Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 61113 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #1020 on: January 19, 2014, 01:48:11 »
σήμερα και ο ολλανδός πάντως την φρέναρε την ομάδα...ότι και να παίζαμε και όσες αποστάσεις να είχαν οι γραμμές μας και όσο και να μην γουστάραμε που ο αραβίδης την πήρε 100 φορες πλάτη με τον τζαβέλα,μέχρι τη στιγμή που έφερες τον λουκάς αριστερά κάθε κατεβασιά ευκαιρία κάναμε...τη μου τον άλλαξες πλευρά ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω και έβαλες ποιον εκει ? -τον stox τον ποντιων..τζάμπα ανατροπή χάσαμε και επί προσωπικού αν μιλήσουμε..κουβα μας έστειλες
α και να μην ξεχάσω να το πω...στέφενς διώξε όλους τους παίκτες που μιλάνε ελληνικά και όλους τους ξένους που είναι χειρότεροι ακόμη και από τους έλληνες...διωξτους άμεσα και πάρε ξένους και συμπλήρωσε το roster με u12 καλύτερα αντί για αυτούς...αν θέλεις, να μην είναι ο ΠΑΟΚ η πρώτη ομάδα που θα φύγεις κυνηγημένος τώρα στα γεράματα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1021 on: January 19, 2014, 10:46:14 »
Καληνύχτα σας mister. Πάλι δεκάρι ο Κατσουράνης? Ξέρω, ξέρω δεν έχουμε ρόστερ.

Δεν έβαζε Κατσουράνη ωραία. Ποιόν ;;
Τον Νίνη το γατάκι ;  Τον Μάρτενς με μισή προπόνηση ; Τον Ρουμάνο απόδοσης "κι αν σου κάτσει;;" ;
Τον Λούκας αλλά τότε ποιόν θα έβαζε δεξία στη θέση του ; Τον κοντό φιλότιμο; Τον ακανέ "2 πάσες στη Τότεναμ όλη η πορεία μου" ;; Τον διασκεδαστή των παιδιών Ολίσε ;

Μα όχι έχουμε πληθώρα καλών επιλογών...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1022 on: January 19, 2014, 11:14:48 »
Εντάξει όποιος φέρνει παραδείγματα Άγγλων και Γερμανών προπονητών για να μας πείσει ότι δεν πρέπει να ασκείται κριτική σε έναν προπονητή του ΠΑΟΚ, ειδικά μετά από εμφανίσεις σαν τη χθεσινή εναντίον μιας ομαδούλας με το 1/3 του μπάτζετ σου, είναι εκτός θέματος.

Είναι απλά αφύσικο να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και να μην έχεις τεράστια παράπονα από τον προπονητή σου για τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα μετά από 6 μήνες στον πάγκο.
Στο κωλοπρωτάθλημα της ελλάδας 3-4 τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα που θα στοιχίσουν και σε στόχους (π.χ. κύπλελλο και δεύτερη θέση) είναι αρκετές για να κρίνουν και το μέλλον του (οποιουδήποτε) προπονητή.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1023 on: January 19, 2014, 11:39:53 »
το αστειο εδω μεσα ειναι η μνημονευση του προπονητη που δεν καταφερε τιποτα.ουτε μια προκριση στην ευρωπη δεν πηρε με το ρεαλιστικο ποδοσφαιρο και με την καλυτερη ομαδα σε αξια και φραγκα των τελευταιων 25 χρονων

τον προπονητη που επαιζε για το πρωταθλημα οπως λετε εχοντας ηδη υπογραψει στην εθνικη μπανανιας

τον προπονητη που σου φορτωσε τον επαγγελματια για να μην ξεχνιομαστε

αυτον ρε μαλακες που ακομα και σημερα σου προτεινει παικτες και δινεις παιχνιδια στους ποδοσφαιριστες της ομαδας του

στα παπαρια μου ο ολλανδος αλλα γι αυτον τον γαμιολη δεν μπορω ρε μαγκες να σας διαβαζω

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1024 on: January 19, 2014, 12:27:24 »
Δεν καταλαβαίνω γιατί οποιαδήποτε απόπειρα κριτικής στον προπονητή του φετινού εκτρωματικού ΠΑΟΚ θα πρέπει να καταλήγει σε μπινελίκι του Σάντος. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως συνδέονται αυτά τα δύο και πραγματικά με ενοχλεί αφάνταστα η απαξίωση
εκείνης της ομάδας σε βαθμό τέτοιο που ούτε σκουλικογάυροι δεν θα κάνανε.
Το χουμε πει 100 φορές ο προπονητής θα πρέπει να μείνει κ να στηριχτεί παρα τα όποια εξωφθαλμα λάθη του ..... αρκεί βέβαια να στηρίξει και ο ίδιος τον εαυτό του
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1025 on: January 19, 2014, 12:31:11 »
Και μετά από πίκρες:

ΥΓ ΞΗΛΩΣΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1026 on: January 19, 2014, 13:29:25 »
αιντε, στηριξη φετος...
απο το καλοκαιρι ομως, που το ροστερ θα ειναι καθαρα δικες σου ΕΠΙΛΟΓΕΣ και οχι απλα εγκρισεις, τοτε θα πεφτει πολλη καρπαζια σε ηλιθια στραβοπατηματα (που ελπιζω να μην υπαρξουν, πιθανολογικα μιλαμε)...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1027 on: January 19, 2014, 13:37:06 »
κι εγω δεν καταλαβαινω ρε μοντ γιατι θα πρεπει να διαβαζω για τον σαντος στο τοπικ του στεφενς μετα απο καθε πιπα.

απαξιωση της ομαδας εκεινης δεν υπαρχει στο ποστ μου τουλαχιστον.απαξιωση στον σαντος υπαρχει.και εκεινη την εποχη εγω τουλαχιστον δεν τον εκραζα.ουτε καν την κριτικη που θα πρεπει να υπαρχει οπως λετε ολοι δεν θυμαμαι να εκανα γιατι στην λογικη μου η θεση μου ειναι αλλου οχι στο να κρινω την ομαδα και τους ανθρωπους της την δεδομενη χρονικη στιγμη.αλλα εχω το δικαιωμα να θεωρω οτι ειναι αποτυχημενος στο περασμα του απο την ομαδα.με επιχειρηματα τουλαχιστον
τωρα αν θεωρεις το δικαιωμα αυτο σκουληκογαυριστικη λογικη δικαιωμα εχεις κι εσυ.αμα μολυνουν αποψεις το φορουμ και την ΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια που επικρατει εδω μεσα ειναι ευκολο να κοπουν

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1028 on: January 19, 2014, 13:45:50 »
Ε ναι τι σχεση εχει ο σαντος εδω μεσα δεν μπορω να καταλαβω. Ο καθενας εχει την γνωμη του για τον σαντος, ας την συζητησει στο τοπικ του. Εδω μιλαμε για στεφενς. Το μονο που ελπιζω ειναι να εξαντλησει το συμβολαιο των 2 χρονων του. Για εναν προπονητη της εμβελειας του αξιζει πιστευω να κανουμε υπομονη..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1029 on: January 19, 2014, 13:50:41 »
Στισ τελευταίες 4 σελίδες υπάρχει μόνο ένα ποστ που αναφερεται στον σάντος (του Τασούλη) και αυτό για να πεί ότι μονο με αυτον έκανες πρωταθλητισμό, που αν δεν κάνω λάθος είναι ο φετινός στόχος που έβαλε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κριτική να κάνεις όση θέλεις κ φυσικά σε όποιους θέλεις άλλα όχι μισή.......γιατί ο σάντος δεν ήταν μόνο οι αποκλεισμοί από την ευρώπη κ τα άλλα που λες άλλα κ καποια ακομη που πολύ βολικά τα αποσιωπάς. Και ναι θεωρώ ότι η απαξίωση εκείνης της ομάδας που της κλέψανε το πρωτάθλημα πούστικα δεν την κάνουν ούτε οι αντίπαλοι σε τέτοιο βαθμό,τα υπόλοιπα πέρι μόλυνσης του φόρουμ κλπ απορώ που τα σκέφτηκες
Όπως κ να χει αυτά είναι περισυνά ξινά σταφύλια........για τη τωρινή κατάσταση έχουμε να πούμε κάτι ή όλα καλά..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #1030 on: January 19, 2014, 13:56:27 »
Πως να στηριξουμε τον χουμπ οταν μετα το 6μηνο δεν εχουμε καμια διαφορα με την ομαδα του σπυριαρη. Δειξε οτι κανεις κατι. Εγω βλεπω απο περσυ τα ιδια και τα ιδια. Δεν αντεχετε αυτο το πραμα που νομιζουν οτι παιζουν μπαλα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1031 on: January 19, 2014, 14:04:25 »
δηλαδή φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητείται αν αξίζει να κάνουμε υπομονή με τον στέφενς,όταν την ίδια ώρα κάνουμε υπομονή με περιορισμένων δυνατοτήτων διοίκηση για να μην πω κλεφτες  ,έχοντας την ελπίδα να μάθουν και να γίνουν τίμιοι...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1032 on: January 19, 2014, 14:17:14 »
ε οχι και οτι δεν βλεπουμε τιποτα....τι ακραια αποψη....οτι να ναι...οκ στα τελευταια ματς υπαρχει θεμα αλλα οχι και οτι δεν εχεις τιποτα...

εγω ειμαι φουλ Χουμπ....και μαλακιες να κανει και να τα γαμησει ολα (που δεν προκειται) ΧΟΥΜΠ ΘΑ ΜΑΙ....δεν γουσταρω μια ανθρωπους χωρις προσωπικοτητα στον παγκο της ομαδας και δεν γουσταρω ουτε αστειες κριτικες (μονο τις αστειες εννοω) απαξιωσης ουτε ακραιες συνομωσιες κτλ...

κανουμε κριτικη κριτικη κριτικη και ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ τιποτα....κρινουμε λες και εμεις γαμαμε στο γηπεδο και ο Χουμπ πιανει τα παπαρια του και δεν σεβετε τα λεφτα που παιρνει... εγω οπως και πολλοι αλλοι στην ηλικια μου (33) ΠΑΟΚ εγινα απο τον λαο....δεν εγινα ουτε απο τους τιτλους ουτε απο την μπαλαρα που επαιζε η ομαδα ουτε απο τιποτε αλλο....και ο ΛΑΟΣ αυτην την στιγμη πασχει και αυτο αποτυπωνεται στην ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ....και οταν ακουω απο ΠΑΟΚτση οτι δεν παει στην ΤΟΥΜΠΑ γιατι παιζει εκεινος παικτης η ο αλλος παικτης η δεν γουσταρω τον προεδρο η δεν γουσταρω τον γυμναστη η τον σκαουτερ για μενα ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΡΑ....ΚΑΙ ολο το λαθος ξεκιναει απο αυτην την κατασταση....

ευχομαι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚτσηδες να παιρνουν μερος στην κερκιδα της ΤΟΥΜΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1033 on: January 19, 2014, 14:19:42 »
μακάρι το μεγάλο πρόβλημα του λαου μας να ήταν η προσέλευση στο γήπεδο και η συμμετοχη του στα συνθήματα

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #1034 on: January 19, 2014, 14:33:40 »
ωωωωω μποζικ, εδω ΠΟΣΟ συμφωνω μαζι σου!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1035 on: January 19, 2014, 14:53:57 »
η θεση μου ειναι αλλου τιποτα καλο δεν ειναι γιατι δεν ειμαστε εμεις καλα.η ομαδα αυτη δεν βγαζει σε κανεναν τον ΠΑΟΚ που εμαθε γιατι εμεις ειμαστε ανικανοι και αμετοχοι στο να δωσουμε στην ομαδα να καταλαβει ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ.για μενα την μεγαλυτερη ευθυνη την εχουμε εμεις.αυτη ειναι η αποψη μου για την ομαδα εδω και πολυ καιρο.την κουβεντα δεν την επεκτεινω αλλο δεν ειναι καν για εδω.και ειναι δικια μου μαλακια που καθομαι και γραφω για αγωνιστικα στο φορουμ

για τον σαντος γραφτηκε και αλλου σημερα τα βλεπω δεν ειμαι στο ιντερνετ εν ωρα αγωνα.

εχω αποψη κακη για λογους που γραφω για τον ιδιο και δεν ειναι το αγωνιστικο ο κυριοτερος λογος
δεν εγραψα πουθενα για το πρωταθλημα που σου κοψε ο σπαθας.δεν φταιει ο σαντος γι αυτο ναι.και ειναι το μονο που καταφερε στα τρια του χρονια.αν νομιζεις πως γι αυτο εχω αλλη αποψη λαθος διατυπωση.ουτε σκουληκογαυροι δεν γραφουν ετσι ομως δεν εχω γραψει για κανεναν εδω μεσα που ξερω
μπορει να εχω αποψη κακη και για τον στεφενς.ολοι κρινονται μολις τελειωσουν την θητεια τους για μενα.η θεση μου ειναι αλλου και οχι στο ιντερνετ να κραζω τον ΠΑΟΚ κι εγω φταιω που καθομαι και μπαινω στην διαδικασια να γραφω ξαναλεω

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1036 on: January 19, 2014, 14:56:37 »
"Παιδια, στα στημένα οταν χρεώνεστε παίκτη θα τον ακολουθάτε ακόμα και στην τουαλέτα να πάει.." Random Προπονητης παιδικού

Συνεχίζουμε περι τουρισμού....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1037 on: January 19, 2014, 16:43:16 »
Εχω παρα πολλα παραπονα απο το στεφενς. Τον εχω κραξει καμποσες φορες γιατι δεν μπορω να βλεπω ΠΑΠΑΡΙΕΣ και να μην μιλαω λογο του ονοματος που κουβαλαει και ξερω γω τι αλλο.. Ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλυτερο ονομα απο τους παντες μεσα στην παε, οποτε κατι τετοια δεν με αγγιζουν. Εχω πει βαριες κουβεντες πανω στα νευρα μου που ισως να μην επρεπε να πω, ακομα και αν με τρωνε τα εσωψυχα μου. Δεν θελω να γινομαι και εγω σκαλωπατι για τον καθε πουτανας γιο που θελει να πατησει πανω και να κανει κακο στον ΠΑΟΚ λεγοντας την μαλακια του. Για τον λογο αυτο, στην ιστορια με τον γκαρσια δεν μπηκα καν στον κοπο να γραψω γιατι θα πω ξανα χοντραδες και δεν θελω.. Ο καθε λογικος ανθρωπος καταλαβαινει το ποσο κραξιμο σηκωνει η απομακρυνση του ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ απο τον ΠΑΟΚ, οποτε τι να πουμε για τα αυτονοητα... Δεν ειναι ψεμμα οτι εχω υποψιες για αυτον και δυστυχως ουτε μου τις λυνει ουτε με κανει να τις ξεχασω ακομα.. Παρολα αυτα ομως, θελω να εχω την λογικη μες το κεφαλι μου και σιγουρα δεν θελω να παει πουθενα μεχρι να δω αυτο που θελει να φτιαξει. Αλλοι φταινε πολυ περισσοτερο απο αυτον, οποτε για μενα δεν ειναι το νο1 προβλημα μου ο στεφενς για να τον κυνηγησω, παρολο που με φτανει στα ορια μου ωρες ωρες και με κανει εξαλο.

Η κινηση Μαρτενς εμενα μου λεει πολλα και ελπιζω πως πλεον καταλαβε και ο ιδιος το ποσο δουλεμα του εχουν ριξει οι απο πανω του και οι απο κατω του και ελπιζω πως πλεον την ειδε αλλιως την δουλεια και παραγκωνιζει τυχαρπαστους, απαιτωντας παιχτες.. Ας χτυσει επιτελους την ομαδα που θελει αυτος, με τους παιχτες που θελει αυτος και οχι με αυτους που του φορτωσανε το καλοκαιρι με τα φρουιτ παντς στο ενα χερι και την γαλανολευκη στο αλλο. Δεν το συζηταω καν, ειναι νωρις ακομα για αναθεματα και κυνηγητα και ας με εχει φτασει στο αμην ποσες φορες. Στηριξη και υπομονη λοιπον (η κριτικη δεν σταματαει για ΚΑΝΕΝΑΝ), εστω και με το ζορι, μεχρι επιτελους να δουμε αν τελικα θα τον αφησουν να χτυσει αυτο που θελει, οπως επισης και αν θα καταφερει επιτελους να φτιαξει εναν ΠΑΟΚ που θα θυμιζει ΠΑΟΚ και οχι προπονητηριο της εθνικης και του καθε wanna-go στο μουντιαλ. Επισης περιμενω αλλαγη συμπεριφορας απενταντι στους πουθεναδες που εδω και καιρο καθετε και καλυπτει, τουλαχιστον να ηρεμισουμε λιγο μεσα μας και να μπορεσουμε να αποκτησουμε μεγαλυτερη υπομονη γιαυτον. Μεχρι τοτε, οπως ειπε και ο bozik, δεν γινετε να κανεις υπομονη για τους κλεφτες και να μην κανεις για τον στεφενς...

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #1038 on: January 19, 2014, 17:51:44 »
Έτσι ακριβώς.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1039 on: January 19, 2014, 20:23:51 »
Το βασικο ειναι να μην νοιωθουμε εμεις περηφανοι που εχουμε στεφενς αλλα να νοιωθει αυτος που δουλευει στον ΠΑΟΚ.
 Τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε και οσο θα παρουσιαζει αυτο το καρναβαλι εικονα δε θα τον νταντευουμε κιολας.

Ελα μη σαλταρουμε.