Για την προπαγανδα αρδ διοικησης και την πλυση εγκεφαλου τα ειπα, δεν θελω να τα ξαναλεω.
Η κινηση τωρα της αποπομπης Μπολονι καθαρα απο οικονομικης αποψης ειναι εξοργιστικη. Δωνης 350 χιλιαρικα? Και το υπολοιπο τημ που φερνει 250? Καταρχην μου προκαλει εντυπωση πως φερνει 4 ατομα, και πως εμεις το δεχομαστε στο ετσι σχεδιο, με τη μια. Δε νομιζω οτι επρεπε να δωσουμε πανω απο 250 στον Δωνη και πανω απο 100 σε 1-2 συνεργατες του.Πολυ άπλες και λαρτζ εκει στην διοικηση οποτε το θελετε ε? Αλλα οποτε δεν θελετε μεγαλα σφιξιματα. Παντως να παρακκαλατε να μην τον απολυσετε γιατι θα σας μαδησει, κι εμας μαζι φυσικα.
Στα υπολοιπα: Δεν εχω αποψη για τον προπονητη Δωνη. Μαλλον ουδετερη προς αρνητικη. Στο παλμαρε του εχει 3 τελικους μια κατακτηση. Οταν ηταν στη Λαρισα παντως δουλευα και γω εκει και δεν βρηκα ουτε εναν Λαρισαιο να μου μιλαει με καλα λογια. Μαλιστα απο πολλους ακουγα και για κατι κολλητηλικια με μανατζερ παιχτων, λαμογιες τετοιου στυλ δηλαδη με παιδια και αποπαιδια.
Για αεκ δεν θυμαμαι και πολλα, περασε σαν κομητης. Στον ατρομητο με τα λιγοστα που παρακολουθουσα μου φανηκε πως εκανε ενα δεμενο συνολο εστω και με δανεικους γαυρου.
Ως προσωπικοτητα επισης εχω αντιφατικα αισθηματα. Ειναι στιγμες που τον παραδεχτηκα οπως πχ οταν ειπε για ποδοσφαιρο μπουρδελο περυσι, οταν τα χωσε στον Β. Δημητριαδη προσφατα ή οταν τα χωσε σε διατησια κατα καιρους. Η οταν ελεγε στα ισια οτι δεν κανει ουτε θελει να του κανουν φερ πλεη. Αλλλες φορες παντως μου εδειξε ενας τιποτας που γκρινιαζει και μαλωνει για ψυλλου πηδημα και οτι θελει να το παιζει φιρμα και να τραβαει τη δημοσιοτητα. Οποτε μαλλον αντιπαθητικος μου ηταν
Γενικα λοιπον και ως προπονητης και ως προσωπικοτητα ουδετερη προς αρνητικη εντυπωση εχω.
Επειδη ομως λεμε οχι στην προσωπολατρεια, οχι στις προσωπικες συμαπθειες και αντιπαθειες, ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα και ξερω γω, του ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, μακαρι να μας διαψευσει και να προσφερει στον ΠΑΟΚ. Και ολοι οσοι δεν ψηνομασταν με Δωνη να φαμε την γλωσσα μας. Και προσωπικα για μενα αν δεν παρω διαρκειας φετος θα ειναι καθαρα για οικονομικους λογους. Και οχι γιατι ετσι θελω να τιμωρησω τη διοικηση για την επιλογη Δωνη ή τις αλλες επιλογες της, δεν θα μου κοψει το γηπεδο κανενας Δωνης οπως δεν μπορουσε να μου το κοψει κανενας σαλπιγγιδης και να μην αρχισω να αραδιαζω επιλογες δεκαετιων που δε γουσταρα. Ας με πει οποιος θελει ειτε οπαδο-πελατη ειτε πρεζακι ειτε μαλακα η οτι αλλο θελει, αλλα ο ΠΑΟΚ δεν κοβεται. Με ή χωρις διαρκειας θα ειμαι εκει, στην Τουμπα γιατι "εμεις δεν φυγαμε ποτέ"
υγ: το οτι ειναι ΠΑΟΚτσης ειναι γνωστο απο την εποχη του"τρενου" αλλα προσωπικα μ΄αφηνει αδιαφορο. Τη δουλεια του σωστα θελω να κανει κι ας ειναι και γαυρος. Το οτι ειναι σπυριαρης ασχημος και ξερω γω επισης μ΄αφηνει αδιαφορο