Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59526 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #480 on: September 21, 2013, 22:52:55 »
τοσο κραξιμο στους 2 μηνες δεν ακουσε ουτε ο δωνης

ναι νταξει υπαρχουν απαιτησεις διαφορετικες απο τον στεφενς

αλλα δω ακουμε για μεταγραφες που δεν εκανε αυτος....ρε τσακαλια μου υπαρχει προπονητης στον ΠΑΟΚ που ενω εφευγε εκανε μεταγραφη...τελευταιας 4ετιας.χτυπαγε πρωταθλημα και ειχε συμφωνησει συμβολαιο με αλλη ομαδα πριν παει να παιξει το ματς

ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

εχετε δικιο δεν ειμαι στο PAOK24

γκεω αδερφε μου δεν θα μπω στο τρυπακι να κρινω προπονητη στο διμηνο.καταλαβαινω για ποιο λογο τα λες αλλα σορρυ φιλε σου δινω αδικο.ειναι πολυ πιο βολικο να τρωει το φταιξιμο καποιος αφθαρτος για μη μεταγραφες.αυτη ειναι και η πολυ σημαντικη διαφορα του με τον αναστασιαδη.το θεμα ειναι πως αθελα μας κανοντας κριτικη παιζουμε το παιχνιδι αυτων που ειναι οι καρκινοι στον ΠΑΟΚ.

και κατι τελευταιο

ειλικρινα σαν ΠΑΟΚτσης δεν εχω ορεξη να δω τον ΠΑΟΚ μεχρι τωρα απο τηλεοραση.οχι γιατι μου φταιει ο προπονητης
ας γινουμε εμεις ΠΑΟΚ πρωτα και μετα ας κρινουμε και τον προπονητη...και δεν το λεω για σενα αδερφε μου γκεω...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #481 on: September 22, 2013, 17:01:12 »
μπαρμπα το μπουρδελο που μας παρουσιαζεις ποιος ευθυνεται? ερχονται πολλες φαπες στα επομενα ματς
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #482 on: September 22, 2013, 21:16:23 »
τυφλή εμπιστοσύνη μόνο στη μάνα μας.

η ευθύνη για την εικόνα της ομάδας έχει ονοματεπώνυμα. ένα είναι και το δικό σου.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #483 on: September 22, 2013, 21:43:10 »
τυφλή εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο μας...

νομίζεις ότι θα κλάσει και χέζεσαι...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #484 on: September 22, 2013, 22:34:56 »
Το πρόβλημα δεν είναι ο στέφενς, αλλά η στρατηγική της ομάδας στις μεταγραφές. Όταν ακούς να λένε όλοι στον ΠΑΟΚ ότι θέλουν να ελληνοποιήσουν την ομάδα να παιζει με 8 έλληνες και 2-3 ξένους τότε το αποτέλεσμα το ξέρουμε ποιο θα είναι. Έχουμε 10 έλληνες διεθνείς και οι μόνοι που μπορούν να κάνουν μια ενέργεια απρόβλεπτη και ποιοτική είναι οι ξένοι. Ο λίνο, ο βούκιτς, ο στοχ, ακόμα και αυτός ο μέτριος λούκας τα μισά γκολ που βάλαμε από δικά του φάουλ και κόρνερ είναι. Αυτή η κάυλα που έχουν για έλληνες θα μας στοιχίσει ακριβά και όταν το πάρουν χαμπάρι ότι ο έλληνας ποδοσφαιριστής είναι για να πίνει κανέναν καφέ στην παραλία, να πηδάει καμιά τραγουδιάρα και να κάνει τον ομορφονιο στο φεισμπουκ και στο τουίτερ θα είναι αργά, θα έχουν χαθεί τα όποια φράγκα διαθέτει ο ρώσσος και η ομάδα θα έχει την εικόνα που είχε σήμερα με τους τζιόληδες τους κίτσους, τους κλαους και τους στίμπελ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #485 on: September 22, 2013, 22:41:56 »
Σωστά όσα λες αλλά φτάνει πια με τους εύκολους στόχους. Ο σχεδιασμός ελληνοποίησης είναι αποκλειστικά επιθυμία του ρώσσου, αυτός μας έπρηξε τα αρχίδια με τα ελληνικά αίματα, οι άλλοι απλά εκτέλεσαν, στα μέτρα τους  βέβαια, για να πληρωθούν και τα εξτραδάκια. Καλοί έλληνες ποδοσφαιριστές υπάρχουν, αλλά για να τους αποκτήσεις, θες μπάτζετ τριπλάσιο του διαθεσίμου.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #486 on: September 22, 2013, 23:03:33 »
Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν αξιόλογοι έλληνες ποδοσφαιριστές, κι αν υπάρχουν 3-4 είναι επειδή μικροί έφυγαν από ελλάδα, ζήσαν και ζούν σε άλλους ρυθμούς. Βάλε έναν παπαδόπουλο, παπασταθόπουλο και σαμαρά κυρίως οι δύο πρώτοι ο άλλος έτσι και έτσι, βάλε και έναν τοροσίδη. Τρεχαλατζήδες, στόπερ και άμπαλους φορ βγάζουμε και αν υπάρξει κανένας καλός όλο και κάποια τραγουδιάρα θα τον ορμήξει. Τέλος πάντων, ο προπονητής μέχρι στιγμής η μόνη δουλεία που έχει δείξει στην ομάδα είναι τα στημένα, κατά τ' αλλα η ομάδα 4η πάσα σπάνια αλλάζει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #487 on: September 22, 2013, 23:16:16 »
Στήριξη και υπομονή. Φτάνει πια γαμώ τη γκρίνια.
ΑΡχίΔια

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #488 on: September 22, 2013, 23:51:06 »

Πώς το έλεγε μια ψυχή εδώ στη γειτονιά μου πρόπερσυ σε έναν Ρούμανο, "έχεις μπλέξει με άμπαλους και γίδια, φύγε μόνος σου"; Καλά θυμάμαι;
Φάτε τον ρε να τελειώνουμε τον πούστη, zisis knows, εδώ arsene knows και ο zisis τον είχε αποκλείσει πριν 15 χρόνια, ο zisis δεν θα knows λοιπόν; (σάλπι λέω εγώ για κόουτς).
Στα αρχίδια μου γιατί έχω τον θα-θα-θα 150 με το στόμα, του χρόνου το ρόστερ θα έχει δύο ποδοσφαιριστές από μηδέν πέρσυ και έναν φέτος, του παραχρόνου τρεις και πάει λέγοντας. Στα 58 μου θα έχουμε δύο ισάξιες εντεκάδες, σύνταξη έτσι κι έτσι δε θα δούμε, τουλάχιστον ας δούμε την ΠΑΟΚάρα με δύο εντεκάδες.
Φάτε τον λέμε χτες (φοβάμαι μόνο μην ανοίξει ο δρόμος και φάνε και τον Τρομερό μετά οι ρεβολουσιονέριζ και κανάν μίζα, θα πετιέμαι τα βράδια στον ύπνο μου κάθιδρος)

ΥΓ: ρε Λιος, υπομονή μέχρι ποιο πράγμα; 
Μέχρι να του φέρουν κανονικούς παίκτες;
Δεν έχει κάτι καλύτερο, αυτή η στάνη το έβγαλε ήδη όλο της το γάλα, τσάμπα περιμένετε να κατεβάσει γάλα, ούτε αγελάδα είναι ούτε η μικρή ολλανδέζα, ολλανδός σκέτο
Τώρα είναι αργά για δάκρυα, ας κλαίγατε πριν λίγο καιρό που ακούγαμε τα "ας δούμε πρώτα τον νίνη, μην κράζετε από τώρα"
« Last Edit: September 22, 2013, 23:56:35 by Català »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #489 on: September 23, 2013, 00:07:10 »
Hope dies last που λέμε και στο χωριό μου. Ή κάπως έτσι..εδώ έκανε ομάδα ο καρπουζάς δεν θα κάνει ο ολλανδός;
ΑΡχίΔια

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #490 on: September 23, 2013, 00:07:49 »
Η ομάδες φτιάχνονται μέσα απο τις προπονήσεις και τους αγώνες. 23 Σεπτεμβριου είναι. Δεν αγοράζονται.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #491 on: September 23, 2013, 00:18:28 »
Hope dies last που λέμε και στο χωριό μου. Ή κάπως έτσι..εδώ έκανε ομάδα ο καρπουζάς δεν θα κάνει ο ολλανδός;

Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι δεν έχουν αντιληφθεί ότι εκτός από την πρώτη σαρδελοχρονιά, ο δον χέστης τις δύο επόμενες είχε σαφώς καλύτερο ρόστερ από το σημερινό. Και αυτό είναι πρόβλημα πρωτίστως δικό τους που δεν το έχουν αντιληφθεί και δευτερευόντως του ρώσου μπλα μπλα που έχει πουλήσει τον πρόλογο.

Davids, οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά για να χτιστούν θέλουν και μεταγραφές. Κανονικών παικτών εννοώ ή τελοσπάντων στοιχειωδώς σοβαρών.

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #492 on: September 23, 2013, 00:20:08 »
Η ομάδες φτιάχνονται μέσα απο τις προπονήσεις και τους αγώνες. 23 Σεπτεμβριου είναι. Δεν αγοράζονται.

ακριβως... ειναι πολυ νωρις ακομα ....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #493 on: September 23, 2013, 00:50:32 »

Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι δεν έχουν αντιληφθεί ότι εκτός από την πρώτη σαρδελοχρονιά, ο δον χέστης τις δύο επόμενες είχε σαφώς καλύτερο ρόστερ από το σημερινό. Και αυτό είναι πρόβλημα πρωτίστως δικό τους που δεν το έχουν αντιληφθεί και δευτερευόντως του ρώσου μπλα μπλα που έχει πουλήσει τον πρόλογο.

Davids, οι ομάδες δεν αγοράζονται, αλλά για να χτιστούν θέλουν και μεταγραφές. Κανονικών παικτών εννοώ ή τελοσπάντων στοιχειωδώς σοβαρών.

Ναι ρε νταξ..Αλλά με τη γκρίνια δεν θα δούμε δεύτερη χρονιά Στέφενς..αυτό λέω..Εντάξει την ομάδα λόγω νόβα δεν την έχω δει σε πολλά, αλλά ότι έχω δει μέχρι στιγμής, είναι να παλεύεις την Σάλκε στα ίσια και στο πρωτάθλημα να είσαι στα ίσα με γκει.  Αν θες να λέγεσαι σοβαρή ομάδα ο Στέφενς πρέπει να μείνει τουλάχιστον τριετία. Και το τι ομάδα θα έχεις ή έχεις είναι δικιά του ευθύνη.  Εν ολίγεις εμπιστεύομαι Στέφενς για όλα, γιατί στη τελική κάποιον πρέπει να εμπιστεύεσαι. Αλλά από όλους εκεί μέσα είναι ο μόνος που μπορείς να ελπίζεις σε κάτι.
ΑΡχίΔια

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #494 on: September 23, 2013, 02:01:29 »
ντάξ', έχετε πρόβλημα επειδή ο Στέφενς δεν εμπιστεύετε τον Δημητράκη...μην είστε κακεντρεχείς, το πουλέν σας γέρασε πια
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #495 on: September 23, 2013, 15:02:56 »
η ομάδα δεν βλέπεται, έχει φάει ήδη μια μπάτσα από το αγρίνιο, γλίτωσε παρά ένα λεπτό άλλη μία από ένα ασιατικό χωριό και είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό ακόμα στην ευρώπη χάρη στην τιμωρία της μέταλιστ. 
Αν κάποιοι περιμένετε να βρεθείτε 20 ποντάκια πίσω από τον γαύρο και να χάσετε από 3-4 καφενεία ακόμα για να πάρετε χαμπάρι ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, δικαίωμά σας.
Κακώς ίσως γίνεται η κουβέντα στο τόπικ του στέφενς, καθότι οι βρύζας-σαββίδης και σια επέλεξαν το υπάρχον ρόστερ, αλλά αργά ή γρήγορα
η μπάλα θα πάρει και τον ολλάνδο αν επέλεξε να κάνει την μαριονέτα των παραπάνω... 
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #496 on: September 23, 2013, 16:27:39 »
Οσο μουφα κι αν ειναι οι μεταγραφες που καναμε το καλοκαιρι, η εικονα της ομαδας ειναι ακομα χειροτερη. Σουπερλιγκα παιζουμε δεν παιζουμε πρεμιερ λιγκ για να χρειαζεται να χεις παγκοσμιου επιπεδου ροστερ. Ο Στεφενς προσπαθει να φτιαξει ομαδα που θα βαζει 3-4 γκολ σε καθε ματς κι ας τρωει κι 1-2 πισω. Ολλανδος γαρ. Τον κρεμαει ασχημα ολη η ομαδα μεσοεπιθετικα. Μεσοαμυντικα ειναι συνεπεστατοι....
Ο καρπουζας υποτιμουσε τις δυνατοτητες του ροστερ συνειδητα για να παρει τα σιγουρα. Αυτος νομιζω προσπαθει να πεισει τους παικτες οτι ειναι καλυτεροι απο οσο ειναι. Αν δεν δεσει η χημεια εκει μπροστα να αρχισει να αποδιδει το συνολο, συντομα θα χουμε πολυ γκρινια και πολλες κηδειες ολη τη χρονια.

Τελοσπαντων μεχρι στιγμης εχουμε αστρο (αποτελεσματα-αποδοση). Να δουμε ποσο μακρια μπορει να παει ετσι και βλεπουμε. Στο ενδιαμεσο πιστευω θα αναθεωρησει και καποια πραγματα ο Ολλανδος, αν και δυσκολο να αλλαξει δραστικα κατι σχετικα με την τακτικη. Το πρωταθλημα ετσι οπως εχουμε δει τα πραγματα μεχρι τωρα ειναι αστειο να το συζηταμε αλλα απο την αλλη μερια δεν εχουμε και τιποτα αλλο ουσιαστικο να ασχοληθουμε.

Τραγικο να μην εχει επιλεξει ο προπονητης παικτες. Οχι τοσο αναφορικα με τα ονοματα αλλα τουλαχιστον ως προς τα χαρακτηριστικα.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #497 on: September 23, 2013, 16:38:46 »
áõôüò ôá ëÝåé êáëÜ ãé áõôü ðïõ âëÝðïõìå ìÝ÷ñé ôþñá...

«¼ðùò ôïí ðåñéìÝíáìå. Ìéá ïìÜäá ìå ðïëý ôáëÝíôï, ðïëý ðïéüôçôá áðü ôç ìÝóç êáé ìðñïóôÜ. ¸÷åé üìùò áñêåôÜ ðñïâëÞìáôá óôï äçìéïõñãéêü êïììÜôé áí ðéåóôåß êáé áñêåôÜ êåíÜ óôçí áìõíôéêÞ ôïõ ôåôñÜäá êáé óôï ôñáíæßóéïí. Ôï åßäáìå êáé ôçí ÐÝìðôç. Èá ìðïñïýóå ç Óá÷ôÝñ íá ôïõ äçìéïõñãÞóåé êÜðïéá ðñïâëÞìáôá ìåôÜ ôï 75´ áí åß÷å êáëýôåñåò ôåëéêÝò ðñïóðÜèåéåò. Ôï åßäáìå êáé óôç ÂÝñïéá. Ï ÐÁÏÊ óôçñßæåôáé ìÝ÷ñé óôéãìÞò óôéò åíÝñãåéåò ôùí ÷áñéóìáôéêþí ôïõ ðïäïóöáéñéóôþí. Ôï ôåëåõôáßï äéÜóôçìá, ç óõíïëéêÞ ôïõ åéêüíá äåí åßíáé ç áíáìåíüìåíç. Äåí ìáò Ý÷åé åíôõðùóéÜóåé, üìùò ìáò åíôõðùóéÜæïõí ïñéóìÝíïé ðïäïóöáéñéóôÝò ôïõ.

Ìå ôïí ÷ñüíï üìùò èá «äÝóåé», åíþ Þôáí óçìáíôéêïß ãéá ôï ðáé÷íßäé ôïõ ïé ôñáõìáôéóìïß ôùí Ëßíï êáé ËÜæáñ. ÓéãÜ – óéãÜ, áí ç åìðåéñßá óõíäõáóôåß ìå êáëýôåñç ôáêôéêÞ óõìðåñéöïñÜ, êÜôé ðïõ èá ãßíåé ãéáôß êáíåßò äåí ìðïñåß íá áìöéóâçôÞóåé ôéò éêáíüôçôåò ôïõ ÓôÝöåíò, ï ÐÁÏÊ èá ðáñïõóéÜóåé êáëýôåñï ðñüóùðï. Èá ðñÝðåé üìùò íá âåëôéþóåé ôçí áìõíôéêÞ ôïõ óõìðåñéöïñÜ, åéäéêÜ üôáí ÷Üíåé ôç ìðÜëá. Ìðïñåß áõôü íá ìçí ôï ðëçñþóåé óôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá ëüãù ôçò ÷áìçëÞò ðïéüôçôÜò ôïõ, üìùò ìðïñåß íá ôï ðëçñþóåé óôçí Åõñþðç»

http://www.paokweb.gr/podosfairo/item/6992-otan-paizeis-kontra-ston.html
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #498 on: September 23, 2013, 20:57:02 »
τραγικα σχολια στο τοπικ του Χουμπ....

νομιζω το paokworld περναει σημαντικο ντεφορμαρισμα....

ΠΑΟΚ ειμαστε και μακαρι να κερδιζει η ΠΑΟΚαρα να γουσταρουμε...οχι θα θα θα θα... μια χαρα παιζει η ομαδα για αυτο που ειναι.....θα γινουν και ασχημα παιχνιδια σαν αυτο με τον πλατανια αλλα ειμαστε χαρουμενοι που κερδισαμε....

η μπαλα δεν ειναι μανατζερ στον υπολογιστη...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #499 on: September 23, 2013, 21:07:51 »
-οφειλουμε να τους λεμε να προσεχουν και να μη γαμιουνται με αλχημειες τυπου παμπλο, κοντου κτλ
-4-4-2 επαιζες και περσι με χειροτερο ροστερ ομως
-το world δε διαμορφωνει τις καταστασεις στο πως θα παιζει ο ΠΑΟΚ

ΜΠΡΑΒΟ που ενω παιζουμε μετρια δε χανουμε βαθμους. η λογικη λεει οτι οταν φορμαριστει η ομαδα θα παμε ακομα καλυτερα
φροντιστε να μεινετε οοσο δυνατο πιο κοντα στο γαυρο
μπορει να γινουν μπουρδελο απο το πουθενα
φυσικα το αναμενομενο ειναι πριν το ματς μας στις 10/11 να εχουν διωξει τον μιτσελ για να φανει η ..διαφορα