Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 21940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
οι ΠΑΟΚτσηδες που πετουσανε κοτρονια σε βαζελους και γαυρους την δεκαετια 80 οσες φορες προσπαθησανε να ερθουνε τουμπα μαλλον δεν ειτανε ανδρες,ειτανε φλωροι ειτανε δολοφονοι?
αυτοι που πετουσανε στην θαλασσα βαζελους στον θερμαικο οταν ηρθανε με τρενο για ενα ματς με γρια στο καυτα ειτανε αδερφες?

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
δεν θυμαμαι κανενα να πεθανε απ αυτα.απο φωτοβολιδα κατι θυμαμαι.και το πιστολι το ιδιο αποτελεσμα εχει αν σε βρει στο λαιμο.Μην μπερδευεσαι.Ολοι γουσταρουμε τα μπαχαλα αλλα οχι και να παμε στη φυλακη για δολοφονια
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
ουτε εγω θυμαμαι να πεθανε κανεις απο στυλο φωτοβολιδα
παντως θυμαμαι δεκαδες που χασανε ματια απο πετρες

bagos1

• Guest
ρε συ Lik στις φασεις που αναφερεσαι ουτε μαχαιρια βγηκαν ουτε κατσαβιδια ουτε φωτοβολίδες ασε που στην φαση στην θάλασσα ειχαμε και εθελοντικες βουτιές

Offline bane

• Αλλαγή
μια παρενθεση μονο για τον μαναβη. ο μακης μιλουσε. και οταν λεω μιλουσε εννοω απο πριν ξεκινησει μια πορεια σου ελεγε, θα κανεις το και το .αμα μας την πεσουνε θα κανουμε αυτο ,με τους μπατσους αυτο .μεσα στο γηπεδο το και το ,τασυνθηματα αυτο και αυτο μετα το ματς δεν φευγει κανεις το και το
ηξερες απο πριν τι θα κανεις και πως θα το κανεις .και αν ησουνα νεος ακολουθουσες το ρευμα. στο δευτερο ματς μαθαινες

πειτε μου εναν που το κανει αυτο σημερα. ο καθενας κανει οτι γουσταρει ή οτι φερει η στιγμη ακριβως γιατι δεν εχει τον ηγετη να τον καθοδηγησει
σε αυτο το κομματι παει πισω ο λαος ,σε ολα τα αλλα θεωρω οτι ειναι μπροστα μας αυτη η γενια απο τοτε. το εχω ξαναπει. το συζηταμε σε οποιο τοπικ θελετε
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline lik4

• Αλλαγή
ασε φιλε εχω κατσει και μιλησει πολλες φορες με τους πρωταγωνιστες εκεινης της δεκαετιας,ξερω πολυ καλα τι γινοτανε και τοτε
τεσπα δεν εχω ορεξη να μιλαω και να κανω αναλυσεις για τετοια θεματα στο ιντερνετ

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Anyway δεν θα βγαλουμε ακρη.εχουμε διαφορετικες αποψεις.δεν το θεωρω μαγκια και δεν υπαρχει στο dna του ΠΑΟΚτση στυλο και μαχαιρι.ετσι το βλεπω εγω.τωρα αν οι αλλοι φερθουν πουστικα πανω στη φαση κανεις οτι μπορεις για να αμυνθεις.αλλα οχι εκ των προτερων.Αυτα και κλεινω επ αυτου του θεματος.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Πολλές ανακρίβειες konkamp.
Τυφλή παρελθοντολαγνεία και απαξίωση του παρώντος ή απλά έχεις πλήρη άγνοια φίλε.
Πότε κατέβαζε πολύ περισσότερο κόσμο ο ΠΑΟΚ κάτω? ::)
Το 85 στην Αλαμάνα τα "πολεμοφόδια"τι νομίζεις ήταν,νεράτζια?
Ακόμα παλιότερα αν υπήρχαν πιστόλια και δυναμίτες νομίζεις πως δε θα χρησιμοποιούνταν επειδή τα άτομα τότε τις παίζαν με fairplay?
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή

Μία ερώτηση για να είμαι και ον τοπικ. Όσοι ήσασταν εκεί και δεν γουστάρατε το στυλό, φάγατε καμιά γκλομπιά χωρίς λόγο από αστυνομικό; Έσπασε κάνα τζάμι στο λεωφορείο σας; Ήσασταν μπροστά όταν στην πρώτη στάση βγήκε ο τούρκος με το δίκαννο; Παρατηρήσατε την τουρκοκυπριακή σημαία στο διπλανό πέταλο; Ρωτάω για να καταλάβω γιατί σας πείραξε τόσο πολύ έτσι ώστε να το κάνουμε θέμα στο φόρουμ την στιγμή που έχουν γίνει παρόμοια πολλές άλλες φορές χωρίς να θυμάμαι κάποια αναφορά σ αυτά.. . .

η απαντηση μας δηλαδη σε αυτα ειναι η φωτοβολιδα με στυλο στην απεναντι κερκιδα κ πολυ πιθανον σε οπαδους που δεν συμετειχαν σε αισχη?
εκτος εαν θεωρεις οτι επειδη καποιος εβγαλε τουρκοκυπριακη σημαια,πρεπει να φαει φωτοβολιδα στη μαπα..
κανεις δεν ειπε να μην στειλεις φωτοβολιδα σε μπατσους που προκαλεσαν ή σε τουρκους που ηταν στη μαχη κ σε πετουσαν φωτοβολιδες ή πετρες απο σημειο ισχυος..

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Πολλές ανακρίβειες konkamp.
Τυφλή παρελθοντολαγνεία και απαξίωση του παρώντος ή απλά έχεις πλήρη άγνοια φίλε.
Πότε κατέβαζε πολύ περισσότερο κόσμο ο ΠΑΟΚ κάτω? ::)
Το 85 στην Αλαμάνα τα "πολεμοφόδια"τι νομίζεις ήταν,νεράτζια?
Ακόμα παλιότερα αν υπήρχαν πιστόλια και δυναμίτες νομίζεις πως δε θα χρησιμοποιούνταν επειδή τα άτομα τότε τις παίζαν με fairplay?

αδερφε δεν απαξιωνω το παρον,απλως σεβομαι το παρελθον και το εχω οδηγο για το μελλον.Στο παρελθον πεθανε ο συγχωρεμενος ο μπλιονας απο πιστολι.Γιατι να θρηνησουμε οποιονδηποτε σημερα απο στυλο?Αυτο το καταλαβαινεις?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ρε παιδια σορυ και ολας αλλα για να καταλαβω....ολα αυτα τα τοπικ εγιναν για το στιλο που βγηκε απο μας?

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Στα λόγια μου έρχεσαι,δεν πέθανε χθες ο Μπλιώνας αλλά τότε που υπήρχε "νουθεσία".
Με τόσα κοτρώνια και τόσα πεσίματα στην Τούμπα,από τύχη δεν έμεινε κανένας στον τόπο.
Θα μας έφταιγαν μετά οι πέτρες δηλαδή?Μην κολλάς στο πιστόλι.
Όλα ψιλοβρώμα είναι τα σκηνικά ΑΝΕΚΑΘΕΝ.Και φυσικά δεν είναι για όλους.
'Η τα γουστάρεις ή όχι.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Και η ζώνη που ήταν στην μόδα μπορεί να σ αφήσει στον τόπο. Και οι κλωτσιές σε λάθος μέρος μπορούν να σκοτώσουν. Πόσο μάλλον την δεκαετία του 80 και του 90 με τα doc martin που είχαν και σίδερο μπροστά. Κανένας δεν πετάει στυλό με σκοπό να σκοτώσει!

Α! και για να μην λέμε ανακρίβειες, πως τότε δεν υπήρχαν μαχαίρια. Θα σας υπενθυμίσω πως τότε ήταν στην μόδα η πεταλούδα! Όχι ένα απλό μαχαίρι!

Δεν ήταν τα πράγματα τότε ΤΟΣΟ αθώα. Ειδικά το μαχαίρι έπαιζε πολύ και όχι μόνο στα γήπεδα άλλα και καθημερινά, όπου αλλού εμφανιζόταν μπλούζα που δεν ήταν ασπρόμαυρη. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alexisv

• Αλλαγή

Μία ερώτηση για να είμαι και ον τοπικ. Όσοι ήσασταν εκεί και δεν γουστάρατε το στυλό, φάγατε καμιά γκλομπιά χωρίς λόγο από αστυνομικό; Έσπασε κάνα τζάμι στο λεωφορείο σας; Ήσασταν μπροστά όταν στην πρώτη στάση βγήκε ο τούρκος με το δίκαννο; Παρατηρήσατε την τουρκοκυπριακή σημαία στο διπλανό πέταλο; Ρωτάω για να καταλάβω γιατί σας πείραξε τόσο πολύ έτσι ώστε να το κάνουμε θέμα στο φόρουμ την στιγμή που έχουν γίνει παρόμοια πολλές άλλες φορές χωρίς να θυμάμαι κάποια αναφορά σ αυτά.. . .

η απαντηση μας δηλαδη σε αυτα ειναι η φωτοβολιδα με στυλο στην απεναντι κερκιδα κ πολυ πιθανον σε οπαδους που δεν συμετειχαν σε αισχη?
εκτος εαν θεωρεις οτι επειδη καποιος εβγαλε τουρκοκυπριακη σημαια,πρεπει να φαει φωτοβολιδα στη μαπα..
κανεις δεν ειπε να μην στειλεις φωτοβολιδα σε μπατσους που προκαλεσαν ή σε τουρκους που ηταν στη μαχη κ σε πετουσαν φωτοβολιδες ή πετρες απο σημειο ισχυος..

Αν συμμετείχαν πριν τον αγώνα ή όχι δεν ξέρουμε μιας και δεν κάναμε face control. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως παίζει ρόλο και η ψυχολογική ένταση που νιώθεις εκείνη την στιγμή. Όσο για την σημαία, ναι! Μία στην μάπα για κάθε ΕΛΛΗΝΑ αγνοούμενο!
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Στα λόγια μου έρχεσαι,δεν πέθανε χθες ο Μπλιώνας αλλά τότε που υπήρχε "νουθεσία".
Με τόσα κοτρώνια και τόσα πεσίματα στην Τούμπα,από τύχη δεν έμεινε κανένας στον τόπο.
Θα μας έφταιγαν μετά οι πέτρες δηλαδή?Μην κολλάς στο πιστόλι.
Όλα ψιλοβρώμα είναι τα σκηνικά ΑΝΕΚΑΘΕΝ.Και φυσικά δεν είναι για όλους.
'Η τα γουστάρεις ή όχι.
Ναι ρε αδερφε αλλο ομως αντρικια σωμα με σωμα που ξερει οποιος συμμετεχει τους κινδυνους και αλλο ο απεναντι που δεν γουσταρει τετ0οια και πηγε στο γηπεδο να δει μπαλα και του ρθε απο κει που δεν περιμενει.Τα γουστάρω αλλα δεν μου φταιει κανενας που ειναι στην απεξω.Απο κει ξεκινησαμε οτι δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδικο αυτο με το στυλο.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν οι άγραφοι κανόνες, που θα κοντρολάρουν το μένος των οπαδών. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα ακόμα και από την πάταξη τις βίας. Οι κανόνες συμπεριφοράς ενός χούλιγκαν, που στην Αγγλία έγιναν αντικείμενο μελέτης και είναι καταγεγραμμένοι πολλάκις, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Ανάλογα την προσωπικότητα του καθενός θα βγει από ρόπαλο μέχρι πιστόλι και μαχαίρι. Εγώ εκεί που τα είδα όλα δεν ήταν με τον βάζελο που δολοφονήθηκε, αλλα με έναν άλλο βάζελο, που βιάστηκε από γαύρους μέσα σε πούλμαν και πετάχθηκε γυμνός και αναίσθητος στην άσφαλτο, με το κορμί του να έχει σημάδια από σβησμένα τσιγάρα. Το θέμα λοιπόν δεν είναι να είσαι κατά η υπέρ τις βίας. Γιατί αν ήταν αυτό, αδυνατώ να πιστέψω πως κάποιοι από εμάς θα επικροτούσαν η θα δικαιολογούσαν περιστατικά όπως τα προαναφερθέντα.

Offline gagas

• Αλλαγή
Αν συμμετείχαν πριν τον αγώνα ή όχι δεν ξέρουμε μιας και δεν κάναμε face control. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως παίζει ρόλο και η ψυχολογική ένταση που νιώθεις εκείνη την στιγμή. Όσο για την σημαία, ναι! Μία στην μάπα για κάθε ΕΛΛΗΝΑ αγνοούμενο!

ο αγωνας που εγινε ηταν για τον ΠΑΟΚ κ τον λαο του νομιζω..
μπορουμε να κανουμε πολεμο ως χωρα εαν θελουμε να τιμωρησουμε τους τουρκους..

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Η συζητηση ειναι off ευθυς εξαρχης!!Συγκρινεται διαοφορετικες εποχες!!Τοτε γινοταν αυτο και μετα το αλλο και σημερα εκεινο και το ξερω γω!!Και μαγκια ειναι αυτο και φλωρια το αλλο!!Να χαμε να λεγαμε(Αφου Αναφερατε τον Μακη τον Μαναβη ας τα πουμε λιγο ετσι)!Σημερα ο κοσμος πλακωνεται στο ξυλο για ενα στοπ και μια θεση παρκιγκ!!Και απορειτε και δυσανασχετειτε για το γηπεδο???Εχετε δει να πλακωνονται σε τραπεζα για ενα νουμερο???

Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΩΜΗ...ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΗ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ!!

Ισοπεδωτικο αλλα αληθινο!!

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Αν βάλουμε την βία στα γήπεδα με την βία στην κοινωνία στο ίδιο τσουβάλι, τότε εξισώνουμε τον οπαδό με τον κοινό εγκληματία. Σαφώς υπάρχει σχέση ανάμεσα τους, αλλα σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να εξισώνονται. Γιατί αν εξισωθούν σημαίνει ότι τον αντίπαλο οπαδό δεν τον δέρνεις και τον ψειρίζεις για τα "πιστεύω" του, αλλα γιατί είσαι κακοποιός και κλέφτης. Ο χουλιγκανισμός είναι per se φαινόμενο. Ο χουλιγκάνος μπορεί να είναι δικηγόρος, λογιστής, γιατρός να πλακώνεται τις κυριακές και τις δευτερες να ανοίγει τις πόρτες σε κυριες και να περνάει γριούλες από τα φανάρια. Ο χουλιγκάνος ότι κάνει, το κάνει στο όνομα μιας ομάδας και όχι για την πάρτη του, και αυτό τον κάνει να διαφέρει σημαντικά από έναν που χτυπάει αυτόν που του κλέβει την θέση parking.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν οι άγραφοι κανόνες, που θα κοντρολάρουν το μένος των οπαδών. Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα ακόμα και από την πάταξη τις βίας. Οι κανόνες συμπεριφοράς ενός χούλιγκαν, που στην Αγγλία έγιναν αντικείμενο μελέτης και είναι καταγεγραμμένοι πολλάκις, στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Ανάλογα την προσωπικότητα του καθενός θα βγει από ρόπαλο μέχρι πιστόλι και μαχαίρι. Εγώ εκεί που τα είδα όλα δεν ήταν με τον βάζελο που δολοφονήθηκε, αλλα με έναν άλλο βάζελο, που βιάστηκε από γαύρους μέσα σε πούλμαν και πετάχθηκε γυμνός και αναίσθητος στην άσφαλτο, με το κορμί του να έχει σημάδια από σβησμένα τσιγάρα. Το θέμα λοιπόν δεν είναι να είσαι κατά η υπέρ τις βίας. Γιατί αν ήταν αυτό, αδυνατώ να πιστέψω πως κάποιοι από εμάς θα επικροτούσαν η θα δικαιολογούσαν περιστατικά όπως τα προαναφερθέντα.

Ουτε βιαστηκε ουτε αναισθητος πεταχτηκε.. και στην τελικη ρωτα μαθε τι ηταν αυτος και τι εκανε για να βρεθει στην θεση που βρεθηκε.. δεν θα τον λυπηθω κιολας.. εφοσον ψαχνεσαι για μαλακιες ξερεις οτι σε καποια φαση θα την πατησεις και συ ο ιδιος..καλως η κακως ετσι πανε αυτα!

Προσωπικα ειμαι εναντια στα στυλο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.. εναντια μονο για το μερος στο οποιο εφυγαν.. απ οτι ειδα στην φωτο κατι σαν τα επισημα εμοιαζε η φαση με ασχετο κοσμο.. αν φευγαν εκει που επρεπε κανενα προβλημα.. γιατι αμα σε γαμαει ο αλλος ειτε μπατσος ειναι να σε κοπαναει να σε ψεκαζει κτλ ειτε Τουρκος που σε πεταει το οτιδηποτε δεν θα απαντησεις με λουλουδια και φιλακια.. οση ζημια μπορει να κανει το στυλο αλλη τοση μπορεις να παθεις και απο αλλα πραματα.. στην τελικη το ξερεις και απο πριν πανω κατω τι θα αντιμετωπισεις.. στην Τουρκια πας οχι στις Σερρες..