1. Στηριζω Στεφενς. Λογω βιογραφικου πρωτιστα και κατα δευτερο λογο γιατι καθε προπονητης χρειαζεται χρονο.
2. Η ομαδα (ροστερ) ειναι δημιουργημα της ιδεοληψιας σαββιδη περι γαλανολευκης, τα καβουρια στην τσεπη (μπατζετ) ειναι δικα του. Και βεβαια ολοι νομιζω συμφωνουμε οτι ο Ρωσσος απο την αρχη μας εδειξε οτι με πορδες θελει να βαψει αυγα. ΑΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. Σαφως τα εργαλεια που διαλεξε για την πραγματοποιηση του "οραματος του" δηλαδη οι Βρυζας Τσιστιακοφ και ΓΧ ειναι επισης δικες του επιλογες, αρα και η επιλογη των Τεχνικων Διεθυντων ειναι ευθυνη σαββιδη. Αρα ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ.
3. Θυμιζω οτι ο Στεφενς πριν κανα διμηνο σε ερωτηση για το τινος δημιουργημα ειναι το ροστερ δηλωσε ξεκαθαρα οτι "ΜΑΖΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΑΜΕ". Απο τη στιγμη λοιπον που δεν ειμαι στην ΠΑΕ μεσα να ξερω αν και ποσο ειναι οι διακριτοι οι ρολοι ολων εκει μεσα, αν ειναι μανατζερ σκετο, ή μανατζερ και προπονητης ή μανατζερ και παιχτης και προπονητης και ξερω γω, αναγκαστικα θα τον ΕΠΙΚΡΙΝΩ για τις επιλογες του ροστερ. Δε γινεται αλλιως, αν κακως αναλαμβανει ευθυνες που δεν του αναλογουν, αν θελει να κανει το αλεξικεραυνο Σαββιδη, Βρυζα κλπ ε τοτε ΝΑΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΩ. Θα ξαναπω περι Γκαρσια κι ας με πουν προσωπολατρη, τιμη μου και καμαρι μου: συμμετεχει σε μια κακογουστη φαρσα σε εναν παιχτη σημαια. Μπορει (ισως)να μην σκηνοθετησε ο ιδιος την παρωδια καθε Παρασκευη, ομως συμμετεχει σε αυτη. Ειπε ξεκαθαρα οτι θελει και χρειαζεται τον Κατσε αλλα κανει τουμπεκι στην επιλογη της διοικησης να τον στειλει. Ε ως προπονητης λοιπον που αποδεχεται αυτες τις επιλογες δεν πρεπει να κριθει?
4. Οσον αφορα την πιστη του για το υπαρχον υλικο και τη ΜΗ αναγκη για ενισχυση του επιφυλασσομαι. Αν ειναι θεμα δημοσιας τοποθετησης και ψυχολογικης στηριξης εχει καλως. Αν ομως το πιστευει πραγματικα αυτο που λεει, τοτε πραγματικα ειναι αλλου γι αλλου και θα εχουμε προβλημα (sic). Θα περιμενω να δω μεχρι να τοποθετηθω οριστικα επ αυτου.
5. Ναι, δεν ειμαι ευχαριστημενος μεχρι εδω με τις εμφανισεις τις ομαδας παρολο που ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ φταιει ο Σαββιδης για το ροστερ. Ακομα και με αυτους τους παιχτες κι αυτο το μπατζετ περιμενα καλυτερη εικονα με Καρδιτσομαγουλες και Καραγκαντες. Ναι, περιμενα περισσοτερα πραγματα απο εναν προπονητη της αξιας του Στεφενς, εστω και με αυτο το υλικο.
6 Και ναι ξαναλεω, ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΤΕΦΕΝΣ, αλλα δεν μπορω και να κανω το παγωνι. Μακαρι να το παει αλλιως το εργο στη συνεχεια.