1. Πολλα λεφτα σε σχεση με ΠΟΙΟΝ? Δε νομιζω οτι ο μισθος του ειναι εκτος των στανταρντ για ΠΑΟΚ και Α' εθνικη.
2. Στις πασες ειμαστε 4οι στο πρωταθλημα με 765 και και εχουμε τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ στο πρωταθλημα με 437. Στη διαφορα ΠΑΣΕΣ-ΛΑΘΗ ειμαστε παλι ΠΡΩΤΟΙ με +328 μολις 2 μπροστα απο το γαυρο που εχει +326. Οποτε το επιχειρημα σου δεν στεκει. Το οτι καποιοι παικτες (π.χ. Κουμαλο) δεν μπορουν να δωσουν πασα πιο μακρια απο τα 3 μετρα εχει να κανει με τα ατομικα χαρακτηριστικα τους.
3. Για τον Κουμαλο ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ και αυτο χρεωνεται στα λαθη του. Δεν ειπα πουθενα οτι δεν κανει λαθη.
4. Ηττοπαθης και μιζερος δεν ειναι κατα τη γνωμη μου. Ειναι εντελως υποκειμενικο αλλωστε. Απο που το συμπερανες αυτο? Να σου θυμισω οτι εχει παει τελικο κυπελλου με 2 μικρομεσαιες ομαδες στο παρελθον και μαλιστα τον εναν τον κερδισε απεναντι στον βαζελο. Δεν δειχνει ηττοπαθεια αυτο.
5. Για τον αποκλεισμο απο τη Ραπιντ ισχυει περιπου οτι και με την Χερενβεεν με τον Σαντος. Δεν επρεπε να αποκλειστουμε, ειναι μετριες με κακες ομαδες, αλλα και εμεις ημασταν κακοι και ανετοιμοι. Φταιει σιγουρα, οπως φταιει και η διοικηση που ενω ηξερε οτι θα επαιρνε την ομαδα δεν εκανε 1-2 κινησεις ενισχυσης.
6. Με αυτη την ομαδα και παικτες που εχουμε πολυ δυσκολα θα δεις κατι καλυτερο. Και φυσικα θα υπαρχουν σκαμπανεβασματα συνεχεια.
7. Για την απειθαρχια συμφωνω, ειναι κατι που πρεπει να χειριστει πολυ καλυτερα απο οσο κανει μεχρι τωρα.
Βλεπεις λοιπον οτι εχει κανει λαθη, αλλα οχι ολα οσα αδικα του καταλογιζονται. Δεν φταιει αυτος για τη μετρια εικονα της ομαδας. Ειμαστε οι μονοφθαλμοι σε ενα πρωταθλημα τυφλων. Αυτο δε σημαινει οτι ξαφνικα αποκτησαμε οραση 20/20...
Ε τώρα τι κουβέντα να κάνουμε;
Από την πρώτη πρόταση του προηγούμενου ποστ μου γράφω περί αριθμών.
Κι εσύ έρχεσαι και μου αραδιάζεις πάλι νούμερα. Δείχνουν ποιότητα τα νούμερα;
Θυμάσαι το πρώτο ματς της ελλάδας με τη σουηδία το 2008; άλλαζε ο αντζας πάσες με το άλλο σέντερ μπακ δε θυμάμαι ποιος ήταν και ήταν αλάνθαστοι στις πάσες τους. Μόνο που ήταν οι υπόλοιποι 20 και τους κοίταζαν, και οι 19 από αυτούς ήταν στο άλλο μισό του γηπέδου.
Μέχρι το κέντρο καλοί είμαστε στις πάσες, μετά σφίγγουμε, λεπτομέρειες.
Εγώ σου λέω τι βλέπω με τα μάτια μου. Κι εσύ αρχίζεις πάλι τα κολκέικα περί δύο τελικών, δε γίνεται κουβέντα έτσι.
Ο άνθρωπος είναι μαλάκας και άσχετος. Πολύ περισσότερο που έδιωξαν έναν δάσκαλο για να πάρουν αυτόν.
Και το κυριότερο, είναι μουνόπανο κλικαδόρος και κολλητός με το γνωστό εμετικό παρεάκι, ήρθε για να πέσει πάλι η μίζα και πιθανότατα στησίματα. Κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που έδιωξαν τον ρουμάνο.
Τα έχω γράψει πάνω από 10 φορές, έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.
Αν αρχίσουν οι πίπιζες δηλαδή, θα γίνει κακός προπονητής σύμφωνα με την αριθμολαγνεία σου;
Είπα από την πρώτη στιγμή ότι ξέρει να παίζει ένα πράγμα μόνο. Στο αεκ δεν του έπιασε, γιατί είχαν και απαιτήσεις, άσχετα που είχε καλούς παίκτες τότε και ξεφτυλιζόταν από το κάθε χωριό.
Για τον ατρόμητο καλός είναι, γιατί να γίνω εγώ ατρόμητος δεν έχω καταλάβει.
Τώρα εσύ μίλα μου για αριθμούς πάλι και περίμενε να δεις μπάλα από δαύτον.
Και κάτι βασικό: ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχεις δει εσύ τόσο καιρό; τι στον πούτσο, μισό χρόνο έκλεισε, ακόμα να μάθουν να κυκλοφορούν σωστά τη μπάλα για να βγουν μπροστά;
Και κάτι άλλο: αυτή τη στιγμή ΝΑΙ, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα λεφτά που παίρνει, και για ΠΑΟΚ και για α εθνική.