"Θα παίξω στον ΠΑΟΚ, αν υποβιβαστεί η Καβάλα"
Τι δήλωσαν ο Απόστολος Γιάννου και ο μάνατζέρ του, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, για τις επαφές τους με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ και την επικείμενη μετακόμιση του διεθνούς άσου στην Τούμπα
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά", ο Απόστολος Γιάννου επιβεβαίωσε ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά τόνισε ότι περιμένει τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της Καβάλας.
"Υπάρχει μία επαφή από τον ΠΑΟΚ. Έχω μιλήσει, ακόμα δεν έχει γίνει κάτι. Ακόμα είμαι παίκτης της Καβάλας, αλλά σε περίπτωση που τελικώς η ομάδα μου υποβιβαστεί, θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, είμαι ακόμα παίκτης της Καβάλας και περιμένω τις εξελίξεις. Σίγουρα, πάντως, θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για μένα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ", δήλωσε ο διεθνής με την Ελπίδων επιθετικός.
Τις επαφές των δύο πλευρών επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, λέγοντας: "Όντως έχουμε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να περιμένουν την απόφαση για την Καβάλα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από βδομάδα, όταν και θα γίνει γνωστή η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα".
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/tha_paiksw_ston_paok_an_ypovivastei_h_kavala.1373162.html