Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59811 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #700 on: November 11, 2013, 16:55:09 »
δηλαδη αν ερχοταν ο οποιοσδηποτε προπονητης και ξεπροσθιαζε τον Σαβιδη και ζητουσε σε ολα τα αρνητικα αποτελεσματα παικτες δεν θα ειχε ευθυνη και δεν θα ηταν τουριστας....???

Ρε παμε καλα τωρα....με τους κολκες και τους καθε λογης ταγαρια αρδ που βγαινουν και θετουν θεμα προπονητη και με καποιους οπαδους μας που εχουν μαθει να κριτικαρουν και να ισοπεδωνουν τα παντα....

μεχρι και οτι δεν εκανε τιποτα εως τωρα ειπωθηκε και οτι δεν ξερει απο τακτικη και και και ολα αρνητικα....

παμε καλα???? μεσα σε 4 μηνες για να χαιρει εμπιστοσυνης τι θα πρεπε να ειναι ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ με 4αρες και 5 αρες....????
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #701 on: November 11, 2013, 17:18:10 »
Ρε μλκς μην αναφερετε κολκες εδωμεσα να πουμε. Ποιος ειναι μελος σε αυτο το φορουμ και καθετε και πιστευει σε κολκες ρε για να λετε τετοια εδωμεσα?? Εκτος και νομιζεται οτι γραφετε στο paokmania ή δεν ξερω εγω που..

Η μονη γαμημενη ενσταση στον stephens ειναι οτι ελενχετε για το κατα ποσο εχει γινει πιονι του τσολια απο την ρωσια και κατα ποσον ειναι μιλημενος ωστε να καλυπτει αυτον και την πουστροκλικα της εθνικης που του δωσανε να προπονει χωρις να βγαζει αχνα.

Αν δεν υπηρχε ο huub στον παγκο, χθες δεν θα ηταν μονο 20 στο αεροδρομιο. Αν ειναι στον ΠΑΟΚ ο huub για να κανει την ασπιδα του γραφικου ρωσσοποντιου και του συφερτου του, να παει στην ολλανδια του. Τοσο απλα. Ουτε για τα συστηματα του, ουτε για τις αλλαγες του, ουτε για την ποδοσφαιρικη του νοοτροπια ουτε για τπτ αγωνιστικο. Πιανουμε πατο, καταστρεφομαστε, πως το λενε, και εμεις καθομαστε και χαιδευουμε τον (καταλλα) συμπαθη huub, χανοντας το δασος. Εμενα ο ΠΑΟΚ με ενδιαφερει, κανενας huub και muub.. Που το πανε οι γαμιολες?? Θα φανει τον γεναρη.......

Ας συννενοηθουμε επιτελους και ας μην λεμε οτι μας κατεβει.

Ο homo τα ανελυσε μια χαρα στο ποστ του. Διαβασε το.
Η λεξη "αλεξικεραυνο" που χρησιμοποιησε, τα λεει ολα για μενα. Ακριβως ολο το νοημα ειναι εκει.

Αυτα.
« Last Edit: November 11, 2013, 17:24:07 by king »

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #702 on: November 11, 2013, 17:37:08 »
καλά κρασιά... ο τύπος εδώ και δέκα χρόνια δεν έχει κάτσει παραπάνω από 1 χρόνο σε μια ομάδα. έκανε μια καλή εξαετία μέχρι το 2002 στην σάλκε και
έκτοτε κεφαλαιοποιεί εκείνη την επιτυχία. πολύ απλά είναι άσσος στο μάρκετινγκ και να πλασάρει τον εαυτό του.κορόιδα υπάρχουν πανευρωπαικά, να μην πω παγκόσμια.
Από εκεί και πέρα αυτό δεν αναιρεί και το ότι οι παίκτες που έφερε ο μίζας είναι για τον πούτσο. γενικώς, ο ΠΑΟΚ είναι από πάνω μέχρι κάτω ένα τεράστιο τσίρκο
και έτσι θα συνεχίσει να είναι όσο ο σαββίδης κάνει τις δουλίτσες του απρόσκοπτα. όταν και ΑΝ ξυπνήσει ο κόσμος και πάρει τις πέτρες μπορεί να ιδρώσει το αυτί του...   
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #703 on: November 11, 2013, 17:48:57 »
Καποια πραγματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, και αυτο που εκανες χθες και την πεμπτη ειναι απ'αυτα τα πραγματα. Δε γινεται να σε κανει πλακα ο γαυρος και ενα εβραικο χωριο και να μην υπαρχουν συνεπειες.
Αν η φιλοσοφια σου ειναι να δουλευεις με τους παιχτες που υπαρχουν και να μη ζητας πολλα μαγκια σου, αλλα θα υποστεις και τις συνεπειες. Αλλες εποχες δε θα γυριζατε σπιτια σας χθες.
Ο προηγουμενος που μιλουσε πηγε σπιτι του νυχτα, αλλα δε γινεται να συνεχισει αυτο το πραγμα. Ζητα να σου κανουν ομαδα, ή προετοιμαστειτε ολοι για ζορικες καταστασεις. Περσυ τους γλυτωσε αυτος ο γερος που τραυματιζεται καθε παρασκευη για να μην ειναι στην αποστολη, φετος δε θα σας γλιτωσει τιποτα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #704 on: November 11, 2013, 21:46:23 »
Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα..
Ή δίνουμε πίστωση χρόνου στον Χουμπ επειδή τον πιστεύουμε και θεωρούμε οτι η ομάδα χτίζεται με ένα πλάνο και αποκτά σιγά σιγά ένα χαρακτήρα και μια νοοτροπία σοβαρού κλάμπ ή φτου κι απ'την αρχή με τον κάθε τυχάρπαστο που θα φέρουν οι ζαγορο-μίζες και οι τσιτσιακώφ (που προσωπικά θεωρώ δύσκολα θα είναι κάτι παραπάνω από εναν γιεσμαν επιπέδου γι-δώνη)
Χούμπ ή τάνκς ενα πράγμα δηλαδή  :'(  :'(
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #705 on: November 11, 2013, 22:04:46 »
Δηλαδή η ομάδα χτίζεται μέσω πλανου;

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #706 on: November 11, 2013, 22:07:44 »
Σχόλια τελείως για τον πούτσο, πάνω στα νεύρα κτλ. Επί δικαίων και αδίκων και από καιρό του την έχετε στημένη λόγω της προσωπολατρείας προς το τοτέμ.
Ρε king σόρυ δηλαδή, η λέξη "μιζαδόρος" έχεις ιδέα τι σημαίνει ή τα πετάς έτσι;
Μιζαδόρος ενώ έχει συμβόλαιο δικό του και αρκετά υψηλό; Έφερε κανέναν παίκτη για να πάρει μίζα; Και από πού να την πάρει, που όλοι παίρνουν τρεις κι εξήντα;

Αυτή την ώρα επειδή εξακολουθώ να πιστεύω σε αυτόν παρά τις ευθύνες του, θα μείνω ψύχραιμος όπως εκείνος και θα πω πως είναι ό,τι καλύτερο έχουμε.
Θα πω επίσης για άλλη μια φορά ότι τον ήρωα δεν περιμένω να τον κάνει αυτός που είναι μισθοφόρος όταν όλοι κάνουμε τουμπέκα στο διαρκές έγκλημα της διοίκησης.
Βρύζας-Ζαγοράκης-Γκαγκατσόπαιδο και τρέχα γύρευε.
Κάντε τους τη ζωή κόλαση στη Θεσσαλονίκη, ανοίξτε κάποιος τα μάτια του Ρώσου, δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά με αυτά τα σκουπίδια στη διοίκηση δεν θα δούμε προκοπή ούτε με 100 εκατομμύρια σε μεταγραφές και τον Φέργκιουσον προπονητή.
Aν δεν μπορείτε να τα κάνετε αυτά, ξεσπάστε στον Ολλανδό. Να φύγει και να έρθει ο Ρεχάγκελ. Μέχρι εκεί κατάντησε να φτάνει η μαγκιά μας.

Οι υπεύθυνοι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όμως είναι και θα είναι εκεί. Τα λέμε τόσο καιρό και μας λέτε γκρινιάρηδες. Τα λέμε τόσο καιρό και ακούσαμε ακόμα και ότι είναι μόδα, "μαγκιά", εξάρτηση, συνήθεια και δεν ξέρω γω τι άλλο το να κράζεις. Από άτομα
φυσικά που από χτες πάλι θα κράζουν. Το μόνο που δεν έχω ακούσει ακόμα είναι ότι τα παίρνουμε κιόλας, αν και το λένε και αυτό ακόμα κάποια φυτά.
Εδώ μέσα μόνο αν μετρήσεις πόσοι έγραψαν για αεροδρόμια, είναι λιγότεροι από όσους πήγαν. Ίσως αν ξεβρακωνόταν η Πάολα ή καμιά άλλη ξεκωλιάρα στο αεροδρόμιο ή έπαιζε κανά κλαμπάκι της πούτσας να τρέχαν όλοι, μετά από ένα δίωρο λούσου και παρφουμαρίσματος. Τώρα για δουλειά που την κάνεις και με τις πυτζάμες, πήγαν 20 άτομα και 100 στην Τούμπα.

Είναι εντελώς γελοίο με τέτοιο ρόστερ να μιλάμε για το σύστημα που έπαιξε στο γήπεδο και αν πρέπει να μπει ο Λίνο ή ο Τζαβέλλας. Και μόνο ότι οι επιλογές σου είναι αυτοί οι δύο, τα λέει όλα.
Όταν οι παίκτες μαρκάρουν με τα μάτια, ε αυτό σόρρυ δεν μπορεί να τους το μάθει ούτε ο Θεός, παρόλο που κάνει λάθη.

Εδώ καταφέραμε και κρατήσαμε τον Δώνη ως τον Μάιο, τον Στέφενς δεν θα διώξουμε;

Τα υπόλοιπα τα είπε όλα ο αδερφός μου νωρίτερα:

Ομάδα με μηδέν προσωπικότητα, πλερώ μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, τους ζητάνε να βγάλουν και ΠΑΟΚσηδιλίκι. Ποιός να το βγάλει ο τσάτσος που ευθύνεται για 2 απο τα 4 χθεσινά που δεν πιστεύει σε τπτ παρά μόνο στην ίντριγκα, τα marlboro και πως να το παίζει αρχηγός στ αποδυτήρια? Το ποιοτίκ πουστράκι μεγαλωμένο στην Παιανία που τον πιάνει η κάμερα να χασκογελάει γτ τον έδωσαν κίτρινη,την ώρα που ο ΠΑΟΚ χάνει με ΤΕΣΣΕΡΑ? Ο παπάς του ισπανού που βολόδερνε στα ερασιτεχνικά της Ισπανίας και τον έφεραν απο τα βάθη της μογγολίας ως νέο βιερίνια την ώρα που το μισό φόρουμ και τα μάνια πανηγύριζαν λες κ βρήκαμε τον Τσάβι σε νεαρή ηλικία? Ο δανεικός απο τους Τούρκους που τον κάνατε ίνδαλμα με 4 ματς και έκτοτε μεθοκοπάει στο χωριό? Ποιός να νιώσει ΠΑΟΚ απο αυτούς, πότε όλοι αυτοί οι κουρούτες είχαν την παραμικρή ιδέα τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ποιος θα τους το γνωρίσει. 2013 έχουμε και δεν υπάρχει ΜΙΑ ποδοσφαιρική προσωπικότητα στον Σύλλογο, να εμπνεύσει τα αποδυτήρια. Ποιά τα λάθη στις τοποθετησεις, όταν έχουν δοκιμαστεί ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές δυο κ 3 φορές (πλην γκαρσία) και κανενας σε κανένα ματς δεν πείθει οτι μπορεί έστω να παίξει στο 6.
Μικρύναμε σαν οπαδοί , μόνο για κανα βλαχοκαγκουριλικι είμαστε, υπάρχει ευχαρίστηση με το τίποτα, όταν ο πήχης πέφτει απ[ο μας, μην περιμένετε τπτ απο την ομάδα.  Καθήστε τώρα πανηγυρίστε για τα λεοφορεία και τις πίπες και κλείστε τα μάτια σαν αποχαυνωμένα ΖΩΑ σε ό, τι πληγώνει το Σύλλογο, τις προπονήσεις λες κ είμαστε θυγατρική σε ομάδα Γ' Εθνικής, τις κλήσεις στο εθνική που κάνει μερικά κιρίζια να φουσκώνουν απο περηφάνεια, το δημοσιουπαλληλίκι 35 εκατομυρίων εργαζομένων στην ΠΑΕ (τυχαίο που ταίζεται κόσμος και όλα πάνε λάου λάου τη στιγμή που θα πρεπε να χουν απαιτηθεί κεφάλια στην Μ. Ασίας - ποια η διαφορά του ταίζω κόσμο του ρωσοφαφλατα απο το ταίζω κόσμο του λίλη κ του αλλήθωρου, πείτε κ μας αν βρίσκεται καμία).

ΥΓ: Εγώ αν συμφωνούσα με τους γαμω-αρδ πάντως, θα ψαχνόμουνα να δω τι έχω κάνει λάθος. Μερικοί μάλλον δεν το αναρωτιέστε καν.
« Last Edit: November 11, 2013, 22:18:20 by Català »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #707 on: November 11, 2013, 23:21:13 »
OK η λεξη μιζαδωρος ηταν υπερβολικη.. και πανω στα νευρα σιγουρα.
Γραψε λαθος για τον χαρακτηρισμο.

Παντως να του την εχω στημενη εγω, δεν νομιζω  :'(
Συμπαθεστατος ο huub αλλα εμενα κατι μου βρωμαει, σορρυ κιολας.
Νομιζω πως ημουν αρκετα σαφης στις αποψεις μου για να παρεξηγηθω..
Αν διαφωνεις, αυτο ειναι αλλο και σεβαστο προφανως.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #708 on: November 11, 2013, 23:44:24 »
όταν όλοι κάνουμε τουμπέκα στο διαρκές έγκλημα της διοίκησης.
Βρύζας-Ζαγοράκης-Γκαγκατσόπαιδο και τρέχα γύρευε.

μέχρι εδώ πολύ σωστός και με καλύπτεις απόλυτα ...

παρακάτω θέλω να σε ρωτήσω το εξής ...

Κάντε τους τη ζωή κόλαση στη Θεσσαλονίκη, ανοίξτε κάποιος τα μάτια του Ρώσου, δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά με αυτά τα σκουπίδια στη διοίκηση δεν θα δούμε προκοπή ούτε με 100 εκατομμύρια σε μεταγραφές και τον Φέργκιουσον προπονητή.

πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο ;;;
γιατί για να ανοίξουν τα μάτια κάποιου απαραίτητη προυπόθεση είναι και να θέλουν να ανοίξουν ...
από όσα έχεις δει μέχρι στιγμής βλέπεις κάτι τέτοιο ;;;

πολύ απλά ... αυτά τα σκουπίδια στην Διοίκηση υπάρχουν επειδή ο πρώτος που τα θέλει είναι ο ίδιος ο Ιβάν ... και πως να μην τα θέλει δλδ ... αφού είναι τα ίδια τα σκουπίδια που τον έφεραν εδώ που είναι τώρα ...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #709 on: November 12, 2013, 01:43:30 »
Νομίζω οτι πήγε κάπως έτσι.

Έλα με 700.000 και κάνε την ομάδα με αυτούς που θα σου πω.
Φέρε μου 1.000.000 και φέρε όποιον θές.

Ο Στέφενς δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Σκόνδρας και ο Νίνης. Στην ευρώπη ξέρουνε τους 2004 και κανέναν με περίεργο όνομα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ. Δείτε το ρόστερ που έχουμε και δείτε και τις παραστάσεις που έχει ο ίδιος. Ούτε τον Στόχ δεν ήξερε, το πολύ πολυ να τον είχε δει στο βραβείο της ουέφα για το ντουβάρι που έριξε.

Ο Στέφενς παίζει μια συγκεκριμένη μπάλα, θέλει συγκεκριμένα πράγματα και ακόμα την ομάδα την τεστάρει. Τώρα παίζει τα ντέρμπυ τώρα βλέπει πόσο μετράει σε κρίσιμα σημεία. Δεν είναι ΒΛΑΚΑΣ ξέρει πολυ καλα οτι όταν η ομάδα νικάει τον Πραξιτέλη στο 90 υπάρχει χοντρό πρόβλημα.

Για μένα έπρεπε να μην πάει να τρέξει μέσα στο Ισραήλ, έπρεπε ίσως και να ανέβει Θεσσαλονίκη να πάρουνε λίγο κλίμα.

Δεν με καίει το ντόρτι, με καίει οτι αυτή η ομάδα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ. Κάποιος έγραψε χθές οτι έχει πάρει δύσκολα ματς στην Ευρώπη. Εχει πάρει και την Αρσεναλ έχει πάρει και την Τότεναμ και την Βιγιαρεάλ και την Φενέρ. Το κοινό σε αυτα τα ματς ήταν οτι υπήρξε αουτσαίντερ. Ή καλύτερα κανείς δεν θα τους περίμενε στο αεροδρόμιο με τσεκούρια. Στα ματς αυτά πήγε με λιγότερο άγχος και μπράβο του τα πήρε. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Επρεπε να πάρει την τρίπολη πέρισυ, έπρεπε να νικήσει και τον σπανάθα πιο παλιά. Η φανέλα αρχίζει και ελαφραίνει επικίνδυνα, ο ατρόμητος έρχεται με αερα νικητή στην ΤΟΥΜΠΑ. Δεν ξέρω τι μίζες πέφτουνε αλλά πρέπει να φέρετε άντρες π ο δ ο σ φ α ι ρ ι σ τ έ ς. Οχι παιδιά με τρέλα, όχι παιδια με φιλότιμο, παίκτες που ξέρουνε τι πρέπει να κάνουνε μέσα στο γήπεδο, παίκτες που είναι 100% στο γήπεδο και δν καταλαβαίνουνε ούτε με ταξιδια ούτε με αεροπλάνα. Σιχάθηκα πια να την βγάζουνε καθαρή όσοι πετάνε κανα 2 αγριεμένα βλέματα στην κάμερα. Ο Γκαρσία αγαπήθηκε για τα μπουνίδια στον γύφτο, αλλά τον εκτιμίσαμε γιατι ήξερε τι έκανε μέσα στο γήπεδο.

Εκτός και αν αποφασίσουμε να νικάμε την γειτόνια και να είμαστε ΟΚ. Τουλάχιστον να το ξέρουμε όλοι.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #710 on: November 12, 2013, 10:54:28 »
Kingάρα δεν είπα ότι του την έχει στημένη κάποιος επειδή τον αντιπαθεί, αλλά η ιστορία με τον Πάμπλο το κάνει χειρότερο σε πολλούς που το βλέπουν συναισθηματικά. Προσωπικά κι εμένα μου βρωμάει και δεν μου αρέσει καθόλου.
Θα πρέπει όμως και σε αυτό να αποφασίσουμε αν πρέπει να μιλάνε όλοι και να γίνεται βούκινο η φάση και μπουρδέλο η ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν το έχω αποφασίσει.
Για αυτό και βλέπω κάτι άλλο όταν ο Ολλανδός λέει "οι παίκτες που έχουμε είναι μια χαρά" ενώ όλοι βλέπουν πως δεν είναι. Και επαγγελματισμό μου δείχνει και σοβαρότητα και ήθος.
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον cure στο άλλο τόπικ με τους αρδ, ότι ήθελε και να δει τι ψάρια πιάνουμε. Είναι ΜΙΑ οπτική όπως λέει. Δεν λέω πως εξηγούνται όλα βάσει αυτού, αλλά ένα μεγάλο μέρος σίγουρα.
Θα το επεκτείνω και θα πω ότι ίσως σε πολύ μεγάλο βαθμό ήξερε κιόλας τι ψάρια πιάνουμε. Έπρεπε όμως να το δει και ο κόσμος και κυρίως ο μαλάκας ο Ρώσος.
Ο Στέφενς επίσης κάνει και κάτι άλλο, το οποίο έκανε και ο Μπόλονι: δεν κάθεται στη μιζέρια του "αυτούς τους παίκτες έχω, αυτό το ποδόσφαιρο θα παίξω". Και μιλάω ως στυλ και όχι ως ποιότητα των παικτών. Ο Μπόλονι προσπαθούσε να περάσει το στυλ του και αυτό που θα ήθελε στο μέλλον για τον ΠΑΟΚ (υπέθετε ότι θα κάτσει χρόνια ο αφελής), ασχέτως αν ήταν τσουρουκάδες οι παίκτες.
Ο Ολλανδός προσπαθεί να κάνει το ίδιο και αν δεν το κάνει ακόμα και τώρα που δεν έχει το υλικό, δεν πρόκειται ποτέ να φανεί η δουλειά του. Αυτό για κάτι άμπαλους bati κτλ.  :-*

Θα συμφωνήσω επίσης με cure σε ένα άλλο σχόλιό του

Αυτός από γιουνανιστικό ποδόσφαιρο δεν είχε ιδέα, όπως όλοι όσοι ασχολούνται με το σπορ σε σοβαρά πρωταθλήματα. Ερχόμενος εδώ του είπανε αυτοί είναι οι τεχνικοί διευθυντές, έχουμε και σχέδιο να κάνουμε την επο β με ελληνάρες κτλ και δεν καταλαβαίνω γιατί να έλεγε όχι εκ των προτέρων. Σου λέει θα μου φέρουν την εθνική τους, που κούτσα κούτσα προκρίνεται σε καμιά μεγάλη διοργάνωση και θα κυνηγήσω το πρωτάθλημα της πούτσας. Εγώ σου λέει δεν ξέρω να πάρω τσολιάδες, ας μου τους φέρουν αυτοί που ξέρουν.

Κι αυτό πιστεύω σε μεγάλο βαθμό πως ισχύει ως σενάριο.
Το αποδεικνύει το γεγονός ότι αφήνει στον πάγκο πολλούς από αυτούς. Αλλά και πάλι ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ;

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #711 on: November 12, 2013, 13:35:35 »
ÓõãêåêñéìÝíá, ï Ïëëáíäüò ôå÷íéêüò ôüíéóå áñ÷éêÜ: «Ç ïìÜäá áðü ôï êáëïêáßñé Ý÷åé êÜíåé ðïëëÜ âÞìáôá ìðñïóôÜ êáé íïìßæù üôé üëïé áíáãíùñßæïõí üôé ôï ðïéïôéêü ìáò åðßðåäï Ý÷åé áíÝâåé ðïëý, ôüóï ìå ôïõò ðáßêôåò ðïõ Þñèáí, üóï êáé ìå ôçí ìåãÜëç ðñïóðÜèåéá ôùí ðáéäéþí êáèçìåñéíÜ. Äåí ðñÝðåé ëïéðüí íá áêõñþóïõìå ôá âÞìáôá ðïõ Ýãéíáí ðñïò ôá ìðñïò. Äåí ìðïñïýìå üìùò íá áãíïÞóïõìå üôé óå Ýíá êñßóéìï óçìåßï Ýãéíå êé Ýíá âÞìá ðñïò ôá ðßóù êáé ìÜëéóôá ó´ Ýíá ìáôò ðïõ üëïé èÝëáìå íá äåßîïõìå ôï êáëýôåñü ìáò ðñüóùðï».

Ãéá ôïí êáêü ðñüóùðï ôïõ ÐÁÏÊ êüíôñá óôïí Ïëõìðéáêü: «Óå êáíÝíá óçìåßï ôïõ áãþíá äåí ðáßîáìå óýìöùíá ìå ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ðïõ Ý÷ïõìå ùò ïìÜäá. Óôçí ïñãÜíùóç êáé ôçí áìõíôéêÞ ìáò ôáêôéêÞ Þìáóôáí õðïöåñôïß ìÝ÷ñé íá äå÷ôïýìå ôï ðñþôï, ßóùò êáé ôï äåýôåñï ãêïë. Ôï ðñüâëçìÜ ìáò Þôáí üôé åß÷áìå êáêÝò åðéëïãÝò óôçí åðßèåóç, äåí ãßíáìå áðåéëçôéêïß, äåí äçìéïõñãÞóáìå ðñïûðïèÝóåéò.

ÌÝ÷ñé óÞìåñá áí êÜôé Ý÷ïõìå óå üëá ôá ìáôò, åêôüò åëá÷ßóôùí åîáéñÝóåùí, åßíáé ðïëëÝò ôåëéêÝò ðñïóðÜèåéåò, üñåîç óôçí åðßèåóç, ðßåóç óôçí áíôßðáëç ðåñéï÷Þ. Áõôü äåí ìáò âãÞêå óå êáíÝíá óçìåßï êáé öõóéêÜ üôáí ôï ìáôò ãßíåôáé 2-0, åãþ äåí åßìáé Ýíáò ðñïðïíçôÞò ðïõ èá êïéôÜîù íá ðåñéïñßóù ôçí Ýêôáóç ôçò Þôôáò, áëëÜ èá ôá ðáßîù üëá ãéá üëá ãéá ôéò ðéèáíüôçôåò áíáôñïðÞò .Ïýôå ôüôå üìùò, ìðïñÝóáìå íá áëëÜîïõìå ôçí åéêüíá ìáò êáé áðëÜ äþóáìå óôïí Ïëõìðéáêü ÷þñï íá äåßîåé áõôüò ôçí ðïéüôçôÜ ôïõ. ÌåôÜ ôï 60´ Þôáí Ýíá Üëëï ìáôò».

Ãéá ôï ðþò èá äéá÷åéñéóôåß ï ßäéïò êáé ç ïìÜäá ôç âáñéÜ Þôôá: «Áðáãïñåýåôáé Ýíá ìüíï ìáôò óôç óåæüí íá áëëÜîåé ôçí ôñï÷éÜ ìéáò ïìÜäáò. Êáé äåí ìéëÜù ìüíï ãéá ìåãÜëåò Þôôåò, áëëÜ êáé ãéá ìåãÜëåò íßêåò. ÕðÜñ÷åé Ýíá ó÷Ýäéï ãé’ áõôÞ ôçí ïìÜäá, õðÜñ÷ïõí äåäïìÝíåò éêáíüôçôåò óôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò.

Äõóôõ÷þò äåí ôïýôåò Ý÷ù áõôÝò ôéò ìÝñåò üëïõò ìáæåìÝíïõò, áëëÜ áðü ôçí åðüìåíç åâäïìÜäá Ý÷ïõìå íá óõæçôÞóïõìå ðñþôá êÜðïéá ðñÜãìáôá êáé óôç óõíÝ÷åéá íá äïõëÝøïõìå áêüìç ðéï óêëçñÜ. Ç ÷ñïíéÜ Ý÷åé ðÜñá ðïëý äñüìï áêüìç êé üðùò óÞìåñá ï êüóìïò åßíáé áðïãïçôåõìÝíïò áðü ìáò, åßíáé óôï ÷Ýñé ìáò íá ôïí êÜíïõìå ðåñÞöáíï óôç óõíÝ÷åéá. Åßíáé áðïëýôùò óôï ÷Ýñé ìáò».

Ãéá ôçí áíôßäñáóç ìåñßäáò ïðáäþí êáôÜ ôçí åðéóôñïöÞ ôçò ïìÜäáò áðü ôçí ÁèÞíá: «Áêüìç êé áõôü ôï ãåãïíüò, áõôÞ ç áíôßäñáóç, Ýêáíå ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò íá áíôéëçöèïýí ðïëý êáëÜ ôé èÝëåé ï êüóìïò áðü ìáò. Äåí ìáò ñþôçóå êáíåßò ãéáôß äåí êåñäßóáìå, áëëÜ ãéáôß äåí ðáëÝøáìå. Åßìáé ðåðåéóìÝíïò üôé èá ìáò âïçèÞóåé.

ÐñÝðåé íá äåßîïõìå óôïí êüóìï üôé êé åìåßò åßìáóôå ÐÁÏÊ, üðùò ôïí áíôéëáìâÜíïíôáé. ÐñïóùðéêÜ åßìáé óßãïõñïò üôé ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò ôçò óåæüí ùò ïìÜäá èá Ý÷ïõìå ôï ðñüóùðï ðïõ èá áðïäÝ÷ïíôáé êáé èá ÷áßñïíôáé ïé ößëáèëïß ìáò. ¼ëïé ìáæß èá óõíèÝôïõìå ôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ ÐÁÏÊ.

Åëðßæù áêüìç êé áí ôïõò áðïãïçôåýóáìå, íá åßíáé äßðëá ìáò óôï åðüìåíï ìáôò ãéá íá äþóïõí ôçí åõêáéñßá óôçí ïìÜäá íá ôïõò äåßîåé üôé ðñáãìáôéêÜ ôï ðñïçãïýìåíï ìáôò Þôáí ç ÷åéñüôåñÞ ìáò âñáäéÜ óôï ÷åéñüôåñï óçìåßï êáé íá ôïõò áíôáìåßøïõìå ìå åìöáíßóåéò áíÜëïãåò ôçòðïéüôçôÜò ìáò ùò ïìÜäá».

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #712 on: November 12, 2013, 13:59:24 »
Πολυ συνεσταλμενος...ή ταρακουνηθηκε ή μας δουλευει...
Χαιρομαι που πιανει το νοημα της γιουχας οπως επισης και η εξηγηση που κανει οτι δεν προκειται να προσπαθει να μαζεψει την ομαδα για να μην διασυρθει αλλα θα την ανοιγει για να ανατρεψει...αν μη τι αλλο σωστη νοοτροπια κι ας ποναει μερικες φορες. Εκ των υστερων φαινεται οτι η νοοτροπια αυτη ειναι μονο μεσα στο δικο του κεφαλι και οχι στα κεφαλια των ποδοσφαιριστων.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #713 on: November 12, 2013, 14:21:27 »
Η ομάδα δε πατάει καλά στο γήπεδο. Δεν έχει αγωνιστικό πλάνο, δεν έχει καλή ανάπτυξη και δεν έχει καλή αμυντική λειτουργία. Όσα φάμε κι όσα βάλουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς πολύ ανώτερο υλικό από Εργοτέληδες, το άλλο το λιμό από το Καζακσταν, από ΟΦΗδες κτλπ. Κι όμως, η εμφάνιση μας απέναντι σε αυτές τις ομάδες είναι τραγική. Από την αρχή της χρονίας ο ΠΑΟΚ είναι μια μονοκόματη ομάδα, μια αργή ομάδα και μια ομάδα που παρουσιάζει μια γενικά άθλια αγωνιστική εικόνα.
Ορισμένα αποτελέσματα ήρθαν, αλλά το θέμα είναι το πως ήρθαν. Με αρκετή δόση τύχης δηλαδή, με την ψυχή στο στόμα και από την ατομική ικανότητα κάποιων παιχτών. Ευθύνες έχει ο προπονητής και μάλιστα πολύ μεγάλες. Αλλά θα είναι, θεωρώ, εγκληματικό αν φύγει τώρα. Θα είναι εγκληματικό όχι μόνο γιατί πρέπει οπωσδήποτε να δώσουμε περιθώριο για να κάνει δουλειά ένας προπνητής με τόσο βαρύ βιογραφικό αλλά και διότι υποτίθεται πως του έδωσαν το πράσινο φως να κάνει τις μεταγραφές που θέλει ώστε να κριθεί πιο δίκαια στο τέλος της χρονιάς. Ακούγεται έντονα πάντως το όνομα του Σάντος πάλι. Σε περίπτωση που διώξουν Στέφενς για να φέρουν Σάντος τη δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι για γέλια όλοι τους
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #714 on: November 12, 2013, 15:02:36 »
Kingάρα δεν είπα ότι του την έχει στημένη κάποιος επειδή τον αντιπαθεί, αλλά η ιστορία με τον Πάμπλο το κάνει χειρότερο σε πολλούς που το βλέπουν συναισθηματικά. Προσωπικά κι εμένα μου βρωμάει και δεν μου αρέσει καθόλου.
Θα πρέπει όμως και σε αυτό να αποφασίσουμε αν πρέπει να μιλάνε όλοι και να γίνεται βούκινο η φάση και μπουρδέλο η ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν το έχω αποφασίσει.
Για αυτό και βλέπω κάτι άλλο όταν ο Ολλανδός λέει "οι παίκτες που έχουμε είναι μια χαρά" ενώ όλοι βλέπουν πως δεν είναι. Και επαγγελματισμό μου δείχνει και σοβαρότητα και ήθος.
Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον cure στο άλλο τόπικ με τους αρδ, ότι ήθελε και να δει τι ψάρια πιάνουμε. Είναι ΜΙΑ οπτική όπως λέει. Δεν λέω πως εξηγούνται όλα βάσει αυτού, αλλά ένα μεγάλο μέρος σίγουρα.
Θα το επεκτείνω και θα πω ότι ίσως σε πολύ μεγάλο βαθμό ήξερε κιόλας τι ψάρια πιάνουμε. Έπρεπε όμως να το δει και ο κόσμος και κυρίως ο μαλάκας ο Ρώσος.
Ο Στέφενς επίσης κάνει και κάτι άλλο, το οποίο έκανε και ο Μπόλονι: δεν κάθεται στη μιζέρια του "αυτούς τους παίκτες έχω, αυτό το ποδόσφαιρο θα παίξω". Και μιλάω ως στυλ και όχι ως ποιότητα των παικτών. Ο Μπόλονι προσπαθούσε να περάσει το στυλ του και αυτό που θα ήθελε στο μέλλον για τον ΠΑΟΚ (υπέθετε ότι θα κάτσει χρόνια ο αφελής), ασχέτως αν ήταν τσουρουκάδες οι παίκτες.
Ο Ολλανδός προσπαθεί να κάνει το ίδιο και αν δεν το κάνει ακόμα και τώρα που δεν έχει το υλικό, δεν πρόκειται ποτέ να φανεί η δουλειά του. Αυτό για κάτι άμπαλους bati κτλ.  :-*

Θα συμφωνήσω επίσης με cure σε ένα άλλο σχόλιό του

Αυτός από γιουνανιστικό ποδόσφαιρο δεν είχε ιδέα, όπως όλοι όσοι ασχολούνται με το σπορ σε σοβαρά πρωταθλήματα. Ερχόμενος εδώ του είπανε αυτοί είναι οι τεχνικοί διευθυντές, έχουμε και σχέδιο να κάνουμε την επο β με ελληνάρες κτλ και δεν καταλαβαίνω γιατί να έλεγε όχι εκ των προτέρων. Σου λέει θα μου φέρουν την εθνική τους, που κούτσα κούτσα προκρίνεται σε καμιά μεγάλη διοργάνωση και θα κυνηγήσω το πρωτάθλημα της πούτσας. Εγώ σου λέει δεν ξέρω να πάρω τσολιάδες, ας μου τους φέρουν αυτοί που ξέρουν.

Κι αυτό πιστεύω σε μεγάλο βαθμό πως ισχύει ως σενάριο.
Το αποδεικνύει το γεγονός ότι αφήνει στον πάγκο πολλούς από αυτούς. Αλλά και πάλι ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ;

οκ κατμαν μεχρι να του παρουν το υλικο π θελει εχουμε να φαμε πολλες φιφες ακομα δν πειραζει, δεν γαμιεται..  >:(

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #715 on: November 12, 2013, 15:24:03 »
...αλλά και διότι υποτίθεται πως του έδωσαν το πράσινο φως να κάνει τις μεταγραφές που θέλει ώστε να κριθεί πιο δίκαια στο τέλος της χρονιάς.
Αυτο απο που προκυπτει? Δηλωσε κανεις κατι σχετικο?

Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα στην αναλυση, νομιζω οσα λεει ο wild shark ειναι δεδομενα και γεγονοτα. Μακαρι να ειναι σωστα και οσα περιγραφει παραπανω ο Catala, μενει να δουμε στο μελλον αν θα αποδειχθουν. Μακαρι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #716 on: November 12, 2013, 15:46:40 »
Ο ίδιος είχε πει πως τις κάναν μαζί. Προφανώς και για τα μάτια του κόσμου. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου δεν φέρνει ο προπονητής όποιον θέλει ή απλά συμφωνεί για κάποιους.Δεν είναι εκεί το θέμα.
Πρέπει να φτιάξει την εικόνα και με αυτούς που έχει. Δεν είναι δυνατόν οι γραμμές να απέχουν τόσο πολύ, δεν είναι μόνο θέμα μονάδων όλη η ομάδα είναι μέτρια.
Έχει αργούς παίκτες ας το καλύψει αλλιώς.
Αυτά που ακούω για παίκτες με νταηλίκι είναι χαζά. Παίκτες γρήγορους θέλεις που να ξέρουν μπάλα, ΟΚ να μην είναι και γατάκια σαν τον Λούκας εννοείται.
Ευθύνη 100% Ιβάν και μετά των άλλων ''ειδικών''. Μου το 'χουν αποδείξει τόσες φορές στους 5 που παίρνουν ο 1 αξίζει. Και σιγά τα λεφτά που έριξε για παίκτες. Μόνο τον Λούκας πλήρωσες και ο Στοχ είναι ακριβούτσικος, οι υπόλοιποι των 300.000 είναι. Και σχεδόν όλοι στα αζήτητα.
Αντί να πάρεις 15 μέτριους πάρε 3 που να αξίζουν.
Δεν θα με χαλούσε καθόλου ο Σάντος αλλά για να μην είμαστε κολλημένοι αξίζει να δούμε τι θα κάνει φέτος ο Χουμπ και με σοβαρές κινήσεις το καλοκαίρι να ξεκινήσει και του χρόνου όπου δεν θα έχει δικαιολογίες.
Και η φετινή χρονιά μπορεί να έχει καλά πράγματα ΑΝ φτιάξει την αμυντική λειτουργία. Έχουμε κύπελλο,Ευρώπη και να είμαστε όσο γίνεται κοντά στο πούστη.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #717 on: November 12, 2013, 15:58:19 »

Και η φετινή χρονιά μπορεί να έχει καλά πράγματα ΑΝ φτιάξει την αμυντική λειτουργία.

Το ερωτημα ομως ειναι ΑΝ παραδεχεται ο ιδιος οτι εχουμε προβλημα. Σε κανα 2 σχετικες ερωτησεις το αρνηθηκε λεγοντας πως μπαλα ειναι, θα σου κανει και ο αντιπαλος καποιες ευκαιριες και γκολ. Εμεις ομως βλεπουμε συνηθως στην αμυνα τ-ρ-υ-π-α-ρ-α. Βεβαια και αυτο μπορει να αναχθει στη συζητηση του αν δημοσια δεν το παραδεχεται για να "καλυψει" τους αμυντικους του.Παντως και γω ως τωρα δεν τον εχω δει να βρισκει αντιδοτο στην τρυπαρα με συνολικη καλη αμυντικη λειτουργια της ομαδας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #718 on: November 12, 2013, 16:09:58 »
οκ κατμαν μεχρι να του παρουν το υλικο π θελει εχουμε να φαμε πολλες φιφες ακομα δν πειραζει, δεν γαμιεται..  >:(

οκ μπάτι, μέχρι να σχολάσω σε δυο ώρες και να περάσω από κει έχεις να πεις πολλές φίφες ακόμα, μετά θα φας κάτι κλωτσιές, δεν πειράζει, δεν γαμιέται

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #719 on: November 12, 2013, 16:16:13 »

:'(