Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 21932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
στα μέσα της δεκαετιας του 90 κοροιδευαμε και βριζαμε τους γαυρους που σπαγανε τις τουαλετες στο παλέ και τα χρησιμοποιουσανε σαν πολεμοφοδια για να τα ριχνουνε σε εμας, επισης τους χλευαζαμε για τις φωτοβολιδες που μας ριχνανε ειτε στην τουμπα, στο σεφ κτλ. μετα λυπης μου βλεπω ότι κανουμε τα ιδια.  Η οπαδικη ιστορια του ΠΑΟΚ την δεκαετια του 80 δεν γραφτηκε ουτε με μαχαιρια ουτε με σπασμενα σιφωνια ουτε με φωτοβολιδες, για εμενα που ειμαι εκεινης της γενιας τα θεωρω ανανδρα. Μην μου πειτε για την συμπεριφορα των τουρκαλαδων μπατσων και σεκιουριταδων, δεν νομιζω να ειναι χειροτερη απο των μπατσων των Αθηναίων ( τον αρχιμπατσο Δαρείο για τους παλιους που ξερουν) εκεινη την εποχη

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Στο πολεμο δεν υπαρχουν κανονες......
Επισης δε βρισκομαστε στη δεκαετια του 80 και σιφωνια δε πεφτουν πρωτη φορα απο εμας...
Επιτελους ας ξεκολησουμε λιγο και ας κοιταξουμε οτι και η νεα οπαδικη γενια του ΠΑΟΚ γραφει τη δικη της ιστορια!
Niente incontri....Solo scontri

trelos sporos

• Guest
σε τετοια ματς αυτα τα σπασιματα ειναι αναποφευκτα αλλα οχι να το κανουμε και βιντεακι στο youtube, δε ναι και τρελη μαγκια

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Ετσι ειναι.Σε λιγο θα βριζουμε τους αντιπαλους και θα ανεβαζουν στο youtube "PAOK hooligans".Το εχουν ξευτιλισει μερικοι
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

ive4

• Guest
ωραία να τα δείχνουμε, αλλά δε κατάλαβα γιατί πρέπει να αναλύουμε πόσο μαγκιά είναι να είσαι μόνος σου σε μία τουαλέτα και να την σπας. Το μάρμαρο είναι πολεμοφόδιο στο εχθρικό γήπεδο για να το χρησιμοποιήσεις όταν και αν...

Σαν να δίνεις σημασία στο ότι ο Κολοκοτρώνης πήρε το τουφέκι του και όχι πως το χρησιμοποίησε.

opws_mathame

• Guest
στα μέσα της δεκαετιας του 90 κοροιδευαμε και βριζαμε τους γαυρους που σπαγανε τις τουαλετες στο παλέ και τα χρησιμοποιουσανε σαν πολεμοφοδια για να τα ριχνουνε σε εμας, επισης τους χλευαζαμε για τις φωτοβολιδες που μας ριχνανε ειτε στην τουμπα, στο σεφ κτλ. μετα λυπης μου βλεπω ότι κανουμε τα ιδια.  Η οπαδικη ιστορια του ΠΑΟΚ την δεκαετια του 80 δεν γραφτηκε ουτε με μαχαιρια ουτε με σπασμενα σιφωνια ουτε με φωτοβολιδες, για εμενα που ειμαι εκεινης της γενιας τα θεωρω ανανδρα. Μην μου πειτε για την συμπεριφορα των τουρκαλαδων μπατσων και σεκιουριταδων, δεν νομιζω να ειναι χειροτερη απο των μπατσων των Αθηναίων ( τον αρχιμπατσο Δαρείο για τους παλιους που ξερουν) εκεινη την εποχη
Aδερφε με αφορμη τη συγκριση που κανεις με παλιοτερα χρονια κ επειδη ετυχε να ζησω παρομοια περιστατικα τη δεκαετια του 90 η ευθυνη βαραινει αποκλειστικα εμας τους μεγαλυτερους σε ηλικια ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.Εμεις κ κυριως οσοι ειναι ανω των 35 φταιμε που αφενος δε φροντισαμε να μαθουμε στα πιτσιρικια φασεις απο τοτε.Οταν λεω ν μαθουμε δεν εννοω ουτε μεσα απο φορουμ ουτε σε συζητησεις σε συνδεσμους αλλα σε πρακτικη εφαρμπογη στο δρομο κ κυριως μεσα στην Αθηνα.Με ελαχιστες εξαιρεσεις(αν κ οντως η δημιουργια οικογενειας ειναι σοβαρη δικαιολογια)πολλοι μεγαλοι σε ηλικια εχουν επαναπαυθει στο μυθο του 80 κ 90 κ εχουν μονιμες ατακες προς τους πιτσιρικαδες εμεις τοτε τους διαλυαμε ολους τα σκουληκια δε κουνιοταν κ παρομοια.Φυσικα εκεινα τα χρονια αλλιως ηταν κ οι μπατσοι κ γενικα επαιζε πιο πολυ αλητεια οχι μονο στους οπαδους αλλα γενικα στην κοινωνια.Ειτε το ψαξεις σε μουσικη ειτε σε πολιτικη αλλιως ηταν ο κοσμος κ φυσικα δεν υπηρχε ιντερνετ ουτε κινητα με καμερες.Αναλογικα με την εποχη βλεπουμε οτι ο λαος του ΠΑΟΚ διατηρει τη μαχητικη του διαθεση κ ολο κ μεγαλυτερος αριθμος απο πιτσιρικαδες γουσταρει να συνεχισει την οπαδικη ιστορια παρα τις τοσες φυλακισεις που ειχαμε απο νομο ορφανου.Ειναι καθκον μεγαλυτερων να τους δειξουμε ποια ομαδα υποστηριζουν κ πως πρπει να στεκονται.Απο τη στιγμη που δεν ειμαστε διατεθειμενοι να το κανουμε ειτε επειδη καναμε οικογενεια ειτε επειδη σοβαρεψαμε ειτε επειδη γιναμε υπαλληλοι δε μας πεφτει κανενας ΄λογος για το τι κανει η νεοτερη γενια η οποια τηρουμενων των αναλογιων συνεχιζει οπως μπορει την οπαδικη ιστορια

fatal_invasion

• Guest
Συγγνώμη που επεμβαίνω.Δε σκόπευα γιατί θεωρώ λάθος το τάιμινγκ,παρ'όλα αυτά θα απαντήσω και όποιος θέλει στέλνει πμ.
Αφού ρε μάγκες δεν έχει κανόνες,πάρτε κάνα πιστόλι.να πάρουν και οι άλλοι κάνα οπλοπολυβόλο,να απαντήσουμε με μπαζούκας.

Όλο μαλακίες είμαστε σε αυτό το φόρουμ.

Όταν πετάνε κάποιοι μαλάκες μπουκάλια/πυρσούς από ψηλά στην 4 είναι μαλακία/θέλουν ξύλο κλπ.
Όταν τα πετάμε εμείς στους άλλους είναι μαγκιά και δεν έχει κανόνες.
Όταν οι άλλοι σκοτωνόντουσαν κάποιοι λέγαν μαλακία.
Τα δικά μας τα κάναμε συνθήματα και προσφέραμε άπλετη ασυλία στα ίδια χρώματα/θρησκεία.Τηρούμε και οι 2 βλέπετε κατά γράμμα το Ευαγγέλιο.
Η μαλακία δεν αντισταθμίζετε με μαλακία.

Είμαι 100 τα 100 σίγουρος ότι κάμποσοι μεγάλοι στο φόρουμ έχουν αντίθετη άποψη και δε γράφουν,είτε γιατί βαριούνται είτε γιατί θέλουν να αποφύγουν ''κόντρες''-συζητήσεις.
Η λογική έχει εκλείψει τελείως στο φόρουμ ,στα διάφορα τόπικ.

Άντε λοιπόν εξήγα στο παιδάκι γιατί να μπει σε αυτό το φόρουμ ;Να ενστερνιστεί τέτοιες απόψεις και να μάθει να βρίζει τυφλοσούρτη την αστυνομία;
Ή να μπει στο paokmania που είναι όλα μέλι γάλα και να μάθει να φωνάζει Δημητράκη ΠΑΟΚάρα;

Είμαι τελείως off topic το ξέρω.Αλλά δεν άντεχα.

YG.Δεν αναφέρομαι στις τουαλέτες.Όταν έχουν προηγηθεί τόσα πιο πριν,καλά κάνανε,τό θέμα είναι να ξέρουμε που είναι το όριο.
« Last Edit: September 03, 2010, 16:00:22 by fatal_invasion »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
πολύ σωστός φιλε πολύ σωστός την καφρίλα στο όνομα του ΠΑΟΚ την κάναμε μαγκιά οποιος κάνει την μεγαλύτερη

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
αδερφέ είσαι τελείως μέσα στο θέμα. κάπου στο φόρουμ ειπώθηκε ότι κανένας από όσους ήταν εκεί δεν ήταν αντίθετος στο στυλό. λίγο βαριέμαι να το βρω, λίγο δε θέλω να το ξαναδώ, ας με συγχωρέσουν οι μοντ.

όποιος το έγραψε να τον ενημερώσω ότι εγώ είμαι 1 από αυτούς που δε γούσταραν καθόλου το στυλό. και μαζί μου είχα άλλους 3-4.
να σας θυμήσω όταν είχαν ανέβει οι γαύροι μετά από χρόνια ότι πέταξαν στυλό στην 3 από την μία μεριά και στο πανό της μηχανιώνας από την άλλη. το είχαμε θεωρήσει κοτιά. τώρα αλλάξανε τα κόζια και εγώ δε πήρα χαμπάρι.

ο λαός ήταν ωραίος όταν ξαμολιόταν από τα λεωφορεία. όταν πετούσε στυλό μολύβια κλπ δε μ άρεσε.

κ εγώ δεν είμαι από τους μεγάλους σε ηλικία του φόρουμ. απλά είμαι παλιομοδίτης στα μυαλά και γουστάρω αν είναι να γίνει το κακό να γίνει με τα χέρια. κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚτσης ποτέ δε προκαλούσε. κ το "στυλό ήταν απάντηση στις προκλήσεις τους" ή όπως αλλιώς ειπώθηκε δε μου λέει κάτι.
σόρρυ αν στεναχώρησα αρκετούς αλλά εγώ ήμουν τουρκία και το στυλό με χάλασε.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
κ εγω το τονισα αυτο οταν ειδα, σε φωτογραφιες, φωτοβολιδες σε "επισημους" τουρκους αλλα εφαγα πεσιμο.. ;D ;D

Offline alexisv

• Αλλαγή
Θα συμφωνήσω με τον opws_mathame. Οι καιροί δυστυχώς άλλαξαν. Και λέω δυστυχώς γιατί τότε όχι μόνο οι οπαδοί μας αλλά γενικότερα οι κοινωνία / πόλη μας ήταν πιο όμορφη, πιο «σωστή» σε πολλά θέματα.

Πρέπει να καταλάβουμε πως όταν αλλάζει και εξελίσσετε ο εχθρός σου, πρέπει κάπως να το κάνεις κ εσύ. Είναι σαν να λέμε πως ο στρατός μας δεν πρέπει να έχει τανκς, αεροπλάνα και πολυβόλα αλλά άλογα με ασπίδες, ακόντια και σπαθιά γιατί έτσι ήταν ο Μ. Αλέξανδρος και οι 300 του Λεωνίδα που μπορούσαν ακόμα και έτσι να τα βάλουν με περισσότερους χωρίς να τρώνε πρόλογο! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!

Έτσι λοιπόν και ο νέος οπαδός του ΠΑΟΚ. Αλλάζει με βάση αυτά που γίνονται σήμερα. Οπαδικά είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι παραμένει έτη φωτός μπροστά απ όλους τους άλλους. Πολλές φορές αυτό πρέπει να μας αρκεί. Καλή η φιλοσοφία αλλά δεν είναι πάντα σωστή.

Τώρα fatal αυτό που λες εσύ για το πώς αντιμετωπίζουν κάποιοι, κάποια γεγονότα που μία λένε έτσι και την άλλη γιουβέτσι, είναι λάθος σου και μόνο που ασχολείσαι. Όποιος κράζει τον κόκκινο γιατί έτσι είναι τα πιστεύω του πρέπει να κράζει και τον ασπρόμαυρο. Όποιος τα δέχεται από τον κόκκινο επειδή θεωρεί ότι είναι μέσα στο «παιχνίδι» κ αυτά, τότε καλά κάνει και βγάζει συνθήματα. Με τους κωλοτούμπες μην ασχολείσαι.. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

bagos1

• Guest
επειδη σε αυτην την ομαδα τιποτα δεν της εχει δωθει απλώχερα αλλα ότι κατακτιεται χυνεται πολυ αιμα για αυτο και επιπλέον έχουμε μια μοναδικη ικανοτητα να χυνουμε την καρδάρα με το γάλα την πιο κρίσιμη στιγμη ( fax το 2003 παραιτηση Βρυζα λιγο πριν τον πιο κρισιμο αγωνα την νεότερης ιστοριας μας) στην κυριολεξία φοβαμαι την πιο απιθανη μαλακια που μπορει να κανει καποιος και καταστρέψει τα πάντα. Και να παω και στην ταμπακιερα άμα εσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και καρφωνότανε καμια φωτοβολίδα σε κανενός τον λαιμό το revolution που έγινε evolution θα μετετραπότανε σε demolition θα γυριζαμε σε εποχές βουλινου (τιμωριμενοι απο uefa) δεν θα υπηρχε ζαγορακης, δεν υπαρχει βρυζας και δεν θα υπηρχε και ΠΑΟΚ μιας και ολοι θα πεφτανε πανω μας να μας γαμησουνε. λιγο προσοχη ρε παιδι μου γινετε μια προσπαθεια μην τα γαμαμε ολα. ξερω τι σημενε για πολλους αυτος ο αγώνας, ολοι μας περιμεναμε προκλήσεις σε γενικες γραμμες αντιδράσαμε ΠΑΟΚτσηδικα αλλα κάποια πραγματα ειναι περιττα και μονο κακό κάνουνε, ξεκινησαμε για πολοστή φορά μια προσπάθεια μην την αμαυρώσουμε γιατι ειμαστε τοσο κοντα στο να πιουμε νερό.
και στους νεοτερους σε ηλικία επειδη διαβασα ολα τα πιο πανω μην αναφερεστε στον συγκεκριμενο αγωνα και λετε  << αμα δεν εισουνα εκει δεν πρεπει να μιλάς και αλλες παπαριες για πληκτρολόγια>> τον τιτλο του ΠΑΟΚαρχη δεν τον διεκδικησε ποτε ουτε ο Μαναβης άρα πόσο μάλον όλοι οι νεότεροι  που δεν έχουνε μάθει λογο της απαγορευσης μετακινησεων να πηγαίνουνε σε εκτος εδρας  ματς αλλα και οταν πηγαινουν να πανε με την συνοδεια της αστυνομίας ( έστω και υποχρεωτικά)

fatal_invasion

• Guest
Πρέπει να καταλάβουμε πως όταν αλλάζει και εξελίσσετε ο εχθρός σου, πρέπει κάπως να το κάνεις κ εσύ. Είναι σαν να λέμε πως ο στρατός μας δεν πρέπει να έχει τανκς, αεροπλάνα και πολυβόλα αλλά άλογα με ασπίδες, ακόντια και σπαθιά γιατί έτσι ήταν ο Μ. Αλέξανδρος και οι 300 του Λεωνίδα που μπορούσαν ακόμα και έτσι να τα βάλουν με περισσότερους χωρίς να τρώνε πρόλογο! Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα!

Τώρα fatal αυτό που λες εσύ για το πώς αντιμετωπίζουν κάποιοι, κάποια γεγονότα που μία λένε έτσι και την άλλη γιουβέτσι, είναι λάθος σου και μόνο που ασχολείσαι. Όποιος κράζει τον κόκκινο γιατί έτσι είναι τα πιστεύω του πρέπει να κράζει και τον ασπρόμαυρο. Όποιος τα δέχεται από τον κόκκινο επειδή θεωρεί ότι είναι μέσα στο «παιχνίδι» κ αυτά, τότε καλά κάνει και βγάζει συνθήματα. Με τους κωλοτούμπες μην ασχολείσαι.. . .

H πρώτη παράγραφος,μετά συγχωρήσεως μου θυμίζει την ιστορία με τον Γκαγκάτση και το αντίπαλο παρασκήνιο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.
Λάθος που ασχολούμε;Οκ,ας ξύσουμε όλοι τα αρχίδια μας τότε.Ας ασχοληθούμε όταν ο πυρσός κάψει τον διπλανό μας στη πλάτη,ή τον πάρει στο μάτι τότε.

Offline lik4

• Αλλαγή
ειναι απλα τα πραγματα ή εισαι κατα της βιας ή δεν εισαι
ολες οι αλλες αναλυσεις ειναι να χαμε να λεγαμε

bagos1

• Guest
παν μετρον αριστον

Offline alexisv

• Αλλαγή

H πρώτη παράγραφος,μετά συγχωρήσεως μου θυμίζει την ιστορία με τον Γκαγκάτση και το αντίπαλο παρασκήνιο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.
Λάθος που ασχολούμε;Οκ,ας ξύσουμε όλοι τα αρχίδια μας τότε.Ας ασχοληθούμε όταν ο πυρσός κάψει τον διπλανό μας στη πλάτη,ή τον πάρει στο μάτι τότε.
Δεν κατάλαβες fatal. Μην ασχολείσαι με τους κωλοτούμπες λέω. Δεν λέω αν κάτι είναι σωστό ή όχι. Για το τι είναι σωστό και τι όχι είναι για άλλο τοπικ. Εγώ μιλάω καθαρά γ αυτούς που αλλάζουν μεριά με βάση τα χρώματα. Εκεί αν θέλεις ασχολήσου. Εσύ τζάμπα θα χαλάσεις την υγεία σου. Όταν κάποιος είναι κωλοτούμπας, θα είναι πάντα!

Όσο για τον γκαγκάτση που λες, συμφωνώ. Οι περισσότεροι δεν τον θέλαμε ιδεολογικά. Στην ΠΑΕ τον ήθελαν σαν όπλο νέας γενιάς. Δίκαιο μπορείς να βρεις και στις δύο μεριές, όπως και με το στυλό.

Μία ερώτηση για να είμαι και ον τοπικ. Όσοι ήσασταν εκεί και δεν γουστάρατε το στυλό, φάγατε καμιά γκλομπιά χωρίς λόγο από αστυνομικό; Έσπασε κάνα τζάμι στο λεωφορείο σας; Ήσασταν μπροστά όταν στην πρώτη στάση βγήκε ο τούρκος με το δίκαννο; Παρατηρήσατε την τουρκοκυπριακή σημαία στο διπλανό πέταλο; Ρωτάω για να καταλάβω γιατί σας πείραξε τόσο πολύ έτσι ώστε να το κάνουμε θέμα στο φόρουμ την στιγμή που έχουν γίνει παρόμοια πολλές άλλες φορές χωρίς να θυμάμαι κάποια αναφορά σ αυτά.. . .
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline alexisv

• Αλλαγή
ειναι απλα τα πραγματα ή εισαι κατα της βιας ή δεν εισαι
ολες οι αλλες αναλυσεις ειναι να χαμε να λεγαμε

+1
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

opws_mathame

• Guest
Ζω για τη στιγμη που θα σηκωνουμε το κυπελλο ουεφα κ μεσα στον γενικο παροξυσμο θα παρουμε ντου τους οπαδους της φιαναλιστ σεβιλλης κ την επομενη μεταξυ αλλων θα συζηταμε για το αν παμε να χυσουμε το γαλα κ οτι παμε να χαλασουμε την προσπαθεια κ οτι ολα αυτα αποτρεπουν το μεγαλο επενδυτη να ερθει

fatal_invasion

• Guest
Ισοπεδωτικό ποστ.Με την ίδια λογική μπορώ να απαντήσω να μην κατηγορείτε την αστυνομία αφού ασκεί βία.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Δυστυχως εχει παψει η ¨νουθεσια¨των νεοτερων ακομα και μεσα στην 4.απο κει ξεκινουσε η εκπαιδευση και η πειθαρχια στα μεγαλα κεφαλια ή οπως θελετε πεστε τα.Οταν επεφτε φαπα για το οτι δεν ακολουθουσες στα συνθηματα δεν σκεφτοσουν καν να κανεις κατι διαφορετικο απ αυτο που οριζε ο εκαστοτε οργανωτης.αυτο μεταφεροταν και στα εκτος οπου με μπροσταρηδες τους οργανωτες δεν κωλωνες πουθενα.και μιλαμε για το συνολο του λαου του ΠΑΟΚ που κατεβαζε πολυ περισσοτερο κοσμο λογω των μη απαγορευσεων.
Μη φτασουμε στο τωρα που πλην ελαχιστων εξαιρεσεων εχουμε φτασει στο αλλο σημειο.αφηστε που βλεπεις συνεχως τους ιδιους και τους ιδιους να ειανι παντου και μεσα σε ολα.Συρρικνωθηκε εκεινη η πλατια μαζα.
Anyway ειναι αναγκη να μπουν επιτελους κανονες συμπεριφορας στην 4 πριν καταντησει ΠΑΛΕΦΙΠ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ 3 η πιο καυτη θυρα της ευρωπης.

Και εκει θελω τους συνδεσμους να τα βρουν και να οργανωθουν κανοντας κουμαντο στα παντα μεσα σ αυτη τη θυρα.Μονο ετσι θα επανερθουμε και δεν θα κανουμε αυτα που κοροιδευουμε(λειζερ,μπουκαλια,κινητα ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ)  .

ΥΓ:αδερφε μου lik βια με βια εχει διαφορα.βια ηταν και στην αθηνα που φαγανε τον βαζελο ,βια και οι καθοδοι στο χαριλαου βια και η φωτοβολιδα στη λαρισα.Διαλεγεις ομως να εισαι αντρας και αλανι οταν συμμετεχεις και οχι φλωρος και δολοφονος.Στην τελικη παιζεις ξυλο για να ξεσπασεις και οχι να σκοτωσεις και δυστυχως με το στυλο ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ