Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 21978 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

National_Anarchismg4

• Guest
ιστορική νίκη.............συμβολικός πανηγυρισμός μούσλι όσο για τα 2500 κομάντα......απλά ρίγος και περηφάνια...

Offline gagas

• Αλλαγή
Για να τα λεμε και ολα, αυτος ο μαλακας που πετουσε με το στυλο φωτοβολιδες αμφιβαλω αμα ειναι ΠΑΟΚτσης δεν ειναι δυνατον ΠΑΟΚτσης να καταφευγει σε τακτικες φλωριστικες (γαυρος) για να καψει γυναικοπεδα. Μπορει αυτοι να ειναι ζωα και πρόβατα αλλα δεν πηγαμε και για πολεμο
μεγαλη μαλακια να πετας φωτοβολιδες στους επισημους..
αυτο δεν ειναι Π.Α.Ο.Κ.

makptol

• Guest
πραγματικά ιστορική νίκη ......

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Πραγματικά ένα ματς για δυνατές καρδιές και νεύρα...

Επιτέλους χαμογέλασε λίγο το χειλάκι μας και μας έδωσαν αυτά τα παλικάρια ότι καλύτερο, η καλύτερη πρόκριση ever.

ΝΑΙ ΡΕ! ΠΑΟΚ!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Οντως μαλακια να πετας πιστολακια και πυρσους!Εκτος απο το γεγονος οτι δεν εκφραζουν τον Π.Α.Ο.Κ. θα τιμωρηθει και η ομαδα.........!!!!

ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ......ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!

ΥΓ. Τωρα που περασαμε ομιλους και τα παντελονιασαμε κατα 5 χαρτια,θα εξοφληθει η περσινη τρυπα??Θα γινουν μεταγραφες που ειναι ετοιμες και απλα περιμεναμε τα λεφτα απο τους ομιλους??(Ετσι για να σας ξενερωσω λιγακι....)
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ρε παίδες μην με κάνετε να νιώθω κόλλας! Τα λεφτά δεν είναι 5 εκ αλλά 900000 από ομίλους και 1 εκ από τα μίνι διαρκείας και γύρω στο 1 εκ ακόμα από το μαρκετ πουλ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Για να τα λεμε και ολα, αυτος ο μαλακας που πετουσε με το στυλο φωτοβολιδες αμφιβαλω αμα ειναι ΠΑΟΚτσης δεν ειναι δυνατον ΠΑΟΚτσης να καταφευγει σε τακτικες φλωριστικες (γαυρος) για να καψει γυναικοπεδα. Μπορει αυτοι να ειναι ζωα και πρόβατα αλλα δεν πηγαμε και για πολεμο
αυτο δεν ειναι Π.Α.Ο.Κ.

Καθηστε καλα ρε που ηταν και μαλακια,και λιγα τα καναμε τα μουνοπανα.Οποιος ηταν εκει ξερει...Τα στυλο φευγανε στα μουνοπανα ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο τα επισημα που ολη την ωρα μας πετουσαν τις μαλακιες τους.Αντε να πουμε καθεστε πισω απο ενα P.C. και χαρακτηριζετε και ΠΑΟΚτσακια μαχημα.Οσο για την παε να μας πει τι κινησεις εκανε για να μπουμε νωρις και οχι στο 30'.Μας σπασανε τ'αρχιδια τοσες ωρες,θα ειμαστε και κυριοι μη τημωρηθει η παε...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αυτοι οι θρασυδειλοι που ετρωγαν κατουρα και βιδες στο κεφαλι απαντησαν με πιστολακια....ουστ ρε δεν ειστε ΠΑΟΚ

υ.γ ειρωνικο ειναι το ποστ για οποιον δεν το καταλαβε....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Βασικά, πρόστιμο έπεσε για τους πυρσούς τον τούρκων στην Τούμπα; Για τα δεκάδες αντικείμενα στο γήπεδο τους;
Αυτό με ενδιαφέρει εμένα τώρα γιατί σε εμάς θα παίσουν καμπάνες απ' ότι διάβασα.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Ρε παίδες μην με κάνετε να νιώθω κόλλας! Τα λεφτά δεν είναι 5 εκ αλλά 900000 από ομίλους και 1 εκ από τα μίνι διαρκείας και γύρω στο 1 εκ ακόμα από το μαρκετ πουλ.

Aλλα φιλε DarkLord τα φερεφωνα ετσι λεγανε απο περσι!Οτι πρεπει να μπουμε στους ομιλους για να παρουμε 5 χαρτια αλλιως δεν εχει μεταγραφες και τετοια!Εγω δεν ξερω τα οικονομικα της Ουεφα!!Ο,τι ακουω λεω....

Κι εγω ειρωνικα τα ειπα πιο πανω για τα πιστολακια!!Και λιγα ηταν....
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline gagas

• Αλλαγή

εγω αυτη την εικονα ειδα..
εαν αυτοι οι ανθρωποι προκαλεσαν ή εκαναν οτιδηποτε καλα τους κανανε..αλλα δεν μου φαινονται κ τπτ φανατικοι..
αυτα περι pc ειναι να χαμε να λεγαμε..

στα αρχιδια μου τα προστιμα..δεν με ενδιαφερουν καθολου..

Offline dave

• Αλλαγή
ρε φιλε gaga αυτο ειχες να πεις για αυτο το ματς? κανε μας τη χαρη σε παρακαλω...

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Οντως μαλακια να πετας πιστολακια και πυρσους!Εκτος απο το γεγονος οτι δεν εκφραζουν τον Π.Α.Ο.Κ. θα τιμωρηθει και η ομαδα.........!!!!

ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ......ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!!!

Πλακα μας κανεις ρε φιλε? Εκει μεσα και εξω γινοτανε πολεμος.
Και λιγα φυγανε απο μας.
Ενα στυλο για καθε καριολη πουστοτουρκο επρεπε να πεσει.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Εγω ξερω τι ειδα με τα ιδια μου τα ματια,οχι απο μια φωτογραφια τουρκων...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline gagas

• Αλλαγή
ειπα κατι δεν μου αρεσε..κακο ειναι?μολις μου ειπε το παιδι οτι αυτοι προκαλουσαν ειδες τι ειπα..
τελοσπαντων.. καποτε στιγματιστηκαμε για φωτοβολιδα σε επισημους για αυτο το τονισα αυτο..
μακαρι να ριχναμε αλλες τοσες στους πουσταραδες..
τα αυτονοητα δεν χρειαζεται να τα λεω... ο λαος εδωσε ρεσιταλ μεσα κ εξω απο το γηπεδο..

κουφαλια, ο imbedilda4a ειπε οτι ειρωνευοταν πιο πανω..λαθος καταλαβες

GeorgT

• Guest
Παρακαλούνται ολοι να στείλουν πμ κ email στον φίλο μας το ΤουρκοFB που ξαφνικά αγνοείτε η τύχη του!

Ενα Συγχαρητήρια μονο? Αυτος ελεγε θα ερθει κ θα αναλύσουμε το παιχνίδι μετα!! Κλασσικός Γάβρος της Τουρκίας που το παιζει υπεράνω νομίζοντας οτι θα κερδίσει κ μετα παίρνει βασιλικά το μπουλο!

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
αυτο δεν ειναι Π.Α.Ο.Κ.

Καθηστε καλα ρε που ηταν και μαλακια,και λιγα τα καναμε τα μουνοπανα.Οποιος ηταν εκει ξερει...Τα στυλο φευγανε στα μουνοπανα ΑΠΕΝΑΝΤΙ απο τα επισημα που ολη την ωρα μας πετουσαν τις μαλακιες τους.Αντε να πουμε καθεστε πισω απο ενα P.C. και χαρακτηριζετε και ΠΑΟΚτσακια μαχημα.Οσο για την παε να μας πει τι κινησεις εκανε για να μπουμε νωρις και οχι στο 30'.Μας σπασανε τ'αρχιδια τοσες ωρες,θα ειμαστε και κυριοι μη τημωρηθει η παε...
Niente incontri....Solo scontri

Offline t.b

• Αλλαγή
υπάρχει κάποιο λινκ για να το κατεβάσουμε;

Offline t.b

• Αλλαγή

Τρέξε - τρέξε μικρούλη, γίνε άντρας μικρούλη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δεν ειδα το πανο PAOK FANS 1926, κρεμαστηκε;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...