Εξαιτιας του, λογω των πολλων λαθων ή μαλακιων κατα μεγαλο ποσοστο χασαμε την προκριση (λαθος η χρησιμοποιηση του βιβιαν, λαθος το να βαλει γκαρσια 90 λεπτα, τραυματιστηκε κι ολας, λαθος η χρησιμοποιηση του Ετο, λαθος η αλλαγη Κατσε, λαθος ο Γιαννου). Παρολ΄αυτα και παροτι ημουν υπερ παραμονης Μπολονι δε θεωρω σωστη την αντικατασταση του αυτη τη στιγμη. Δεν τον συμπαθουσα ποτε, τον θεωρω και πανακριβο για την εποχη που ζουμε, αλλα πιστευα ανεκαθεν οτι καθε προπονητης δικαιουται πιστωση χρονου.
Το σημερινο στησιμο και το σημερινο κοουτσαρισμα ηταν για τα αναθεμα, δεν μου εδειξε ουτε μια στιγμη οτι μπορει σε μια ομαδουλα σαν αυτην που ειδαμε να αλλαξει κατι. Θα μου πεις τι να αλλαξει? Ξερω γω? ηθελα να βλεπω τεντωμενες φλεβες και μπινελικια στους παικτες και μετα να ακολουθουν τακλιν στην καρωτιδα. Να φαινεται οτι νοιωθουν. Δεν μου εδειξαν κατι τετοιο οι παικτες γιατι δεν μου εδειξε και ο προπονητης κατι τετοιο.
Ναι, φωτωχο το ροστερ, ναι δεδομενες οι μαλακιες της διοικησης, ναι ειχαμε και απουσιες αλλα τετοια οικτρη εμφανιση δεν δικαιολογειται με τιποτε. Εδω ειναι ΠΑΟΚ. Καταλαβες Δωνη? κανονισε ....