Author Topic: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens  (Read 59698 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
Áð: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
« Reply #140 on: June 27, 2013, 12:00:03 »

μέχρι και ο Βασιλόπουλος άλλαξε look ... για πάρτη σου ...  :P

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #141 on: June 27, 2013, 12:31:29 »
Δάκρυσα  :'( :'(

Μπείτε δείτε και τις άλλες

http://paokfans-utd.blogspot.gr/2013/06/blog-post_27.html

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #142 on: June 27, 2013, 12:45:52 »
 ;D
 ΕΠΟΣ!!!!
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #143 on: June 27, 2013, 14:41:13 »
Cure, η αλήθεια είναι ότι είναι τρίτη μέρα σήμερα από την παρουσίαση και δεν μπορώ να αποφασίσω τι ήταν τελικά αυτή. Σε ευχαριστώ πάντως, γιατί έδωσες, για ακόμα μια φορά, μια διαφορετική ανάγνωση των τελευταίων γεγονότων την οποία δεν είχα σκεφτεί καθόλου και με την οποία συμφωνώ σχεδόν απόλυτα.
Μια ένσταση μόνο:

Αυτή η προπονητάρα έχει καταρχήν τη φάτσα και τον χαρακτήρα του προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά και το κατάλληλο (μεγάλο) μυαλό. Για τη φάτσα ξέρω ότι δεν είναι καν επιχείρημα, αλλά κάτι... δικό μου.

Καθόλου δικό σου! Η φάτσα παίζει τεράστιο ρόλο και δείχνει πολλά από την προσωπικότητα του ανθρώπου.  ;)
Και σ'αυτό συμφωνώ κάργα για τον Στέφενς λοιπόν.
Πάντως σχετικά με τα περί τζιόλη και το κόψιμο του σισοκό χτες, μέχρι και το γαμωφως που είναι πιο αξιόπιστη φυλλάδα από όλες τις δικές μας του κυκλώματος, αναφέρει στο εξώφυλλο ότι ο Ιβάν έχει δώσει τα κλειδιά στον τουλίπα και πάει να σπάσει την κλίκα των Ελλήνων (το "ελληνικό καντόνι" λέει συγκεκριμένα). Τώρα τι εννοεί δεν ξέρω και δεν πρόκειται να την αγοράσω για να μάθω, των παικτών εννοεί (δεν το νομίζω), των διοικητικών και των παρατρεχάμενων παραγοντίσκων και αρδ; Μακάρι. Και των δύο ίσως;
Άντε να δούμε τι θα δούμε.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #144 on: June 27, 2013, 14:47:33 »
τα δυο αγνα "ζήτα" εννοει ( ;  ) , που δεν εκλεψαν απλα τα καναν πουτανα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #145 on: June 27, 2013, 15:26:20 »
Μα φίλε Catala τα είπε όλα ο Σαββίδης στη συνέντευξη με έμμεσο, αλλά ξεκάθαρο τρόπο. Ότι ξέρεις Χουμπ, εδώ δεν σε είχαν για πρώτη επιλογή, ότι σ' έφερα γιατί με νοιάζει η πειθαρχία στην ομάδα και το κουσούρι των Ελλήνων είναι ότι θέλουν έναν να τους σφίξει τα λουριά, αλλιώς είναι για μπουζούκια και μόστρα (παράδειγμα Ρεχάγκελ που είπε), ότι όταν έβλεπε πτώματα να σέρνονται ρώτησε (όλος τυχαίως) τον κοντοπούτανο και τον Κατσουράνη για το αν ντρέπονται και φυσικά μέσα στη κλίκα τους είναι και αυτοί που την έφτιαξαν, δηλαδή οι τεστοστερονάτοι πες-μου-χέστη-ποιον-να-πάρω, που πρέπει να έχουν το νου τους πλέον (έκανες ζησάκο τη μαλακία με δώνη, μπάστα τώρα). Και τέλος το "κλόουν" που πήρε μαζί και τις γλίτσες κολλητάρια των 2 μπαλαδόφατσων, από τα δύο δημοσιογραφικά μεγαλοσυγκροτήματα -τρομάρα τους- που κονομάνε με το όνομα του ΠΑΟΚ μας ως δώρο από το Θανασάκη, στη πλάτη αφελών wanna be σκουλήκι οπαδών. Όλη τη κλίκα την ονόμασε και μένει να δούμε το έργο.

Ένα είναι σίγουρο. Είναι τόσο μεγάλη προσωπικότητα ο Ολλανδός, που η ομάδα θα γίνει δική του. Θα κοπούν τα γούστα που βγάζανε οι άχρηστοι με τους Δερμιτζάκηδες, τους Χάβους, τους Μπερέτες και τους Δώνηδες. Μόνο ο τεράστιος Μπόλονι τους έγραψε στ' αρχίδια του κι έκανε ομάδα και γι΄αυτό τον φάγανε. Πόσο μάλλον τώρα αυτός ο ψυχοπαθής που τους βλέπει σαν μυγάκια στον καφέ του.

Τέλος μια σκέψη μου. Το ότι ανάλωσε ο Σαββίδης τόσο χρόνο για να μιλάει ότι δεν θέλει φόβο στο παιχνίδι κι έφτασε να φουντώσει τον φιλαράκο του λίλυ, τον μπραουδάκη, σημαίνει ότι τα έχει πάρει με αυτή τη κατάσταση με τον χέστη και που τον ρωτάνε για κάθε τι. Προπονητή, παίχτες και να χαμε να λέγαμε. Έτσι νομίζω
« Last Edit: June 27, 2013, 15:33:44 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #146 on: June 27, 2013, 16:33:41 »
Ο Χιουμπ Στέφενς μίλησε σήμερα για πρώτη φορά στους παίκτες του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων ανέφερε έναν βασικό κανόνα που θα διέπει τις σχέσεις τους.

"Αυτά που θα λέμε εδώ, θέλω να μένουν εδώ",

----

αυτο πως μαθευτηκε  :'(

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #147 on: June 27, 2013, 16:48:28 »
Το ότι είσαι εσύ για πρώτη φορά τόσο αισιόδοξος πάντως cure, μόνο με αισιοδοξία μπορεί να με γεμίσει κι εμένα.  :03: :03: :03:
Άντε να το δούμε και στις μεταγραφές και μετά στο χορτάρι φυσικά.
Μου θυμίζει μέρες του τσοπανοκαλόγερου που μέσα στα πολλά στραβά του, πιστεύω ότι είχε πει μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες των τελευταίων χρόνων το 2004: καταφέραμε να πάρουμε τον ΠΑΟΚ από αυτή την πόλη και να τον πάμε κάπου αλλού, για αυτό βγήκαμε στο τσουλού.
Να τελειώνουμε με τις γαμνιόλες τους αρδ επιτέλους, αρκετά έφαγαν κι αυτά τα σκουπίδια από τον ΠΑΟΚ μας.
Όποιος κάνει διαρροές, στη σέντρα και σουτ με συνοπτικές διαδικασίες.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #148 on: June 27, 2013, 16:59:41 »
Και που'σαι Huub, ο ρωσος εδωσε σαφης εντολη: "Φέρε μου παικταρά μέχρι την Παρασκευή"
κανονισε..... γιατι θα σ'αρχισει ο βασιλοπουλος  :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #149 on: June 27, 2013, 22:33:37 »
Επικαλαμίδες, ο πρώτος κανόνας του Στέφενς

O πρώτος "κανόνας" του Χουμπ Στέφενς αφορά τις επικαλαμίδες... Θέλει ο ίδιος να τις φορούν οι παίκτες του προκειμένου να προστατευούν, όμως ενημερώνει η ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter. "Πρώτoς νέος κανόνας της προπόνησης από τον Stevens: Όλοι υποχρεωτικά επικαλαμίδες", αναφέρει η ΠΑΕ.

http://olapaok.gr/podosfairo/epikalamides_o_prwtos_kanonas_toy_stefens.2310783.html

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #150 on: June 28, 2013, 00:14:35 »
προπονηση με επικαλαμιδες πολυ δυσκολο να κανεις..ολο κραμπες παθαινεις..κριμα τα παιδια :'( :'(

northeagle_4

• Guest
« Reply #151 on: June 28, 2013, 01:28:56 »
τα αστεια και τα χαχανισματα τελειωσαν με το καλημερα.

ο τυπος ειναι ψυχακιας και τελειωμανης περα απο τεραστιος προπονητης,βλεπω βιντεο που τρελλαινεται με εναν μικρο που χανει ενα εμποδιο στην ασκηση,βλεπω ιδρωτα και προσωπα ταλαιπωριας,βλεπω τον βοηθο του να τραβαει τις κωλοτριχες του που δεν μπορουν καποιοι να κανουν σωστα μια ασκηση με μπαλα. εδω οσοι μπορουν και θελουν θα παιξουν μπαλα.τερμα η πενταημερες και οι φραντζες.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #152 on: June 28, 2013, 01:59:41 »
Δηλαδη επι Δωνη δεν φοραγανε επικαλαμιδες στην προπονηση??  :'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #153 on: June 28, 2013, 02:26:47 »
όταν φορούσαν επικαλαμίδες έχαναν την ικανότητα να φεύγουν πρώτα αυτοί και μετά η σκιά τους (τι Σάλπι τι Σπίντυ Γκονζάλεζ)

(φωτό από το σάιτ της ΠΑΕ: http://www.paokfc.gr/nea/eikones-apo-thn-proponhsh-28/)

500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #154 on: June 28, 2013, 10:00:55 »
Είπαμε θα πέσει πούτσα. Πιστεύω πως αυτοί που δεν θα αντέχουν από μόνοι τους θα ζητάνε αποδέσμευση... ;D
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #155 on: June 28, 2013, 11:25:02 »
Ουμπερτακο, βγαλτους τα λαδια τους πουστηδες!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #156 on: June 28, 2013, 11:50:38 »
βλεπω τον βοηθο του να τραβαει τις κωλοτριχες του που δεν μπορουν καποιοι να κανουν σωστα μια ασκηση με μπαλα

ναι ρε συ το ειδα κι εγω και δακρυσα.... σταματησε την ασκηση ρε πουστη μου να τους διξει πως να κανουν την στροφη, απιστευτο.
τι εχουν να δουν ακομα !!!!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #157 on: June 28, 2013, 12:38:02 »
Θα πήξει ο πάτος σας ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ

μηβριζετετουςπαικτες-4-

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #158 on: June 28, 2013, 13:19:48 »