Author Topic: Μεταγραφές 11/12: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 48896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

opws_mathame

• Guest
κλαμπ εχουν δικαιο τα παιδια.εγω προσωπικα οφειλω μια συγνωμη στο γιωργο το μπατατουδη που πηγα να αναμιχτω στα διοικητικα της ομαδας κ μαζι με αλλους μπερδεμενους αντεδρασα στην πωληση βενετιδη στον ολυμοπιακο.κατι παραπανω θα ηξερε απο μας ο κυπελλουχος μπατμαν.μαλλον θελεις κ εσυ να διοικησεις η εχεις απωθημενο σαν εμενα το οτι δενε χεις τερματισει ποτε το μανατζερ και γι αυτο γκρινιαζεις κ μιζεριαζεις

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Όταν δεν ξέρεις πότε και εάν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεδομένου οτι υπάρχουν ομάδες που διαλύονται αφήνοντας κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ελεύθερες τότε είναι λογικό να είσαι επιφυλακτικός όσο αφορά τις κινήσεις σου.. Αν λάβεις επίσης υπ'όψιν το ενδιαφέρον καποιον δυνητικών επενδυτών που μπορεί να αλλάξουν σημαντικά τον προγραμματισμό της ΠΑΕ είναι λογικό οποιες κινήσεις γίνονται στο μεταγραφικό πεδίο να έχουν παραμείνει σε επίπεδο συζήτησης και βολιδοσκόπησης...
Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω οτι ο σχεδιασμός της ΠΑΕ φέτος ήταν να μοντάρει μια καινούρια ομάδα από την αρχή (χωρίς να σημαίνει οτι αυτό είναι η ιδανική απόφαση).. Μάλλον κάποιες ενισχύσεις θα γίνουν σε θέσεις που πονάει η ομάδα ενώ ο βασικός κορμός θα μείνει λίγο πολύ σταθερός...
Άρα συνιστάται ψυχραιμία και υπομονή περιμένοντας τις εξελίξεις...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline lik4

• Αλλαγή
ηρεμηστε....

i like you you use music of the future  :'(

opws_mathame

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=wPxJZwbPUkY&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

αντε ζαγορακη ζαγορακη αντε ζαγορακη φερε μαλαδενη,αμαφουλε,ζωγραφακη

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
opws_mathame είσαι θεός ρε φίλε
ΑΝΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΝΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΦΕΡΕ ΜΑΛΑΔΕΝΗ ΑΜΑΦΟΥΛΕ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline corrupt

• Αλλαγή

kostas4

• Guest
θα μπορουσαν να τον ανανεωσουν απο την αρχη και να μην τρεχει τιποτα τωρα. ετσι οπως τα καταφεραν και ο κοσμος τους κραζει και ψιλοκαψανε τον παιχτη. το θετικο ειναι οτι στα προκριματικα σε ενα μηνα παμε με παιχτες στην αμυνα που γνωριζονται μεταξυ τους και λογικα αυτο σκεφτηκαν. το πιο σημαντικο αυτη τη στιγμη ειναι να περασουμε σε ομιλο παση θυσια.

λογικα κατα την διαρκεια της χρονιας θα παρει χρονο ο μαλεζας και ο τσιριλο παει για τριτος αμυντικος.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Προσωπική μου τακτική είναι να αφήνω τον σχεδιασμό της ομάδας στους υπεύθυνους κι εγώ από μεριάς μου να κάνω το πρώτο ταμείο πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν και το δεύτερο τον επόμενο Μάιο..
Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο ρόλος του οπαδού..

Οντως αυτος ειναι ο ρολος του οπαδου αδερφε. Να κανει ταμειο. Και μετα το τελευταιο ταμειο μπορεις σε παρακαλω να μου προτεινεις τι να κανω; Οταν βλεπω τους 'υπευθυνους' που λες να εχουν την υπευθυνοτητα 5χρονου παιδιου, οταν βλεπω τους μανατζαρεους να κοβουν και να ραβουν στην ομαδα μου, οταν βλεπω να φτυνουν την αξιοπρεπεια μου οι ανθρωποι στους οποιους εμπιστευτηκα τυφλα τα κλειδια του ΠΑΟΚ, οταν η ομαδα μενει 12 μηνες χωρις προπονητη, οταν κανω αγωνιστικη πορεια εφαμιλλη ξανθης και σκουλικιου, για πες μου τι ταμειο να κανω; Δεν ξαναπατησα στο γηπεδο για να μη δημιουργω προβληματα, εγω και χιλιαδες αλλοι γραφικοι σαν και μενα. Τουμπεκιαστηκα γιατι ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα, και εμαθα να λειτουργω ορθολογικα με την καψουρα μου. Τωρα λοιπον που σαν ψυχραιμος οπαδος πρεπει να κανω ταμειο οπως λες για μια χρονια που στο πρωταθλημα βγηκα με το ζορι 5ος με 25 πονταλακια διαφορα απο τον πρωτο, και στο κυπελλο (το μεγαλο μου στοχο) εστησα κωλαρα στην αγαπημενη ομαδα του προεδρου μεσα στην Τουμπα για να σηκωσει το κατσαρολι ο δελλας και ο πουρτουκαλαδας, τι ταμειο να κανω για το τελος της χρονιας;
Και τωρα που θα ξεκινησει η νεα χρονια και θα εχω ενα διαθεσιμο κεντρικο αμυντικο στο πρωτο επισημο παιχνιδι, τι ταμειο πρεπει να ξανακανω; Μηπως να περιμενω τον παλαιμαχο της αεκ να ξαναφερει το ιταλικο τσιρκο που εδιωξε πριν 3 βδομαδες για να κανω ταμειο; Νωρις ειναι αλλωστε, ας μη βιαζομαστε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gagas

• Αλλαγή
το οτι ημουν κ εγω ενας απο τους 200 που συμμετειχαν στις πορειες εναντιον του γουμενου δεν σημαινει οτι η γνωμη μου ειναι η σωστη..
τελοσπαντων, η ειρωνια παει συννεφο..ετσι δεν γινεται διαλογος..

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Οντως αυτος ειναι ο ρολος του οπαδου αδερφε. Να κανει ταμειο. Και μετα το τελευταιο ταμειο μπορεις σε παρακαλω να μου προτεινεις τι να κανω;

Εφόσον κρίνεις ότι πρέπει να αντιδράσεις, να αντιδράσεις ενεργά και δυναμικά και όχι διαδικτυακά..
Την όποια, προσωρινή έστω, λευτεριά του ΠΑΟΚ την οφείλουμε σε άτομα που μπήκαν μπροστά με πράξεις και δεν αναλώθηκαν σε καφενειακού τύπου συζητήσεις,  διαδικτυακούς προλόγους και ιντερνετικά ξεκατινιάσματα..

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ìáò ðçñáí êáé áëëïé ÷áìðáñé..........................

Ç áëÞèåéá åßíáé ìßá: ÊáìéÜ ìåãÜëç óïâáñÞ ïìÜäá äåí ìðïñåß íá åëðßæåé óå êÜôé óçìáíôéêü ìå êåíôñéêü ôçò áìõíôéêü Ýíáí çëéêéùìÝíï ó÷åäüí ôåëåéùìÝíï ðïäïóöáéñéóôÞ çëéêßáò 34+….Êé üìùò áí äåí Ý÷åéò ÷ñÞìáôá, áí äåí åßóáé éêáíüò ìå ôïí ßäéï ìéóèü íá âñåéò êÜôé ðéï «öñÝóêï»,  ôüôå «ðáñáêáëÜò» áêüìá êáé áõôüí íá ôïõ áíáíåþóåéò ôï óõìâüëáéï ôïõ.Ðïéüò Ôóéñßëï ñå ðáéäéÜ; Ç êáëýôåñç ïìÜäá ðïõ èá ìðïñïýóå íá âñåé íá ðÜåé ï Éôáëüò èá Þôáí êáìéÜ ìéêñÞ, Üíôå… ìåóáßá, üðùò ï Ðáíéþíéïò.Ï ÐÁÏÊ óôï èÝìá Ôóéñßëï ÷Üíåé óå ðñåóôßæ áëëÜ êáé óå ïõóßá,  êáèþò üðïéá êáé íá åßíáé ç êáôÜëçîç, ôï ãåãïíüò êáé ìüíï üôé Ýãéíå óÞñéáë ç ðéèáíÞ áíáíÝùóç ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ, äåß÷íåé ôï ðñüâëçìá ðïõ áíôéìåôùðßæåé ôçí äåäïìÝíç óôéãìÞ ç ïìÜäá, ôüóï óå ñåõóôü üóï êáé óå åðßðåäï äéáðñáãìáôåýóåùí áëëÜ  êáé óõãêåêñéìÝíïõ ìåôáãñáöéêïý ðëÜíïõ.

http://transfernews.gr/news/greece/cirillo-paok.html
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Θελω να ελπιζω οτι δεν ισχυει αλλα το να ξαναπαρεις 34χρονο ποδοσφαιριστη που εδιωξες μολις πριν 2 βδομαδες για 50 χιλιαρικα διαφορα ειναι τουλαχιστον καραγκιοζιλικι. Δηλαδη αυτος που θα βελτιωσει την εικονα της ομαδας στα στημενα και στο ψηλο παιχνιδι ειναι αυτος που περσι ηταν μερος του προβληματος? Μαλιστα...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Ψυχραιμία μάγκες, μπορεί να είναι δημοσιογραφικές βλακείες και να χαλιόμαστε τζάμπα. Κουρδάκης και πάλι Κουρδάκης στην εντέλει.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Γελαει ο κοσμος...

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Oεο - οεο με sexy Bruno κλαιω,
Πρωταθλημα θα παρουμε ΠΑΟΚ ολε ολεο!!!
 ??? ??? ??? ???

ΥΓ: Ελπιζω να εκαναν απλα μια διερευνητικη προσεγγιση στον ''Μπαρεζι των φτωχων'' και μεσω των ΑΡΔ να ελαβαν το αναλογο feedback για τη γνωμη του κοσμου... Nτροπη και μονο που συνεχιζουμε και γραφ(ω)ουμε για αυτο το θεμα!
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

DIMITRITCI

• Guest
κάθε χρόνου και χειρότερα ..................... κάθε φορα που τελειώνει η αγωνιστική λέμε άντε επιτέλους να δούμε του χρόνου κάτι καλύτερο αλα δυστιχος συνεχώς στο χειρότερο μένουμε ... μεταγραφικά

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Εγκληματική καθυστέρηση στην ενίσχυση της ομάδας μέχρι τώρα... Σε 4 βδομάδες έχουμε επίσημο παιχνίδι και δεν με ενδιαφέρει αν είναι με ψαροταβέρνα από την Φιλανδία. Μετα ακολουθεί πιο δύσκολο λογικά και οι όποιοι καινούργιοι παίκτες πρέπει να μπουν στο κλίμα της ομάδας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ξυπνήστε εκει στην ΠΑΕ και γεμίστε τις τρύπες του ρόστερ ΤΩΡΑ!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Οντως αυτος ειναι ο ρολος του οπαδου αδερφε. Να κανει ταμειο. Και μετα το τελευταιο ταμειο μπορεις σε παρακαλω να μου προτεινεις τι να κανω;

Εφόσον κρίνεις ότι πρέπει να αντιδράσεις, να αντιδράσεις ενεργά και δυναμικά και όχι διαδικτυακά..
Την όποια, προσωρινή έστω, λευτεριά του ΠΑΟΚ την οφείλουμε σε άτομα που μπήκαν μπροστά με πράξεις και δεν αναλώθηκαν σε καφενειακού τύπου συζητήσεις,  διαδικτυακούς προλόγους και ιντερνετικά ξεκατινιάσματα..

εχω σβησει κι εχω ξαναγραψει απειρες φορες
δεν νομιζω να ειναι κακο να γραψεις την γνωμη σου σε ενα φορουμ

επισης δεν καταλαβαινω ποια αντιδραση πρεπει να εχω επειδη ανανεωνεται ο ιταλος.αυτο συζηταμε οχι το πως να διωξουμε τον ζαγορακη επειδη δεν μας αρεσει

προσωπικα δεν με ενδιαφερει να τερματισω ξανα 9ος.μαλλον θα με πειραξει αλλα δεν θα με προσγειωσει.οσοι με ξερουν ισως και να μπορουν να το επιβεβαιωσουν.το δεν εχω λεφτα να κανω μεταγραφες δεν σημαινει σκορπαω οτι εχω σε κατι που δεν αξιζει.αν δεν εχεις λεφτα δεν σκορπας.αν σκορπας τοτε και εμενα το μυαλο μου παει στο πονηρο..

Offline Matador

• Αλλαγή
Χρειαζόμαστε 3 παίκτες (center-μπακ, μεσοεπιθετικό, σέντερ-for) στον άξονα, σούμπιτο και έναν πλάγιο επιθετικό, στυλ Abtoun να παίζει και στις δυο θέσεις. ,

Y.G.
A ξέχασα και.................τον Τσιρίλο, απαραίτητα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

opws_mathame

• Guest
δηλ ρε μαγκες συγνωμη αλλα απο αριστερο και δεξι μπακ ειμαστε απλες????