Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #640 on: November 10, 2013, 22:57:57 »
ε και τι λεει το 4-4-2 ρε ζουβαλε...Ο τουριστας στεφενς το δηλωσε, "ειμαι ευχαριστημενος απο το ροστερ και δε χρειαζονται μεταγραφες, εχουμε ποιοτητα σαν ομαδα"...Δεν περιγραφω αλλο μετα απο αυτο
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #641 on: November 10, 2013, 23:14:37 »
ενταξει ρε συ ΙΡΟΝ τι θες να πει.....να χασει τους παντες απο την 11ατη αγωνιστικη? εγω πιστευω οτι σιγουρα θα εχει κανει τις συστασεις του για μεταγραφες....ΣΙΓΟΥΡΑ!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #642 on: November 10, 2013, 23:15:33 »
ταχτσίδη - βύντρα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #643 on: November 10, 2013, 23:19:22 »
σε τετοιες ηττες κανεις δεν μπορει να βγαλει το κεφαλι του απο εξω... φταιει και ο στεφενς

εμενα με ανυσηχουν οι δηλωσεις του και κυριως το κομματι που θεωρει οτι εχει παικτες με αξια... δεν θελω να πιστευω οτι οντως το πιστευει αυτο, τοτε εχουμε σοβαρο προβλημα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #644 on: November 10, 2013, 23:21:43 »
Αυτο το "ΣΙΓΟΥΡΑ" που λες, κρατα το για τα χριστουγεννα.
Αν δεν το κρατησεις εσυ, θα στο θυμισω εγω με κανα τραγικο(..) ποστ οταν ερθει η ωρα.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #645 on: November 10, 2013, 23:22:56 »
Αφού είσαι ευχαριστημένος απο το ρόστερ και την ποιότητα του τι να πω; Ολα καλα! Που να πούμε το αντίθετο εμείς οι ιθαγενείς. Γεια σου και σένα μαγκα!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #646 on: November 10, 2013, 23:23:06 »
κι εσυ περαστικος εισαι.οπως τοσοι και τοσοι αλλοι που θα ρθουν.αλλα να ξεφτυλιζεις ετσι τη ομαδα σορυ κιολας αλλα γαμιουνται τα παντα σου.με τετοιο μπατζετ και -3 δεν θυμαμαι προπονητη πουθενα στο φαληρο.τραβα γαμησου κι εσυ κι ο ολλανδος που κανει τις προπονησεις για σενα κι εσυ που συμβιβαζεσαι με βαζελους της εθνικης μαζι με τον προεδρα τον χοσαδα που η τσεπη του φτανει μεχρι την καιλη.αλλα τραβα γαμησου κι εσυ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #647 on: November 10, 2013, 23:26:05 »
Καλα κανει και ειναι ψυχραιμος δημοσια. Το τι θα ζητησει απο τη διοικηση και αν το παρει ειναι αλλο θεμα. Κραζοντας τους παιχτες και βγαζοντας τακο τη διοικηση, θα εκανε την κατασταση ακομα πιο δυσκολη.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #648 on: November 10, 2013, 23:31:27 »
για το ντορτι την ελλειψη παθους την υποαποδοση βασικων ποδοσφαιριστων σε  σειρα αγωνων και τον ανερματιστο τροπο παιχνιδιου μας εχεις ευθυνη. παρε μπουλο και συ και οι δανεικοι του ροπι
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #649 on: November 10, 2013, 23:59:27 »
Αυτο το "ΣΙΓΟΥΡΑ" που λες, κρατα το για τα χριστουγεννα.
Αν δεν το κρατησεις εσυ, θα στο θυμισω εγω με κανα τραγικο(..) ποστ οταν ερθει η ωρα.

αντε να δουμε....μακαρι να εχω δικαιο...!!!!! το τραγικα το λεω γιατι σημερα το ματς το χασανε οι παικτες....τις καλυτερες στρατηγικες κινησεις...την καλυτερη 11αδα...τις καλυτερες αλλαγες να εκανε ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ δεν κερδιζες με τιποτα....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #650 on: November 11, 2013, 00:00:31 »
Ρε μαλακα στεφενς κραξιμο για το οτι κανεις την παπια για τις γελοιες μεταγραφες τελειωμενων εχεις ξαναφαει. Το οτι θα σε εκανε ρομπα ο μιτσελ, ε δεν τον περιμενα. Σε εχει κανει παρτυ ο καμπελ κ εσυ τιποτα απολυτως για να το αλλαξεις.. Ενα ντουμπλαρισμα, μια αλλαγη, κατι. Ολο το παιχνιδι αυτο ηταν. Τιποτα δεν εκανε ο γαυρος και σε κερδισε με εναν παικτη.
ΠΑΟΚ G4Α

Nikolis_4

• Guest
« Reply #651 on: November 11, 2013, 00:01:56 »
Με βασικούς Τζαβέλλα, Nίνη ακόμη και Ολίσε, ίσως η εικόνα να ήταν διαφορετική και μάλιστα πολύ!
Ο Stevens όμως είχε άλλη άποψη! Τον Τζαβέλλα μάλιστα τον άφησε εκτός αποστολής!

ΥΓ: Παίκτες Στοχ και Λούκας όπως αποδείχτηκε δεν υπάρχουν! Αποκορύφωμα ήταν η φάση που σταματάει μόνος του ο δεύτερος γιατί νόμιζε ότι ήταν off side! Αντίληψη 0! Νοοτροπία νικητή 0! Τακτικές γνώσεις 0!

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #652 on: November 11, 2013, 00:04:07 »
Μόνη πραγματική αξία όρθια εκεί μέσα. Ο μόνος που δεν κλίνει προς τον αδερφισμό.
Πέθανέ τους Ολλανδέ.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #653 on: November 11, 2013, 01:24:02 »
Στα παπαρια μου το βιογραφικο σου και οι περγαμινες σου.Εφαγα 4 σημερα και φταις εσυ.Η βγες και πες εγω με παιχτες παλτα χειμερινη κολεξιον δε δεχομε να προπονω η τραβα γαμησου κ εσυ.Συνεννοχος γιαυτο.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #654 on: November 11, 2013, 02:01:12 »
Σημερα φταις για το χαλι μας. Αλλα μονο και μονο για τη λυσσα να σε διωξουν προχωρα ανενδοτος και κανε σοβαρη ομαδα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #655 on: November 11, 2013, 02:09:50 »
Σε κάψανε και εσένα. Ο πρώτος στόχος του καλοκαιριού έκανε φτερά.
Πάμε για τους υπόλοιπους δύο, όπως συνήθως, τα τελευταία 30 χρόνια σχεδόν.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #656 on: November 11, 2013, 03:19:44 »
το οτι δνε εδωσες στεγνα τα γατια του ροστερ σου βγαζοντας την ουρα σου απ'εξω, σε τιμαει., δειχνει οτι εχεις ηθος και αρχιδια ως προπονητης και ως ανθρωπος. μεχρι εκει ομως: αλλο οι συνεντευξεις και η απαραιτητη διπλωματια σε αυτες και αλλο η ουσια και η κιαθαρη αληθεια: δεν εχεις ικανοποιητικο ροστερ ουτε γι' αστειο, εχεις μερικους παλαιμαχους, ταλαιπωρους, βραδυπορους και αμπαλους παικτες που υπαρχουν μονο για να γεμιζουν τηυν φανελα. καλυτερα να επαιρνες τον πιου απο την φαναρ μπαχτσε, του πουστη μια κουτσοευκαιρια θα την ειχε κανει σε ολοκληρο το α' ημιχρονο.... με γατια δεν κανεις τιποτα, πουθενας εισαι και πουθενας θα παραμεινεις.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #657 on: November 11, 2013, 10:12:04 »
Καλα κανει και ειναι ψυχραιμος δημοσια. Το τι θα ζητησει απο τη διοικηση και αν το παρει ειναι αλλο θεμα. Κραζοντας τους παιχτες και βγαζοντας τακο τη διοικηση, θα εκανε την κατασταση ακομα πιο δυσκολη.

Έτσι!Και στην τελική αυτό που ζητάτε το έκανε μόλις στον προηγούμενο αγώνα όταν τον ρώτησαν γιατί οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν κοντρόλ και να αλλάξουν δεύτερη πάσα.
''Ρωτήστε τους'' απάντησε και φαίνεται ότι μερικά άμπαλα γατάκια παρεξηγήθηκαν που τους έβγαλε τη γύμνια τους στη φόρα.
Ναι έχω και γω κάποιες ενστάσεις στον τρόπο που κατεβάζει την ομάδα (ως γνωστόν στην Ελλάδα όλοι τα ξέρουμε όλα) όπως το ότι δεν πρέπει να παίζει ο Αθανασιάδης εκτός περιοχής γτ πολύ απλά είναι πολύ άμπαλος για να το κάνει.
Αλλά όπως είχα γράψει και το καλοκαίρι δεν περιμένω από το Στέφενς να μάθει κοντρόλ στον πουτάνας γιο Σαλπιγγίδη όπως και να μην κάνει βουτιές όποτε παρ' ελπίδα δεν είναι οφσάιντ και βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα.
Η ομάδα χθες μέχρι να αρπάξει το πρώτο τακτικά ήταν σωστή.Δεν κλείστηκε να περιμένει το μοιραίο.Απλώς με γατάκια αποδείχθηκε ξανά ότι μέχρι για δω είσαι!Στην τελική όταν παίρνεις τη μισή πρώην ομάδα του βάζελου,από τις πιο μεγάλες λουζερο ομάδες της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, τι περιμένεις;Νοοτροπία νικητή;Μια ζωή δεύτερος έβγαινε ο βάζελος,αλλά είπαμε εθνική Ελλάδος γεια σου,μουντιάλ,καλά παιδιά,πριμ από φιφα,κούτρα μεταγραφές κ να χάμε να λέγαμε!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #658 on: November 11, 2013, 10:21:27 »
Στο επόμενο εντός έδρας, ΠΡΕΠΕΙ να δείξουμε την εμφανή μας στήριξη σε αυτόν τον άνθρωπο και να τα ακούσουν δυναμικά αυτοί που μας κατάντησα έτσι.. Να δουν ότι το παραμύθι τελειωσε (πιστεύω)..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #659 on: November 11, 2013, 10:56:02 »
έτσι thassos να του πάρουμε και μια πίπα μήπως και στρώσει. πιστεύω επίσης πως πρέπει να δείξουμε την έμπρακτη εμπιστοσύνη μας στο ροστερ. μια πίπα και απο εκεί μήπως και στρώσουν και αυτοί.

συγχωρήστε μου την ειρωνία αλλά εντάξει θεωρώ ότι το έχουμε γαμήσει.
ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ και ΝΑΙ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο STEVENS κρίνεται όχι σαν φίλος, κολλητός, ξάδερφος, συμπαθητικός τύπος ή όχι ΑΛΛΑ σαν προπονητής του ΠΑΟΚ που βλέπουμε και αυτό που βλέπουμε είναι να κλαίνε και τα δάκρυα.
Ο stevens πληρώνεται να βρίσκει λύσεις. για το ρόστερ δήλωσε ικανοποιημένος. λύση εγώ προσωπικά δεν έχω δεί. Όσο παίζει με Λούκας, κοντό, αθανασιάδη και σία μια και δεν αλλάζει για τον ΟΠΙΟΝΔΗΠΟΤΕ την 11άδα σημαίνει ότι καλύπτεται. για μένα είναι συμμέτοχος στο ότι γίνεται.

τα παραπάνω τα αναφέρω απλά γιατί θεωρώ ότι ΕΧΕΙ ευθύνη και μάλιστα μεγάλη. Δεν είναι υπεύθυνος μόνος για το κατάντημα αλλά δικαιολογίες, χαιδέματα και περηφάνια γιατί μας έκανε την τιμή να έρθει στον ΠΑΟΚ δεν έχει.
θα κρίνεται κάθε μέρα και αυτός και όλο το διοικητικό και ποδοσφαιρικό συνοθύλευμα και θα την ακούει στέρεο στις παπαριές. 4-5 μήνες δεν μπορεί να παίξει μπάλα η μισή ομάδα και φταίει ποιός; ο Γιάννης ο μουγγός;
90 λεπτά πήρε στον Τζιώλη να δώσει μπάλα μπροστά χθες. Ποιον έχει προπονητή; εμένα;
δε με νοιάζει η λάθος κίνηση ή η λάθος αλλαγή σε ένα ματς. αυτά γίνονται παντού και πάντα αλλά το να επιτρέπει στον κάθε Τζιώλη, να δίνει τη μπάλα για γιόμα στον Κατσουράνη εμένα δε μου τον διαφοροποιεί από οτσαλάν και χάβους. τα ίδια αποτελέσματα θα είχα με τον Πλατανιά ακόμα και με τον σούλη προπονητή. στα δύσκολα η ομάδα πήρε ταυτότητα από τον προπονητή της; η απάντηση είναι εύκολη... μπα.

το αν θέλω να φύγει; οχι... το θεωρώ έγκλημα αν τον τελειώσουν τώρα.