Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59627 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #920 on: January 10, 2014, 00:30:10 »
gew εισαι αρνητικος απο την αρχη με την παρτη του αλλα τετοιες καμμενιες οτι θα εχουμε παρομοια αποτελεσματα με Αλεφαντους και Καραγεωργιου δε χρειαζεται να τις λες

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #921 on: January 10, 2014, 01:48:57 »
κοιτα να δεις....εχουμε τους περισοτερους ποντους σε αντιστοιχα ματς....τις περισοτερες ευκαιριες....τους λιγοτερους τραυματισμους.....τα λιγοτερα κρουσματα απειθαρχιας....τις περισοτερες ολοκληρωμενες πασες....αητητοι στους ομιλους στην ευρωπη....τις περισοτερες ανατροπες ακομη και στα τελευταια λεπτα....τα πιο παραγωγικα στημενα που ειχαμε ποτε....ΑΛΛΑ

Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.....

α ρε τι ακουμε....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

northeagle_4

• Guest
« Reply #922 on: January 10, 2014, 02:19:08 »
5ετες στον Χουμπαρο.

zadas4

• Guest
« Reply #923 on: January 10, 2014, 02:19:12 »
Ιβάν διώξε τον γέρο..
Φέρε Λάζλο αν θες να κάνεις κάτι σοβαρό ή κανέναν Οτσαλάν/Καραγεωργίου/Αλέφαντο για παρόμοια αποτελέσματα με μικρότερα έξοδα..
Φτάνει πια..
Geo ειμαι  σιγουρος 1000% οτι με προπονητη τυπου δωνη σαν αυτους που γραφεις θα ειμασταν ηδη εκτος γιουροπα,τεταρτοι στο κοκκαλισταν και θα αποκλειζομασταν τωρα στο κυπελλο με γρια.Ναι συμφωνω η ομαδα δεν βλεπεται απτην αρχη της χρονιας εκτος απο 2-3 εξαιρεσεις.Το μονο που εχει αλλαξει ειναι ((((((((ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)))))))).Εχει μεγαλες ευθυνες για τον προγραμματισμο ο στεφενς αλλα συμφωνω με σερρες:
Aπολυτη στιρηξη στον προπονητη αυτη και την επομενη χρονια.
ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΣΑΒΙΔΙ ΠΑΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #924 on: January 10, 2014, 10:12:28 »
κοιτα να δεις....εχουμε τους περισοτερους ποντους σε αντιστοιχα ματς....τις περισοτερες ευκαιριες....τους λιγοτερους τραυματισμους.....τα λιγοτερα κρουσματα απειθαρχιας....τις περισοτερες ολοκληρωμενες πασες....αητητοι στους ομιλους στην ευρωπη....τις περισοτερες ανατροπες ακομη και στα τελευταια λεπτα....τα πιο παραγωγικα στημενα που ειχαμε ποτε....ΑΛΛΑ

Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.....

α ρε τι ακουμε....

Καλά κάνεις και αναφέρεις και τους ελάχιστους τραυματισμούς φέτος!
Δε νομίζω ότι πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο με βάση όσα έχουμε ζήσει εδώ και χρόνια με τις θρυλικές θλάσεις!
Το επιτελείο του προπονητή κάνει καλή δουλειά!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #925 on: January 10, 2014, 13:38:02 »
Gew έφαγες το πέσιμο σου για να λες για την προπονητάρα. Εσύ και οι κρητικοί φίλοι σου.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #926 on: January 10, 2014, 15:27:49 »
κοιτα να δεις....εχουμε τους περισοτερους ποντους σε αντιστοιχα ματς....τις περισοτερες ευκαιριες....τους λιγοτερους τραυματισμους.....τα λιγοτερα κρουσματα απειθαρχιας....τις περισοτερες ολοκληρωμενες πασες....αητητοι στους ομιλους στην ευρωπη....τις περισοτερες ανατροπες ακομη και στα τελευταια λεπτα....τα πιο παραγωγικα στημενα που ειχαμε ποτε....
Έτσι! Αλλά αυτά δεν είναι σημαντικά ίσως ή ενδεικτικά της δουλειάς ενός προπονητή.

Αυτή η χρονιά είναι της υπομονής. Αναγκαστικά. Θα ήταν παράλογο να ήταν αλλιώς. Φέτος θα πονέσουν λίγο τα μάτια και τα μυαλά. ΑΝ έρθει κάτι, κανα κυπελλάκι ή καμιά πρόκριση στην Ευρώπη θα είναι too much για όσα πραγματικά αξίζουμε.

Και αφού τα μάτια μας δεν γίνεται να σταματήσουν να πονάνε, αφού όλοι βλέπουμε την... πανδαισία, κρίμα δεν είναι να πονάνε τα μυαλά χωρίς λόγο; Ενώ αν κατανοήσει κανείς το παράλογο του να υπάρχουν σοβαρές απαιτήσεις με αυτό το υλικό και τόσο σύντομα, χαλαρώνει.

Φυσικά όλοι λέτε τώρα "ποια ελπίδα ρε μαλάκα, του χρόνου που θα ξαναδούμε τα ίδια και χειρότερα τι θες να κάνουμε, να γυρίσουμε το χρόνο πίσω;". Όχι ρε μάγκες, δεν θα το δούμε. Αλλά κι αν μια στις τόσες βγείτε σωστοί δεν έχει σημασία. Ήρθε ένας κανονικός προπονητής να σε κάνει ομάδα. Θα του δώσεις χρόνο θες δεν θες. Αν ήταν κανένας ανύπαρκτος να τον μπουλάρεις στο δίμηνο. Αλλά στον (πραγματικό) προπονητή επενδύεις. Κι ας χάσεις στο τέλος. Να έχεις παίξει σωστά μετράει. Δηλαδή να κάνεις υπομονή στα παλούκια στην αρχή.

Κι αυτός έχει δείξει ότι σωστά επένδυσε ο καβουροτσέπης πάνω του για όλους τους λόγους που γράφει κι ο zouvalos και άλλα πολλά.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #927 on: January 10, 2014, 15:38:02 »
Απο αυτα που λεει ο Ζουβαλος το μονο που εχουμε ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.

Ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση.

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #928 on: January 10, 2014, 15:40:32 »
Για πες γιατι ειναι για λαικη καταναλωση? Παρτα ενα προς ενα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #929 on: January 10, 2014, 20:18:40 »
όσο υπάρχει η λογική η ομάδα να στηρίζεται σε έλληνες παίκτες με τη φιλοσοφία ότι αφού είναι ελληνική ομάδα πρέπει να έχει έλληνες παίκτες, εγώ δεν περιμένω να δω και μεγάλη μπαλα από την ομάδα...εκτος και αν μείνει με τους ιδιους παίκτες και χωρίς καμια αλλαγή για καμια δεκαετία,γιατί τόσο χρειάζονται οι έλληνες διεθνής και ταλαντούχοι έλληνες παίκτες μας να καταλάβουν τη τους λέει...
μονη λύση λοιπον ο αρχοντίδης με αυτους η ο αρχοντιδης απο την πορτογαλια  :'(
πάντως θυμάμαι κάποιοι λέγανε για τον κόλω του santos ...εδώ ο ολλανδος σε ένα πρωτάθλημα που θα είχαμε 60-40 διαιτησία υπέρ μας και ο gay 60-40 κατά του,το έπαιρνε για πλακα..πρώτη φορα στη ζωή μου βλέπω παιχνίδι και κράζω 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουμε...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #930 on: January 10, 2014, 22:50:43 »
κρατα γερα προφεσορα . ΕΣΥ θα κανεις τον ΠΑΟΚ μας ΜΕΓΑΛΟ !!

Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #931 on: January 12, 2014, 17:00:47 »
Βάλε τον μαντουρο στον πάτο σου μαλακα. Δεν βλεπεσαι μαλακα που μου θες 11 μέσι για να δούμε μια πάσα.

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #932 on: January 12, 2014, 17:15:46 »
Βάλε τον μαντουρο στον πάτο σου μαλακα. Δεν βλεπεσαι μαλακα που μου θες 11 μέσι για να δούμε μια πάσα.

σε παρακαλω μην κανεις κριτικη στο προπονητη μας θα παρεξηγθη κανεις εδω μεσα.
δεν κερδισε?κερδισε.
μην ξεχνας παιζαμε με super αντιπαλο σημερα!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #933 on: January 12, 2014, 18:35:15 »
δεν εχουμε ΟΜΑΔΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #934 on: January 12, 2014, 18:50:00 »
εχεις τεραστια ευθυνη για το θεμα ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ λαμπρουκο και την εχεις βγαλει καθαρη μεχρι τωρα
δε σου κανει ο γκαρσια που του δινεις ΜΗΔΕΝ ευκαιριες, αλλα αμέσως να δωσεις ευκαιριες στη χοντρη αργη κουραδα που εφερες
γι αυτο το θεμα γαμιεσαι και θα γαμιεσαι εσ αει

Κατα τα αλλα φτιαξε ομαδα!
Προσωπικα εχω υπομονη να βλεπω αυτο το εκτρωμα που παιρνει τριποντα μεχρι να γινει ομαδα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #935 on: January 12, 2014, 19:48:23 »
Την ακουσε ελαφρως εξω απο Θυρα 1 για Παμπλο, αλλα μαλλον δεν το καταλαβε γιατι ηταν στα Ελληνικα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #936 on: January 12, 2014, 19:53:02 »
Πιστευω οτι ειναι εγκλημα να υπαρχει θεμα με τον Στεφενς....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #937 on: January 12, 2014, 19:56:42 »
οι δηλώσεις του σήμερα για τον γκαρσία είναι επιεικώς απαράδεκτες,καλύτερα να μην μιλάει γι αυτό το θέμα ξεφτυλίζεται
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #938 on: January 12, 2014, 20:27:51 »
http://www.paokfc.gr/news-el/i-synenteyksi-typou-tou-stevens/
Για το «διαζύγιο» με τον Γκαρσία: «Αυτό που έγινε είναι δική του απόφαση. Όχι δική μου απόφαση. Δεν είναι εδώ για να τον βάλω κι όταν ήταν εδώ δεν ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση για να τον βάλω. Προτιμώ να μιλώ για τους παίκτες που είναι εδώ και όχι για αυτούς που δεν είναι εδώ. Το πιο σημαντικό είναι να μιλάμε για το μέλλον και όχι για την ιστορία. Και εγώ τον συμπαθώ τον Πάμπλο σε προσωπικό επίπεδο, μπορώ να καταλάβω τους φιλάθλους, αλλά σέβομαι τη δική του απόφαση».

Εκει στην ΠΑΕ σας ξεφυγε η δηλωση του Στεφενς για τα παιχνιδια του Παμπλο, οτι μετα απο αυτα ηταν 4 μερες τραυματιας. Δηλαδη 8 μερες συνολικα.

και απο olapaok :
Για την αποχώρηση του Γκαρσία και εάν του είπε ότι πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο: "Οχι δεν του είπα κάτι τέτοιο, δεν του είπα να σταματήσει. Και αυτό που έγινε είναι δική του απόφαση, όχι δική μου. Πιστέψτε με ότι προτιμώ να μιλάω για τους παίκτες που  ακόμη μαζί μας και όχι γι' αυτούς που έφυγαν. Και όταν ήταν εδώ, δεν μπορούσα να τον βάλω, έπαιζε σε έναν αγώνα και μετά τέσσερις ημέρες ήταν εκτός. Το πιο σημαντικό είναι να μιλάμε για το μέλλον. Δεν ήταν δική μου απόφαση και μπορώ να καταλάβω και τον κόσμο που συμπαθεί τον Γκαρσία. Κι εγώ τον συμπαθώ σε προσωπικό επίπεδο"
« Last Edit: January 13, 2014, 01:31:04 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #939 on: January 12, 2014, 20:33:34 »
οι δηλώσεις του σήμερα για τον γκαρσία είναι επιεικώς απαράδεκτες,καλύτερα να μην μιλάει γι αυτό το θέμα ξεφτυλίζεται
Τουλαχιστον τραγικος ο τυπος. Κριμα περιμενα περισσοτερη ανωτεροτητα. Ειδικα με το δεδομενο οτι ο γκαρσια δεν εχει αφησει αιχμη σε καμια ευκαιρια που πηρε για να μιλησει.