Author Topic: Γιώργος Δώνης  (Read 54427 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #80 on: June 29, 2012, 14:48:35 »
Οντως τεραστιο χτυπημα στη μεγαλοαστικη ταξη της χωρας η ληστεια στο σπιτι του Δωνη με τον 80χρονο πεθερο του να χρησιμοποιεται σαν ασπιδα και το ενος χρονων βρεφος να βρισκεται εντος της οικιας..

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #81 on: June 29, 2012, 15:05:14 »
Το παίρνω πίσω αυτό το "μεγαλοαστική τάξη" που έγραψα καμιά 20αριά φορές για τον Γιώργο, ο οποίος ανήκει σε μία τάξη που βγάζει με τίμιο ιδρώτα το ψωμί της, ήτοι σε 10 χρόνια όσα δε θα βγάλει ένας μέσος άνθρωπος σε 10 ζωές. Ήταν γκεμπελισμός εκ μέρους μου ο χαρακτηρισμός "μεγαλοαστική τάξη" και δεν θα επαναληφθεί.
Όλη μου τη συμπαράσταση στη συμπαθέστατη κάστα των κηφισιωτών που δέχθηκε άνανδρη επίθεση βρωμιάρηδων αλβανών, οι οποίοι αντί να βρουν μια δουλειά από τις χιλιάδες που υπάρχουν, πάνε και κλέβουν τίμιους κηφισιώτες.
Και για να μην ξεχνιόμαστε: ΔΩΝΗ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΥΓ: πάρε ρε μαλάκα κανά σεκιούριτι, τόσα λεφτά βγάζεις όλα αυτά τα χρόνια γαμώ το σπίτι σου (τη βίλα σου δηλαδή)

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #82 on: June 29, 2012, 15:11:07 »

than_4

• Guest
« Reply #83 on: June 29, 2012, 15:19:41 »
ενταξ ελεος, μπηκαν με οπλα μεσα στο σπιτι του με τα παιδια του μονα...και το επιπεδο του σχολιασμου υπο του μηδενος

και στο κατω κατω κλεφτης εινα ο δωνης ;
φταιει αυτος που παιρνει οσα παιρνει ;

να ευχεστε να μην γινει σε κανενα ειτε εχει 1000 ειτε 50000 ευρω

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #84 on: June 29, 2012, 15:34:06 »
Ο πεινασμενος θα παει να φαει απ αυτον που εχει χρημα για 10 ζωες.Ετσι ειναι αυτα τα παιχνιδια που λεει κι ο μπουγάς.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #85 on: June 29, 2012, 15:40:45 »
Εγινε οκ λυθηκε το ζητημα.. ο πεινασμενος και ο δεν εχω στον ηλιο μοιρα θα παει 3 φορες σε 5 μηνες στο ιδιο σπιτι στην Κηφισια αρματωμενος με υποπολυβολα και αλεξισφαιρα.. αλληλεγγυη σε ολους, λευτερια στους ληστες της Κηφισιας, μεταναστες αδερφια μας και τα συναφη.. ολα στο ιδιο τσουβαλι ολα στην ιδια εξισωση μια ζωη..

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #86 on: June 29, 2012, 15:44:27 »
Μπιβ δεν ήταν ληστεία ήταν απαλοτρίωση..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΑΡχίΔια

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #87 on: June 29, 2012, 15:44:58 »
ενταξ ελεος, μπηκαν με οπλα μεσα στο σπιτι του με τα παιδια του μονα...και το επιπεδο του σχολιασμου υπο του μηδενος

και στο κατω κατω κλεφτης εινα ο δωνης ;
φταιει αυτος που παιρνει οσα παιρνει ;

να ευχεστε να μην γινει σε κανενα ειτε εχει 1000 ειτε 50000 ευρω

....ειτε εχει 1 ειτε εχει Χ

αλλα ξεχασα....μονο στους πλουσιους και στις τραπεζες την πεφτουν....τζαμπα σκαω το βραδυ με τα παντζουρια κλειστα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #88 on: June 29, 2012, 15:48:00 »
Από υποκρισία και ηθικολογία άλλο τίποτα εδώ μέσα, ως συνήθως.

Biv, μόνος σου βλέπεις φαντάσματα, μόνος σου βάζεις λόγια, μόνος σου χτυπιέσαι. Eκτός κι αν έχεις ανοίξει φανταστικό διάλογο με κάποιο φανταστικό μέλος και δεν το βλέπω

Vor, τσάμπα κοιτάς τα πατζούρια, στο γραμματοκιβώτιό σου έρχονται

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #89 on: June 29, 2012, 16:02:38 »
Vor, τσάμπα κοιτάς τα πατζούρια, στο γραμματοκιβώτιό σου έρχονται

Και αυτα δεν τα στελνουν αυτοι με τα αλεξισφαιρα και τα πολυβολα,αλλα οι τρομοκρατες με τις γραβατες.Και καποιοι αντι να επιλεξουν το δρομο της αυτοκτονιας,προτιμουν εναν αλλο δρομο.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #90 on: June 29, 2012, 16:05:39 »
Εγω βλεπω φαντασματα, εγω βαζω λογια, εγω χτυπιεμαι και εγω εχω ανοιξει φανταστικο διαλογο.. τεσπα.. εγω μια χαρα νοημα βγαζω απ αυτα που λες εσυ και ο Βολος οπως και απο αυτο που λεει ο βοριους.. γιατι ο πεινασμενος δε κλεβει πλεον αυτον που εχει για 10 ζωες.. κλεβει και αυτον που εχει για 10 μερες..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #91 on: June 29, 2012, 16:16:14 »
Τσουβαλιασμα και ισοπεδωτισμος στο μεγαλειο του. Χαρακτηριζεται καποιος μονο κ μονο απο το που μενει, ανεξαρτητα του ποιος ειναι και τι πιστευει στην ζωη του, ειτε αν εβγαλε τα λεφτα του απο κληρονομια, ειτε αν τα εβγαλε γιατι πατησε επι πτωματων, ειτε ομως αν τα εβγαλε γιατι την ωρα που καποιοι αλλοι λιωνουν στις παραλιες και τα καφενεια αυτος δουλευε 18 ωρες την μερα για να κανει την περιουσια του. Γιατι πολυ απλα αυτο γουσταρε κ αυτον τον στοχο ειχε βαλει.
Απαλλοτριωση, ολοι τα ιδια, κ αυτος που δεν δουλεψε στην ζωη του και διαλεξε τον ευκολο δρομο και αυτος που δουλεψε στην ζωη του και βλεπει την περιουσια του να χανεται εν μια νυκτι. Αλλα ακομα για για να πετυχει αυτο πρεπει να το δουλεψεις πραγμα που φυσικα δεν ειναι ανεκτο απο τους απαλλοτριωτες που με ενα οπλο, εναν ομηρο και κανα βιασμο αν λαχει κ υπαρχει καλο μουνι στην βιλλα αποφασισαν να πραγματοποιησουν αυτο που παντα ονειρευοντουσαν αλλα δεν μπορουσαν να πραγματοποιησουν.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #92 on: June 29, 2012, 16:19:49 »
Εγώ φίλε biv μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση, εσύ πας να βγάλεις κανόνες από πράγματα που φαντάζεσαι-υποθέτεις ότι εννοώ, εσύ βάζεις λόγια για μεγαλοαστική τάξη και ό,τι άλλο έγραψες στο προηγούμενο παραληρηματικό ποστ σου.
Απλά πραματάκια λέμε: αν γίνει στον απέναντί μου ή στον δίπλα μου, δεν θα το θεωρήσω το ίδιο με τον δώνη, όπως δεν θα θεωρήσω του δώνη το ίδιο με το αν γίνει σε εφοπλιστή. 2.500 αυτοκτονίες ως τώρα και κάηκαν τα αρχίδια μας για τον μαλάκα τον δώνη. Ούτε είπα πάρτε τα όπλα και ληστέψτε, ούτε ότι οι ληστές είναι άγιοι, ούτε ότι αποκλείεται να αντιδράσω με ακραίο τρόπο αν μου συμβεί εμένα. Όλα αυτά είναι προϊόν της φαντασίας σας, σόρυ κιόλας.
Μπερδεύετε (κλασσικά) την αιτιολόγηση με τη δικαιολόγηση.

Α και κάτι άλλο για αυτόν που ρώτησε αν είναι κλέφτης ο βαζελοχάνουμος προπονητής μας: ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΡΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΚΛΟΠΗ. Γνωρίζοντας τα χάλια οικονομικά του ΠΑΟΚ, ξέρει που ήρθε και σε τι κλεμμένα (και ελάχιστα...) χώνει κι αυτός τα βρωμόχερά του. Μην το πάω πιο πέρα και αρχίσω για κοινωνικούς συσχετισμούς, γιατί θα χαθεί το τόπι...

Dark, είσαι εκτός συναγωνισμού εσύ ρε μάγκα, πιο κοινότοπος και ρηχός γίνεσαι πανελίστας σε μεσημεριανάδικο. Νo further comment...

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #93 on: June 29, 2012, 16:22:47 »
Τραβα γαμησου ρε μαλακα δωνη κι εσυ και η κηφισια μαζι γαμω τα λεφτα σου που θα σε λυπηθουμε κιολας.Αυτα απο μενα για να μην το κουραζουμε αλλο :'(

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #94 on: June 29, 2012, 16:27:02 »
Καλυτερα "κοινοτυπος" και "ρηχος" παρα "γραφικος της αντιδρασης". Αντιδραση σε καθε επιχειρημα με 3 αντιδραστικες νοτες, ετσι για να ξεχωριζουμε απο τον "σωρό". Πιστεψε με αυτα που λες, ειναι τα πιο ευκολα, δημιουργω αυριο ενα account Basque-4- και οπου βλεπω μερα γραφω καληνυχτα, mission accomplished ειμαι ξεχωριστος.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #95 on: June 29, 2012, 16:29:38 »
Καλα εσυ νομιζεις οτι λυπαται κανενας τον Δωνη και την Κηφισια? Εγω στον 80χρονο πεθερο του και στο βρεφος αναφερθηκα.. εκτος αν οι παππουδες και τα μωρα σε αυτες τις περιοχες θεωρουνται συνυπευθυνοι..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #96 on: June 29, 2012, 16:34:19 »
Το θεμα δεν ειναι προσωπικο. Ο Δωνης ειναι η αφορμη. Το προβλημα ειναι η λογικη του τσουβαλιασματος. Δεν μπορω να κατανοησω πως ειναι δυνατον να κρινεις καποιον απο το που μενει, και ειδικοτερα ανεξαρτητα απο τον τροπο που εβγαλε τα χρηματα του.

northeagle_4

• Guest
« Reply #97 on: June 29, 2012, 16:39:14 »
βασικα ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα του τοπικ.του ετυχε η στραβη,προσωπικα μου ειναι αδιαφορο αλλα δεν νομιζω να καηκαν τα αρχιδια ή να επεσε θα καταθλιψη κανενας,οπως και δεν νομιζω καποιος σοβαρα να βλεπει τον δωνη ως εκφραστη του κεφαλαιου και της πλουτοκρατιας. το θεμα οπως λεει ο μπιβ ειναι οτι με μαθηματικη ακριβεια φτασαμε και θα ενταθει το γεγονος οτι και αυτος που εχει για 10 μερες θα θεωρειτε προνομιουχος.

δευτερο σημειο που θελω να σταθω ειναι οτι το πεινασμενοι σε πολλες οργανωμενες ληστειες σε αυτες τις γειτονιες δεν ισχυει απολυτα.

και τριτο για να τελειωνουμε ας μεινουμε στο θεμα προπονητης (να τον κανει ο θεος) Γιωργος Δωνης.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #98 on: June 29, 2012, 17:00:50 »
Dark, μπερδεύεις τo κοινωνικό, δηλαδή τα πολιτικό εν τέλει, με το προσωπικό-ατομικό. Είναι κι αυτή μια κλασσική σύγχυση. Αντί να ειρωνεύεσαι, ίσως σε βοηθούσε να διαβάσεις λίγο σχετικά (τα βασικά της κοινωνιολογίας και της πολιτικής ας πούμε...) αν βρεις χρόνο από τα παραμύθια με ιππότες σε φανταστικούς κόσμους. Ίσως να καταλάβαινες ότι δεν πρόκειται για τσουβάλιασμα όπως πολύ πονηρά περνάνε κάποιοι εδώ και χρόνια, αλλά για κοινωνική (δηλαδή καθαρά πολιτική) παρατήρηση. Ούτε θα σου κάνω την ερώτηση "σε ποιον κόσμο ζεις ρε μεγάλε" όταν θίγεις το ζήτημα του πώς βγαίνουν τα φράγκα, ούτε θα πιάσω ένα-ένα όσα λες, διότι ατάκες του στυλ "τα εβγαλε γιατι την ωρα που καποιοι αλλοι λιωνουν στις παραλιες και τα καφενεια αυτος δουλευε 18 ωρες την μερα για να κανει την περιουσια του" δεν σηκώνουν καμία σοβαρή κουβέντα, όχι με μένα τουλάχιστον.
Για να επανέλθω πάντως στο αρχικό, είπες ζώα τους ληστές (που δεν τους ξέρω, αλλά πολύ πιθανό να είναι), αλλά τον ζαγοράκη κάποτε τον υπερασπιζόσουν με φανατισμό όταν ήδη λήστευε τον λαό του ΠΑΟΚ, που σίγουρα δεν είχε όσα ο δώνης, αλλά στο σύνολό τους τα φράγκα ήταν πολύ περισσότερα. Αναρωτιέμαι ποιος είναι τα ζώα: οι αλβανοί, ο ζαγοράκης, όσοι τον πίστευαν ή τον στήριζαν;

North, σε κάθε ποστ μου σχεδόν, νομίζω ότι κάνω σαφέστατα τη σύνδεση με τον προπονητή, ο θεός να τον κάνει όπως λες, δώνη και τους φίλους του τους λήσταρχους που τον έφεραν στον ΠΑΟΚ

Το κόβω εδώ και τέλος. Ο volos με κάλυψε, όπως και τα προηγούμενα ποστ μου.

υγ: κι ο κολλητός μου στην κηφισιά μένει, είναι γαμώ τις περιοχές τώρα που έχουν πέσει οι τιμές.  8) 8)

August Spies

• Guest
« Reply #99 on: June 30, 2012, 11:25:43 »
Μας έχουν ρίξει σε μια κοινωνική ζούγκλα που δε μου περισσεύει κανένα δάκρυ για μικρό, μεσαίο ή μεγάλο εκατομμυριούχο.