Προσωπική μου τακτική είναι να αφήνω τον σχεδιασμό της ομάδας στους υπεύθυνους κι εγώ από μεριάς μου να κάνω το πρώτο ταμείο πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν και το δεύτερο τον επόμενο Μάιο..
Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο ρόλος του οπαδού..
Οντως αυτος ειναι ο ρολος του οπαδου αδερφε. Να κανει ταμειο. Και μετα το τελευταιο ταμειο μπορεις σε παρακαλω να μου προτεινεις τι να κανω; Οταν βλεπω τους 'υπευθυνους' που λες να εχουν την υπευθυνοτητα 5χρονου παιδιου, οταν βλεπω τους μανατζαρεους να κοβουν και να ραβουν στην ομαδα μου, οταν βλεπω να φτυνουν την αξιοπρεπεια μου οι ανθρωποι στους οποιους εμπιστευτηκα τυφλα τα κλειδια του ΠΑΟΚ, οταν η ομαδα μενει 12 μηνες χωρις προπονητη, οταν κανω αγωνιστικη πορεια εφαμιλλη ξανθης και σκουλικιου, για πες μου τι ταμειο να κανω; Δεν ξαναπατησα στο γηπεδο για να μη δημιουργω προβληματα, εγω και χιλιαδες αλλοι γραφικοι σαν και μενα. Τουμπεκιαστηκα γιατι ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα, και εμαθα να λειτουργω ορθολογικα με την καψουρα μου. Τωρα λοιπον που σαν ψυχραιμος οπαδος πρεπει να κανω ταμειο οπως λες για μια χρονια που στο πρωταθλημα βγηκα με το ζορι 5ος με 25 πονταλακια διαφορα απο τον πρωτο, και στο κυπελλο (το μεγαλο μου στοχο) εστησα κωλαρα στην αγαπημενη ομαδα του προεδρου μεσα στην Τουμπα για να σηκωσει το κατσαρολι ο δελλας και ο πουρτουκαλαδας, τι ταμειο να κανω για το τελος της χρονιας;
Και τωρα που θα ξεκινησει η νεα χρονια και θα εχω ενα διαθεσιμο κεντρικο αμυντικο στο πρωτο επισημο παιχνιδι, τι ταμειο πρεπει να ξανακανω; Μηπως να περιμενω τον παλαιμαχο της αεκ να ξαναφερει το ιταλικο τσιρκο που εδιωξε πριν 3 βδομαδες για να κανω ταμειο; Νωρις ειναι αλλωστε, ας μη βιαζομαστε.