Author Topic: Γιώργος Δώνης  (Read 54545 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #360 on: November 24, 2012, 21:34:49 »
τι λες ρε θεμη ακριβως καταλαβαινεις?? δε κανει για τον ΠΑΟΚ κ ειναι κ καγκουρας, καραγκιοζης και δημοσιοσχετιστας. επειδη παιζουμε με κουτσους κ κερδιζουμε στη τουμπα πρεπει να τον χειροκροταμε κιολας? κ δε μιλαω καθολου αγωνιστικα γτ βαριεμαι βασικα, αλλα παει στο οακα με ομαδα 10 βαθμους απο κατω, ομαδα της πλακας και την ανασταινει γτ θελει να παιξει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας ο γκουαρντιολα, κ ασε χωρους πισω στους μαυρους του βαζελου. αν εσυ ακους παναθηναικο κ συμπεραινεις οτι ματς στο οακα ισον πουτσα κοιταξε το εσυ, οχι να μας τη λες που κραζουμε το δωνη, τι αλλο θα ακουσουμε...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #361 on: November 24, 2012, 22:31:34 »
Μου απαντας ακριβως στον ιδιο τονο οπως ολα τα ποστ για το Δωνη. Ειναι "καγκουρας", "καραγκιοζης" κλπ., ατρανταχτα επιχειρηματα...

Καταρχην για το ματς στο ΟΑΚΑ εγω το ειπα ΠΡΙΝ το ματς οτι θα χαναμε χαλαρα και μου την "ειπε" κιολας ενας φιλος (οτι ειμαι ηττοπαθης και καλα) γιατι λεει ειμαστε πολυ καλυτεροι τους. Ο βαζελος ηταν 10 βαθμους κατω (8 στην ουσια, γιατι ξεκινησαν με -2 μην το ξεχναμε αυτο) γιατι διοικητικα ειναι ενα μπουρδελο και μισο και ο προπονητης τους ηταν αλλου γι αλλου. Μολις σοβαρευτουν στοιχειωδως θα φτασουν στα δικα μας επιπεδα. Το ροστερ τους για εκει ειναι. Με εμας, τον Ατρομητο και την Τριπολη. Επιμενετε μερικοι να τα βλεπετε τα πραγματα μονομερως με βαση μια ηδη (απο την εποχη της προσληψης του) διαμορφωμενη αντιληψη.

Μου λες οτι απαγορευεται να χασεις απο ομαδα που ειναι 10 βαθμους απο κατω σου, αλλα πουθενα δεν σε ειδα να λες "μπραβο ρε Δωνη που μας εχεις 10 βαθμους πανω απο τον βαζελο". Κατα αυτη τη λογικη δεν εχει νοημα να κατεβουμε αυριο γιατι ειμαστε 8 βαθμους πισω οι αλλοι εχουν αναπληρωματικους απο τους οποιους θα ξεκινουσε η δικη μας 11αδα. Δεν ειναι ομως ετσι. Παιζουν και αλλα πραγματα ρολο σε μεμονωμενα ματς.

Σε γενικο επιπεδο ομως η βαθμολογια ειναι ο καθρεφτης. Και οι αριθμοι λενε οτι ο ΠΑΟΚ κερδιζει μεχρι τωρα ΟΛΑ τα ματς εντος εδρας και εκτος εδρας ειναι ακριβως σε ισορροπια με 2-2-2 Ν-Ι-Η. Χασαμε απο συνδιεκδικητες της 2ης θεσης. Η μοναδικη "ανωμαλια" ειναι οτι κερδισαμε τον Πανιωνιο και δεν κερδισαμε την Κερκυρα (που θα επρεπε να ηταν αναποδα). Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι περισσοτερο περιμενατε το καλοκαιρι απο μια ομαδα που παιζει με Γλυκο-Κουμαλο-Ρομπερ, με αναπληρωματικους Γιαννου, Πελκα, κλπ. και με το Γκαρσια εκτος δρασης σχεδον σε ολο το πρωταθλημα.

Και κατι τελευταιο. Με το Σαντος (και τους 2 βαθμους ανα παιχνιδι μεσο ορο) η γκρινια ηταν οτι η ομαδα επαιζε πολυ αμυντικα. Τωρα με το Δωνη (και τον ιδιο μεσο ορο) η γκρινια ειναι οτι παιζει πολυ "επιθετικα" και δινει χωρους. Μας αρεσει να γκρινιαζουμε τελικα...

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #362 on: November 24, 2012, 22:55:56 »
Η αντιδραση στο Δωνη ειναι καθαρα θεμα αντιδρασης στην διοικητικη κατασταση. "Σπυριαρης", "φωσφωριζε μπουφαν" και λοιπες βλακειες για να περναει η ωρα με ανουσια πραγματα. Ας με πεισει καποιος οτι δεν ειναι αυτος ο λογος της αντιδρασης προς Δωνη. Με επιχειρηματα ομως. Με αριθμους. Οχι με βαση την εμφανιση του και το που επαιξε και που παιζει ο γιος του και λοιπα ασχετα πραγματα. Αυτα...

Επιχειρήματα=αριθμοί. Μάλιστα. Και μετά ψάχνουμε τι απέγινε η ισχυρή ελλάδα του σημίτη με τους αριθμούς που γαμούσαν κι έδερναν.
Επίσης, μου θυμίζει λίγο το επίπεδο σοβαρότητας του επιχειρήματος των ζαγορακικών "μας έβγαλε Ευρώπη" (μάλλον πριν τον αρσενικό ήμασταν αστέρας τρίπολης και δεν είχαμε ξαναβγεί).
Να σου πω εγώ επιχειρήματα λοιπόν: παίρνει πάρα πολλά λεφτά και 6 μήνες ακόμα δεν τους έχει μάθει να αλλάζουν μια σωστή πάσα, έφερε έναν παίκτη που χειρότερο δύσκολο να έβρισκα κι εγώ, είναι ηττοπαθής και μίζερος, αποκλείστηκε με αστείο τρόπο από αστεία ομάδα στην ευρώπη. Και κυρίως ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ.
Είναι κάτι από όλα αυτά φταίξιμο της διοίκησης; Εκτός από το ότι τον έφερε βεβαίως.
Μην πάω στο ότι από πειθαρχία είμαστε καραπουτσαριό, γιατί εκεί μπορείς να πεις ότι δε φταίει μόνο αυτός.

amafoule

• Guest
« Reply #363 on: November 24, 2012, 23:02:22 »
το ζητημα ειναι φιλε οτι η ομαδα απαξιωθηκε επιτηδες.απ τους προηγουμενους.ειχες προπονητη περισυ που πολεμηθηκε απ την κλικα των αυλικων της παε για συγκεκριμενους λογους.το ελλιπες ροστερ το θυμηθηκαν ολοι φετος ενω δεν ηταν δικαιολογια περισι για προπονητη σε μια σεζον που επιαζες και ουεφα.γιατι περισι μας ειχαν πρηξει τ αρχιδια πως ειμαστε μεσα στους 3 στοχους ενω φετος δε χρεωθηκε καμια αποτυχια για αποκλεισμο απ τη χειροτερη ομαδα του γιουροπα.το θεμα πρποπονητη ειναι το λιγοτερο.ο μονος ελληνας ου ειναι καλυτερος ειναι ο αναστασιαδης καθως ολοι οι υπολοιποι βραζουν στο ιδιο καζανι.η διοικηση καλο θα εινια να κανει σταδιακα μεταγραφες και αν μη κανει το εξυπνο τρικ της αλλαγης προπονητη για να χρεωσει εκει την οποια αποτυχια.απλα χτυπαει ασχημο να μιλανε φετος πως δενε χουμε ροστερ που οι μισες ομαδες παιζουν με ροστερ β εθνικης αι περισι που εφευγαν παικταραδες  πρωτης γραμμης σφυριζαν αδιαφορα,και μη πει κανεις πως θα ειμασταν αεκ αν δε πουλουσαμε παικτες γιατι ουτε τα ιδια εσοδα ειχαμε απο διαρκειας ουτε τα ιδια εσοδα απο ουεφα ουτε το ροστερ που ειχαν αυτοι.το μονο κοινο ειναι πως λαμογια που μπαινουν σε καθε ομαδα κλεβουν οσα μπορουν με νομιμους και παρανομους τροπους και εχουν φερει γενικα τον <<αθκητισμο>> σε ερασιτεχνικο επιπεδο.για τους αλλους στ αρχιδια μας σ οτι εχει να κανει ομως με τον ΠΑΟΚ πρεπει αν αμστε σ εγρηγορση.και φυσικα μακαρι να κατεβασει την ομαδα αυριο ο δωνης με ψυχολογια 11 καμικαζι που θα κατασπαραξουν το γαβρο.εμεις να κερδιζει ο ΠΑΟΚ θελουμε απλα το ολο συστημα διοικουντων υπουργων δημοσιογραφων θελει τον ΠΑΟΚ τριτοτεταρτο και με ταβανι την δευτερη θεση.καποοι τον θελουμε πρωτο οπως ηταν και ειναι ο λαος.και για τα εκατομμυρια που καποιοι κοπτοντα πως εχει ο ιβαν δε ειναι κατι ακατορθωτο.αλλα οταν καποια βλαχακια λενε πως αποκλειστηκαμε απ τ ουεφα λογω επεισοδιων και το αναπραγουν καποια φυτα δε μπορουμε να εχουμε ελπιδες.αυτα τα καρκινωματα πρπει να αποβληθουν αμεσα οποια θεση και ανα εχουν

northeagle_4

• Guest
« Reply #364 on: November 24, 2012, 23:07:42 »
περα απο τις ικανοτητες του δωνη τις οποιες αμφισβητω εξ αρχης ειδικα οταν παρουσιαστικε για γελια ως αντικαταστατης του μεγα Λαζλο δεν νομιζω οτι με αυτο το συνοθυλευμα που απεμεινε ως ομαδα καποιος να μπορουσε να παει αγωνιστικα καλυτερα ή να παιξει ο ΠΑΟΚ καμια μπαλα υψηλων προδιαγραφων.Η διαφορα ειναι οτι πχ με Λαζλο αυτα τα πιστσιρικια που τα πεταξαν χωρις στηριγματα στον λακκο της τουμπας θα μαθαιναν σταδιακα τα βασικα της μπαλας και κατι πολυ παραπνω σε θεμα νοοτροπιας ωστε να εχεις την ελπιδα και προσδοκια οτι καποια στιγμη θα στελεχωσουν την πρωτη ομαδα ως κανονικοι καλοι ποδοσφαιριστες.

ειμαι κατα της απολυσης του Δωνη μεχρι το τελος της σαιζον τουλαχιστον και δεν θελω να γινει ο εκαστοτε προπονητης οπως και να λεγετε εξαληστηριο θυμα για τα εγκληματα των ξεπουληματων,της μη ουσιαστικης ενισχυσης και του μετριοτατου ως κακου ροστερ.θεωρω οτι η φυγη του αν δεν συνοδευτει με ταυτοχρονη ποιοτικη στελεχωση του ροστερ τουλαχιστον τον χειμωνα σε 4 θεσεις και αλλαγη πορειας/πλανου για πρωταθλητη ΠΑΟΚ ειναι ανευ ουσιας και τρικ που χρησημοποιουν ολες οι κωλοδιοικησεις εδω και τοσες χιλαδες χρονια.

Καμια συμπαθεια για τον Δωνη δεν τρφω για να μην παρεξηγηθω απλα περα απο τις γραφικοτητες του και τις δηλωσεις περι ποδοσφαιρου κυριαρχιας που προς το παρων προκαλουν γελοιο δεν θεωρω οτι ειναι το βασικο-μεγαλο προβλημα του ΠΑΟΚ ακομα και αγωνιστικα.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #365 on: November 24, 2012, 23:28:15 »
θεμη οταν τα επιχειρηματα ειναι πολλα κ προφανη τοτε περνας στο σταδιο της απαξιωσης και ασχολεισαι με μπουφαν κ σπυρια. διαφωνω σχεδον σε καθε σου προταση, ενω σε αρκετα σημεια αλλα λεω κ αλλα καταλαβαινεις. κ επισης τι πας να συγκρινεις αντιδρασεις για σαντος κ δωνη?? δεν υπαρχουν συνταγες νικης για ολες τις ομαδες σε οτι ματς κ αν παιζουν. εκει φαινεται κ ενα κομματι της προπονητικης ικανοτητας. κ αν ο σαντος οντως επαιζε αμυντικα, η δουλεια που ειχε κανει φαινοταν κ εγω προσωπικα παροτι δε μαρεσε του τον στηριζα. του δωνη η δουλεια δεν υπαρχει, ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας με 100 πασες πισω απο το κεντρο κ καμια διαθεση να διαβασει παιχνιδι. να στηριξω τι? επειδη ειμαστε 2οι σε πρωταθλημα κουτσων, το λενε οι αριθμοι. κ γαμω...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #366 on: November 25, 2012, 03:31:43 »
H ομαδα ειναι αψυχη φετος. Μπορει να ειναι αταλαντη λογω ροστερ αλλα αψυχη ειναι λογω προπονητη. Ναι, εχω παραπονα. Γκρινιαζω.

ΥΓ: Και εχω +4 εως 6 βαθμους παραπανω απο την αξια μου απο διαιτησια ή "συγκυρια"

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #367 on: November 25, 2012, 09:25:28 »
Η αντιδραση στο Δωνη ειναι καθαρα θεμα αντιδρασης στην διοικητικη κατασταση. "Σπυριαρης", "φωσφωριζε μπουφαν" και λοιπες βλακειες για να περναει η ωρα με ανουσια πραγματα. Ας με πεισει καποιος οτι δεν ειναι αυτος ο λογος της αντιδρασης προς Δωνη. Με επιχειρηματα ομως. Με αριθμους. Οχι με βαση την εμφανιση του και το που επαιξε και που παιζει ο γιος του και λοιπα ασχετα πραγματα. Αυτα...

Να σου πω εγώ επιχειρήματα λοιπόν: παίρνει πάρα πολλά λεφτά και 6 μήνες ακόμα δεν τους έχει μάθει να αλλάζουν μια σωστή πάσα, έφερε έναν παίκτη που χειρότερο δύσκολο να έβρισκα κι εγώ, είναι ηττοπαθής και μίζερος, αποκλείστηκε με αστείο τρόπο από αστεία ομάδα στην ευρώπη. Και κυρίως ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ.
Είναι κάτι από όλα αυτά φταίξιμο της διοίκησης; Εκτός από το ότι τον έφερε βεβαίως.
Μην πάω στο ότι από πειθαρχία είμαστε καραπουτσαριό, γιατί εκεί μπορείς να πεις ότι δε φταίει μόνο αυτός.

1. Πολλα λεφτα σε σχεση με ΠΟΙΟΝ? Δε νομιζω οτι ο μισθος του ειναι εκτος των στανταρντ για ΠΑΟΚ και Α' εθνικη.
2. Στις πασες ειμαστε 4οι στο πρωταθλημα με 765 και και εχουμε τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ στο πρωταθλημα με 437. Στη διαφορα ΠΑΣΕΣ-ΛΑΘΗ ειμαστε παλι ΠΡΩΤΟΙ με +328 μολις 2 μπροστα απο το γαυρο που εχει +326. Οποτε το επιχειρημα σου δεν στεκει. Το οτι καποιοι παικτες (π.χ. Κουμαλο) δεν μπορουν να δωσουν πασα πιο μακρια απο τα 3 μετρα εχει να κανει με τα ατομικα χαρακτηριστικα τους.
3. Για τον Κουμαλο ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ και αυτο χρεωνεται στα λαθη του. Δεν ειπα πουθενα οτι δεν κανει λαθη.
4. Ηττοπαθης και μιζερος δεν ειναι κατα τη γνωμη μου. Ειναι εντελως υποκειμενικο αλλωστε. Απο που το συμπερανες αυτο? Να σου θυμισω οτι εχει παει τελικο κυπελλου με 2 μικρομεσαιες ομαδες στο παρελθον και μαλιστα τον εναν τον κερδισε απεναντι στον βαζελο. Δεν δειχνει ηττοπαθεια αυτο.
5. Για τον αποκλεισμο απο τη Ραπιντ ισχυει περιπου οτι και με την Χερενβεεν με τον Σαντος. Δεν επρεπε να αποκλειστουμε, ειναι μετριες με κακες ομαδες, αλλα και εμεις ημασταν κακοι και ανετοιμοι. Φταιει σιγουρα, οπως φταιει και η διοικηση που ενω ηξερε οτι θα επαιρνε την ομαδα δεν εκανε 1-2 κινησεις ενισχυσης.
6. Με αυτη την ομαδα και παικτες που εχουμε πολυ δυσκολα θα δεις κατι καλυτερο. Και φυσικα θα υπαρχουν σκαμπανεβασματα συνεχεια.
7. Για την απειθαρχια συμφωνω, ειναι κατι που πρεπει να χειριστει πολυ καλυτερα απο οσο κανει μεχρι τωρα.

Βλεπεις λοιπον οτι εχει κανει λαθη, αλλα οχι ολα οσα αδικα του καταλογιζονται. Δεν φταιει αυτος για τη μετρια εικονα της ομαδας. Ειμαστε οι μονοφθαλμοι σε ενα πρωταθλημα τυφλων. Αυτο δε σημαινει οτι ξαφνικα αποκτησαμε οραση 20/20...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #368 on: November 25, 2012, 09:37:57 »
H ομαδα ειναι αψυχη φετος. Μπορει να ειναι αταλαντη λογω ροστερ αλλα αψυχη ειναι λογω προπονητη. Ναι, εχω παραπονα. Γκρινιαζω.

ΥΓ: Και εχω +4 εως 6 βαθμους παραπανω απο την αξια μου απο διαιτησια ή "συγκυρια"

Η συγκυρια ειναι κομματι του παιχνιδιου. Για τη διαιτησια μαλλον εχεις δικιο, αλλα επειδη πολλοι συγκρινουν με το γαυρο, και αυτοι ανετα θα μπορουσαν να ειναι 4 βαθμους  πιο κατω με κατι νικες που κανονικα επρεπε να ειναι ισοπαλιες.

Τωρα για το "αψυχη" που για μενα ειναι και το πιο σημαντικο. Συμφωνω αλλα πρεπει να λαβουμε υποψη μας και 2 αλλα στοιχεια.
1. Σου λειπουν παικτες με προσωπικοτητα. Κακα τα ψεμματα. Δεν εχεις πια Κοντρερας, Βιερινια, Κονσεισαο, Ιβιτς, Μουσλι, κλπ. Ο Γκαρσια ειναι εκτος σε ολο το πρωταθλημα. Ο Λωρενς που εχει τσαμπουκα ηταν κι αυτος εκτος με κοκκινες και τραυματισμο. Οι νεαροι παικτες λογικο ειναι να μην εχουν τον ιδιο τσαμπουκα, αυτοπεποιθηση και "ψυχη" με τους πιο εμπειρους.
2. Το αλλο ειναι οτι αυτη η ομαδα ακομη φτιαχνεται. Η "ψυχη" ειναι και αυτη κατι που σφυρηλατειται μεσα απο τα παιχνιδια (με επιτυχιες ΚΑΙ αποτυχιες). Ιδιως στις αποτυχιες δειχνει μια ομαδα την πραγματικη της ψυχη και πως αντιδρα σε τετοιες καταστασεις. Ειναι λογικο η ομαδα να εχει σκαμπανεβασματα. Η ομαδα δεν ηξερε πως να διαχειριστει σωστα το ματς στο ΟΑΚΑ με το βαζελο π.χ. οπου ατοι καιγονταν για τη νικη.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Απ: Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #369 on: November 25, 2012, 10:05:24 »
1. Πολλα λεφτα σε σχεση με ΠΟΙΟΝ? Δε νομιζω οτι ο μισθος του ειναι εκτος των στανταρντ για ΠΑΟΚ και Α' εθνικη.
2. Στις πασες ειμαστε 4οι στο πρωταθλημα με 765 και και εχουμε τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ στο πρωταθλημα με 437. Στη διαφορα ΠΑΣΕΣ-ΛΑΘΗ ειμαστε παλι ΠΡΩΤΟΙ με +328 μολις 2 μπροστα απο το γαυρο που εχει +326. Οποτε το επιχειρημα σου δεν στεκει. Το οτι καποιοι παικτες (π.χ. Κουμαλο) δεν μπορουν να δωσουν πασα πιο μακρια απο τα 3 μετρα εχει να κανει με τα ατομικα χαρακτηριστικα τους.
3. Για τον Κουμαλο ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ και αυτο χρεωνεται στα λαθη του. Δεν ειπα πουθενα οτι δεν κανει λαθη.
4. Ηττοπαθης και μιζερος δεν ειναι κατα τη γνωμη μου. Ειναι εντελως υποκειμενικο αλλωστε. Απο που το συμπερανες αυτο? Να σου θυμισω οτι εχει παει τελικο κυπελλου με 2 μικρομεσαιες ομαδες στο παρελθον και μαλιστα τον εναν τον κερδισε απεναντι στον βαζελο. Δεν δειχνει ηττοπαθεια αυτο.
5. Για τον αποκλεισμο απο τη Ραπιντ ισχυει περιπου οτι και με την Χερενβεεν με τον Σαντος. Δεν επρεπε να αποκλειστουμε, ειναι μετριες με κακες ομαδες, αλλα και εμεις ημασταν κακοι και ανετοιμοι. Φταιει σιγουρα, οπως φταιει και η διοικηση που ενω ηξερε οτι θα επαιρνε την ομαδα δεν εκανε 1-2 κινησεις ενισχυσης.
6. Με αυτη την ομαδα και παικτες που εχουμε πολυ δυσκολα θα δεις κατι καλυτερο. Και φυσικα θα υπαρχουν σκαμπανεβασματα συνεχεια.
7. Για την απειθαρχια συμφωνω, ειναι κατι που πρεπει να χειριστει πολυ καλυτερα απο οσο κανει μεχρι τωρα.

Βλεπεις λοιπον οτι εχει κανει λαθη, αλλα οχι ολα οσα αδικα του καταλογιζονται. Δεν φταιει αυτος για τη μετρια εικονα της ομαδας. Ειμαστε οι μονοφθαλμοι σε ενα πρωταθλημα τυφλων. Αυτο δε σημαινει οτι ξαφνικα αποκτησαμε οραση 20/20...

Ε τώρα τι κουβέντα να κάνουμε;
Από την πρώτη πρόταση του προηγούμενου ποστ μου γράφω περί αριθμών.
Κι εσύ έρχεσαι και μου αραδιάζεις πάλι νούμερα. Δείχνουν ποιότητα τα νούμερα;
Θυμάσαι το πρώτο ματς της ελλάδας με τη σουηδία το 2008; άλλαζε ο αντζας πάσες με το άλλο σέντερ μπακ δε θυμάμαι ποιος ήταν και ήταν αλάνθαστοι στις πάσες τους. Μόνο που ήταν οι υπόλοιποι 20 και τους κοίταζαν, και οι 19 από αυτούς ήταν στο άλλο μισό του γηπέδου.
Μέχρι το κέντρο καλοί είμαστε στις πάσες, μετά σφίγγουμε, λεπτομέρειες.
Εγώ σου λέω τι βλέπω με τα μάτια μου. Κι εσύ αρχίζεις πάλι τα κολκέικα περί δύο τελικών, δε γίνεται κουβέντα έτσι.
Ο άνθρωπος είναι μαλάκας και άσχετος. Πολύ περισσότερο που έδιωξαν έναν δάσκαλο για να πάρουν αυτόν.
Και το κυριότερο, είναι μουνόπανο κλικαδόρος και κολλητός με το γνωστό εμετικό παρεάκι, ήρθε για να πέσει πάλι η μίζα και πιθανότατα στησίματα. Κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που έδιωξαν τον ρουμάνο.
Τα έχω γράψει πάνω από 10 φορές, έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.
Αν αρχίσουν οι πίπιζες δηλαδή, θα γίνει κακός προπονητής σύμφωνα με την αριθμολαγνεία σου;
Είπα από την πρώτη στιγμή ότι ξέρει να παίζει ένα πράγμα μόνο. Στο αεκ δεν του έπιασε, γιατί είχαν και απαιτήσεις, άσχετα που είχε καλούς παίκτες τότε και ξεφτυλιζόταν από το κάθε χωριό.
Για τον ατρόμητο καλός είναι, γιατί να γίνω εγώ ατρόμητος δεν έχω καταλάβει.
Τώρα εσύ μίλα μου για αριθμούς πάλι και περίμενε να δεις μπάλα από δαύτον.
Και κάτι βασικό: ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχεις δει εσύ τόσο καιρό; τι στον πούτσο, μισό χρόνο έκλεισε, ακόμα να μάθουν να κυκλοφορούν σωστά τη μπάλα για να βγουν μπροστά;
Και κάτι άλλο: αυτή τη στιγμή ΝΑΙ, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα λεφτά που παίρνει, και για ΠΑΟΚ και για α εθνική.

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #370 on: November 25, 2012, 11:59:35 »
Συμφωνώ με (σχεδόν) όλα τα κομμάτια της απάντησης του Catala και θα συμπληρώσω (φίλε) Θέμη.

Τα νούμερα είναι ο πιο κυριλέ τρόπος για να δείξεις μια εντελώς διαφορετική εικόνα από την πραγματικότητα.

Παράδειγμα (και) το χθεσινό μπασκετοματσάκι με τον σκώληκα. Αν δεις τα στατιστικά δεν είχαμε καμιά τεράστια διαφορά (εκτός από τα 3ποντα που ήμασταν αρκετά καλύτεροι) και μάλιστα κάναμε και πάρα πολλά λάθη.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΜΩΣ ήταν ότι από το πρώτο λεπτό τους είχαμε στην πίπα. Και αν δε ήταν τα κοράκια θα έτρωγαν μεγάλη (και σε πόντους) τσαπου.

Πάμε στα Δωνο-ποδοσφαιρικά.

Καμία σχέση το Σαντοποδόσφαιρο με το έκτρωμα του Δώνη.

6 μήνες στην ομάδα και καταφέρνουν οι παίκτες να χάνουν με αλλαγή ακόμα και πλάγιο !!! (στο ΟΑΚΑ)

και δεν έγινε συγκυριακά... το βλέπεις,  το νιώθεις, το αισθάνεσαι...

βλέποντας πως στον μπούτσο κινούνται κλπ οι παίκτες, αμέσως λες (σχεδόν) σε  κάθε φάση: "δεν γίνεται... πάλι μαλακία θα κάνουν" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ

δεν υπάρχουν ρόλοι

δεν υπάρχει σύστημα

δεν υπάρχει τίποτα....

ποδόσφαιρο δε νιώθω πολύ, αλλά με τα όσα νιώθω ξέρω ότι δουλεύεται ένα σύστημα (με ελαφριές παραλλαγές του ανάλογα τον αντίπαλο κλπ), στήνεις όλη την ομάδα πάνω σε αυτό το σύστημα, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ και το ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ (αρκεί βέβαια να ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ)

αντιθέτως με τον δωδώνη αλλάζουν σύστημα καμιά 10αρια φορές ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ!!!!!!! ούτε στο μπάσκετ δεν γίνεται αυτό....  μέχρι να βρουν θέσεις, πατήματα και να καταλάβουν τι γίνεται χάνουν ολόκληρα 20λεπτα κλπ

πάμε και σε άλλα σοβαρά θέματα όπως πειθαρχία, στημένα κλπ...

Στημένες φάσεις (κατ'εμέ τεράστιο δείγμα του αν νιώθει ο κάθε κόουτς) είμαστε υπό του μηδενός...

Όπως έχει πει και μια ψυχή (και εδώ μέσα), σε όλες τις ομάδες του κόσμου, μόλις κερδίζουν κόρνερ είναι λόγος να σηκωθεί λίγο ο κωλαράκος από την καρέκλα, υποψία φάσης βρε αδερφέ. Εμείς είτε είναι κόρνερ, είτε φάουλ σε καλή θέση κλπ ψάχνουμε να δούμε ποιος θα το εκτελέσει για να στοιχηματίσουμε αν θα πάει εντός ή εκτός γηπέδου η μπάλα.

Για την πειθαρχία τα έχουν γράψει και άλλοι.... Αν περιμένεις από τον κάθε Λώρενς (πουλενάρα) να μην παρασυρθεί από μόνος του είναι σα να παίζεις στα ίσια για να κερδίσεις το Τζόκερ... δηλαδή "κι αν σου κάτσει"...

Χαρακτηριστική τραγωδία το ματς με το λήκι.... ματς που γεννάν και τα κοκόρια σου και έχεις χαλαρό ντόρτι, αποβάλονται 2 παίχτες σου (!!!) αλλά και ο τσιρκολάνος που είναι υπεύθυνος (κόουτς) και τον "στερείσαι" για ένα μήνα...

Ρεζουμέ:

κριτής αλάνθαστος είναι ότι βλέπουμε στο χόρτο (και όχι με χόρτο)

και αυτό που βλέπουμε στο χόρτο είναι για τα σκυλιά

πέρα από νούμερα, στατιστικά, εμπάθειες κλπ

υ.γ. υπάρχουν ομάδες με πολύ πιο "άγνωστο" ρόστερ, με πολύ μικρότερο μπάτζετ και με προπονητή καριέρας μερικών μηνών κλπ που αν μη τι άλλο έχει αρχή - μέση και τέλος στο παιχνίδι τους... (βλ. Πανιώνιος)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #371 on: November 25, 2012, 12:49:34 »
Tον αποκλεισμό από την ραμπίτ (που αγωνιστικά φέρει τεράστιες ευθύνες) τον ξεχάσαμε κι όλας...? Η μήπως το εμπεδώσαμε ότι φταίνε οι μαστουρορετσινάκηδες..?

Κατά τα άλλα έχει είναι πολύ κατώτερος (ακόμη κ για μας που δεν τον γουστάραμε εξ αρχής) του (χαμηλού) αναμενομένου..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #372 on: November 25, 2012, 18:36:25 »
Μαλάκα Δώνη ο Πλατανιάς 2 μπαλάκια έχει τον βάζελο...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #373 on: November 25, 2012, 19:04:00 »
Εγω αναρωτιεμαι αν εχουμε εμεις καλυτερο υλικο απο τον Πλατανια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #374 on: November 25, 2012, 21:34:13 »
Γαμω το σπιτακι σου ρεταλι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #375 on: November 25, 2012, 21:36:30 »
Σ'έναν μάγειρα ό,τι υλικά δώσεις, ανάλογα με το πόσο καλός είναι θα σου κάνει κακό, μέτριο ή καλό φαγητό.
Το φαγητό του Δώνη για εμένα είναι καλό δεδομένης της σαβούρας που του έχουν δώσει να προπονεί.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #376 on: November 25, 2012, 21:37:57 »
0
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #377 on: November 25, 2012, 21:41:33 »