Εντάξει, το φάγατε το τυράκι. Είπε κάτι σε προσωπική συνομιλία και οι άλλοι το έβγαλαν με τη μία στη σέντρα. Είμαι σίγουρος ότι αν αντί για Γκαρσία έλεγε κοντό, τίποτα δεν θα έβγαινε προς τα έξω. Καμμία προσπάθεια προστασίας της ομάδας - κι αυτό γιατί κάποιοι βγαίνουνε πάλι λάδι από την όλη ιστορία. Καλά κρασιά.
εγώ δεν κατάλαβα τίποτα. εξήγησε το αν θες.
όχι με γενικότητες τύπου αρδ και ζήσηδες και ξύσε τα @@ σου. με κίνητρα ρε παιδί μου
να καταλαβω ΠΟΙΟΣ θέλει να τον φάει και γιατί, τι δύναμη έχει να τον φάει αυτός που θέλει και τι σκατά τέλος πάντων συνωμοτικά παίζουν ώστε δεν θέλουν τον Στέφενσ προπονητή.
προσωπικά δεν τρώω κανένα από τα 2 τυράκια και δε με αφορά το αν λέγεται Γκαρσία η κοντός και ούτε το τυράκι του αυτός φταίει βαράτε τον τρώω αλλά ούτε και το συνωμοτικό ότι για όλα θα χρεώσουν αυτόν να βγουν λάδι αυτοί (ποιοί; λάδι σε ποιον;).
ο Στεφενς όπως έγραψα και παραπάνω συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο σε παίκτες της ομάδας παρά το γεγονός ότι αυτός το παίζει άνετος και κουλ και όλα καλα με τις σχέσεις μου με το ρόστερ.Α! και για όσους λένε ότι θέλει να τον φάει ο κατσουράνης ή άλλος της κλίκας... προτάσεις! να τον φάει γιατί; τον έχει αφήσει ποτέ έξω; δεν του παρέχει και σε αυτόν και στο παρεάκι του απεριόριστη στήριξη; τι;
Ποιός λοιπόν θέλει να τον φάει ρε παιδί μου... ο Ζήσης; ο Ιβαν; ο σαντουιτσας; ποιός... και πόση δύναη έχει αυτός για να γίνει.
εγώ βλέπω ένα Στεφενς συμμέτοχο σε ότι δε μου αρέσει στον ΠΑΟΚ και απλά με απογοητεύει που θεωρούσα ότι αυτός θα μας το άλλαζε αυτό. τίποτα άλλο...