Author Topic: Γιώργος Δώνης  (Read 54149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Γιώργος Δώνης
« Reply #40 on: June 01, 2012, 13:03:59 »
Φιλε plasticman, η μονη OK λυση θα ηταν να μεινει ο μπολονι με τα 350 που ο ανθρωπος δεχτηκε (οσα παιρνει δλδ ο κατσαπλιας που φεραμε). Ιδια τιμη η πουτσα με την βουρτσα και ακομα μασατε τον παπα γαμω το φελεκι μου.. Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γινει για να ανοιξει τα ματια του ο κοσμος και να δει πως οδευουμε προς τρελο φαγοποτι, δεν καταλαβαινω, πραγματικα...

Η τουμπα του χρονου με τα καρεκλακια της θα ειναι τοπος περισυλλογης και ηρεμιας... Μου θελετε και διαρκειας καραγκιοζοπουλοι. Ουτε ευρο γαμιολες μεχρι να παρετε τον μπουλο ενας ενας. Εχετε τελειωσει κυριοι απο τον ΠΑΟΚ και το ξερετε πολυ καλα.

Ακου εκει δωνης... αι σιχτιρ κεραταδες κοροιδευετε τον κοσμο.

Τυχαρπαστε pizzaface σου ευχομαι να σπασεις ακομα και το ρεκορ του παρασχου. Οσο πιο γρηγορα τρεξει το δακρυ σου, τοσο καλυτερα για τον ΠΑΟΚ.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: June 01, 2012, 13:07:22 »
Τι κάνει αυτό το όνομα στο φόρουμ;;;  :'( :'(
ΑΡχίΔια

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #42 on: June 01, 2012, 13:08:05 »
Πόσο ξεφτίλα ακόμα θα αντέξουμε γαμωτο... Φτάνει πια , και άλλο πάτο έχει αυτό το πράμα ??
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #43 on: June 01, 2012, 13:22:56 »
Τυχαρπαστε pizzaface σου ευχομαι να σπασεις ακομα και το ρεκορ του παρασχου. Οσο πιο γρηγορα τρεξει το δακρυ σου, τοσο καλυτερα για τον ΠΑΟΚ.

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ακου pizzaface, ωχ μανα μου :smiley4:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #44 on: June 01, 2012, 13:29:53 »
Νέο ανέκδοτο που με είπε μόλις κάποιος όταν τον είπα ότι τα ίδια φράγκα παίζουνε και στους δυο:

Κι εσύ ρε έξυπνε ΠΟΥ ξέρεις τι γινόταν στις φετινές διαπραγματεύσεις? Τον λέω ΠΟΙΕΣ διαπραγματεύσεις ρε, κλειστό συμβόλαιο 2 χρονια είχε ο Μπόλονι! Και ξανά απαντά: (κρατηθείτε) Μπορεί να ζήτησε μεταγραφαρες για ξέρω γω 5 εκατομμύρια ή τέλος πάντων να μην τα έβρισκαν στον αγωνιστικό/μεταγραφικό σχεδιασμό!

Σηκώθηκα κι έφυγα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #45 on: June 01, 2012, 13:40:05 »
Και μενα ετσι μου πε ενας χτες... οτι σιγα μην καθοτανε ο μπολονι χωρις μεταγραφες  :'( :'(
Που να βαρεσουν και οι ζεστες...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #46 on: June 01, 2012, 13:45:45 »
Και ΑΝΤΕ τι τους λες τώρα (στην γλώσσα τους), γιατί η κουβέντα δεν θα μείνει εκεί βέβαια ! ! ! !
Γιατί αν δεν πεις τίποτα νομίζουν ότι σε αποστόμωσαν κιόλας και με πιάνουν τα νεύρα....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #47 on: June 01, 2012, 14:54:09 »
Ο Δωνης τι φταιει σε ολα αυτα? Μονος του ηρθε? Εχετε ξεσκιστει να τον στολιζετε λες και ηρθε να παρει την θεση του προπονητη πραξικοπηματικα..

Γαμιεται πατοκορφα ο Βρυζας και οι γυρω του που τσιμπανε 1εκ ευρω απο τον Σαντος για τους παιχτες του γιουρο και το σκορπανε ολο σε Μπολονι και Δωνη ενω δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #48 on: June 01, 2012, 14:59:34 »
billy μια φορα εναν πηγα να τον κοπανησω  :'(.τελικα σηκωθηκα κι εφυγα

και το καλυτερο απο ολα δεν το λετε.αμα συμφωνησει μαζι σας τελικα μετα απο τοσα λογικα επιχειρηματα

πεταει εσεις φαγατε τον ζαγορακη και φερατε τον βρυζα και σε αφηνει σεκο  :smiley4: :smiley4: :smiley4:

παντως ειναι μαλακια για μενα να μας φταιει ο δωνης στην παρουσα στιγμη(αχωνευτος ανεκαθεν)

και επισης μαλακια για μενα ειναι να παρακαλαμε το σπιτι μας να μεινει αδειο για να την ακουσει η διοικηση λες και κατι θα αλλαξει ετσι...το πολυ πολυ το εργο καταστροφη του γηπεδου και παραδωση του φιλετου σε δανειστες μας να γινει πιο ευκολα...

υ.γ βεβαια κι εγω την αποφαση μου την πηρα σιγουρα μονο εκτος φετος και αμα παω γηπεδο κουτρα η απεξω.λεφτα στην παε ΠΑΟΚ με την καμια

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #49 on: June 01, 2012, 15:01:08 »
όντως... σε λάθος τοπικ κράζετε.

καλως όρισε ο Δώνης. δεν τον βλέπω να μένει. οψόμεθα... στήριξη 3εστήριξη... χέστηκα. ο ΠΑΟΚ θέλω να μην χάνει, δεν θα πλέξω το εγκώμιο κανενός ούτε θα περιμένω στραβές για να τον κράξω. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ φέτος με το χάλι όλων να κάνουμε ΚΑΤΙ. ΚΑΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

baron

• Guest
« Reply #50 on: June 01, 2012, 15:14:03 »

πεταει εσεις φαγατε τον ζαγορακη και φερατε τον βρυζα και σε αφηνει σεκο  :smiley4: :smiley4: :smiley4:

χωρίς πλακα: Αυτό ακρηβως έφαγα στο κεφάλι μόλις χτες.
Δυο χρονια βρισίδι τον μπρύζα - από την στιγμή που έφυγε και μετά - τον έφερα για να φάω τον παντελονατο...

Ευτυχώς στην φρανκφούρτη διαφορες ουσίες είναι φτηνές

τα νεύρα μου

άντε να έρθουν οι εκλογές να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #51 on: June 01, 2012, 15:39:01 »
Για την προπαγανδα αρδ διοικησης και την πλυση εγκεφαλου τα ειπα, δεν θελω να τα ξαναλεω.
Η κινηση τωρα της αποπομπης Μπολονι καθαρα απο οικονομικης αποψης ειναι εξοργιστικη. Δωνης 350 χιλιαρικα? Και το υπολοιπο τημ που φερνει 250? Καταρχην μου προκαλει εντυπωση πως φερνει 4 ατομα, και πως εμεις το δεχομαστε στο ετσι σχεδιο, με τη μια. Δε νομιζω οτι επρεπε να δωσουμε πανω απο 250 στον Δωνη και πανω απο 100 σε 1-2 συνεργατες του.Πολυ άπλες και λαρτζ εκει στην διοικηση οποτε το θελετε ε? Αλλα οποτε δεν θελετε μεγαλα σφιξιματα. Παντως να παρακκαλατε να μην τον απολυσετε γιατι θα σας μαδησει, κι εμας μαζι φυσικα.
Στα υπολοιπα: Δεν εχω αποψη για τον προπονητη Δωνη. Μαλλον ουδετερη προς αρνητικη. Στο παλμαρε του εχει 3 τελικους μια κατακτηση. Οταν ηταν στη Λαρισα παντως δουλευα και γω εκει και δεν βρηκα ουτε εναν Λαρισαιο να μου μιλαει με καλα λογια. Μαλιστα απο πολλους ακουγα και για κατι κολλητηλικια με μανατζερ παιχτων, λαμογιες τετοιου στυλ δηλαδη με παιδια και αποπαιδια.
Για αεκ δεν θυμαμαι και πολλα, περασε σαν κομητης. Στον ατρομητο με τα λιγοστα που παρακολουθουσα μου φανηκε πως εκανε ενα δεμενο συνολο εστω και με δανεικους γαυρου.
Ως προσωπικοτητα επισης εχω αντιφατικα αισθηματα. Ειναι στιγμες που τον παραδεχτηκα οπως πχ οταν ειπε για ποδοσφαιρο μπουρδελο περυσι, οταν τα χωσε στον Β. Δημητριαδη προσφατα ή οταν τα χωσε σε διατησια κατα καιρους. Η οταν ελεγε στα ισια οτι δεν κανει ουτε θελει να του κανουν φερ πλεη. Αλλλες φορες παντως μου εδειξε ενας τιποτας που γκρινιαζει και μαλωνει για ψυλλου πηδημα και οτι θελει να το παιζει φιρμα και να τραβαει τη δημοσιοτητα. Οποτε μαλλον αντιπαθητικος μου ηταν
Γενικα λοιπον και ως προπονητης και ως προσωπικοτητα ουδετερη προς αρνητικη εντυπωση εχω.
Επειδη ομως λεμε οχι στην προσωπολατρεια, οχι στις προσωπικες συμαπθειες και αντιπαθειες, ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα και ξερω γω, του ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια, μακαρι να μας διαψευσει και να προσφερει στον ΠΑΟΚ. Και  ολοι οσοι δεν  ψηνομασταν με Δωνη να φαμε την γλωσσα μας. Και προσωπικα για μενα αν δεν παρω διαρκειας φετος θα ειναι καθαρα για οικονομικους λογους. Και οχι γιατι ετσι θελω να τιμωρησω τη διοικηση για την επιλογη Δωνη ή τις αλλες επιλογες της, δεν θα μου κοψει το γηπεδο κανενας Δωνης οπως δεν μπορουσε να μου το κοψει κανενας σαλπιγγιδης και να μην αρχισω να αραδιαζω επιλογες δεκαετιων που δε γουσταρα. Ας με πει οποιος θελει ειτε οπαδο-πελατη ειτε πρεζακι ειτε  μαλακα η οτι αλλο θελει, αλλα ο ΠΑΟΚ δεν κοβεται. Με ή χωρις διαρκειας θα ειμαι εκει, στην Τουμπα γιατι "εμεις δεν φυγαμε ποτέ"

υγ: το οτι ειναι ΠΑΟΚτσης ειναι γνωστο απο την εποχη του"τρενου" αλλα προσωπικα μ΄αφηνει αδιαφορο. Τη δουλεια του σωστα θελω να κανει κι ας ειναι και γαυρος. Το οτι ειναι σπυριαρης ασχημος και ξερω γω επισης μ΄αφηνει αδιαφορο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #52 on: June 01, 2012, 15:44:08 »
Καλά Homo, όταν ήταν μέρος του ποκ και έκλεβε τις άλλες ομάδες δεν τα θυμόταν αυτά.
Εννοείται ότι ο κύριος υπεύθυνος είναι ο καραγκιοζάκος που παριστάνει τον πρόεδρο, αλλά δεν θα βγάλουμε και άμοιρο ευθυνών τον δωνάκο, στο κάτω κάτω αν είναι αθώος ή τόσο ηλίθιος ώστε να γίνεται απλά μια μαριονέτα στα χέρια της διοίκησης, πολύ απλά δεν κάνει για προπονητής του ΠΑΟΚ.
Ξέρει όμως και αυτό το μουνί πολύ καλά τι παιχνίδι παίχτηκε τόσο καιρό για να φύγει ο Μπόλονι, όπως ξέρει και πού ήρθε και ποιων τα χατήρια θα κάνει, αλλά και τα οικονομικά της ομάδας σε σχέση με αυτά που ζήτησε.
Αυτό το οποίο δεν ξέρει σίγουρα, είναι άλλο σύστημα από αυτό που παίζει σε όποια ομάδα πάει.
Και κάτι τώρα που θυμήθηκα, όταν ο πηλαδάκης διέλυσε σε μια νύχτα τον ηλυσιακό και πήρε όλη την ομάδα και έφυγε, πήγε μαζί και ο δώνης. Έτσι για να βλέπουμε και το ποιόν του κυρίου.
Δυστυχώς επιστρέψαμε στον χειρότερο εφιάλτη, στις εποχές που η αγωνιστική επιτυχία του ΠΑΟΚ είναι προς ζημιά του και όχι προς όφελός του. Όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #53 on: June 01, 2012, 18:33:19 »
Δυστυχώς επιστρέψαμε στον χειρότερο εφιάλτη, στις εποχές που η αγωνιστική επιτυχία του ΠΑΟΚ είναι προς ζημιά του και όχι προς όφελός του. Όσο γρηγορότερα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο.

Τεράστια αλήθεια αυτή......δυστυχώς....

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ive4

• Guest
« Reply #54 on: June 04, 2012, 21:12:06 »
Ο Δωνης τι φταιει σε ολα αυτα? Μονος του ηρθε? Εχετε ξεσκιστει να τον στολιζετε λες και ηρθε να παρει την θεση του προπονητη πραξικοπηματικα..

Γαμιεται πατοκορφα ο Βρυζας και οι γυρω του που τσιμπανε 1εκ ευρω απο τον Σαντος για τους παιχτες του γιουρο και το σκορπανε ολο σε Μπολονι και Δωνη ενω δεν εχουμε μαντηλι να κλαψουμε..

Φυσικά την ευθύνη φέρει ο Βρύζας για την επιλογή και τα χαμένα λεφτά.
Αλλά είναι θέμα αξιοπρέπειας για ένα άτομο που δηλώνει ότι μικρός ήταν ΠΑΟΚ και που έχει πετύχει μετριότατα πράγματα στην καριέρα του να ζητήσει τα μισά από όσα έπαιρνε στον Ατρόμητο. Είναι θέμα σεβασμού απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω τη νύχτα που θα απολυθεί να μη διεκδικήσει ούτε ένα ευρώ από όσα θα του χρωστάει ο ΠΑΟΚ με βάση το αυτοκρατορικό του συμβόλαιο.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #55 on: June 04, 2012, 21:20:58 »
επιτελους ενας ανθρωπος που ξερει να πηγαινει σε τελικους κυπελλου..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #56 on: June 04, 2012, 23:25:05 »
μάγκες ψάξω όλο το internet για την τότε δήλωση που έκανε ο Μπόλονι για τον Ντόνι στο μεταξύ μας mats, δηλαδή στο 3-1.

Ο Ντώνης κάτι σφύριζε για κακές διατησίες και ούρλιαζε για Μπόλονι και εκείνος τότε κιόλας τοn είχε stili μην μιλάς πολλά --> εσύ ούτος η άλλος μονο την θέση μου θέλεις δηλαδή να γίνεις προπονητής του ΠΑΟΚ. κάτι ήξερε ο άνθωπος τότες.

δεν το θυμάται κανεις άλλος από εσάς? μήπως το μπερδεύω?
PAOK PANO APO OLLA

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #57 on: June 05, 2012, 01:45:43 »
Δεν tα μπερδεύεις φιλε. Αυτό μου είχε μείνει Και εμενα.
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #58 on: June 05, 2012, 12:12:32 »
Για το αρχείο σας.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #59 on: June 05, 2012, 12:18:15 »
Εγω καραγουσταρω να εχω ΜΗ ΠΑΟΚτση προπονητη και διοικηση. Φτανει πια με τους 'ΠΑΟΚσηδες'
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ