Εχω παρα πολλα παραπονα απο το στεφενς. Τον εχω κραξει καμποσες φορες γιατι δεν μπορω να βλεπω ΠΑΠΑΡΙΕΣ και να μην μιλαω λογο του ονοματος που κουβαλαει και ξερω γω τι αλλο.. Ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλυτερο ονομα απο τους παντες μεσα στην παε, οποτε κατι τετοια δεν με αγγιζουν. Εχω πει βαριες κουβεντες πανω στα νευρα μου που ισως να μην επρεπε να πω, ακομα και αν με τρωνε τα εσωψυχα μου. Δεν θελω να γινομαι και εγω σκαλωπατι για τον καθε πουτανας γιο που θελει να πατησει πανω και να κανει κακο στον ΠΑΟΚ λεγοντας την μαλακια του. Για τον λογο αυτο, στην ιστορια με τον γκαρσια δεν μπηκα καν στον κοπο να γραψω γιατι θα πω ξανα χοντραδες και δεν θελω.. Ο καθε λογικος ανθρωπος καταλαβαινει το ποσο κραξιμο σηκωνει η απομακρυνση του ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ απο τον ΠΑΟΚ, οποτε τι να πουμε για τα αυτονοητα... Δεν ειναι ψεμμα οτι εχω υποψιες για αυτον και δυστυχως ουτε μου τις λυνει ουτε με κανει να τις ξεχασω ακομα.. Παρολα αυτα ομως, θελω να εχω την λογικη μες το κεφαλι μου και σιγουρα δεν θελω να παει πουθενα μεχρι να δω αυτο που θελει να φτιαξει. Αλλοι φταινε πολυ περισσοτερο απο αυτον, οποτε για μενα δεν ειναι το νο1 προβλημα μου ο στεφενς για να τον κυνηγησω, παρολο που με φτανει στα ορια μου ωρες ωρες και με κανει εξαλο.
Η κινηση Μαρτενς εμενα μου λεει πολλα και ελπιζω πως πλεον καταλαβε και ο ιδιος το ποσο δουλεμα του εχουν ριξει οι απο πανω του και οι απο κατω του και ελπιζω πως πλεον την ειδε αλλιως την δουλεια και παραγκωνιζει τυχαρπαστους, απαιτωντας παιχτες.. Ας χτυσει επιτελους την ομαδα που θελει αυτος, με τους παιχτες που θελει αυτος και οχι με αυτους που του φορτωσανε το καλοκαιρι με τα φρουιτ παντς στο ενα χερι και την γαλανολευκη στο αλλο. Δεν το συζηταω καν, ειναι νωρις ακομα για αναθεματα και κυνηγητα και ας με εχει φτασει στο αμην ποσες φορες. Στηριξη και υπομονη λοιπον (η κριτικη δεν σταματαει για ΚΑΝΕΝΑΝ), εστω και με το ζορι, μεχρι επιτελους να δουμε αν τελικα θα τον αφησουν να χτυσει αυτο που θελει, οπως επισης και αν θα καταφερει επιτελους να φτιαξει εναν ΠΑΟΚ που θα θυμιζει ΠΑΟΚ και οχι προπονητηριο της εθνικης και του καθε wanna-go στο μουντιαλ. Επισης περιμενω αλλαγη συμπεριφορας απενταντι στους πουθεναδες που εδω και καιρο καθετε και καλυπτει, τουλαχιστον να ηρεμισουμε λιγο μεσα μας και να μπορεσουμε να αποκτησουμε μεγαλυτερη υπομονη γιαυτον. Μεχρι τοτε, οπως ειπε και ο bozik, δεν γινετε να κανεις υπομονη για τους κλεφτες και να μην κανεις για τον στεφενς...