταξ... έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει και να δείξει κάτι. Δεν δείχνει τίποτα. αποτυχία το ότι δεν είναι 5 σκαλιά παραπάνω η ομάδα για μένα και για αυτό κάθε σύγκριση με Σάντος με βρίσκει να διαφωνώ... Σάντος με αυτούς θα είχει ταυτότητα στην ομάδα και δεν θα παρουσίαζε επουδενί το τσίρκουλο αυτό.
ας μείνει ο κος στέφενς να ολοκληρώσει το έργο του. είμαι σύμφωνος σε αυτό... απλά θέλω κάποτε να το ξεκινήσει κιόλας γιατί κοσκίνισε 6 μήνες ήδη, ας ζυμώσει και τίποτα πέρα από το να παρουσιάζει το ίδιο έργο που θα παρουσίαζε ο ΠΑΟΚ με προπονητή παίκτη τον Κατσουράνη.