Author Topic: Γιώργος Δώνης  (Read 53219 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #20 on: May 31, 2012, 21:59:24 »
Δε μου άρεσε ο τρόπος που φέρθηκε ο ΠΑΟΚ στον Μπόλονι.
Ήθελα να δω τον Μπόλονι 2η χρονιά και ας μη με έπεισε την πρώτη.
Δεν πιστεύω ότι ο Δώνης είναι για ΠΑΟΚ.
Σιχαίνομαι τη δημοσιογραφική προπαγάνδα που προσπαθεί να αποδομήσει το προφίλ του Μπόλονι και να φτιάξει του Δώνη.

Ωστόσο, θα πάρω διαρκείας και φέτος και θα χτυπάει η καρδιά μου το ίδιο δυνατά από λατρεία για τον ΠΑΟΚ. Καλή τύχη.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: May 31, 2012, 22:20:24 »
ρουφιανε του βαζελου στα τσακιδια...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #22 on: May 31, 2012, 22:25:06 »
ΚΑΛΩΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ
κι ότι μπήκα να γράψω το σχετικό ανέκδοτο...

"καλημέρα κύριε Δώνηηηηηη"... δυό

baron

• Guest
« Reply #23 on: May 31, 2012, 22:30:36 »
Καλώς τον.
Ελπίζω γαμώσπιτε πρώην υπάλληλε της οικογένειας των πράσινων μαφιόζων και κολλητέ του ντέμη μάτσα,

Εδώ είναι που κολλάω και εγώ...

κατά τα αλλα: Το έχω σέι τόσες φορες το σίριαλ...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #24 on: May 31, 2012, 22:34:28 »
Τέτοια υποδοχή ρε Βρύζα ούτε ο Φριγκερ δεν είχε από τους οπαδούς μας

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #25 on: May 31, 2012, 22:38:54 »
Προκαταβολική στήριξη δεν πρέπει να έχει κανένας, τα είδαμε τα καλά της τα τελευταία χρόνια. ΑΝ δείξει έργο, μπράβο του. ΑΝ δε δείξει, το μπούλο και γρήγορα. Το ένστικτο λέει ότι έχουμε να κάνουμε με ακόμα ένα μαθητευόμενο μάγο. Μακάρι να λέει μαλακίες.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

ive4

• Guest
« Reply #26 on: May 31, 2012, 22:43:05 »
Ο προπονητάκος του Ατρομητάκου και του αεκάκι θα έπρεπε να πληρώνει για να κάνει τον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Δε ντρέπεται ο γερολαδάς να παίρνει 600 χιλιάρικα σε τέτοια εποχή ;

Τι να πει κανείς και για τον δικό μας τον πρόεδρο που δίνει την ομάδα για πειραματόζωο σε Δώνηδες και Αγγελίνες που όχι μόνο σαν προπονητές, αλλά ούτε σαν παίκτες έχουν παίξει σε σοβαρή ομάδα.
Τρομερές εικόνες και εμπειρίες θα μεταφέρουν στους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια..

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: May 31, 2012, 23:17:15 »
Πρέπει να τα περάσαμε τα 6 μύρια σε 5 χρόνια για προπονητές..
Απίστευτα πράγματα.
Το ότι η γαμιώλα ο Ραπτόπουλος ξέρει από το Γενάρη που μας πέρασε ότι θα φύγει ο Μπόλονι και θα έρθει ο Δώνης πώς το βλέπετε?
Γαύρος να διοικούσε,περισσότερη αίσθηση της ψυχοσύνθεσης του μέσου Παοκτσή θα είχε.
Πληρώνεις μισό εκατομμύριο ευρώ,από την τσέπη τη δική μας, για να διώξεις έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο έδειξε πως δουλεύει με τα παιδάκια,με τα οποία είσαι αναγκασμένος να φτιάξεις την όποια ομάδα φέτος.Έχει μάθει το υλικό,έχει προσαρμοστεί στην πόλη,στην ομάδα και εσύ μας λες μέσω των σκατορουφιάνων σου ότι αργούσε στην προπόνηση και ο πούστης ο χοντρός τον ρωτάει στη συνέντευξη τύπου αν είναι αδιάφορος!!!
Αν ο προκάτοχος ήταν χαζός,εσύ πρέπει να χεις δόλο για να μην ξέρεις ότι με αποκλεισμό πλέι οφ για ομίλους, χ στην Τούμπα πρώτη αγωνιστική,ήττα έξω και να μη κερδίσεις κανένα σκουλήκι,ο Δώνης θα βάλει τα κλάματα με αυτά που θα ακούσει.Δε μπορεί να μην τα ξέρεις αυτά ρε πούστη εγκληματία.
Τώρα να βρίζω το Δώνη,δε βρίσκω το λόγο.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #28 on: May 31, 2012, 23:24:49 »
Η χρονια που ερχεται θελει πολυ γερα στομαχια αδερφια. Μα πολυ γερα λεμε.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: May 31, 2012, 23:31:33 »
Οταν πηγε στην αεκ εγραφαν οι εφημεριδες οτι εντυπωσιαστηκε ο ντεμης από το γεγονός οτι η λαρισα επαιζε ποδοσφαιρο κατοχης - καθολου παθητικό -σε όλα τα ντερμπι.Πηγε σε μια ομαδα και καλα μεγαλη και ειδαμε τι εγινε.

Εγω θυμαμαι οτι απεκλεισε η ομονοια την αεκ, εκανε και αλλες δυο τρεις στραβες και οταν τον εδιωξαν δεν εκανε ουτε βημα πισω στην αποζημίωση. Εκτος δηλαδή από μέτριος προπονητής ( καμμια σχεση με μπόλονι) ειναι και μεγιστος φραγκοφονιας.

Το πισωγυρισμα ειναι πολυ λιγο να χαρακτηρισει την κατασταση της ομαδας
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #30 on: May 31, 2012, 23:35:26 »
μπραβο ζηση 600 χιλιαρικα για το μενταν τον αγγελινα κ το δωδωνη δεν εδωσε κανενας...
ευτυχως δεν ειναι δικα σου γιατι ουτε 150 δε θα δινες
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #31 on: June 01, 2012, 00:10:08 »
Άμα παίρνει 7.500*14=100.000 ευρώ/χρόνο ο "υπηρέτης της ιδέας του ΠΑΟΚ " Βρύζας (πρώην μπαλομαζώχτρα και νεροκουβαλητής του Σάντος) εύλογο είναι να στοιχίζουν 600.000 το σπυριάρικο "τρένο" και οι εγνωσμένης αξίας βοηθοί του Μάινταν και Αγγελίνας με την τεράστια καριέρα στον Ηλυσιακό...
Το φαγοπότι συνεχίζεται στην υγίεια των κορόιδων....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #32 on: June 01, 2012, 00:24:26 »
μπουλο ανυπαρκτε

tsim4

• Guest
« Reply #33 on: June 01, 2012, 00:34:07 »
Aν στραφουμε στο δωνη χανουμε το δασος....Mακαρι να προσφερει κατι ο δωδωνης.Τι άλλο να πω.Ξύλο στη διοικησιογραφους.Αποψή μου Όποιος παρει διαρκειας δεν αγαπαει τον ΠΑΟΚ.Ας παρει στο μπασκετ και στο χαντμπολ.Εκει να στηριξουμε ναι.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: June 01, 2012, 01:03:42 »
Επειδή έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η ξεφτίλα δεν έχει όριο, άρα στα @@ μου για τον Δώνη και για τον οποιοδήποτε που θα ερχόταν. Οπότε Καλά Κρασά Δώνη!

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #35 on: June 01, 2012, 01:08:17 »
Ρε τσακάλιa σας διαβάζω και το μονο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το εξής:
πρέπει να είμαι πολύ μαλάκας, δεν έχω καταλάβει τίποτα από αυτά που γίνονται στην ομάδα κι ούτε προκειtαi να καταλάβω μου φαίνεται.
Δηλώνω αισιόδοξος

ΥΓ προς το φίλο που λέει για Ραπτόπουλο πιο πάνω: είχα γράψει κάτι μήνες πριν φύγει ο Santos, τότε που τίποτα δεν προμήνυε τέτοια εξέλιξη, ότι την επομενη χρονια δεν θα κάθεται στον πάγκο ο "καρπουζάς": και σε διαβεβαιώνω ότι δεν γνωρίζω κανέναν από την ΠΑΕ. Την ίδια αίσθηση είχα και φέτος με τον Μπόλονι, από την αρχή κιόλας:δεν κόλλαγε με ΠΑΟΚ  ο Lazlo, είναι για παναμπιακο ή ολυαθηναικο προπονητής, άποψη μου.

ΥΓ: από ποια ομάδα είχε έρθει στον ΠΑΟΚ το "πουλέν τις παναγιας"?από κάπου που φοράγανε φανέλες στο χρώμα του ζαρζαβατικού και δεν ήτανε ούτε η Wolfsburg ούτε η πράσινη κάμπια. οποτε η προέλευση του Δώνη δεν αποτελεί κριτήριο, άποψη μου πάντα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #36 on: June 01, 2012, 01:13:20 »
Η χρονια που ερχεται θελει πολυ γερα στομαχια αδερφια. Μα πολυ γερα λεμε.

Μπα, σουτια θελει και θα στρωσουν ολα, αλλα αυτο ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
« Reply #37 on: June 01, 2012, 01:37:55 »
ΜΕ MPATZET 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...K ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ P.A.Ο.K K ΟΤΙ K ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ...ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΦΩΝΑΧΤΑ ΠΟΤΕ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...ΜΟΝΟ K ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ K ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ

« Last Edit: June 01, 2012, 01:41:28 by Capricorn »
P.A.O.K RE MOUNIA

apostolos

• Guest
« Reply #38 on: June 01, 2012, 03:55:27 »
Δεν θα μπορούσα να μην ευχηθώ καλή επιτυχία σε έναν νέο προπονητή στον ΠΑΟΚ όσο και αν είμαι κάθετα αντίθετος στην πρόσληψη αυτή, ειδικά σε σχέση με το ποιός φεύγει, γιατί φεύγει και πώς φεύγει για να έρθει ο συγκεκριμένος. Άσε το άλλο με τα λεφτά. Αλλά αυτή είναι η πρώτη και τελευταία καλή κουβέντα. Από εκεί και πέρα η κριτική θα είναι πολύ σκληρή, ας φροντίσει να μας κάνει να μη μιλάμε με πράξεις... Και κοίτα Δώνη στο αεκάκι είχες βάλει τα κλάμματα μια φορά, κανόνισε γιατί εδώ είναι ροκ οι καταστάσεις.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #39 on: June 01, 2012, 09:10:09 »
Στα θετικα του η ηλικια του, η καποια εργασιακη εμπειρια που εχει στην Ελλαδα, και η τσατιλα του που βγαζει στους αγωνες. Στα αρνητικα του οι μειωμενες ευρωπαικες παραστασεις, η τσατιλα που βγαζει στους αγωνες (ναι ειναι και στα αρνητικα του γιατι εδω ειναι σε μεγαλη ομαδα και οχι σε χωρια) και σε σχεση με τον προηγουμενο οι μειωμενες ποδοσφαιρικες παραστασεις γενικοτερα. Αποψη μου στον ΠΑΟΚ που θα εχουμε του χρονου κολλαει περισσοτερο γιατι με τετοιο budget  που θα εχει η ομαδα χρειαζεται ανθρωπους που εχουνε φαει σκατα (προπονητικα και σε επιπεδο συνθηκων εργασιας). Και αυτος εχει φαει απο τετοια. Ο Μπολονι στα 60 απο Γαλλια το εργασιακο χαλι που θα συναντουσε και το 2013 δεν θα το αντεχε και θα ειχαμε στην ομαδα εναν ξενερωμενο 60αρη. Ετσι κιαλλιως εγω μενω στην αποψη μου οτι λογω συνθηκων, παικτων, διοικησης?? ο Μπολονι εδωσε λιγα στον ΠΑΟΚ σε σχεση με την αμοιβη του.Καλη επιτυχια λοιπον και ναι εγω θα ειμαι παλι εκει με το διαρκειας μου.Ιδια θεση εδω και 13 χρονια δηλαδη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα