Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 21938 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
Με την ευκαιρία του ταξιδιού στην Κωνσταντινούπολη, ο ΠΑΟΚ είπε να περάσει μια βόλτα από τις ρίζες του. Η αποστολής πετά το πρωί της Τρίτης για την Πόλη και οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ σχεδιάζουν μία συνάντηση με τους διοικούντες του «Αθλητικού Σωματείου Πέρα». Είναι ο σύλλογος, από τον οποίο προήλθαν οι άνθρωποι, που τον Μάρτιο του 1926, αποφάσισαν να ιδρύσουν τον ΠΑΟΚ.

Όι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη επικοινωνήσει με διοικούντες τον «ΑΣ Πέρα», έτσι ώστε να συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη και να τους προσκαλέσουν στο παιχνίδι της Πέμπτης στο «Σουκρού Σαράτσογλου», για να το παρακολουθήσουν μαζί από τις θέσεις VIP, με τις προσκλήσεις, που παραχώρησε στον ΠΑΟΚ η Φενέρμπαχτσε.

Μέσα στα σχέδια της διοίκησης, είναι να υπάρξει μια μορφή συνεργασίας με τον ελληνικό σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει την παρακμή του και διαγράφει φθίνουσα πορεία, όπως και ο Ελληνισμός της Πόλης.

Στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ υπάρχει και μία επίσκεψη στο Πατριαρχείο (φωτό) στο Φανάρι (καμία σχέση με το Φενέρμπαχτσε, που είναι στην άλλη πλευρά της Πόλης). Εφόσον ο Οικουμενικός Πατριάρχης επιστρέψει από τον Καναδά το βράδυ της Τρίτης, θα τον επισκεφτεί η αποστολή το πρωί της Τετάρτης. Διαφορετικά, το Πατριαρχείο θα επισκεφτεί μία αντιπροσωπεία της διοίκησης.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1789

Offline babis36

• Αλλαγή
Για μενα ολες οι πιθανοτητες ειναι εναντιον μας.Χωρις Ιβιτς Βιτολο δεν υπαρχει κεντρο.Για καποιο μυστηριο λογο η υποθεση Ευρωπη εχει παρα πολυ μεγαλη δοση γκαντεμιας και φετος.Χρειαζεται εκει μεσα απειρη δοση τυχης και ψυχης.Αλλα πραγματικα απειρη γιατι οι τουρκαλαδες εχουν και ακρες στην ουεφα.Η διαιτησια θα τους σπρωξει στα σιγουρα.Τι να πω αν την μια ευκαιρια που θα της παρουσιαστει η ομαδα την κανει γκολ τοτε μπορει και να προκριθει.Αλλα αυτο εγινε μια φορα στον αγιαξ.Μπορει να το ξανακανει ο ΠΑΟΚ στην φενερ?

Υ.Γ.Οσο για την επισκεψη στο αθλητικο σωματειο του Περα μου φαινεται αδιανοητο ο ΠΑΟΚ να μην περασει απο το πατρικο του.Ειδικα οταν σε αυτο ακομα "κατοικουνε" ελληνες συγγενεις του.Εδω εγω με τον πατερα μου σκεφτομαστε να περασουμε απο το δικο του πατρικο εκει διπλα στο καδικιοη γνωριζοντας οτι το πουλησαμε σε τουρκο κοψοχωνιας και με το ζορι το 55.Και θα παμε γιατι συμφωνα με τα λογια του το πουλησαμε αναγκαστικα μεν αλλα σε Τουρκο καλο ανθρωπο.Και αν νομιζετε οτι αυτα δεν αφορουν τον Γκαρσια και τους αλλους μας ξενους αυτο ειναι προφανες.Αφορουν ομως την ψυχη μας σαν σωματειο η οποια δεν αφηνει τα καρντασια της τωρα που "παρακμαζουν" χωρις ενα φιλικο "χτυπημα στην πλατη". Η κατασταση για αυτους ειναι τοσο δυσκολη ακομα και αυτο εχει ανεκτιμητη αξια.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Γιατι τετοια απαισιοδοξια; Δεν θεωρεις οτι η ομαδα μπορει να σκοραρει ενα γκολ;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline makis

• Αποστολή
  • **
γιατί η μιζερια είναι στο DNA μας

Offline scouser4

• Αλλαγή
δεν παίζει με τίποτα να βάλουμε γκολ  :nekrokefalh:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εγω βλεπω προκριση σιγουρα, απο εκει και περα θελω και ισοπαλια ή νικη για να παρουμε βαθμους. 2-1 ειναι αποτυχια.  ::)

Offline babis36

• Αλλαγή
Γιατι μεσοεπιθετικα τους θεωρω καλους.Στην αμυνα τους στηριξε το κορακι με την μη αποβολη του κεντρικου τους αμυντικου στην φαση του Σαλπιγγιδη.Απο οσο θυμαμαι τον ΠΑΟΚ του τελευταιου χρονου ειδικα που εχει ομοιοτητες με τον σημερινο η ομαδα ξεδιπλωνονταν κατα βαση με Ιβιτς Βιερινια.Τον ρολο του Ιβιτς απο το σχημα που ακουω τον παιρνει ο Φωτακης με τον Σορλεν στο ρολο του Βιτολο.Για μενα πασα στην πλατη της αμυνας μπορει να βγαλει μονο ο Παπλο και μια στις τοσες ο Σορλεν.Με δεδομενο το τι μας εδειξε μεχρι στιγμης ο Σαλπιγγιδης η αποτελεσματικοτητα του ειναι χαμηλη (ειδικα στα τετ α τετ ).Αρα τα περιμενω ολα απο τον Βιερινια για τον οποιο λογικα θα παιξει και ο Μουσλι σαν play-maker. Αρα (λέω εγω) λογικα ελπιζω στις μια δυο περιπτωσεις που θα βγει ο Διαολος ειτε μπροστα στον Βολκαν ειτε σε θεση βολης.Για να πω την πασα αληθεια ομως το οτι θα εχω δυο επιθετικογενη μπακ και στις δυο πλευρες μου δεινει μια ελπιδα οτι θα μπορω να βγαλω και μια δυο επιθεσεις απο τα ακρα.Αυτοι ομως πρεπει να κανουν ενα ακομα καλυτερο ματς ανασταλτικα επειδη λειπει και ο Βιτολο.Αρα μπροστα πιστευω οτι θα βγαινουν λιγες φορες.Κοινως θα εχω πιστευω λιγες ευκαιριες και προσωπικα ελπιζω αυτες να τυχουν στον Βιερινια.Τοτε θα ειμαι πιο ησυχος.

makis γιατι πρεπει να τσατιζεται τον αλλο.Με εχεις διαβασει τοσο μιζερο τοσες φορες που γραφω? Εκτος αν δεν διαβασες παρα μονο αυτο το post και λες ειναι μιζερος ο μαλακας.Θα του την μπω γιατι ετσι μου γκαυλωσε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

TurkoFB

• Guest
anybody comes to Kadıköy? just there are 2000-2500 tickets for greek side in Şükrü Saraçoğlu Stadium...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
I and another 2499 at least gonna be there to sing for our team and support for the qualification.What you gonna see on Thursday is gonna be a LIFE EXPERIENCE ;)
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline petran4

• Αλλαγή

θα ηταν καλο να γραψουμε εδω ποιοι θα πανε και με ποιον συνδεσμο θα πανε.
1. bergkamp Θ4
2.   ...
3.   ...
.......................
Eγω δυστηχως δεν θα μπορεσω να παω στην ΠΑΤΡΙΔΑ στο πιο ιστορικο παιχνιδη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ελειψη αδειας γαμω τις διακοπες μου γαμω.Το μυαλο και η ψυχη μου θα ναι εκει μαζι με τους 2500 και βαλε πιστευω commandos.Πουτανες τουρκαλες ερΧομαστε να σας σκισουμε τους πατους και τις μανες.Τρεμετε μεμετια!!
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Come after the game to tell us what you saw. But what to say. Bravo to PAOK FANS 1926 and so on. If we had we ll be saying... (να χαμε να λεγαμε)

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
Αντιγράφω από ΤΑ ΝΕΑ,. ξέρει κανείς τίποτα?

Στην τελική ευθεία είναι η προετοιµασία και για το ταξίδι - εξπρές των περίπου 2.200 οπαδών µε γύρω στα 40 λεωφορεία. Μαζί µε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν και άνδρες της Ελληνικής Αστυνοµίας.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artid=4590475

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
Λογικά μέχρι τα σύνορα θα τους έχουμε.
PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Γιατι τετοια απαισιοδοξια; Δεν θεωρεις οτι η ομαδα μπορει να σκοραρει ενα γκολ;

Γιατι η ομαδα μεχρι στιγμης οταν ΠΡΕΠΕΙ να το βαλει, δεν το βαζει το μπουρδελο. Γι'αυτο χασαμε τον πιο σημαντικο στοχο της χρονιας και γι'αυτο θα χαροπαλευουμε τωρα με μια πεθαμενη φενερ για να παμε στο ουεφακι. Στον επιθετικο τομεα, περα της οασης του Βιειρινια, αν δε βαλει καμια γκολαρα απο το πουθενα ο Ιβιτς, πρεπει να γυρισει ο κοσμος αναποδα για να σκοραρουμε με ορθολογικο τροπο. Γενικα η περσυνη δυσκολια στο σκοραρισμα εχει παραμεινει, λογω ελλειψης μεταγραφων. Ειναι πολυ νωρις ακομα, αλλα δε την κοβω να βελτιωνεται η κατασταση. Παλι για το μισο μηδεν θα παιζουμε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
3 βαλαμε στο σημαντικοτερο ματς της χρονιας! 4ο ηταν το απαιτουμενο.
Εγω πιστευω γκολ θα βαλουμε παιδες, η επιθεση ειναι η μονη που δεν φοβαμαι. Με Μαλεζα - Κοντρερας - Γκαρσια και Σορλεν που οποτε παιζει αμ. χαφ ειναι παρα πολυ καλος, επισης δεν φοβαμαι.
Εχουμε ηδη περασει και δεν το ξερουμε, υπομονη, θα το μαθουμε και εμεις σε λιγες ωρες...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
2 γκολ στο 20λεπτο έχει φάει η Φενέρ από την Τραμζοσπορ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

giannis80

• Guest
Σωπα ρε. Παίζουν σήμερα, για εμάς ούτε προπόνηση δεν θα κανουν

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Μην γινει καμια στραβη και διωξουν κανα προπονητη μονο...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
3-1 στο 40.
Για τα πανηγυρια η άμυνα τους. Είναι πολύ εφικτό να σκοράρουμε εκεί μέσα απέναντι σε αυτή τη Φενέρ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
Για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμη,θα το δείξει και το al jazzera sport +10.
Το κανάλι θέλει ξεκλείδωμα.
Μην το ψαχνεται σαν al jazzera όμως,γιατί στη λίστα των καναλιών (για όσους έχεται πιάτο) φένεται σαν jsc +10.
Λεπτομέριες γαι το δορυφόρο εδώ http://liveonsat.com/LJsport_foot_uefa_europa_cup.php#

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ