Author Topic: Γιώργος Δώνης  (Read 54258 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #500 on: January 13, 2013, 22:43:03 »
Μια σωστή κίνηση έκανες ρε βλάκα, πέρασες τον Πέλκα 10άρι. Το παιδάκι έβγαλε τρείς κάθετες σε 5 λεπτά, μετά είδες το όνειρο και τον πήγες αριστερό εξτρέμ με αποτέλεσμα να μην ξανακουμπήσει μπάλα.

Φρόντισε να αποκλειστούμε στο κύπελλο σε διπλούς αγώνες, με το δεύτερο στη Τούμπα, από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #502 on: January 13, 2013, 22:51:29 »
Κανόνισε να χάσεις από Τριπολιτσά και να αποκλειστούμε από τον Σαλευρη και δεν σε βλέπω να τελειώνεις τον Ιανουάριο στον ΠΑΟΚ μας
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #503 on: January 13, 2013, 23:01:54 »
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, πιστευω οτι και καλυτερο υλικο να ειχες παλι δεν θα κανες τιποτα.Γιατι? ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #504 on: January 13, 2013, 23:04:16 »
ο κοουτς ζητησε ενα επιτελικο χαφ και ενα εξτρεμ για να διασπασει την αμυνα της κερκυρας και της καλλιθεας...
και οι τυφλοι ειδαν
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #505 on: January 13, 2013, 23:30:34 »
σάλτα και γαμήσου ρε λίγε....

πουτανόσπερμα γαμώ το βάζελο και την κηφισιά σου...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #506 on: January 14, 2013, 00:04:02 »
Ας έπαιζες και εσύ κατενάτσιο στο περιστέρι (μπορούσες?) και ας μην έχανες τουλάχιστον.
Προς το παρόν γράφει 4 βαθμούς ο Ατρόμητος, 1 ο ΠΑΟΚ στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Πέρνα την Καλλιθέα πρώτα και μετά θα δούμε για την 2η θέση στα play off. Γιατί μου μυρίζει από τώρα?

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #507 on: January 14, 2013, 00:18:38 »
Ήθελα να είμαι υπομονετικός μαζί σου αλλά πλέον δεν πάει άλλο...
Κάποιες ομάδες δεν χρειάζεται να έχεις 38 ισάξιους παίκτες για να την κερδίσεις, αρκούν αυτοί που έχεις τώρα...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #508 on: January 14, 2013, 00:47:39 »
Αμ η αλλη μαλακια στη συνεντευξη για τον Χακομπο? "Μεγαλο σοκ" -λεει-, λες και ειναι ετοιμοθανατος! Εισαι σοβαρος ρε μαλακα?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #509 on: January 14, 2013, 01:28:06 »
που σαι φίλος, δεν είναι μόνο η απόλυση, υπάρχει και η παραίτηση

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #510 on: January 14, 2013, 10:38:02 »
Σε ενδεχομενη πουτσα στα πλεη οφ (που δε νομιζω γιατι καλος παπας ειναι η δευτερη θεση, εχεις εξωφυλλα ολο το καλοκαιρι λαλαλαλα και πας τρως ενα 3μπαλο και τελειωνεις) , αποκλεισμο απο κυπελλο -συν τον αποκλεισμο ομιλους παραιτησου μαζι με βρυζα γεωργιαδη.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #511 on: January 14, 2013, 11:22:42 »
Αν αποκλειστουμε απο την καλιθεα θα φυγεις??
Πραγματικα δεν κανεις ουτε για να προπονεις την κερκυρα.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #512 on: January 14, 2013, 11:52:51 »
Μόνο για Ατρόμητους και Λάρισες κάνεις. Δεν έχεις αρχίδια για τον ΠΑΟΚ.-

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #513 on: January 14, 2013, 11:59:08 »
Μην ελπιζετε σε παραιτηση ουτε στον υπνο σας. Για να παραιτηθεις επειδη δεν μπορεις να κανεις τη δουλια θελει φιλοτιμο. Αυτον τον εφερε ο μιζας για να κανει τη γλαστρα και να τα τρωνε παρεουλα. Και β' εθνικη να πεσουμε, αν δε τους διωξει ο ουζμπεκος ο χωσαδας, αυτοι δεν κουνανε απο τον ΠΑΟΚ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #514 on: January 14, 2013, 14:31:48 »
Φτάσαμε αισίως μέσα Γενάρη και ΕΝΑ 90λεπτο να χορτάσουμε ποδόσφαιρο ακόμα δεν είδαμε (ούτε προβλέπεται). Ψάχνω να θυμηθώ ματς ολόκληρο που παίξαμε υποτυπωδώς καλά με σοβαρή κυκλοφορία και όχι κυκλοφορία του κόσμου του δώνη, ήτοι πάσα πίσω πάσα παράλληλα , πάσα πίσω πάσα παράλληλα, πάσα πίσω πάσα παράλληλα, με κοντά τις γραμμές, με ΕΝΑΝ αυτοματισμό, με δουλεμένη ανάπτυξη, με ντουμπλαρίσματα και βοήθειες στις γωνίες, με overlap στα πλάγια χαφ επιτιθέμενοι,  και δεν βρίσκω ούτε υποψία. Αν εξαιρέσουμε το 30λεπτο με την υπερομάδα Λαγιντ Βιέννης, όλα τα ματς χαμένα-κερδισμένα είχαν τύχη, σύμπτωση, γρήγορο κλείσιμο του σκορ, μηδέν κόπο. Μα όλα.
Και είναι τέτοια η υποκρισία που πανηγυρικά κάνει την εμφάνισή της σε σχέση με πέρσυ ίδιο καιρό, που σήμερα οι φυτοφυλλάδες μιλάνε για την ανάγκη μεταγραφών. Ανεπανάληπτη ασυλία σε έναν προπονητή που δεν πείθει ούτε τους πιο λίγο μυημένους και επαναλαμβανόμενες προφάσεις στον αέρα σε συνεντεύξεις, αστείες δικαιολογίες, απο ουσία μηδέν.
Ο άνθρωπος προφανώς δεν ξέρει σε ποιόν πάγκο κάθεται και κατ' εμέ, είναι ο λιγότερα υπεύθυνος για αυτό. Πίεση καμία απο πουθενά. Κόσμο και διοίκηση (?).
« Last Edit: January 14, 2013, 14:39:03 by CLUB »

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #515 on: January 14, 2013, 14:51:18 »
Ποσο ακομα ρεεεεεεεεεεεεεε καργιολη θα μας σπας τα νευρα και τα αρχιδια;
Να παραιτηθει αποκλειεται, απο αυτο το συμβολαιο τρωει πολυς λαος.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #516 on: January 14, 2013, 15:23:50 »
Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι είμαι εξωγήινος...

Κράζουμε ρε μάγκες για ποιό λόγο, επεοδή πονάνε τα μάτια μας στο χορτάρι απ' το κακό θέαμα ή επειδή δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ;

Ειλικρινά εμένα στ'αρχίδια μου αν είμαστε εδώ που είμαστε επειδή όλοι οι άλλοι είναι για τον πούτσο, στ'αρχίδια μου αν δεν έχουμε ορθολογική ανάπτυξη παιχνιδιού ή κάνει κακή διαχείριση του ρόστερ ο βάζελος ο γενίτσαρος στον πάγκο, στ'αρχίδια μου επίσης αν ο γαύρος είναι πρώτος με σφυρίχτρες.

Εμένα με νοιάζει ο ΠΑΟΚ να κερδίζει, χωριά, γειτονιές, σοβαρούς αντιπάλους, όλους. Είτε κερδίζει με μισό 0 είτε με 5άρα το ίδιο μου κάνει. Χίλιες φορές να πονέσουν τα μάτια μου και να βλέπω κλωτσοπατινάδα ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. Δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος ούτε θα γίνω ποτέ. Είμαι ΠΑΟΚ.

Λογικό να είσαι ανικανοποίητος με τα πάντα σαν ΠΑΟΚτσής, γιατί θες τα πάντα και σου αξίζουν τα πάντα. Αλλά όχι να κράζεις από συνήθεια...

Συγκεντρωθείτε στο στόχο. Ο στόχος ήταν είναι και θα είναι ένας, είτε έχουμε στον πάγκο το δωδώνη είτε το Φέργκιουσον, είτε παίζει ο Κάτσε είτε παίζει ο Μόντριτς, είτε είμαστε 1οι είτε 15οι.

Όλα τα άλλα είναι για καφενεία και προποτζήδικα.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #517 on: January 14, 2013, 15:57:04 »
Δεν υπάρχει η παραίτηση στο μυαλό του Δώνη... στην αεκ με καλό υλικό που είχε τότε τα είχε κάνει πουτάνα μέχρι που τον έδιωξαν... τον έκραζε όλο το γήπεδο, μόνο ξύλο δεν είχε φάει και λόγος για παραίτηση ούτε για πλάκα.

Και ρωτάω... στον ατρόμητο τι έκανε? που πήγε τελικό και έκανε πίπες ? με τα αρχίδια του σπανού που ήταν ο μόνος που πλήρωνε μαζί με τον γάβρο να τον ονομάσουν με το στανιό επιτυχημένο προπονητή τον λίγο ?
Τσίπα δεν έχει, να παραιτηθεί δεν πρόκειται... μόνη ελπίδα να ξυπνήσει η ρωσσικη αρκούδα... η έστω στην επόμενη ληστεία που θα του κάνουν να σημαδέψουν σωστά.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #518 on: January 14, 2013, 16:06:05 »
Δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό προπονητής κάνει αλλαγή στο 80φευγα όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό....
Να προλάβει να κάνει τι ο παίκτης σε 5 λεπτά με φάουλ,καθυστερήσεις,πεσίματα κτλ τέλος το παιχνίδι...
Εκτός αν ήθελες να κρατήσεις το σκορ ή να το κλέψεις τελευταία λεπτά....
Από κει και πέρα λόγο απουσίας σοβαρού αντιπάλου πιστεύω θα καταφέρεις την δεύτερη θέση και βλέπω να αποχαιρετάς το καλοκαίρι
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #519 on: January 14, 2013, 16:06:46 »
Θα διαφωνήσω με τους περισσότερους εδώ μέσα. Για το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για κανέναν λόγο τον δώνη. Δηλαδή ζητάμε αυτοματισμούς, όβερλαπ, εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και νίκες με μπαλάρα, την στιγμή που ο πιο ποιοτικός μας παίκτης είναι ποιος?? Βγάλε λαζαρ και γκαρσία, με ποιον να παίξεις μπαλάρα ρε μάγκες?? Με αμυντικά χαφ τον φωτάκη και τον κάτσε?? με έξω αριστερά τον ρομπέρ?? με έξω δεξιά τον θερμοσίφωνα και ενίοτε τον φωτάκη?? με ποια πλάγια μπακ?? με τον αποστολόπουλο και το έτο ή τον λίνο λιγο πριν πατήσει τα 40?? Τα αποτελέσματα στο φετινό πρωτάθλημα αν εξαιρέσεις την ήττα στο περιστερι και τις ισοπαλίες σε κρήτη, κερκυρα και χθες στην τούμπα αναλόγως των συνθηκών είναι για μένα πάρα πολύ καλά. Να κατηγορηθεί ο δώνης για τον αποκλεισμό στην ευρώπη 100% μαζί σας, κάκιστη διαχείριση, να τον σκίσουμε αν αποκλειστεί και από την καλλιθέα στο κύπελο, αλλά με 20 θλάσεις, με ρόστερ της πλακας η πορεία στο πρωτάθλημα είναι αξιοπρεπέστατη. Και να μην ξεχνάμε ότι απο το καλοκαίρι έλεγε ψάχνουμε ακραίους παίκτες, είχε δοκιμάσει εκείνον τον μπαρνς που δεν ήταν και του φόρτωσαν τον λώρενς. Όλοι έχουμε απαιτήσεις, είμαστε μεγάλη ομάδα αλλά δεν γίνεται να ζητήσεις από τον τυφλό να δεί, δεν γίνονται αυτά, εδώ ο γαύρος με της παναγιάς τα μάτια μέσα και μπάλα δεν μπορεί να παίξει, εμείς από τον κυδώνη με αυτό το υλικό εκτός από αποτελέσματα να ζητάμε και μπάλα?? Και δεν λέω να μην ζητάμε και βέβαια θα ζητάμε απ'όλα, αλλά στην κριτική μας πέρα από την φανέλα και την ιστορία να βλεπουμε και τα άλλα δεδομένα που υπάρχουν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ