Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 21952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Για το  ανεκδοτο (γιατι ανεκδοτο ειναι) να αναβει πυρσος στο ναο και να πεφτουν μπουκαλια και γιουχα απο ολο το γηπεδο εξαιτιας της πλυσης εγκεφαλου απο τα μμε θα μας πει καποιος? Τολμουσε κανεις να κανει κατι αναλογο 10-20 χρονια πριν?

Για το οτι ειμασταν στην Τουρκια ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ θα μιλησει κανενα κοκορακι? Αν κατεβαιναμε ολοι απο τα λεωφορεια πριν τα ματς και τα γαμουσαμε ολα τη μανα στην Τουρκια θα ελεγαν τα παπαγαλακια "επεισοδια απο τους οπαδους του ΠΑΟΚ" ναι , η οχι? Τωρα με 25 σπασμενα λεωφορεια θα τιμωρηθει...ο ΠΑΟΚ!!! Οι Τουρκαλες κυριες ομως εδω μεσα. Και καπνογονα σε αναψαν και απ ολα. Επρεπε να στα ριξουν στα επισημα, να σου πω εγω μετα αν θα εκραζες μερικους που και καλα κινηθηκαν προς τα εκει.

Πολυ διαλογος επεσε και κουρασατε κυριοι. Εχει γινει η Τουμπα εκκλησια και δε μιλαει κανεις. Σηκωνονται καγκελα στα πλεη οφ στην 4 και δεν πεφτει στραγαλι. Αντι να κοιταξεις πως να χτυπησεις το χερι σου (δε σου λεω να νικησεις, αλλα χτυπα το το μπουρδελο) στα κεντρα αποφασεων , μη και τολμησετε να τιμωρησετε το ναο αλλοιμονο σας πας πληρωνεις 400 χιλιαρικα και βαζεις τουρνικε για να παθαινουμε ασφυξια στα ΠΑΟΚ πανσεραικος και κανεις συναντησεις ηρεμα παιδια και ξερω γω τι.

Οταν θα μιλατε με την ιδια "θερμη" για το οτι μπηκαμε αναιτια στο 35 και στο 40 και ΚΑΝΕΙΣ δεν μας ελεγε το γιατι , αφου προηγηθηκε καθυστερηση, επειτα ψεκασματα , τρελα απο τους μπατσους και σπασιματα σε ματς ουεφα σε εχθρικο εδαφος, τοτε ελατε να μιλησουμε και για τα στυλο και τις τουαλετες. Τοσο απλο.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
+1926....χωρια τα παλαιστινιακα και τις σημαιες που μας περναν με το ετσι θελω,χωρια να εχουμε φαει την απιστευτη ταλαιπωρια γιατι δεν ξεραν ουτε οι ιδιοι οι τουρκοι που θα μας πανε,χωρια να περιμενουμε 35 λεπτα εξω να εχει αρχισει το ματς να ακουμε τους μισους δικους μας να φωναζουνε και εμεις να μην μπορουμε να μπουμε μεσα γιατι μας ειχαν κλειστες τις πορτες,χωρια να μην μπορουμε να κουνηθουμε γιατι μας ειχαν περικυκλωσει οι μπατσοι,χωρια το ξυλο στις σκαλες,χωρια τα λεοφωρεια τα σπασμενα οπως αναφερε και ο φιλος πανω με την συναινεση των ιδιων των μπατσων,χωρια το τραμπουκο των μπατσων να βγαλουν οπλο κολλημενο σε κροταφο αδελφου,χωρια στο χωριο για σταση ο γαμημενος τουρκαλας που βγηκε με την καραμπινα και μας απειλουσε,χωρια τις πολυ μικρες κερκιδες που δεν χωρουσαμε ολοι  και με το πλεξι γκλας περα απο το κεντρο δεν βλεπαμε καν το γηπεδο,χωρια το διχτυ που και καλα βαλανε και τραυματιστηκαν ατομα διλα μας απο κερματα,χωρια τα δακρυγονα το ξυλο οι καθηστερησεις που γιναν επιτιδες,χωρια που πηγαινες καλοπροαιρετα να αγορασεις νερο και σε ελεγαν δεν δεχομαστε ευρω,χωρια την πουτσα του ΠΑΟΚ που φαγανε....ουτε με ενδιαφερουν οι κωλοτουαλετες τους που σπασανε ουτε και το στυλο...και γνωμη μου καλα ξηγηθηκαν...και το στιλο κανεις δεν τον χρησιμοποιησε μεχρι να αρχισουν τα μουνια να μας ριχνουν καρεκλες και διαφορες αλλες παπαριες....ΠΑΟΚ εναντιον ολων...
Οταν μας προκαλουνε τους προκαλουμε...

Και μην κολλατε στο στυλο οταν σε καθε ματς ο καθενας κουβαλαει οτι θελει και δεν ξερει να το χρησιμοποιει....Ηταν εκδρομη που κυριως ηθελε πολλα γερα νευρα κ πολλα κοτσια...

50 τοπικ για το γαμημενο στυλο κανεις ομως δεν μιλησε για τα παλαιστινιακα που μας περναν με τον τσαμπουκα και καποιες μικρες σημαιες που πηγαν να παρουν....

Offline KATISI4

• Αλλαγή
αν πορωθω λιγο ακομα να θυμηθω και τιποτα αλλο θα συνεχισω....Ευγε δασκαλε

apostolos

• Guest
Καλά έχει γίνει θέμα που μέσα σε μια τέτοια εκδρομή ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ ρε, έριχνε φωτοβολίδες? Και που σπάσανε οι τουαλέτες? Σιγά ρε παιδιά. 2500 άνθρωποι ήταν, εντάξει ένας έκανε και το κάτι παραπάνω. Μαλακια έστω. Να πω ήταν κάτι οργανωμένο, ότι ήταν καμια 50ria ξέρω εγώ, να πω όχι εδώ χρειάζεται να το σκεφτούμε το πράγμα. Αλλα για έναν? Χωρίς να συμφωνώ με τη συγκεκριμένη πρακτική νομίζω ότι δεν είναι καν άξιο αναφοράς και ειδικά στο συγκεκριμένο mats και με όσα προηγήθηκαν εκείνη τη μέρα...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
πόσο μάλον όλοι οι νεότεροι  που δεν έχουνε μάθει λογο της απαγορευσης μετακινησεων να πηγαίνουνε σε εκτος εδρας  ματς αλλα και οταν πηγαινουν να πανε με την συνοδεια της αστυνομίας ( έστω και υποχρεωτικά)

Μια χαρά την ψάχνουν και οι νεώτεροι να πηγαίνουν και χωρίς συνοδεία όσο δύσκολο κι αν είναι!

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αν καποια πραγματα οπως λετε ειναι λαθος δεν θα τα αλλαξετε απο τον καναπε και το πληκτρολογιο...πηγαινετε κι εσεις εκει που ειναι να γινουν να τα αποτρεψετε....

κουβεντα στο ιντερνετ ειδικα τοσο μεγαλη για κατι που δεν ζησατε εμενα μου φαινεται μαλακια...και κριτικες στον και καλα πιτσιρικα σημερινο οπαδο λες και οσοι ηταν τουρκια τωρα βγαλανε δοντια....

τα ιδια κανατε και σε μεγαλυτερο βαθμο μετα την λαμια σε ενα ματς που θα πρεπε να μασταν οι τετραπλασιοι απο οτι ημασταν....η κουβεντα ενω θα πρεπε ναναι πως φλωρευουμε επικινδυνα εχει γινει γιατι δεν ειμαστε κι αλλο πιο φλωροι....ολα αυτα εξαιτιας της πλυσης εγκεφαλου που εχει πεσει λογω προστιμων...

τελος στιλο εφυγε και εξω σε τουρκους και πιστεψτε με πως εκεινη την ωρα ηταν σωτηριο....καποιοι νομιζετε πως η μαγκια ειναι να πας ξεβρακωτος στα αγγουρια..αυτο επειδη συγκρινετε δεκαετιες,τοτε δεν θα γινοταν ποτε οπως εμμεσα ειπε πριν ο μπανε και εχω ακουσει και απο αλλους....και σε τετοιο εκτος ζητατε να ηταν ο κοσμος παναγιτσα;

υ.γ μπιβ το στυλο δεν μπορουσε να φυγει πουθενα αλλου λογω πλεγματος

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5R5w06vdmbI?fs=1&amp;hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true">

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

http://img814.imageshack.us/img814/4135/11111h.jpg  ---και τουρκος κοντος με αφανα

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Το βιντεάκι συμπαθέστατο θα λέγα... :headbang: τα αγγλικά του όμως  :wow:

JamaicaN

• Guest
-και τουρκος κοντος με αφανα
:prosk:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **

Offline alexisv

• Αλλαγή
Αν συμμετείχαν πριν τον αγώνα ή όχι δεν ξέρουμε μιας και δεν κάναμε face control. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως παίζει ρόλο και η ψυχολογική ένταση που νιώθεις εκείνη την στιγμή. Όσο για την σημαία, ναι! Μία στην μάπα για κάθε ΕΛΛΗΝΑ αγνοούμενο!

ο αγωνας που εγινε ηταν για τον ΠΑΟΚ κ τον λαο του νομιζω..
μπορουμε να κανουμε πολεμο ως χωρα εαν θελουμε να τιμωρησουμε τους τουρκους..

ΟΚ,  οπότε άμα έκαιγαν λέω εγώ μία ελληνική σημαία θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε με την λογική, στα @@ μου, εγώ ΠΑΟΚ είμαι ! Σωστά ; ; ;

Σοβαρευτείτε λίγο. Εκτός από ΠΑΟΚ είστε και Έλληνες! Ντροπή να σου βγάζει τούρκος κάτι προκλητικό σε εθνικό επίπεδο και εσύ να το αγνοείς επειδή είσαι. . . ΠΑΟΚ !  Μόνο Έλληνας πιστεύω θα μπορούσε να απαξιώσει τόσο πολύ τον εαυτό του. . .κρίμα !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

PAOK_VOLOS

• Guest
Μια απορια εχω παιδια:Πριν λιγες μερες επαιζαν μπασκετ τουρκια-ελλαδα.Που εισασταν ολοι εσεις που μας πριξατε με τα πατριωτικα σας αισθηματα?Ουτε ενα ποστ για το ματς του μπασκετ?Ουτε μια εισβολή στην τουρκιά?
Εκεινο το κεμπαπ,κοκκαλα εχει?  ;D

Offline savage republic

• Βασικός
Αν συμμετείχαν πριν τον αγώνα ή όχι δεν ξέρουμε μιας και δεν κάναμε face control. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως παίζει ρόλο και η ψυχολογική ένταση που νιώθεις εκείνη την στιγμή. Όσο για την σημαία, ναι! Μία στην μάπα για κάθε ΕΛΛΗΝΑ αγνοούμενο!

ο αγωνας που εγινε ηταν για τον ΠΑΟΚ κ τον λαο του νομιζω..
μπορουμε να κανουμε πολεμο ως χωρα εαν θελουμε να τιμωρησουμε τους τουρκους..

ΟΚ,  οπότε άμα έκαιγαν λέω εγώ μία ελληνική σημαία θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε με την λογική, στα @@ μου, εγώ ΠΑΟΚ είμαι ! Σωστά ; ; ;

Σοβαρευτείτε λίγο. Εκτός από ΠΑΟΚ είστε και Έλληνες! Ντροπή να σου βγάζει τούρκος κάτι προκλητικό σε εθνικό επίπεδο και εσύ να το αγνοείς επειδή είσαι. . . ΠΑΟΚ !  Μόνο Έλληνας πιστεύω θα μπορούσε να απαξιώσει τόσο πολύ τον εαυτό του. . .κρίμα !

Μπα. Παντού υπάρχουν άτομα που σκέφτονται πέρα από τα έθνη και τις πατριδες.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Μια απορια εχω παιδια:Πριν λιγες μερες επαιζαν μπασκετ τουρκια-ελλαδα.Που εισασταν ολοι εσεις που μας πριξατε με τα πατριωτικα σας αισθηματα?Ουτε ενα ποστ για το ματς του μπασκετ?Ουτε μια εισβολή στην τουρκιά?
Εκεινο το κεμπαπ,κοκκαλα εχει?  ;D

Προφανώς μπροστά στον ζήλο για να χλευάσετε οτιδήποτε έχει σχέση με το έθνος, μερικοί δεν καταλαβαίνεται ούτε τον γραπτό ελληνικό λόγο. Ίσος σε μία πιο διεθνή γλώσσα όπως στα αγγλικά να σας διευκόλυνε. Δεν ξέρω, αν ναι, πείτε να το γυρίσουμε στο αγγλικό!

Δεν σε λέω ρε φίλε να τρελαίνεσαι όταν παίζει η εθνική και να κυνηγάς τούρκους ακόμα και στον ύπνο σου. Αν διαβάσεις μάλιστα τα ποστ μου στο πρώτο παιχνίδι λέω σε πολλά από αυτά πως οι δύο αγώνες πρέπει να μείνουν μακριά από τα πολιτικά κτλ.

ΑΛΛΑ, όταν σε προκαλούν σε εθνικά θέματα, δεν γίνεται να το παίζεις αδιάφορος. Στον αγώνα μπάσκετ που λες, δεν προκάλεσε κανένας όσο ξέρω. . .

Μάθετε να καταλαβαίνετε αυτά που γράφει κάποιος και μετά πετάξτε τις ειρωνείες ελεύθερα. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

ive4

• Guest
alexisv χάνεις τα λόγια σου εδώ μέσα... Και ο Εφιάλτης σκεφτόταν πέρα από τις πατρίδες. Το ότι η ταυτότητα κάποιου γράφει ελληνική υπηκοότητα δε σημαίνει και πολλά, αφού πλέον είναι το εθνικό μας προϊόν, όλοι οι ξένοι από την Ανατολή και το Νότιο Ημισφαίριο την αγοράζουν άλλοτε δωρεάν και άλλοτε με το αζημίωτο. Στο γήπεδο μας ενώνει όλους ο δικέφαλος αετός. Μερικοί μπορεί να ενώνονται και με την ελληνική σημαία, άλλοι και με τα αντι-μπα αισθήματα. Αλλά αυτά πρέπει να υποχωρούν όταν εμποδίζουν το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Και ευτυχώς η εικόνα μας στην Τουρκία ήταν πολύ καλή χωρίς μαλακίες πέρα από λογικά όρια.  

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline KATISI4

• Αλλαγή
    ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ....

http://www.youtube.com/watch?v=7_eW9XVv2o8 (Embedding disabled, limit reached)