Μα φίλε Catala τα είπε όλα ο Σαββίδης στη συνέντευξη με έμμεσο, αλλά ξεκάθαρο τρόπο. Ότι ξέρεις Χουμπ, εδώ δεν σε είχαν για πρώτη επιλογή, ότι σ' έφερα γιατί με νοιάζει η πειθαρχία στην ομάδα και το κουσούρι των Ελλήνων είναι ότι θέλουν έναν να τους σφίξει τα λουριά, αλλιώς είναι για μπουζούκια και μόστρα (παράδειγμα Ρεχάγκελ που είπε), ότι όταν έβλεπε πτώματα να σέρνονται ρώτησε (όλος τυχαίως) τον κοντοπούτανο και τον Κατσουράνη για το αν ντρέπονται και φυσικά μέσα στη κλίκα τους είναι και αυτοί που την έφτιαξαν, δηλαδή οι τεστοστερονάτοι πες-μου-χέστη-ποιον-να-πάρω, που πρέπει να έχουν το νου τους πλέον (έκανες ζησάκο τη μαλακία με δώνη, μπάστα τώρα). Και τέλος το "κλόουν" που πήρε μαζί και τις γλίτσες κολλητάρια των 2 μπαλαδόφατσων, από τα δύο δημοσιογραφικά μεγαλοσυγκροτήματα -τρομάρα τους- που κονομάνε με το όνομα του ΠΑΟΚ μας ως δώρο από το Θανασάκη, στη πλάτη αφελών wanna be σκουλήκι οπαδών. Όλη τη κλίκα την ονόμασε και μένει να δούμε το έργο.
Ένα είναι σίγουρο. Είναι τόσο μεγάλη προσωπικότητα ο Ολλανδός, που η ομάδα θα γίνει δική του. Θα κοπούν τα γούστα που βγάζανε οι άχρηστοι με τους Δερμιτζάκηδες, τους Χάβους, τους Μπερέτες και τους Δώνηδες. Μόνο ο τεράστιος Μπόλονι τους έγραψε στ' αρχίδια του κι έκανε ομάδα και γι΄αυτό τον φάγανε. Πόσο μάλλον τώρα αυτός ο ψυχοπαθής που τους βλέπει σαν μυγάκια στον καφέ του.
Τέλος μια σκέψη μου. Το ότι ανάλωσε ο Σαββίδης τόσο χρόνο για να μιλάει ότι δεν θέλει φόβο στο παιχνίδι κι έφτασε να φουντώσει τον φιλαράκο του λίλυ, τον μπραουδάκη, σημαίνει ότι τα έχει πάρει με αυτή τη κατάσταση με τον χέστη και που τον ρωτάνε για κάθε τι. Προπονητή, παίχτες και να χαμε να λέγαμε. Έτσι νομίζω