Author Topic: Γιώργος Δώνης  (Read 53457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #200 on: September 03, 2012, 22:34:31 »
γκουχου γκουχου ,γαμω το βηχα σου...τη επαθα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

ive4

• Guest
« Reply #201 on: September 03, 2012, 22:35:18 »
Ομάδα σίχαμα έχει φτιάξει.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #202 on: September 03, 2012, 22:37:06 »
που θα πάει .... θα φανεί αυτό το έργο σου
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #203 on: September 03, 2012, 22:38:20 »
γλυκουλης...
My Own WoRST ENeMy.....

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #204 on: September 03, 2012, 22:38:26 »
απολυση χθες...τοσο πολυ ζημια δεν εμας εχει κανει κοουτς μεσα σε ενα μηνα..καμια τρια εκατ ευρω και ομαδα διαλυμενη
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #205 on: September 03, 2012, 22:39:25 »
Δεν την προλαβαίνεις την παρέλαση...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #206 on: September 03, 2012, 23:03:49 »
Σε μάγειρα μπακαλοταβέρνας αναθέτεις να φτιάξει φτηνό πλην γκουρμέ γεύμα σε πεντάστερο εστιατόριο με υλικά για τον πούτσο και σερβιτόρους που σκαλίζουν τη μύτη τους. Γίνεται; Δε γίνεται.

Τυχεροί θα είμαστε αν μετά το πέρας του Α γύρου είμαστε στην πρώτη πεντάδα. Η ομάδα δεν είναι πιασμένη ή κουρασμένη όπως άλλες εποχές, είναι απλά κακή. Αν δεν αλλάξουν γρήγορα τα πράγματα, βλέπω πάλι απ' τον ιανουάριο να είμαστε αδιάφοροι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #207 on: September 03, 2012, 23:08:45 »
Ελπίζω να φύγει γρήγορα ο υπηρεσιακός προπονητής που έχουμε και να πάρουμε σύντομα έναν κανονικό. Όχι τίποτε άλλο, αλλά μπας και σωθούμε...

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #208 on: September 03, 2012, 23:11:46 »
παλέυει ο ζήσαρος να καταλήξει ανάμεσα σε μπέλλη και σαράφη...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #209 on: September 03, 2012, 23:20:20 »
Συστημα πλυμμηρα με αιφνιδιες αλλαγες θεσεων απο τον μουρινιο των σπυριων..
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #210 on: September 03, 2012, 23:28:45 »
και ο Παύλος Δερμιτζάκης...και ο Μάκης Χάβος...και ο Γιώργος Δώνης...όλοι αυτοί σπούδασαν στο ΙΕΚ προπονητικής "ο ΠΑΟΚ"...ΙΕΚ προπονητικής "ο ΠΑΟΚ"...σίγουρη αποκατάσταση, εις υγείαν των κορόιδων...

Υ.Γ.
τέτοιο τσίρκο ούτε το Μεντράνο
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #211 on: September 03, 2012, 23:41:00 »
ξέχασα να πω: ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ προπονητής, από χθες

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #212 on: September 03, 2012, 23:47:23 »
Εξαιτιας του, λογω των πολλων λαθων ή μαλακιων κατα μεγαλο ποσοστο χασαμε την προκριση (λαθος η χρησιμοποιηση του βιβιαν, λαθος το να βαλει γκαρσια 90 λεπτα, τραυματιστηκε κι ολας, λαθος η χρησιμοποιηση του Ετο, λαθος η αλλαγη Κατσε, λαθος ο Γιαννου). Παρολ΄αυτα και παροτι ημουν υπερ παραμονης Μπολονι δε θεωρω σωστη την αντικατασταση του αυτη τη στιγμη. Δεν τον συμπαθουσα ποτε, τον θεωρω και πανακριβο για την εποχη που ζουμε, αλλα πιστευα ανεκαθεν οτι καθε προπονητης δικαιουται πιστωση χρονου.
Το σημερινο στησιμο και το σημερινο κοουτσαρισμα ηταν για τα αναθεμα, δεν μου εδειξε ουτε μια στιγμη οτι μπορει σε μια ομαδουλα σαν αυτην που ειδαμε να αλλαξει κατι.  Θα μου πεις τι να αλλαξει? Ξερω γω? ηθελα να βλεπω τεντωμενες φλεβες και μπινελικια στους παικτες και μετα να ακολουθουν τακλιν στην καρωτιδα. Να φαινεται οτι νοιωθουν. Δεν μου εδειξαν κατι τετοιο οι παικτες γιατι δεν μου εδειξε και ο προπονητης κατι τετοιο.
Ναι, φωτωχο το ροστερ, ναι δεδομενες οι μαλακιες της διοικησης, ναι ειχαμε και απουσιες αλλα τετοια οικτρη εμφανιση δεν δικαιολογειται με τιποτε. Εδω ειναι ΠΑΟΚ. Καταλαβες Δωνη? κανονισε ....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #213 on: September 03, 2012, 23:51:22 »
στείλτε τον.... απ τη πρώτη μέρα τα λέγαμε δε κάνει για μας. Να πάει στο διάολο . . . .

όπως είναι τα πράματα φέρτε τον Οτσαλάν να καβατζώσουμε θέση στην 6δα γιατί δε μας βλέπω καλά.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #214 on: September 03, 2012, 23:59:56 »
Ο Ατρόμητος σήμερα είχε προπονητη.. Κάτι τύπους σαν τον κλερασιλ τους έχει για πλάκα...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #215 on: September 04, 2012, 00:43:52 »
Πέραν όσων εύστοχα αναλύονται ανωτέρω, να προσθέσω μονο ότι αφού μας ζάλισες τον έρωτα όλο το καλοκαίρι για να φέρεις τον διακαή σου πόθο από τα φανάρια του γιοχανεσμπουργκ, αποδεικνύεσαι διπλά επικίνδυνος, όχι μόνο για την επικινδυνη επιλογή σου αυτή, αλλά και γιατί βάζεις τον εγωισμό σου πάνω απο το καλό του ΠΑΟΚ, εξακολουθώντας να χρησιμοποιείς ενα άμπαλο τίποτα που αποτελεί διαρκή πηγή κινδύνων. Άντε γαμησου κι εσύ μπαλαδοφατσα...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #216 on: September 04, 2012, 01:00:02 »
Το ότι δεν στέριωσες στην Αεκ σημαίνει αρκετά έστω και αν πολλοί το προσπέρασαν αβίαστα.
Το ένα λάθος μετά το άλλο. Σήμερα έπαιζες με την προηγούμενη σου ομάδα και αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε ότι ο Μπάγιεβιτς έπαιζε με την προηγούμενή του ομάδα.
Λες και συναντούσες αυτή την ομάδα για πρώτη φορά στη ζωή σου. Γιατί ρε πουσταράδες όλοι παίρνετε αυτό το κίτρινο ωχρό χρώμα όταν κάθεστε στον πάγκο του ΠΑΟΚ?
Συνήθως όποιοι συναντάνε τις "παλιές" τους ομάδες, παίκτες ή προπονητές, τις "σκίζουν". Μόνο όταν έρχονται στον ΠΑΟΚ παθαίνουν μπλακ άουτ.
Παρόλα αυτά, επειδή δεν είμαι υπέρ της αλλαγής προπονητών σε σύντομο χρονικό διάστημα, ας σε αφήσουν να δείξεις το έργο σου και που το πας τελικά.
Ούτως ή άλλως ένα μπουρδέλο είμαστε. Με ρομπέρ, κουμαλό, γιάννου και πίου κανένας σοβαρός προπονητής δεν παίρνει το ρίσκο να αναλάβει.

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #217 on: September 04, 2012, 01:06:28 »
Δήλωσε

«Για εμένα ήταν γνώριμο το περιβάλλον εδώ. Είδα γνωστά πρόσωπα και φίλους. Είναι ευχάριστο που ο κόσμος του Ατρομήτου μου φέρθηκε καλά. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς.

Μετά από κάποια επίσημα παιχνίδια θα πρέπει να γίνουμε περισσότερο ρεαλιστές. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε περισσότερο την κατάσταση που έχει δημιουργήσει.

Παρότι έχουμε δώσει λίγα επίσημα παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Πρώτον την έλλειψη προσωπικότητας στην ομάδα με τις απουσίες που έχουμε και δεύτερον ότι από την προετοιμασία έχουν περάσει 1,5 με 2 μήνες.

Είχαμε ένα πλάνο αλλά κάποιοι παίκτες δεν αντέχουν τις πιεστικές συνθήκες, που έχουν προκύψει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα του ΠΑΟΚ».

Εννοούσε

Τι γαμάτη φάση που ξαναήρθα εδώ. Κρατήστε μου μια θέση γιατί δεν με βλέπω να μένω για πολύ με δουλειά. Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ μια φορά πέρασα γαμάτα σήμερα. Βέβαια, έγινε η μαλακία με το αποτέλεσμα αλλά τι να κάνεις μωρέ, όλα στην ζωή είναι...

Το βασικότερο είναι να κερδίσω κάποιον χρόνο για να πάρω καλύτερη αποζημίωση. Ας κάνουμε μια ΕΔΕ να εξετάσει τι φταίει κι ας περιμένουμε το πόρισμα της πριν δράσουμε.

Παρ' ότι έχουμε δώσει λίγα παιχνίδια το γατόνι έχω μυριστεί τι παίζει. Πρώτον, ειδικά όταν έχουμε τραυματισμούς μπορώ να κρύβομαι πίσω από τους πιτσιρικάδες και δεύτερον μπορώ να επικαλούμαι πως παίρνει χρόνο για να συνηθίσουν ένα καινούργιο σύστημα για να κρύψω το τσίρκο που εμφανίζω.

Διάβασα στην wikipedia για το 4-4-2 ρόμβο και είπα να το εφαρμόσω αλλά δυστυχώς οι παίχτες παρέβησαν την ρητή εντολή μου να μην αφήσουν την μπάλα να περάσει την γραμμή ανάμεσα απ τα δοκάρια τα δικά μας περισσότερες φορές απ όσες στείλουν την μπάλα να περάσει απ την γραμμή ανάμεσα απ τα δοκάρια του αντιπάλου και χάσαμε. Το σημαντικότερο για μένα είναι με την βοήθεια των ρουφιάνων αρδ της διοίκησης να πείσω πως οι παίχτες φταίνε για να ελαχιστοποιήσω τις απαιτήσεις του κόσμου.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #218 on: September 04, 2012, 01:40:01 »
Είχαμε ένα πλάνο αλλά κάποιοι παίκτες δεν αντέχουν τις πιεστικές συνθήκες, που έχουν προκύψει.

Δεν ξες πού ήρθες. Σε μεγάλη ομάδα το πλάνο περιλαμβάνει ΠΑΝΤΑ την πίεση. Τελεία.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #219 on: September 04, 2012, 02:30:12 »
αυτη η εμμονη με τον ρομβο ρε λιγε τι την θελεις?
γαμω το παλαιοληθικο συστημα σου δηλαδης..

εδω και τωρα παραιτηση στον ασχετο που μας φερανε να κανει το αγροτικο του..

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg