Σχόλια τελείως για τον πούτσο, πάνω στα νεύρα κτλ. Επί δικαίων και αδίκων και από καιρό του την έχετε στημένη λόγω της προσωπολατρείας προς το τοτέμ.
Ρε king σόρυ δηλαδή, η λέξη "μιζαδόρος" έχεις ιδέα τι σημαίνει ή τα πετάς έτσι;
Μιζαδόρος ενώ έχει συμβόλαιο δικό του και αρκετά υψηλό; Έφερε κανέναν παίκτη για να πάρει μίζα; Και από πού να την πάρει, που όλοι παίρνουν τρεις κι εξήντα;
Αυτή την ώρα επειδή εξακολουθώ να πιστεύω σε αυτόν παρά τις ευθύνες του, θα μείνω ψύχραιμος όπως εκείνος και θα πω πως είναι ό,τι καλύτερο έχουμε.
Θα πω επίσης για άλλη μια φορά ότι τον ήρωα δεν περιμένω να τον κάνει αυτός που είναι μισθοφόρος όταν όλοι κάνουμε τουμπέκα στο διαρκές έγκλημα της διοίκησης.
Βρύζας-Ζαγοράκης-Γκαγκατσόπαιδο και τρέχα γύρευε.
Κάντε τους τη ζωή κόλαση στη Θεσσαλονίκη, ανοίξτε κάποιος τα μάτια του Ρώσου, δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά με αυτά τα σκουπίδια στη διοίκηση δεν θα δούμε προκοπή ούτε με 100 εκατομμύρια σε μεταγραφές και τον Φέργκιουσον προπονητή.
Aν δεν μπορείτε να τα κάνετε αυτά, ξεσπάστε στον Ολλανδό. Να φύγει και να έρθει ο Ρεχάγκελ. Μέχρι εκεί κατάντησε να φτάνει η μαγκιά μας.
Οι υπεύθυνοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όμως είναι και θα είναι εκεί. Τα λέμε τόσο καιρό και μας λέτε γκρινιάρηδες. Τα λέμε τόσο καιρό και ακούσαμε ακόμα και ότι είναι μόδα, "μαγκιά", εξάρτηση, συνήθεια και δεν ξέρω γω τι άλλο το να κράζεις. Από άτομα
φυσικά που από χτες πάλι θα κράζουν. Το μόνο που δεν έχω ακούσει ακόμα είναι ότι τα παίρνουμε κιόλας, αν και το λένε και αυτό ακόμα κάποια φυτά.
Εδώ μέσα μόνο αν μετρήσεις πόσοι έγραψαν για αεροδρόμια, είναι λιγότεροι από όσους πήγαν. Ίσως αν ξεβρακωνόταν η Πάολα ή καμιά άλλη ξεκωλιάρα στο αεροδρόμιο ή έπαιζε κανά κλαμπάκι της πούτσας να τρέχαν όλοι, μετά από ένα δίωρο λούσου και παρφουμαρίσματος. Τώρα για δουλειά που την κάνεις και με τις πυτζάμες, πήγαν 20 άτομα και 100 στην Τούμπα.
Είναι εντελώς γελοίο με τέτοιο ρόστερ να μιλάμε για το σύστημα που έπαιξε στο γήπεδο και αν πρέπει να μπει ο Λίνο ή ο Τζαβέλλας. Και μόνο ότι οι επιλογές σου είναι αυτοί οι δύο, τα λέει όλα.
Όταν οι παίκτες μαρκάρουν με τα μάτια, ε αυτό σόρρυ δεν μπορεί να τους το μάθει ούτε ο Θεός, παρόλο που κάνει λάθη.
Εδώ καταφέραμε και κρατήσαμε τον Δώνη ως τον Μάιο, τον Στέφενς δεν θα διώξουμε;
Τα υπόλοιπα τα είπε όλα ο αδερφός μου νωρίτερα:
Ομάδα με μηδέν προσωπικότητα, πλερώ μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, τους ζητάνε να βγάλουν και ΠΑΟΚσηδιλίκι. Ποιός να το βγάλει ο τσάτσος που ευθύνεται για 2 απο τα 4 χθεσινά που δεν πιστεύει σε τπτ παρά μόνο στην ίντριγκα, τα marlboro και πως να το παίζει αρχηγός στ αποδυτήρια? Το ποιοτίκ πουστράκι μεγαλωμένο στην Παιανία που τον πιάνει η κάμερα να χασκογελάει γτ τον έδωσαν κίτρινη,την ώρα που ο ΠΑΟΚ χάνει με ΤΕΣΣΕΡΑ? Ο παπάς του ισπανού που βολόδερνε στα ερασιτεχνικά της Ισπανίας και τον έφεραν απο τα βάθη της μογγολίας ως νέο βιερίνια την ώρα που το μισό φόρουμ και τα μάνια πανηγύριζαν λες κ βρήκαμε τον Τσάβι σε νεαρή ηλικία? Ο δανεικός απο τους Τούρκους που τον κάνατε ίνδαλμα με 4 ματς και έκτοτε μεθοκοπάει στο χωριό? Ποιός να νιώσει ΠΑΟΚ απο αυτούς, πότε όλοι αυτοί οι κουρούτες είχαν την παραμικρή ιδέα τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ποιος θα τους το γνωρίσει. 2013 έχουμε και δεν υπάρχει ΜΙΑ ποδοσφαιρική προσωπικότητα στον Σύλλογο, να εμπνεύσει τα αποδυτήρια. Ποιά τα λάθη στις τοποθετησεις, όταν έχουν δοκιμαστεί ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές δυο κ 3 φορές (πλην γκαρσία) και κανενας σε κανένα ματς δεν πείθει οτι μπορεί έστω να παίξει στο 6.
Μικρύναμε σαν οπαδοί , μόνο για κανα βλαχοκαγκουριλικι είμαστε, υπάρχει ευχαρίστηση με το τίποτα, όταν ο πήχης πέφτει απ[ο μας, μην περιμένετε τπτ απο την ομάδα. Καθήστε τώρα πανηγυρίστε για τα λεοφορεία και τις πίπες και κλείστε τα μάτια σαν αποχαυνωμένα ΖΩΑ σε ό, τι πληγώνει το Σύλλογο, τις προπονήσεις λες κ είμαστε θυγατρική σε ομάδα Γ' Εθνικής, τις κλήσεις στο εθνική που κάνει μερικά κιρίζια να φουσκώνουν απο περηφάνεια, το δημοσιουπαλληλίκι 35 εκατομυρίων εργαζομένων στην ΠΑΕ (τυχαίο που ταίζεται κόσμος και όλα πάνε λάου λάου τη στιγμή που θα πρεπε να χουν απαιτηθεί κεφάλια στην Μ. Ασίας - ποια η διαφορά του ταίζω κόσμο του ρωσοφαφλατα απο το ταίζω κόσμο του λίλη κ του αλλήθωρου, πείτε κ μας αν βρίσκεται καμία).
ΥΓ: Εγώ αν συμφωνούσα με τους γαμω-αρδ πάντως, θα ψαχνόμουνα να δω τι έχω κάνει λάθος. Μερικοί μάλλον δεν το αναρωτιέστε καν.