Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59633 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #840 on: December 15, 2013, 10:56:21 »
Ενημερωτικα για να μην ξεχναμε: ειπε μονος του 2 φορες οτι καλυπτεται με το ροστερ. Αυτο liakos παει στο τι του ειπαν και τι του φεραν. Δηλωσε ικανοποιημενος με οτι εχει. Τελος το παραμυθι με του τα φορτωσαν.

Συμπληρωματικα σπαει αρχιδια η επιμονη του για στηριξη σε πεταμενους κατ εμε πρωην ποδοσφαιριστες. Ειναι γελοιοι ποδοσφαιρικα και τους στηριζει. Απεναντιας σπαει αρχιδια και η ευκολια με την οποια αδειασε τον Γκαρσια για τον οποιο πολλακις δηλωσε οτι δεν του κανει. Το ροστερ λοιπον για αυτον ειναι πληρες και ο καθε γκαρσια περιτευει.
Απο τη στιγμη που εναν δυο τους σουταρει με ευκολια (γκαρσια , σπυροπουλο) και αλλους τους χαιδευει για μενα δε γινεται τιποτα πισω απο την πλατη του. Φτασαμε να λεει ο στεφενς μας λειπει ο κατσε! Θα χαζεψουμε ρε... Ο προπονητης με τετοιο βιογραφικο συμπερανε οτι του λειπει ο ινιεστα. I rest my case

Προς τι λοιπον το συμπερασμα οτι οσοι το λεμε δε βλεπουμε το βαθυτερο νοημα στο οτι θελουν νατον φανε? ποιοι μωρε και με τι κινητρα? ολοι βολεμενοι και μαζι ειναι! Πλακακια ολοι και εμεις που περιμεναμε τομες και αλλαγες προς το καλυτερο βλεπουμε μια απο τα ιδια. Θα τα ακουει αβερτα απο μενα, εχω απαιτησεις απο την παρτυ του.. Απο τον χαβο δεν ειχα καμια.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #841 on: December 15, 2013, 12:08:27 »
Εντάξει αρχίζει να θυμίζει την κουβέντα για αναστασιάδη που έλεγε ότι έχει 4 φοβερά αμ χαφ το 2004...

Εγώ θεωρώ αυτονόητο ότι οι επιλογές παικτών ήταν της διοίκησης. Έχεις διαφορετική άποψη λόγω των δηλώσεων που λες; Δλδ είναι ηλίθιος και δεν θα προτιμούσε άλλο αμ χαφ από τζιώλη ή άλλο σεντερ μπακ από κατσουρ; Ή έστω έναν επιπλέον για όταν λείπουν.

Δεν ξέρω αν θέλουν να τον φάνει. Θα φανεί. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι γούσταρα για ξεβράκωμα κοντού, όταν γινόταν αλλαγή πριν το 60 κι έβλεπες την ομάδα μέρα με τη νύχτα. Καθώς κι όταν έτρωγε πάγκο που δεν έφαγε ποτέ.
Και ναι αυτές τις φορές σκεφτόμουν ότι ο κοντός κι η κλίκα του θα έχουν σκυλιάσει από αυτά. Με δυο-τρεις παίκτες ακόμα, που είναι προφανές ότι χρειάζεται η ομάδα και για έναν αδαή πόσο μάλλον για έναν προπονητή, πιστεύω ότι το ίδιο (ξεβράκωμα) θα γίνει με τζιώλη-κατσουρ-νίνη.

Τέλος έχω απορία, τι θα έπρεπε ρε γεωλόγε να πει το καλοκαίρι ο στεφενες;
Δεν αναλαμβάνω γιατί προφανώς δεν μπορείς να πας για πρωτάθλημα;
Ή πρώτη δήλωση, να ξέρετε ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα γιατί το υλικό είναι για γέλια;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #842 on: December 15, 2013, 13:21:22 »
Εντάξει, το φάγατε το τυράκι. Είπε κάτι σε προσωπική συνομιλία και οι άλλοι το έβγαλαν με τη μία στη σέντρα. Είμαι σίγουρος ότι αν αντί για Γκαρσία έλεγε κοντό, τίποτα δεν θα έβγαινε προς τα έξω. Καμμία προσπάθεια προστασίας της ομάδας - κι αυτό γιατί κάποιοι βγαίνουνε πάλι λάδι από την όλη ιστορία. Καλά κρασιά.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #843 on: December 15, 2013, 14:17:19 »
1. Στηριζω Στεφενς. Λογω βιογραφικου πρωτιστα και κατα δευτερο λογο γιατι καθε προπονητης χρειαζεται χρονο.
2. Η ομαδα (ροστερ) ειναι δημιουργημα της ιδεοληψιας σαββιδη περι γαλανολευκης, τα καβουρια στην τσεπη (μπατζετ) ειναι δικα του. Και βεβαια ολοι νομιζω συμφωνουμε οτι ο Ρωσσος απο την αρχη μας εδειξε οτι με πορδες θελει να βαψει αυγα. ΑΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. Σαφως τα εργαλεια που διαλεξε για την πραγματοποιηση του "οραματος του" δηλαδη οι Βρυζας Τσιστιακοφ και ΓΧ ειναι επισης δικες του επιλογες, αρα και η επιλογη των Τεχνικων Διεθυντων ειναι ευθυνη σαββιδη. Αρα ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ.
3. Θυμιζω οτι ο Στεφενς πριν κανα διμηνο σε ερωτηση για το τινος δημιουργημα ειναι το ροστερ δηλωσε ξεκαθαρα οτι "ΜΑΖΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΑΜΕ". Απο τη στιγμη λοιπον που δεν ειμαι στην ΠΑΕ μεσα να ξερω αν και ποσο ειναι οι διακριτοι οι ρολοι ολων εκει μεσα, αν ειναι μανατζερ σκετο, ή μανατζερ και προπονητης ή μανατζερ και παιχτης και προπονητης και ξερω γω,  αναγκαστικα θα τον ΕΠΙΚΡΙΝΩ για τις επιλογες του ροστερ. Δε γινεται αλλιως, αν κακως αναλαμβανει ευθυνες που δεν του αναλογουν, αν θελει να κανει το αλεξικεραυνο Σαββιδη, Βρυζα κλπ ε τοτε ΝΑΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΩ. Θα ξαναπω περι Γκαρσια κι ας με πουν προσωπολατρη, τιμη μου και καμαρι μου: συμμετεχει σε μια κακογουστη φαρσα σε εναν παιχτη σημαια. Μπορει (ισως)να μην σκηνοθετησε ο ιδιος την παρωδια καθε Παρασκευη, ομως συμμετεχει σε αυτη. Ειπε ξεκαθαρα οτι θελει και χρειαζεται τον Κατσε αλλα κανει τουμπεκι στην επιλογη της διοικησης να τον στειλει. Ε ως προπονητης λοιπον που αποδεχεται αυτες τις επιλογες δεν πρεπει να κριθει?
4. Οσον αφορα την πιστη του για το υπαρχον υλικο και τη ΜΗ αναγκη για ενισχυση του επιφυλασσομαι. Αν ειναι θεμα δημοσιας τοποθετησης και ψυχολογικης στηριξης εχει καλως. Αν ομως το πιστευει πραγματικα αυτο που λεει, τοτε πραγματικα ειναι αλλου γι αλλου και θα εχουμε προβλημα (sic). Θα περιμενω να δω μεχρι να τοποθετηθω οριστικα επ αυτου.
5. Ναι, δεν ειμαι ευχαριστημενος μεχρι εδω με τις εμφανισεις τις ομαδας παρολο που ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ φταιει ο Σαββιδης για το ροστερ. Ακομα και με αυτους τους παιχτες κι αυτο το μπατζετ περιμενα καλυτερη εικονα με Καρδιτσομαγουλες και Καραγκαντες. Ναι, περιμενα περισσοτερα πραγματα απο εναν προπονητη της αξιας του Στεφενς, εστω και με αυτο το υλικο.
6 Και ναι ξαναλεω, ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΤΕΦΕΝΣ, αλλα δεν μπορω και να κανω το παγωνι. Μακαρι να το παει αλλιως το εργο στη συνεχεια.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #844 on: December 15, 2013, 23:41:20 »
Συμφωνω μεχρι τελειας με τον αδερφο tsaxtsis  ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #845 on: December 16, 2013, 17:58:59 »
Εντάξει, το φάγατε το τυράκι. Είπε κάτι σε προσωπική συνομιλία και οι άλλοι το έβγαλαν με τη μία στη σέντρα. Είμαι σίγουρος ότι αν αντί για Γκαρσία έλεγε κοντό, τίποτα δεν θα έβγαινε προς τα έξω. Καμμία προσπάθεια προστασίας της ομάδας - κι αυτό γιατί κάποιοι βγαίνουνε πάλι λάδι από την όλη ιστορία. Καλά κρασιά.
εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. εξήγησε το αν θες.
όχι με γενικότητες τύπου αρδ και ζήσηδες και ξύσε τα @@ σου. με κίνητρα ρε παιδί μου
να καταλαβω ΠΟΙΟΣ θέλει να τον φάει και γιατί, τι δύναμη έχει να τον φάει αυτός που θέλει και τι σκατά τέλος πάντων συνωμοτικά παίζουν ώστε δεν θέλουν τον Στέφενσ προπονητή.

προσωπικά δεν τρώω κανένα από τα 2 τυράκια και δε με αφορά το αν λέγεται Γκαρσία η κοντός και ούτε το τυράκι του αυτός φταίει βαράτε τον τρώω αλλά ούτε και το συνωμοτικό ότι για όλα θα χρεώσουν αυτόν να βγουν λάδι αυτοί (ποιοί; λάδι σε ποιον;).

ο Στεφενς όπως έγραψα και παραπάνω συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο σε παίκτες της ομάδας παρά το γεγονός ότι αυτός το παίζει άνετος και κουλ και όλα καλα με τις σχέσεις μου με το ρόστερ.Α! και για όσους λένε ότι θέλει να τον φάει ο κατσουράνης ή άλλος της κλίκας... προτάσεις! να τον φάει γιατί; τον έχει αφήσει ποτέ έξω; δεν του παρέχει και σε αυτόν και στο παρεάκι του απεριόριστη στήριξη; τι;

Ποιός λοιπόν θέλει να τον φάει ρε παιδί μου... ο Ζήσης; ο Ιβαν; ο σαντουιτσας; ποιός... και πόση δύναη έχει αυτός για να γίνει.

εγώ βλέπω ένα Στεφενς συμμέτοχο σε ότι δε μου αρέσει στον ΠΑΟΚ και απλά με απογοητεύει που θεωρούσα ότι αυτός θα μας το άλλαζε αυτό. τίποτα άλλο...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #846 on: December 16, 2013, 19:00:56 »
5.40 η ερωτηση και η αντιδραση απαντηση του χουμπ

τα συμπερασματα δικα σας

εμενα δε φανηκε να το ειπε οπως το βγαλαν εξω οι αρδ
οι αρδ καταρχας βγαλαν το μετα, οτι σε πηγαδακι ειπε ελατε στην προπονηση
μεσες ακρες αυτο λεει και εδω, αλλα οχι ΜΟΝΟ γι αυτον, για ολους τους παικτες, κατι που και ο ιδιος ειπε στον Παμπλο

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #847 on: December 18, 2013, 19:14:41 »
μπορεί να έχεις σαπάκια για παίκτες, αλλά είσαι πιο αργός στην αντίληψη και από τον μπάγεβιτς....
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #848 on: December 18, 2013, 20:53:07 »
Στα σκατά όση ζάχαρη και να βάλεις δεν γίνονται λουκούμια..
Δεδομένου του ροστερ της η ομάδα αποδιδει καλό ποδόσφαιρο..
Τουλάχιστον δεν χρειάζεται γκολ οφσάιντ και πέναλτι εφεύρεση για να κερδίσει τα γιάννενα στην έδρα της...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #849 on: December 18, 2013, 21:00:19 »
δηλαδη ο αντιπαλος ειχε πρωην παικτες της ρεαλ και της μπαρτσελονα?

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #850 on: December 18, 2013, 21:05:58 »
Οι ομάδες όλες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους... Σήμερα κατά την άποψη μου ήσουν καλύτερος συνολικά αλλά άχρηστος στην τελική προσπάθεια... Μειονέκτημα που το πλήρωσες με 2 χαμένους βάθμους..
Πάντως προσωπικά το προτιμώ από το να πάιρνω 2 πέναλτι (και κόκκινη) και ενα γκολ οφσάιντ για να γράφουν οι φυλλάδες οτι έχω ομαδάρα και προπονητή βαρβάτο (εδω ειδικά γελάμε)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #851 on: December 18, 2013, 21:28:36 »
εμεις ουτε πανω εχουμε ουτε κατω..
μπαινουμε στο γηπεδο και οσα βαλουμε και οσα φαμε.τραγωδια.προσωπικα ο γαβρος δεν με ενδιαφερει. γιατι αυτο θα γινει στο τελος το αλλοθι του ντεμεκ προεδρου, του ντεμεκ μεγαλομετοχου, του προπονητη (εαν δεν εγινε ηδη για αυτον) και των ποδοσφαιριστων.

οταν γινω σοβαρος αγωνιστικα θα κοιταξω και την μερσεντες του γειτονα για να δω εαν εχει περασει κτεο..

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #852 on: December 18, 2013, 22:02:47 »
Η μερσεντες αν ειναι μερσεντες δε χρειαζεται γαιδουρι να την τραβαει... ;)

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #853 on: December 18, 2013, 23:07:50 »
Άμα είναι ετσι οι μερσεντές τύφλα νά χουνε τα λάντα...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #854 on: December 18, 2013, 23:23:22 »
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ....

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΥΜΠ και βλεπουμε με αυτο το υλικο και ολη αυτην την διχονοια καμια 20αρια τελικες σε καθε ματς...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #855 on: December 19, 2013, 14:46:11 »
δηλαδη ο αντιπαλος ειχε πρωην παικτες της ρεαλ και της μπαρτσελονα?

μπροστα στον κοντο ο παπαδοπουλος θυμιζει μπενζεμα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #856 on: December 19, 2013, 15:08:43 »
Όταν βλέπω τέτοιες αντιδράσεις από τον κόσμο μας, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είμαστε τεραστιαίων, τρομακτικών διαστάσεων ΑΜΠΑΛΟΣ λαός...

Και το λεω εγώ που θεωρώ εαυτόν ΤΕΡΜΑ άμπαλο.

Περαστικά μας.

Α ρε καημένε Χουμπ... Πήρες ευρωπαικό και παραλίγο νταμπλ με τον Ατρόμητο της Γερμανίας και εδώ τα ακούς που δεν κάνεις το χατίρι των ιθαγενών και δε σου φέρνει παίχτες της προκοπής ο μπλιατ.

Offline serres city

• Αποστολή
  • **
« Reply #857 on: December 19, 2013, 17:15:57 »
Όταν βλέπω τέτοιες αντιδράσεις από τον κόσμο μας, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι είμαστε τεραστιαίων, τρομακτικών διαστάσεων ΑΜΠΑΛΟΣ λαός...

Και το λεω εγώ που θεωρώ εαυτόν ΤΕΡΜΑ άμπαλο.

Περαστικά μας.

Α ρε καημένε Χουμπ... Πήρες ευρωπαικό και παραλίγο νταμπλ με τον Ατρόμητο της Γερμανίας και εδώ τα ακούς που δεν κάνεις το χατίρι των ιθαγενών και δε σου φέρνει παίχτες της προκοπής ο μπλιατ.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #858 on: December 22, 2013, 18:21:07 »
"Έχουμε πολλούς καλούς κεντρικούς αμυντικούς. Ένας από τους καλύτερους παίκτες μας έπαιξε σήμερα εκεί. Είμαστε καλά εκεί, δεν έχουμε πρόβλημα όταν γυρίσουν και οι τραυματίες."

δε μας τα λες καλα χουμπ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #859 on: December 22, 2013, 18:32:53 »
Τζαβέλας είναι καλός πίσω. Τουλάχιστο από κατσουράνη στόπερ τζαβέλας είναι τζον τερι. Το πρόβλημα πίσω έιναι καθαρα στα αμυντικά χαφ, αλλά και στην αμυντική ανεπάρκεια των κίτσιου λίνο που είναι μαύρες τρύπες όταν αμυνόμαστε. Οποσδήποτε χρειάζεται τουλάχιστον ένας στόπερ πάντως μην πω ότι χρειαζόμαστε δύο κι όλας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ