Author Topic: Μεταγραφές 11/12: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 48157 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Μπορεί από σχεδιασμό να είμαστε 0 αλλά τουλάχιστον βλέπω ότι αν παίζουμε μπροστά με ρομπερ, βιερίνια, γεωργιάδη και ελπίζω αθανασιάδη, εχουμε μια γρήγορη τετράδα με 3 από τους 4 να σουτάρουν. Ακόμα και με τον χωντροκώλη να εναλλάσετε από δεξια με Γεωργιάδη και Ρομπερ με Βιερίνια έχεις ένα system μπέρδεμ  ;D

Τώρα ποιος από αυτούς θα πάρει κεφαλιά, ποιος θα μαρκάρει, ποιος θα παίξει σε οργανωμένη άμυνα, αυτό είναι αλλού παπά ευαγγέλιο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!! Βρείτε μηχανάκι για το κέντρο, βρείτε παρτενέρ του Πάμπλο στην άμυνα και έναν να βάζει την μπάλα στο πλεχτό
!

Offline bozik

• Αλλαγή

Δηλαδή 2 εξτρέμ από ομάδες Β εθνικής, κάνουμε μάγκα τον Κοκορόγιαννη,
:thumbok:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
 Δεν ξερω αν ο Γεωργιαδης αποδωσει οπως περσι, αλλα ο Ρομπερτ εμενα προσωπικα μου εκανε παρα πολυ καλη εντυπωση ως τωρα.

CLUB LARISA

• Guest
Καλοφόρετος που με είπε χθες απογοητευμένος μια ψυχή στο κινητό. Εγώ προσωπικά του παίκτη αυτού δεν του έχω απολύτως καμία εκτίμηση, με κυριότερο ελάττωμα το οτι είναι τέρμα φρίσκας, φέρνει σε Αλίκη Βουγιουκλάκη παικτικά, στο λίγο πιο ροζ.....ΜΑΚΑΡΙ να με βγάλει μαλάκα, μακάρι.

Επίσης, ήδη έχω αρχίσει τις δεήσεις να μη συμβεί αυτό που είπε σε χου στιγμή ο κόστας4. Οτι δηλαδή τον πήρανε για την γραμμή, προκειμένου να μεταφέρουν τον midget στην κορυφή και να μην πάρουν επιθετικό. Τους έχω ικανούς.

Κακομοιριά - Δεν πείθετε κανέναν για την τιτάνια κόντρα με τους κίτρινους διαχειριστές που μεταγράφουν παίκτες με 90 χιλιάρικα maximum (π.χ. 2 βδομάδες ψήσιμο για τον τέρμα της Κέρκυρας).

northeagle_4

• Guest
μετα το φιασκο Κουτσια ειδικα επαψα να πιστευω σε μικρους,γρηγορους με 1 καλη χρονια στην πλατη ειλικρινα δεν εχω καμια μεγαλη προσδοκια αλλα υπαρχει μια διαφορα σημαντικη. ο γεωργιαδης ερχετε με προπονητη στον ΠΑΟΚ ,ο κουτσια επεσε σε καρπουζα που επρπε να εχεις πατησει τα 30 για να υπολογιζεσαι ,τζακιδες και χαβους.θεωρω οτι  η ευθηνη για το φιασκο Κουτσια ανηκει κατα 50% και στον ΠΑΟΚ και την διαχειριση του παικτη.αφου πηραν παικτη στην θεση που ηθελε ο προπονητης παλι καλα,αυτοι ηταν ικανοι να παρουν και 4ο δεξι μπακ πανω στον πανικο και να κανουν καναν ΕΤΟ εξτρεμ.

Για τον Καρντοσο συμφωνω με Μπιβ και εγω τον θεωρω πολυ καλο παικτη αλλα ο Μπολονι θελει κοφτη ψηλο και ισοροπημενο σε αμυντικα και επιθετικα καθηκοντα.Ο καρντοσο ψηλος δεν ειναι μια φορα ,παντως τον συγκεκριμενο τον ηθελα εδω και καιρο στον ΠΑΟΚ.

χτες ακουσα ραδιο για Ιντρισου στην Ερα οτι ειμαστε πολυ κοντα.Πολυ αθλητικος φορ με μετρια ομως στατιστικα πιστευω παντως λογω σωματοδομης και ταχυτητας μπορει να μην ειναι ιδανικη αλλα ειναι αξιοπιστη λυση.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παντως ειναι προκλητικο να παιρνει ιδια λεφτα με τον Βιερινια. Αλλα μενω σε αυτο που ειπε ο παντελος, οτι θα γινει ανανεωση.
Οπως ξανα ειπα, εγω σημερα επιλεγω να χαρω και να περιμενω με αγωνια τι θα δειξει ο παικτης.
Θυμαστε τι μας εκανε περσυ στα Σερρας;  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Απο την ανακοινωση της Τριανδριας:
Παράνοια είναι όταν κάποιος κάνει ακριβώς τις ίδιες επιλογές, αλλά κάθε φορά περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Μετα τον Μεσι των φτωχων ηρθε και ο Φιγκο των φτωχων...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ετσι, μετα τον Κουτσια ειμαστε ολοι κουμπωμενοι. Μακαρι το παλικαρακι να γαμησει. Ενα θετικο της μεταγραφης του ειναι οτι θα μετραει και ως γηγενης προερχομενος απο τις ακαδημιες μας. Αυτο δεν ειναι αμελητεο. Ως τωρα εχουμε Φωτακη, Μαλεζα, Σαλπιγγιδη, Γεωργιαδη και Τσουκαλα. Αυτο μας εξασφαλιζει την καταρτηση πληρους ροστερ 25 παικτων για τα ευρωπαικα παιχνιδια, αλλα και μας καλυπτει αν καποιος απο τους παραπανω αποχωρησει, καθως ο μαγικος αριθμος ειναι το 4.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ο μπόλονι είπε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να μαζεύει όλους τους καλύτερους νεαρούς από την βόρεια ελλάδα, τον συγκεκριμένο παίκτη τον είδα 3 φορές μια με τις σαρδέλες σε φιλικό που έκανε κουδούνια τον  σνάουτσερ, μία στο πρωτάθλημα πρόπερσι και μια στο κύπελο πάλι πρόπερσι. Δεν μου έκανε καμιά εντύπωση, σαν κιτνηση μπορείς να την πεις σωστή γιατί άλλο να παίρνεις έναν παίκτη 2.3 μύρια και να περιμένεις να σε βγει, κι άλλο να παίρνεις έναν παίκτη με 300 χιλιάρικα. Πολύ σωστά είπε κάποιος ότι πλέον έχουμε προπονητή που αποδεδειγμένα μπορεί να βελτιώσει παίκτες τέτοιας ηλικίας. Ούτε κρύο ούτε ζέστη, όπως δεν θα με ένοιαζε αν τον χάναμε τον παίκτη έτσι δεν τρελένομαι που τον πήραμε κι όλας. Πάντως αυτός έχει ένα πλεονέκτημα γιατί το παράδειγμα του κουτσιανικούλη είναι πρόσφατο. Αν αφήνει την ψυχή του, όλες του τις δυνάμεις στις προπονήσεις και στο γήπεδο μπορεί να πετύχει, αν επικεντρωθεί εκεί που επικεντρώθηκε ο μέσι από την λάρισα η κατάληξη θα είναι γνωστή.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline scouser4

• Αλλαγή
Θα το γλιτώσουμε μην μασάς μπρο  :)  ;)

:'( :'( :'(

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Επίσης αν όπως ακούγεται πέσουν καβάλα και βόλος αυτές οι ομάδες έχου 4-5 παίκτες καλούς, έναν όποσδήποτε θα πρέπει να πάρουμε. Μιλάω για αμπντούν, ντουγκλάο από καβάλα, και μόνχε, ούμπιντες σανγκαρέ από βόλο και ο αλβάρες είναι καλός αλλά είναι ψιλομεγάλος πάλι από τον βόλο. Έναν από αυτούς θα πρέπει να τον τσιμπήσουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Matador

• Αλλαγή
Θα το γλιτώσουμε μην μασάς μπρο  :)  ;)

:'( :'( :'(

:'( :'( :'( :'( :'( και εγω
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Θεοδωρίδη μαλλιά δεν έχεις αλλά μια χαρά κώτσο μάς έπιασες. Τι να πω, μακάρι να βγει το σούπερ ντούπερ ταλέντο που θα βάλει 900 γκολ. Προς το παρόν υπάρχει δυσπιστία.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
ας περιμενουμε να τον δουμε , ας μην ξεχναμε οτι ειναι πλεον διεθνης και μαλιστα τον καλεσε ο σαντος που εχει μια αντιπαθεια προς τους νεαρους παικτες
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

apostolos

• Guest
Παιδιά επί Σάντος ο Κούτσια πήρε 22 παιχνίδια τη σαιζόν 09-10, μην τρελαθούμε κιόλας οτι έφαγε θάψιμο, απλά δεν πήρε φανέλα βασικού....Πολύ χειρότερα τα πράγματα για αυτόν τη σαιζόν 10-11...

Offline dave

• Αλλαγή
η γνωμη μου για το παιχτη, ενα τπτ μου ειχε φανει οταν τον ειχα δει πριν 2 χρονια, γατακι μεγαλο. περυσι ομως οσες φορες τον ειδα μου εδειξει τρομερη βελτιωση σε πολλους τομεις του παιχνιδιου.

εδω ειναι για μενα κ η διαφορα με κουτσια κ οχι αυτη που λεει ο κακεντρεχης και αχαριστος με το σαντος νορθ :P.

ο κουτσια εμφανιστηκε με τον εργοτελη εδειξε οτι εχει κ εντυπωσιασε με καποια στοιχεια του. δε βελτιωθηκε ουτε τα 2 χρονια στο τελη ουτε τα 2 χρονια σε μας. φανηκε ασοβαρο και ψωνισμενο βλαχακι. ειναι μεγαλο θεμα να δειχνεις βελτιωση, δειχνει χαρακτηρα (α ρε σωτο γιγαντα) και δημιουργει ελπιδες για το μελλον.

θα δειξει τελοσπαντων αν μπορει να βοηθησει.

για το οικονομικο σκελος τι να πουμε, λες και ξερουμε τι παιχτηκε, εικασιες κανει ο καθενας. αν ειναι παντως πανω απο 300 οπως λενε κ δεν ηρθαν απο σαχπα ειναι πολλα για μια παε που χαριζει οτι μπορει να γλιτωσει κανα φραγκο...

οσο για το σχεδιασμο αποστολε, το εχουν πει απο την αρχη οτι θελουν ακραιο χαφ, εχουμε βιειρινια, ρομπερ κ κοντο, δλδ 2.5, ε πηραμε αλλον εναν...

northeagle_4

• Guest
αποστολε 18 φορες μπηκε αλλαγη και 6 βασικος και εχει Μ.Ο λεπτων 36 λεπτα την σεζον που λες.

εγω πιστευω οτι τον παιχτη τον καψαμε και εμεις περα απο τα μυαλα του που στην ουσια και αυτο το αφησαμε ετσι...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μακαρι να φυγει ο κοντος...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Έφυγε αλλά όχι αυτός, ο άλλος. Λάθος κοντό ξεπουλήσαμε  ;D
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

northeagle_4

• Guest
ξε-ελευθερωσαμε.  :02: :02: :02: