Author Topic: Γιώργος Δώνης  (Read 53255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #1380 on: June 19, 2013, 15:09:25 »
στην παπαρα μας ενηγουεη..ας προσεχανε. αν και κανονικα ο Βρυζας που τον κουβαλησε πρεπει να πληρωσει

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1381 on: June 19, 2013, 16:06:11 »
Εγω διαφωνω με τα αδερφια tasoylis και mgm. Εγω βλεπω γκαφα ολκης Τσιστιακωφ  που με καταλληλη νομικη και μηντιακη υποστηριξη απο το σπυριαρικο μουνοπανο μπορει να πληξει ή να  μπλεξει Τσιστιακοφ, Σαββιδη και ΠΑΟΚ

Προφανως και ειναι γκαφα του Λιθουανου δεν τιθεται θεμα. Απλως θεωρω οτι ειναι γελοιο να πιστευει καποιος οτι τον απειλησε πραγματικα. Και ειναι τοσο μεγαλη γκαφα που νομιζω οτι αποδεικνυει οτι ο Τσιαστιακοφ οχι μονο δεν ειναι μαφιοζος αλλα ειναι και αφελης. Εννοειται οτι με το αχτι που μας εχουν και με την αβαντα των δημοσιογραφων μπορουν να το κανουν να φαινεται με ταινια στην αμερικη της ποταπαγορευσης. Αλλα ισως και να ειναι καλυτερα ετσι να παιρνουν και κανενα μαθημα για να ξερουν πως να κινουνται στο μελλον.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1382 on: June 19, 2013, 16:18:47 »
Ελπιζω το ποσοστο της μιζας στο συμβολαιο του να ειναι κ ποσοστο που θα πληρωσει για την αποζημιωση....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1383 on: June 19, 2013, 16:23:18 »
Εγω διαφωνω με τα αδερφια tasoylis και mgm. Εγω βλεπω γκαφα ολκης Τσιστιακωφ  που με καταλληλη νομικη και μηντιακη υποστηριξη απο το σπυριαρικο μουνοπανο μπορει να πληξει ή να  μπλεξει Τσιστιακοφ, Σαββιδη και ΠΑΟΚ

Προφανως και ειναι γκαφα του Λιθουανου δεν τιθεται θεμα. Απλως θεωρω οτι ειναι γελοιο να πιστευει καποιος οτι τον απειλησε πραγματικα. Και ειναι τοσο μεγαλη γκαφα που νομιζω οτι αποδεικνυει οτι ο Τσιαστιακοφ οχι μονο δεν ειναι μαφιοζος αλλα ειναι και αφελης. Εννοειται οτι με το αχτι που μας εχουν και με την αβαντα των δημοσιογραφων μπορουν να το κανουν να φαινεται με ταινια στην αμερικη της ποταπαγορευσης. Αλλα ισως και να ειναι καλυτερα ετσι να παιρνουν και κανενα μαθημα για να ξερουν πως να κινουνται στο μελλον.

Δεν μπορεί να είναι γκάφα. Κάτι άλλο συμβαίνει. Αν ήταν γκάφα ήδη θα είχε πάρει τον μπούλο.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1384 on: June 19, 2013, 16:43:24 »
Πολυ πιθανο να τον παρει τον μπουλο. Αλλα και περα απο αυτο νομιζω οτι ειναι γκαφα του Ιβαν σε πρωτη φαση. Ο αλλος απλως δεν ηξερε πως να το χειριστει και βγηκε καρτα.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1386 on: June 27, 2013, 13:26:58 »
Δεν γουσταρω να προσβαλω καποιον για τη δουλεια του ειδικα οταν δεν γνωριζω και πολλα γυρω απο αυτην. Εχω την αισθηση οτι αυτον τον καημενο τον πηρε η μπαλα χωρις να πολυφταιει. Αλλα ρε παιδια οταν ακουω αυτο το επιχειρημα περι δευτερης θεσης μου γυρναει το μυαλο αναποδα. Ξαφνικα εχω πολυ μεγαλη διαθεση να γινω προσβλητικος με τη δουλεια του αλλου κι ας μην γνωριζω τιποτα! Μονο και μονο γιατι με το επιχειρημα του με προσβαλει και αυτος. Με θεωρει καθυστερημενο. Και μου κανει εντυπωση οτι ο Δωνης οπου βρεθει και οπου σταθει αυτο το πραγμα λεει. "2 φορες εχει βγει ο ΠΑΟΚ 2ος τα τελευταια 30 χρονια".... :tikitaka:

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1387 on: June 27, 2013, 14:56:51 »
θέλει πολύ ξύλο αυτο το μουνόπανο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1388 on: June 27, 2013, 15:20:05 »
ρε εμαθε και ο αγγελινας το vis track... κανενα συμβολαιο εχεμυθειας δεν εχει υπογραψει η ΠΑΕ...δηλαδη αν εγω φυγω αυριο απο τη δουλεια μου θα ανεβαζω στο φεισμπουκ ολα τα εγγραφα της δουλειας μου χωρις κανεις να με σταματάει?
τελος, οτι η ομαδα ειχε καλη για τα δεδομενα φυσικη κατασταση ειναι ξεκαθαρο, ο ΠΑΟΚ δε κλαταρε ποτε φετος αλλα το πρωταθλημα ηταν χαμηλου ανταγωνισμου, στα ματς που καιγανε δεν ηταν καλυτερος σε φυσικη κατασταση απο τους αντιπαλους του, και επειδη τα νουμερα δε λενε την αληθεια παντα αλλα ειναι εργαλειο και μονο, το πορισμα της φετινης χρονιας ειναι οτι η ομαδα απετυχε σε ολους τους στοχους πλην της εξοδου στο τσουλου που την πηρε ο γουχου μαζι με το δωνη...
απετυχε σε ευρωπη, κυπελλο και χτισιμο σοβαρης ομαδας με αρχη μεση και τελος...και απειδη το να περναω το βαζελο ή τη βεροια δε μου λεει κατι, το γεγονος οτι αυτα τα στοιχεια απο το κωλοπρωταθλημα μας επικαλειται ο γυμνστης του τεως που τον θελει ολο το καταρ και η αραπια, αποδεικνυει οτι ο δωνης μεχρι το τελος δεν καταλαβε που στο πουτσο ηρθε...γιατι στο ΠΑΟΚ μετρα η φυσικη κατασταση στο βαθμο ομως που κερδιζει η ομαδα και πετυχαινει τους στοχους...ολα τα αλλα ειναι για μωρα παιδια και προτιμω 11 γκαρσιες ή 11 χοντροβιερινες παρα 11 κατσε ή 11 βυντρες ΄ή 11 ινιγολοπες που μας τα πηραξνε ποσο γυμνασμενος ειναι...και ο sakis  ειναι γυμνασμενος αλλα μπαλα για ΠΑΟΚ δεν....και ο μοουζες κιπτανουι ειχε αντοχη και φυσικη κατσταση για να τρεχει 30 ματς σερι οπως και η μιση αιθιοπια αλλα δε βαζεις 11 αιθιοπες για να παιξουν μπαλα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1389 on: June 27, 2013, 16:02:00 »
Vis track με βαζελα που δε βγήκε ουτε ευρωπας κ Βεροια που πάλευε να σωθεί λεμε!!

Για ανεβαστε ρε τσακαλια του Δωνη κανενα στοιχείο εκτός στο οακα, τιγανι η ακομα κ στη τριπολιτσα να γελάσουμε! Αλλα εκει δεν ειχε vis και μαλακίες!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #1390 on: June 27, 2013, 16:34:56 »
το γέλιο ρε Νο1 έλληνα προπονητή είναι να σε πάνε στο τέλος δικαστήρια οι συνεργάτες σου. εκεί θα τον βγάλω έξω και θα τον παίξω κανονικά
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #1391 on: June 27, 2013, 16:49:07 »
Πούτσα και Ξύλο και Σούβλα στα μουνόπανα....  :daxtylo:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1392 on: June 27, 2013, 17:36:56 »
ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ, ΓΑΜΩΣΠΙΤΕ, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕ ΟΛΩΝ, ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ, ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ, ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗ:
 ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ, ΤΟΝ ΕΡΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ  Π.Α.Ο.Κ. 

ΗΣΟΥΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Αντε ρε διαγραψτε το τοπικ να μην μας τον θυμιζει τπτ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1393 on: June 28, 2013, 10:32:27 »
ρε εμαθε και ο αγγελινας το vis track... κανενα συμβολαιο εχεμυθειας δεν εχει υπογραψει η ΠΑΕ...δηλαδη αν εγω φυγω αυριο απο τη δουλεια μου θα ανεβαζω στο φεισμπουκ ολα τα εγγραφα της δουλειας μου χωρις κανεις να με σταματάει?
Πολυ σωστη παρατηρηση!

Πηραν σβαρνα τα σαιτς τα μουνοσκυλα του σκαμενου και βγαζουν φορα παρτιδα τα αποτελεσματα του βις τρακ. Εγω τα ματια μου πιστευω και τα ματια μου ελεγαν αλλα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1394 on: July 23, 2013, 13:44:03 »
To ποσό των 800.000 θα κληθεί να καταβάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του όπως αποφάσισε την Τρίτη η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο Ελληνας τεχνικός είχε προσφύγει στην αθλητική δικαιοσύνη μετά το διαζύγιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά και αξίωσε το σύνολο του συμβόλαιό του που είχε υπογραφεί μέχρι το 2014.

Οι δύο πλευρές δεν κατόρθωσαν να έρθουν σε συμβιβαστική λύση και έτσι η υπόθεση κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες με την απόφαση να ανακοινώνεται την Τρίτη.

Ο ΠΑΟΚ, κατ' αυτόν τον τρόπο θα πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό ενώ αν έμενε σε αυτά τα οποία προέβλεπε το συμβόλαιο του Δώνη θα πλήρωνε αποζημίωση που δεν θα ξεπερνούσε τις 350.000 ευρώ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/olo-to-symvolaio-ston-dwnh-kai-toys-synergates-toy.2344253.html

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1395 on: July 23, 2013, 13:45:42 »
πρωτοβαθμια αποφαση, ετσι ;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1396 on: July 23, 2013, 13:47:16 »
εεε ναι δεν εχει ακουστει τιποτα αλλο τοσο καιρο. προφανως εχει δρομο ακομα και φανταζομαι οτι και μεις στο τελος θα καταληξουμε στον CAS. Αλλα οπως και να χει στραβα ξεκινησε το θεμα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1397 on: July 23, 2013, 14:06:03 »
Τώρα Σαββίδη κάτσε και πλήρωσε τη κόντρα που άνοιξε ο θοδωράκης με την επο, για τον κουμπάρο του τον γκαγκάτση και τους φίλους του. Τον κούκο αηδόνι τώρα θα πληρώνεις, μέχρι να καταλάβεις ότι αυτός ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα και να χαμε να λέγαμε βάζει μόνο τα κολλητάρια του και τους κουμπάρους του, που ακόμη και τώρα κόβουν και ράβουν στον ΠΑΟΚ ρε πούστη μου οι γκαγκάτσηδες...
Πλήρωνε λοιπόν κορόιδο τη μπαλαδόφατσα που σε έπεισε ότι έχει άκρες στην επο. Σαν αυτές τις άκρες που είχε με τον σπανάθα και τους κα-κάκους τόσα χρόνια
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1398 on: July 23, 2013, 14:16:46 »
Πρωτόδικη είναι η απόφαση, εχει έφεση, κασ, μασ πολιτικα δικαστήρια. Σιγά μην τον δώσει ο ρώσος 800 χιλιάρικα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

baron

• Guest
« Reply #1399 on: July 23, 2013, 14:30:51 »
με την πολιτική που ακολουθεί η όυεφα στα θέματα πληρωμής ποδοσφαιριστών και προπονητών μάλλον δεν έχουμε ελπίδα ούτε στο ΚΑΣ ούτε πουθενά. Το πολύ να έρθουν σε συμβιβασμό εάν  το αληταρι ο δωδώνης..και δεν το blepw.

Τα πρώτα 10 000 διαρκειας θα πάνε στον ντώνη λοιπόν... :12: :12: :tikitaka: