Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59786 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #900 on: January 07, 2014, 01:24:14 »
Τι διαβάζουμε πάλι σήμερα... Ένας τον έχει ξεγράψει από κόουτς (σε κάποια γωνιά, μακρυά από τα βλέμματα και τους παπαράτσι, κλαίει ο Χουμπ, που ζήτησε να του μεταφράσουν τα κριτικά ποστ  :D ), η άλλη λέει ότι δεν έπρεπε να βγει ο στοχ, ο δεύτερος χειρότερος του γηπέδου μετά τον Κατσικά, παντού κράξιμο, κράξιμο, κράξιμο.

καλα ρε σαβατζ εσυ αυτο καταλαβες απο οσα εγραψα;;;;
αν θες, διθαβασε καλυτερα: ο στοχ ηταν αθλιος, απλα ειπα οτι πριν βγει ο στοχ ως δευτερη αλλαγη, θα προτιμουσα να βγει ο σπυροπουλος ο οποιος ηταν επισης αθλιος. αν εμπαινε ο λινο και συνεργαζοταν με στοχ ενα 10λεπτο-15λεπτο και δεν απεδιδε ο στοχ ουτε με λινο, ας τον πετουσε εξω ως τριτη αλλαγη. συνοπτικα και πιο λιανα;
κατσικας/τζιολης πρωτη αλλαγη
σπυριπουλος/λινο δευτερη αλλαγη
στοχ/αθανασιαδης τριτη αλλαγη
και οχι το αντιθετο που εκανε σε 2η και 3η αλλαγη. ενταξει τωρα;;;;
επισης, δεν εφαγε κραξιμο απο εμενα, απλα κριτικη. ασφαλως και με αλλον προπονητη θα κινδυνευαμε να μπουμε 5αδα με τα παλτα που διαθετουμε, δεν το συζητω οτι Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟΣ για τον ΠΑΟΚ και οτι με ενα σοβαρο ροστερ θα βλεπαμε αλλον ΠΑΟΚ. με τα παλτα που διαθετουμε καλο ηταν να ανοιξουμε δευτερη μπουτικ, οχι παε...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #901 on: January 07, 2014, 02:42:41 »
Εχουμε χασει τον μπουσουλα ομαδικως ειτε στηριζουμε Στεφενς ειτε οχι.. οταν βγαινει ομως και στα χωνει ο χοντρος οπου σταθει και οπου βρεθει μετα αρχιζουμε αφορισμους ψοφα κανε ρανε που θα μιλησεις και για ΠΑΟΚ και για Στεφενς..ουτε οι ιδιοι δε ξερουμε τι θελουμε.

Το 13-3-2(κακως δεν ειναι 16-0-2 απο δικες μας μαλακιες με ατρομητο και απο διαιτησια και ατυχια με οφη και απολλωνα αλλα συμβαινουν αυτα απλα οχι στον γαυρο) και το σιγουρο ρεκορ βαθμων που θα εχουμε στο τελος της χρονιας μπορει να μην λεει τιποτα μπορει να λεει και πολλα για τον προπονητη και τη δουλεια που κανει με το ροστερ που εχει.. συνηθισμενη ατακα εδω μεσα ειναι πως το κοιτας το ποτηρι..δυστυχως 8/10 το βλεπουν τρυπιο ουτε καν μισοαδειο.

Ο Στεφενς πρεπει να αρχισει ξεσκαρταρισμα.. ηδη με τον τροπο του εχει θεσει εκτος ομαδας 5-6 παιχτες.. καιρος να φυγουν λοιπον αμεσα ειτε μας αρεσει(Λορενς,Λοπεθ,Ολισε, Κατσικας, Γεωργιαδης) ειτε οχι(Γκαρσια,Χακομπο) ειναι καιρος να παρει αποφασεις και για το ποιοι θα ερθουν(προσωπικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο τις 2 πρωτες κινησεις) και σε ποια θεση θα παιζουν(δε γινεται αυτο το πραμα με Κατσουρανη πισω μπρος και πλεον και με Μαντουρο)

Οταν γινουν ολα αυτα θα τον κρινουμε αναλογα τον Ολλανδο.. οτι χαθηκε χρονος χαθηκε σιγουρα και τα καλοκαιρινα γραφικα λογια για πρωταθλημα εχουν φερει τεραστια γκρινια αλλα τι να κανουμε πρεπει να συνεχισουμε...η ομαδα μεγαλωνει σε ολα τα επιπεδα και ειτε το θελουν ειτε δε το θελουν Βρυζας-Ζαγορακης θα μεγαλωσει και αγωνιστικα!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #902 on: January 07, 2014, 03:07:18 »
συνέχισε πουτσαρα χωρίς σιαλις. Και με τα λάθη σοΥ. γαμησου. μη μας κάνεις χαλί γαλι την καρδια. Θέλω κυπελο

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #903 on: January 07, 2014, 06:39:47 »

εχει το δευτερο με διαφορα σε αξια ροστερ
Να ξαναπω και το κλασσικο που ισχυει εδω και 2-3 χρονια; Αν αφησεις ελευθερη ολη την ομαδα, πες μου ποιος θα παει σε συλλογο μεγαλυτερο του ΠΑΟΚ; Τον πουτσο μου κοβω, κανενας.
να απαντησω με ερωτηση?
μπορει καποιος να μου βρει εναν παικτη της ενδεκαδας μας που δεν παιζει βασικος στον ατρομητο (3η ομαδα στο πρωταθλημα)?
απο την προχθεσινη ενδεκαδα με 4-2-3-1 τα 5/11.ονοματιζω κιολας αμα θες

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #904 on: January 07, 2014, 20:02:27 »
go on then   ;D

BnW

• Guest
« Reply #905 on: January 07, 2014, 22:27:03 »
5ετές συμβόλαιο έπρεπε να του κάνουμε...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #906 on: January 08, 2014, 03:24:01 »
Διωξτε τον απο δω μεσα ρε γαμω τα παντα μου δεν μπορω να το κανω εγω

BnW

• Guest
« Reply #907 on: January 08, 2014, 03:32:26 »
ακυρο

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #908 on: January 08, 2014, 03:35:57 »
Τι ακυρο ρε νουμερο

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #909 on: January 09, 2014, 21:01:57 »
μια χαρά συνεχίζεται το δούλεμα και το 14, του ολλανδού τουρίστα συντονισμένου πλήρως πλέον με την υπόλοιπη χορωδία.
Έτσι κι αλλιώς σε άμπαλους φιτσουλέους απευθύνονται που μαθαίνουν μπάλα διαβάζοντας cv και ρεζουμέ...
Μέχρι τον Μάϊο που μπορεί να ξυπνήσουν έχει ο θέος... Βαστάτε μόνο μην σκάσει καμιά τεσσάρα εντός έδρας αυτήν την φορά και γελάει και το
παρδαλό κατσίκι...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #910 on: January 09, 2014, 21:59:47 »
Στα αρχιδια μου με ποιους δουλευεις. Σκορποχωρι μαλακα.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #911 on: January 09, 2014, 22:09:29 »
θα το γραψω εδω κι ας την ακουσω...
εθελξε η ομαδα σου σημερα, αμα δεν ηταν μισοαδειο το γηπεδο θα νομιζα οτι βλεπω τσαμπιοσλιγκ.
απιστευτα λαθη, στο πρωτο ημιχρονο σκορποχωρι, σε πηρανε χαμπαρι κ την πετουσανε σε κενους χωρους κ αμα εβγαινε πρωτος μπλε σε εκανε αντεπιθεση, ποιος;;;;;;;; ο κανενας ρε μαλακα!!!!μεσ΄τα διχτυα επρεπε να μπεις αλλα πότε το'κανες για να το κανεις τωρα...γαμω τη δυσκοιλιοτητα σας

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #912 on: January 09, 2014, 22:11:28 »
Ιβάν διώξε τον γέρο..
Φέρε Λάζλο αν θες να κάνεις κάτι σοβαρό ή κανέναν Οτσαλάν/Καραγεωργίου/Αλέφαντο για παρόμοια αποτελέσματα με μικρότερα έξοδα..
Φτάνει πια..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #913 on: January 09, 2014, 22:21:18 »
Η κλικα φταιει παντως να ξερετε.
Ο Κατσουρανης πηρε executive mba απο το lbs και τον κοντραρει στα ισα.

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #914 on: January 09, 2014, 22:26:17 »
Aπολυτη στιρηξη στον προπονητη αυτη και την επομενη χρονια.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline blank

• Κερκίδα
  • *
« Reply #915 on: January 09, 2014, 22:58:20 »
Θέλω να πιστεύω ότι το καλοκαίρι με εισήγηση δική του θα την κάνουν πάνω από 5-6 ποδοσφαιριστές.
Δε φτάνει που γεμίσαμε με διεθνείς, δε μπορούμε έστω να παρουσιάσουμε ένα αξιοπρεπές σύνολο. Πράγμα απολύτως παράλογο για μένα.
Δημοσιοϋπαλληλίκη ή τι σκατά δε ξέρω πάντως απογοήτευση η δουλειά.
Μακάρι να κάνει λίγο πιο hardcore την ομάδα μπας και ξαναγυρίσει ο κόσμος γήπεδο.

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #916 on: January 09, 2014, 23:02:59 »

ποιο προπονητη?
εχουμε προπονητη?
γιατι εγω δεν βλεπω κατι τετοιο.
ειδε ρε κανενας σας 7 μηνες ωραια μπαλα απο τον ΠΑΟΚ?
ειδε κανενας σας καποια βελτιωση?
που στα στημενα και στις νικες στο 90φευγα?
στήριξη φίλε μου ναι(για το καλό του ΠΑΟΚ),οχι οτι μπορουμε να κάνουμε και αλλιώς.
αλλά κριτική θα του κανουμε και θα τον κραζουμε οσο δεν βελτιώνετε η ομαδα.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #917 on: January 09, 2014, 23:21:20 »
Πρέπει να σταματήσουμε να του φερόμαστε λες και ήρθε στην ομάδα στα μέσα της χρονιάς..
Αυτή η ομάδα είναι ΚΑΙ δικό του δημιούργημα..
Δεν ξέρω αν τους παίκτες τους διάλεξε αυτός ή απλά τους ενέκρινε ή τελοσπάντων έκανε τη μαριονέτα και δεν εξέφρασε καν άποψη για το ρόστερ αλλά στην ομάδα ο συγκεκριμένος ήταν από τέλη Ιουνίου και είχε 2 μήνες μεταγραφών να παρουσιάσει κάτι τουλάχιστον ικανοποιητικό..
Άρα αυτά τα περί "μάπα ρόστερ" ή "θα τον δούμε το καλοκαίρι με παίχτες που θα φέρει αυτός" τα ακούω βερεσέ..

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #918 on: January 10, 2014, 00:15:58 »
H oμαδα ειναι σκετη απογοητευση και εχεις το μεριδιο ευθυνης που σου αναλογει.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #919 on: January 10, 2014, 00:17:03 »

Συμφωνω. ΠΡΕΠΕΙ να μεινει. Και καποια στιγμη πρεπει να μαθουμε να κραταμε προπονητες ακομα κ αν η ομαδα δεν παει καλα για καποια περιοδο. Δεν μπορω να φανταστω καποιον καλυτερο. Η μεγαλη μαλακια του μεχρι στιγμης ειναι οι μεταγραφες του καλοκαιριου και οι δηλωσεις τυπου "δεν χρειαζομαστε αμυντικο"
Απο μενα 1 χρονο ακομα πρεπει να τον εχει οπωσδηποτε με ενεργο ρολο ομως στην μεταγραφικη ενισχυση
ΠΑΟΚ G4Α