Πώς το έλεγε μια ψυχή εδώ στη γειτονιά μου πρόπερσυ σε έναν Ρούμανο, "έχεις μπλέξει με άμπαλους και γίδια, φύγε μόνος σου"; Καλά θυμάμαι;
Φάτε τον ρε να τελειώνουμε τον πούστη, zisis knows, εδώ arsene knows και ο zisis τον είχε αποκλείσει πριν 15 χρόνια, ο zisis δεν θα knows λοιπόν; (σάλπι λέω εγώ για κόουτς).
Στα αρχίδια μου γιατί έχω τον θα-θα-θα 150 με το στόμα, του χρόνου το ρόστερ θα έχει δύο ποδοσφαιριστές από μηδέν πέρσυ και έναν φέτος, του παραχρόνου τρεις και πάει λέγοντας. Στα 58 μου θα έχουμε δύο ισάξιες εντεκάδες, σύνταξη έτσι κι έτσι δε θα δούμε, τουλάχιστον ας δούμε την ΠΑΟΚάρα με δύο εντεκάδες.
Φάτε τον λέμε χτες (φοβάμαι μόνο μην ανοίξει ο δρόμος και φάνε και τον Τρομερό μετά οι ρεβολουσιονέριζ και κανάν μίζα, θα πετιέμαι τα βράδια στον ύπνο μου κάθιδρος)
ΥΓ: ρε Λιος, υπομονή μέχρι ποιο πράγμα;
Μέχρι να του φέρουν κανονικούς παίκτες;
Δεν έχει κάτι καλύτερο, αυτή η στάνη το έβγαλε ήδη όλο της το γάλα, τσάμπα περιμένετε να κατεβάσει γάλα, ούτε αγελάδα είναι ούτε η μικρή ολλανδέζα, ολλανδός σκέτο
Τώρα είναι αργά για δάκρυα, ας κλαίγατε πριν λίγο καιρό που ακούγαμε τα "ας δούμε πρώτα τον νίνη, μην κράζετε από τώρα"