ρε εμαθε και ο αγγελινας το vis track... κανενα συμβολαιο εχεμυθειας δεν εχει υπογραψει η ΠΑΕ...δηλαδη αν εγω φυγω αυριο απο τη δουλεια μου θα ανεβαζω στο φεισμπουκ ολα τα εγγραφα της δουλειας μου χωρις κανεις να με σταματάει?
τελος, οτι η ομαδα ειχε καλη για τα δεδομενα φυσικη κατασταση ειναι ξεκαθαρο, ο ΠΑΟΚ δε κλαταρε ποτε φετος αλλα το πρωταθλημα ηταν χαμηλου ανταγωνισμου, στα ματς που καιγανε δεν ηταν καλυτερος σε φυσικη κατασταση απο τους αντιπαλους του, και επειδη τα νουμερα δε λενε την αληθεια παντα αλλα ειναι εργαλειο και μονο, το πορισμα της φετινης χρονιας ειναι οτι η ομαδα απετυχε σε ολους τους στοχους πλην της εξοδου στο τσουλου που την πηρε ο γουχου μαζι με το δωνη...
απετυχε σε ευρωπη, κυπελλο και χτισιμο σοβαρης ομαδας με αρχη μεση και τελος...και απειδη το να περναω το βαζελο ή τη βεροια δε μου λεει κατι, το γεγονος οτι αυτα τα στοιχεια απο το κωλοπρωταθλημα μας επικαλειται ο γυμνστης του τεως που τον θελει ολο το καταρ και η αραπια, αποδεικνυει οτι ο δωνης μεχρι το τελος δεν καταλαβε που στο πουτσο ηρθε...γιατι στο ΠΑΟΚ μετρα η φυσικη κατασταση στο βαθμο ομως που κερδιζει η ομαδα και πετυχαινει τους στοχους...ολα τα αλλα ειναι για μωρα παιδια και προτιμω 11 γκαρσιες ή 11 χοντροβιερινες παρα 11 κατσε ή 11 βυντρες ΄ή 11 ινιγολοπες που μας τα πηραξνε ποσο γυμνασμενος ειναι...και ο sakis ειναι γυμνασμενος αλλα μπαλα για ΠΑΟΚ δεν....και ο μοουζες κιπτανουι ειχε αντοχη και φυσικη κατσταση για να τρεχει 30 ματς σερι οπως και η μιση αιθιοπια αλλα δε βαζεις 11 αιθιοπες για να παιξουν μπαλα