Author Topic: Μεταγραφές 11/12: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

εχω σβησει κι εχω ξαναγραψει απειρες φορες
δεν νομιζω να ειναι κακο να γραψεις την γνωμη σου σε ενα φορουμ

Όχι ρε γιανν..
Εννοείται πως δεν είναι κακό..
Απλά εγώ πιστεύω πως γενικά σαν φόρουμ έχουμε ξεφύγει στο θέμα της κριτικής την οποία έχουμε μετατρέψει σε μια μόνιμη μουρμούρα και μια γενική άρνηση..
Προσωπική μου άποψη..
Άλλος την ενστερνίζεται και άλλος την αποδοκιμάζει..

επισης δεν καταλαβαινω ποια αντιδραση πρεπει να εχω επειδη ανανεωνεται ο ιταλος.αυτο συζηταμε οχι το πως να διωξουμε τον ζαγορακη επειδη δεν μας αρεσει
Γιανν ίσως ήταν κακό το timing του ποστ μου..
Ίσως ήταν και λάθος το τόπικ που το πόσταρα..
Το ποτήρι της γκρίνιας όμως γέμιζε σε ολόκληρο σχεδόν το φόρουμ και απλά έτυχε να ξεχειλίσει τη δεδομένη στιγμή στο συγκεκριμένο τόπικ..

προσωπικα δεν με ενδιαφερει να τερματισω ξανα 9ος.μαλλον θα με πειραξει αλλα δεν θα με προσγειωσει.οσοι με ξερουν ισως και να μπορουν να το επιβεβαιωσουν.το δεν εχω λεφτα να κανω μεταγραφες δεν σημαινει σκορπαω οτι εχω σε κατι που δεν αξιζει.αν δεν εχεις λεφτα δεν σκορπας.αν σκορπας τοτε και εμενα το μυαλο μου παει στο πονηρο..

Συμφωνώ σε όλα μαζί σου με μια μικρή προσθήκη..
Πριν βεβαιωθώ για το πονηρό, το οποίο πιθανότατα θα περάσει και από το δικό μου το μυαλό, δεν θα βγω ούτε να χλευάσω, ούτε να κατακρίνω υποθέτοντας..
Εκεί κολλάει το πρώτο ταμείο που είπα ότι θα κάνω..
Θα μπορώ με στοιχεία και αποδείξεις να παρουσιάσω και να τεκμηριώσω τις ενστάσεις μου..

Offline Matador

• Αλλαγή
δηλ ρε μαγκες συγνωμη αλλα απο αριστερο και δεξι μπακ ειμαστε απλες????

Oχι φιλε, αλλα..........προεχει ο αξονας. Και εγω θα ηθελα δυο μπακακια που να "σφυρανε" αλλα..............
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

zagorakis

• Guest
"Περιμένω τον Έλεκ με ανοιχτές αγκάλες"

Το προφίλ του Ούγγρου ποδοσφαιριστή που θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "nemzetisport.hu" τη Δευτέρα (4/7)

Τον 23χρονο Ούγγρο ποδοσφαιριστή της Βιντεοτόν, Άκος Έλεκ φέρεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρό του ο Λάζλο Μπόλονι. Αυτό, προκύπτει από το ρεπορτάζ της ουγγρικής ιστοσελίδας "nemzetisport.hu" τη Δευτέρα (4/7).  Μάλιστα, στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να απαντά σε ερώτηση των δημοσιογράφων αναφορικά με φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για το ενδιαφέρον του για τον συγκεκριμένο παίκτη: "Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συζητήσει ακόμη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο μεταγραφής του Άκος στην ομάδα. Όμως, αν τελικά έρθει, τον περιμένω με ανοικτές αγκάλες". Πάντως, στην αρχή του ρεπορτάζ τονίζεται πως η πληροφορία αυτή βγαίνει από κάποιες πηγές της ιστοσελίδας, δηλαδή δεν υπάρχει κάτι πιο επίσημο.

Το who is who του Έλεκ

Ο Άκος Έλεκ είναι γεννημένος στις 21 Ιουλίου του 1988 (23) και αγωνίζεται στην ουγγρική ομάδα, Βιντεοτόν, η οποία φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας και θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Έλεκ έχει ύψος 1.91μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Από το 2008 μέχρι το 2010 με τη συγκεκριμένη ομάδα είχε 58 συμμετοχές και 9 γκολ. Μάλιστα, από το 2010 αγωνίζεται και στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Ουγγαρίας, με την οποία έχει 11 συμμετοχές έως τώρα.

Δείτε το δημοσίευμα http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/paok-boloni-nem-tud-targyalasrol-de-orulne-elek-akos-erkezesenek-2084565

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/perimenw_ton_elek_me_anoixtes_agkales.1172363.html

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Κάτσε να ξεκαθαριστεί αν και με τι όρους θα αρχίσει το πρωτάθλημα, επο οπαπ νόβες μόβες και μετά συζητάμε για μεταγραφές...

-25 %  τα τηλεοπτικα μας. Βγαινει επιστολη της νοβα για μειωση λογω σκανδαλου

kostas4

• Guest
αυτο ειναι οντως πολυ μεγαλο πληγμα για την ομαδα. -25% τα τηλεοπτικα και -20% τα διαρκειας δεν αφηνουν περιθωρια για αλλες κινησεις. καλυτερα να εχουμε μικρο μπατζετ και πληρωμενο παρα ανοιγματα.
πλεον ολοι καταλαβαινουμε οτι η προκριση σε ομιλο του γιουροπα ειναι μονοδρομος

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μιζερια... ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...μεταγραφες και μαλακιες..

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Στη συγκεκριμένη φάση μόνο ο σκατόγαυρος έχει άνεση. 42 συμβόλαια έχει κάπου πήρε το μάτι μου, 15 να πουλήσει είναι άπλας. Ακόμα και οι βάζελοι που έχουν μισή ντουζίνα εκατομμυριούχους για πλάκα και είναι τόσο στόκοι που κατόρθωσαν να έχουν οικονομικά προβλήματα. Κάτι Παναιτωλικούς βλέπω να κινούνται και κάτι Ατρομήτους. Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής.

Στο θέμα Τσιρίλο έγινε πολύ μα πολύ άσχημος προγραμματισμός. Γενικά ας προσέξουμε τον άξονα, εκεί είναι τα προβλήματα. Καταντήσαμε να έχουμε θέματα με τις κεφαλιές, αντικαταστάτη του Ίβιτς ψάχνουμε τρίτο σερί καλοκαίρι, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Θα προωθηθούν και παιδιά απ' τη Β ομάδα. Με λίγη προσοχή ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να είναι πολύ καλός αλλά πρακτικά δεν ξέρω πού θα μας βγάλει αυτό.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
αντικαταστάτη του Ίβιτς ψάχνουμε τρίτο σερί καλοκαίρι
Δε νομίζω να ψάξαμε ποτέ 10αρι.
3 χρόνια χρειαζόμαστε 10αρι, αλλα 3 χρόνια ΔΕΝ ψάξαμε ποτέ 10αρι.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
αυτο ειναι οντως πολυ μεγαλο πληγμα για την ομαδα. -25% τα τηλεοπτικα και -20% τα διαρκειας δεν αφηνουν περιθωρια για αλλες κινησεις. καλυτερα να εχουμε μικρο μπατζετ και πληρωμενο παρα ανοιγματα.
πλεον ολοι καταλαβαινουμε οτι η προκριση σε ομιλο του γιουροπα ειναι μονοδρομος

Το -25% ισχυει και για την σεζον 2010-2011. Ουσιαστικα δηλαδη το φετινο ανοιγμα θα διογκωθει επιπλεον με 1εκ ΕΥΡΩ !

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αποφάσισε η Nova να κόψει 25% και θα γίνει έτσι απλά;
μόνη της υπέγραφε δλδ τα συμβόλαια; δεν είχε ας πούμε από την άλλη πλευρά συμβαλλόμενο;
πέρα από το οτι γενικά συμφωνώ να τους γαμήσει τα πρέκια στην SL δε σημαίνει ότι απλά το ανακοίνωσε και τέλος... χορέψτε οι υπόλοιποι στο ρυθμό αυτό. αναμονή.

1. πάντως ΑΝ στην ΠΑΕ το χρησιμοποιήσουν για δικαιολογία πριν γίνει τελικό είναι για πολλές μπουνιές
2. το άνοιγμα λοιπόν έχει να κάνει και με το ότι ΔΕΝ πληρώθηκαν από την Nova  τα φετινά. μάιστα...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
το άνοιγμα λοιπόν έχει να κάνει και με το ότι ΔΕΝ πληρώθηκαν από την Nova  τα φετινά. μάιστα...

αυτο καταλαβες;
ΗΜΑΡΤΟΝ!
Λεω οτι θα διογκωθει επιπλεον κατα 1εκ ...ποσο πιο λιανα θα πρεπει να το γραψω;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΗΜΑΡΤΟΝ squared
λέμε ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ NOVA ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. δλδ στα 5 μύρια είναι και ΑΠΛΗΡΩΤΑ απο τη Nova φετινά λεφτά... που προφανώς δεν τα έχει δώσει μιας και ανακοίνωσε ότι θα επέλθει και μείωση 25% ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ. δλδ αν είχε πληρώσει (δλδ αν είχαμε ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ) δε θα ανακοίνωνε ότι θα κάνει μείωση 25%.

για το ΑΝΟΙΓΜΑ του ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ή το ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ δε με νοιάζει. προφανές ότι μπορεί ο χλοοτάπητας να κοστίσει 2 μύρια ακόμα και τα νερά στην Ολλανδία κανά 300άρι χιλιάδες. τρόποι υπάρχουν.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
desquared  :D

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 2010-2011

ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ                    ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Χορηγίες-Επιχορ.(προ φόρων) 6.543.000 ευρώ         8.685.492 ευρώ

Τηλεοπτικά (προ φόρων)         3.080.000 ευρώ         3.409.560 ευρώ

Εισιτήρια (προ φόρων)           10.092.000 ευρώ         9.840.570 ευρώ

Λοιπά-Έκτακτα έσοδα                 800.000 ευρώ            250.000 ευρώ

Φόροι Εισροών (ΦΠΑ)               3.785.000 ευρώ         4.133.368 ευρώ

Σύνολο (Μικτά Ποσά)             24.300.000 ευρώ        26.318.990 ευρώ

Αναλογα το πως (προ ή μετα φορων) και αν τελικα  ισχυσει το -25% θα μειωθουν απο 750.000 ως 1.000.000 τα τηλεοπτικα εσοδα. Τα συνολικά έσοδα ανήλθαν στα 26.318.990 ευρώ, ενώ τα έξοδα έφτασαν τα 28.404.145 ευρώ. Δηλαδη αντι για  26.318.990 ευρώ θα εχουμε πχ. 25.650.000  ευρώ. Αυτο που δεν καταλαβες δλδ, ειναι το ανοιγμα των 2.085.155 ευρώ θα γινει μεγαλυτερο καθως το συνολο των τηλεοπτικων εχει περαστει σαν εσοδο.  Αυτο ξερω και αυτο καταλαβαινω, αν καποιος γνωριζει καλυτερα..ας μας διαφωτισει.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ο Rabbit έχει δίκιο όταν υποστηρίζει ότι δεν μπορεί η μία πλευρά να αλλάξει τους όρους μιας συμφωνίας (και μάλιστα αναδρομικά!..). Κάτι τέτοιο θα προυπέθετε την ύπαρξη μιας σχετικής ρήτρας ή όρου που να προβλέπει κάτι τέτοιο. Χωρίς αυτήν μόνο με ωμό εκβιασμό μπορούν να το πετύχουν (και αν ..)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Χιλια δικια εχει σε αυτο. Αν και απο τη μικρη μου πειρα σε τετοιου ειδους συμβασεις (μιλαω για Γερμανια) υπαρχουν παντα τετοιοι οροι, οι οποιοι αποφερουν απο μειωση του ποσου μεχρι ακυρωση της συμβασης. Εχουν εφαρμοστει πολλακις τετοιοι οροι μετα απο σκανδαλα ντοπιγκ κυριως με τρανο παραδειγμα το Τουρ ντε Φρανς και την Τελεκομ.Τι εχει υπογραφει μεταξυ Σουπερλιγκ και ΝΟΒΑ δεν ξερω.

Offline scouser4

• Αλλαγή
ειστε οφ τοπικ παρακαλω να αναλαβουν οι μοντ εδω μιλαμε για μεταγραφες

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Georgie,
διαφώνησα κάπου; απο τη στιγμή που περάστηκε σαν έσοδο και δεν έχει αποδοθεί ακόμα (ή θα αποδοθεί μειωμένο κατά 25%) συμμετέχει στο άνοιγμα. κατανοητό και τέλος.

ΤΩΡΑ αν προυπολογίσαμε πχ 10 ευρώ τηλεοπτικά και πήραμε 6 επειδη τα άλλα 4 αποφάσισε η Nova να μη τα δώσει είναι ΑΛΛΟ θέμα και μπορεί να αναλυθεί σε άλλο τοπικ.

επίσης ΑΝ κλείσει η χρήση και μιλάμε για έσοδα 26 μύρια και έξοδα 28 μύρια τελειώνει και η καραμέλα "ανοιγμα"και περνάμε στην όχι και τόσο εύηχη και ευκολοχώνευτη έννοια της ΖΗΜΙΑΣ.

ακόμα λοιπόν έχουμε άνοιγμα (μικρό η μεγαλύτερο στα @@ μου βασικά). τελειώνει η χρήση και παρουσιάζουμε ζημία. τότε μπορεί να τα ξαναπούμε λοιπόν.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Συμφωνοι. Για ζημια θα μιλαμε, για την οποια κινδυνευει η διοικηση πρωτοδικειου με τις προσωπικες περιουσιες των μελων της. Γιατι αυτα τα χρεη λογω νομοθεσιας εχουν ονοματεπωνυμο σε αντιθεση με τα υπολοιπα 30εκ...

Αρα με ολα αυτα τα δεδομενα, ειναι δυσκολο να ανοιχθουμε σε καλες μεταγραφες. Εγω βλεπω οτι δεν υπαρχει σαλιο και υπαρχει φοβος να μην ξεφυγει η κατασταση στα οικονομικα.

Offline dave

• Αλλαγή
τζορτζι ξερεις ποσες ειναι οι ζημιες των τελευταιων 2 χρησεων μηπως?

Offline blue_eyes

• Βασικός
μπραααααβοοοοοοο σβουραααααααα διευθυντααααρααααααα.. gooooo seeeexyyyyyyyyy, αντε και 3ετες σου ευχομαι  ???

υγ τον σαβινι που δεν υπολογιζετε και του ειπατε να βρει ομαδα γιατι τον πηρατε στην προετοιμασια; να παρει εμπειριες; αστον να ψηνετε στη σουρωτη και παρε εναν πιτσιρικα μαζι, γαμω την τυχη μας γαμω