εχω σβησει κι εχω ξαναγραψει απειρες φορες
δεν νομιζω να ειναι κακο να γραψεις την γνωμη σου σε ενα φορουμ
Όχι ρε γιανν..
Εννοείται πως δεν είναι κακό..
Απλά εγώ πιστεύω πως γενικά σαν φόρουμ έχουμε ξεφύγει στο θέμα της κριτικής την οποία έχουμε μετατρέψει σε μια μόνιμη μουρμούρα και μια γενική άρνηση..
Προσωπική μου άποψη..
Άλλος την ενστερνίζεται και άλλος την αποδοκιμάζει..
επισης δεν καταλαβαινω ποια αντιδραση πρεπει να εχω επειδη ανανεωνεται ο ιταλος.αυτο συζηταμε οχι το πως να διωξουμε τον ζαγορακη επειδη δεν μας αρεσει
Γιανν ίσως ήταν κακό το timing του ποστ μου..
Ίσως ήταν και λάθος το τόπικ που το πόσταρα..
Το ποτήρι της γκρίνιας όμως γέμιζε σε ολόκληρο σχεδόν το φόρουμ και απλά έτυχε να ξεχειλίσει τη δεδομένη στιγμή στο συγκεκριμένο τόπικ..
προσωπικα δεν με ενδιαφερει να τερματισω ξανα 9ος.μαλλον θα με πειραξει αλλα δεν θα με προσγειωσει.οσοι με ξερουν ισως και να μπορουν να το επιβεβαιωσουν.το δεν εχω λεφτα να κανω μεταγραφες δεν σημαινει σκορπαω οτι εχω σε κατι που δεν αξιζει.αν δεν εχεις λεφτα δεν σκορπας.αν σκορπας τοτε και εμενα το μυαλο μου παει στο πονηρο..
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου με μια μικρή προσθήκη..
Πριν βεβαιωθώ για το πονηρό, το οποίο πιθανότατα θα περάσει και από το δικό μου το μυαλό, δεν θα βγω ούτε να χλευάσω, ούτε να κατακρίνω υποθέτοντας..
Εκεί κολλάει το πρώτο ταμείο που είπα ότι θα κάνω..
Θα μπορώ με στοιχεία και αποδείξεις να παρουσιάσω και να τεκμηριώσω τις ενστάσεις μου..