Dark, μπερδεύεις τo κοινωνικό, δηλαδή τα πολιτικό εν τέλει, με το προσωπικό-ατομικό. Είναι κι αυτή μια κλασσική σύγχυση. Αντί να ειρωνεύεσαι, ίσως σε βοηθούσε να διαβάσεις λίγο σχετικά (τα βασικά της κοινωνιολογίας και της πολιτικής ας πούμε...) αν βρεις χρόνο από τα παραμύθια με ιππότες σε φανταστικούς κόσμους. Ίσως να καταλάβαινες ότι δεν πρόκειται για τσουβάλιασμα όπως πολύ πονηρά περνάνε κάποιοι εδώ και χρόνια, αλλά για κοινωνική (δηλαδή καθαρά πολιτική) παρατήρηση. Ούτε θα σου κάνω την ερώτηση "σε ποιον κόσμο ζεις ρε μεγάλε" όταν θίγεις το ζήτημα του πώς βγαίνουν τα φράγκα, ούτε θα πιάσω ένα-ένα όσα λες, διότι ατάκες του στυλ "τα εβγαλε γιατι την ωρα που καποιοι αλλοι λιωνουν στις παραλιες και τα καφενεια αυτος δουλευε 18 ωρες την μερα για να κανει την περιουσια του" δεν σηκώνουν καμία σοβαρή κουβέντα, όχι με μένα τουλάχιστον.
Για να επανέλθω πάντως στο αρχικό, είπες ζώα τους ληστές (που δεν τους ξέρω, αλλά πολύ πιθανό να είναι), αλλά τον ζαγοράκη κάποτε τον υπερασπιζόσουν με φανατισμό όταν ήδη λήστευε τον λαό του ΠΑΟΚ, που σίγουρα δεν είχε όσα ο δώνης, αλλά στο σύνολό τους τα φράγκα ήταν πολύ περισσότερα. Αναρωτιέμαι ποιος είναι τα ζώα: οι αλβανοί, ο ζαγοράκης, όσοι τον πίστευαν ή τον στήριζαν;
North, σε κάθε ποστ μου σχεδόν, νομίζω ότι κάνω σαφέστατα τη σύνδεση με τον προπονητή, ο θεός να τον κάνει όπως λες, δώνη και τους φίλους του τους λήσταρχους που τον έφεραν στον ΠΑΟΚ
Το κόβω εδώ και τέλος. Ο volos με κάλυψε, όπως και τα προηγούμενα ποστ μου.
υγ: κι ο κολλητός μου στην κηφισιά μένει, είναι γαμώ τις περιοχές τώρα που έχουν πέσει οι τιμές.