Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 22139 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dorian.it

• Guest
αδερφια ΠΑΟΚΙΑ

μας κανατε περηφανους και παλι!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
εχω πολλα να πω(γιατι δεν ειναι ολα γλεντια κ χαρες κ καποιοι μαλλον ξεχνανε ποιον λαο εχουν στις πλατες τους) αλλα δεν ειναι μερα σημερα, μολις ηρεμησουμε λιγακι κ χορτασουμε χαρα θα τα γραψω.
ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ ΓΑΜΑΜΕ Κ ΤΗ ΜΑΝΑ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
« Last Edit: August 27, 2010, 12:36:43 by maria-mtb »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Català

• Αλλαγή
Μεγάλη ψυχή και καρδιά ΠΑΟΚ. Χτες είδα ό,τι και στον πρώτο αγώνα: καλοπληρωμένα-κακομαθημένα τσογλανάκια άπο τη μία και ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ από την άλλη. Η πρόκριση αυτή δεν χανόταν με τίποτα, αν και έπρεπε να μας βγάλουν την ψυχή πάλι. Δυστυχώς, βλέποντας και τα ματς Τρίτης και Τετάρτης, αυτός ο ΠΑΟΚ χωρούσε άνετα στο τσουλού (ας όψεται ο Τσιρίλο). Είχε ξανά ψυχραιμία, πλάνο και ωριμότητα ευρωπαϊκής ομάδας σε μια αντικειμενικά κολασμένη έδρα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν κλείστηκαμε με μαζική άμυνα ούτε λεπτό, όσο κι αν μας πίεσαν, και παίζοντας χωρίς τους 2 σημαντικότερους παίκτες μας, που είναι και 2 από τους 3 καλύτερους παίκτες. Για τον άλλο καλύτερο παίκτη, νομίζω πως ό,τι κι αν πω είναι λίγο, έχει θέση σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο και λαμπρό μέλλον.
Δεν ξέρω αν το έχουμε σκεφτεί αρκετά, αλλά προς το παρόν είμαστε ΑΗΤΤΗΤΟΙ. Έχοντας παίξει 4 ματς με ομάδες που κοστίζουν πολλές φορές περισσότερο από τη δική μας και έχοντας σκοράρει σε όλα.
Αν και γενικά πιστεύω ότι κάποιος που είναι ΚΥΡΙΟΣ σαν τον Δερμιτζάκη, δεν κολλάει πολύ στον κόσμο της μπάλας, μου έρχεται στο μυαλό ο τεράστιος Μπόμπυ Ρόμπσον και αλλάζω γνώμη. Κορυφαία και η δήλωσή του χτες ότι τις ομάδες δεν τις κάνουν μόνο τα λεφτά, αλλά και η ψυχή. Συνέχισε έτσι Παύλο.
Συγχαρητήρια σε όλους.
Συγχαρητήρια και στους «οπαδούς» της Φενέρ. Πρώτον, γιατί απέδειξαν ότι η εθνικιστική ηλιθιότητα δεν έχει ταβάνι και δεν γνωρίζει σύνορα, είναι διεθνές φαινόμενο. Δεύτερον, γιατί έδειξαν πως όταν έχεις θέληση, μπορείς να κάνεις ακόμα και τον Γιουσέιν Μπόλτ να φαίνεται αργός στο κατοστάρι. Άντε, και στο Λονδίνο του παραχρόνου με το χρυσό!
Βλέπω στις ειδήσεις τους στρατιώτες του ΠΑΟΚ να τρώνε ακόμα και στα μούτρα κοτρόνια από κάτι γατάκια καβατζωμένα πίσω από κτίρια και αμάξια, και να απαντάνε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ και αψηφώντας τους μπάτσους που είναι ακριβώς δίπλα τους. Συγκίνηση, περηφάνια και υπόκλιση. Καλή ξεκούραση στον εκδρομέα λαό, και κυρίως στους τραυματίες και τους συλληφθέντες που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο.
Μαθαίνω από τους αλλόθρησκους ότι εχτές σε όλη την Αθήνα γινόταν πάλι μακελειό με τον ΠΑΟΚ στα μαγαζιά.
Έχει αρκετές μεγάλες ομάδες στη διοργάνωση και θέλω να πέσουμε με αυτές, δεν θέλω ευνοϊκές κληρώσεις και μαλακίες. Δεν μας χρειάζονται. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να συναντήσουμε την θρυλικότερη ομάδα του νησιού (αν και δεν είμαι οπαδός της) και να ξαναπαίξουμε με την πιο αλητεία ομάδα της Ιταλίας. Αλλά και να ξαναπάμε στην Κωνσταντινούπολη, με κανονική εκδρομή αυτή τη φορά και για να παίξουμε με ομάδα που έχει ανθρώπους και μάγκες για οπαδούς, και όχι ζώα και μουνάκια. Ένας όμιλος με Λίβερπουλ-Μπεσίκτας-Νάπολι θα ήταν ό,τι καλύτερο και αγωνιστικά και οπαδικά.
Και κάτι τελευταίο: ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Πάμε γερά από Κυριακή για το πρωτάθλημα του κώλου.

ΥΓ: Λιγόψυχε, μαζί σου δεν θα ασχοληθώ σήμερα, και οι τυφλοί είδαν. Είμαι εξάλλου από τους λίγους που σταθερά δεν πίστευαν ποτέ σε σένα ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
« Last Edit: August 27, 2010, 13:20:28 by Català »

jmjyiannis

• Guest

;D ;D ;D ;D ;D ;D :o ;D ;D ;D ;D ;D

ΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΟΙΖΟΥ?
μια τσουλιτσα μοντελα που ταχει με τον SELCUK SAHIN της Φενερ.

Offline diegito4

• Αλλαγή
ευχαριστώ ΠΑΟΚΑΡΑ μου,ευχαριστώ θεέ μου που με αξίωσες να ζήσω αυτήν την μέρα.
Ευχαριστώ όλα τα αδέρφια μου εκεί,ευχαριστώ την ομάδα και τις ψυχάρες τους.

thomas

• Guest
για όσα αδέρφια δεν έχουν πρόσβαση σε tv

http://video.uefa.com/video/Competitions/uefacup/Season=2011/liveDraw_videoFlash.html

Offline T.manos4

• Αλλαγή

;D ;D ;D ;D ;D ;D :o ;D ;D ;D ;D ;D

ΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΞΑΝΘΟΥΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΟΙΖΟΥ?
μια τσουλιτσα μοντελα που ταχει με τον SELCUK SAHIN της Φενερ.

οχι ρε πουστη μου :o
δεν προσεξα την ωρα του γκολ και την πειραν κατι φλοκια ;D
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Fuck you Turkey..This is PAOK

legones

• Guest
Υπάρχει κάποιο torrent να το κατεβάσουμε για το αρχείο?  ;D

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Νίκο όπως έχει πει και ένας φίλος μου αμα δε βγει ΠΑΟΚ το βάζεις το κεφάλι στη λεκάνη με το νερό όταν είναι μικρό και τελιώνει το θέμα  ;D
Είναι ΠΑΟΚάκια ήδη αδερφέ αλλά πρέπει η πλύση εγκεφάλου να συνεχιστεί...την μικρή την έριξα στο καζάνι του ΠΑΟΚ από μικρή και την έπαθε όπως ο Οβελίξ ωστόσο δεν κοιμάμαι ήσυχος  ''ο ΠΑΟΚ νικάει κι'ο άρης κατουράει...ο ΠΑΟΚ νικάει κι'ο γαύρος κατουράει'' τα παιδικά αλλά αγαπημένα συνθήματα  ;D ;D...φαίνεται αστείο ίσως σε μερικούς αλλά δεν πρέπει να ξεστρατίσει κανένα πιτσιρίκι...ξέρω βέβαια και την περίπτωση των ανιψιών μου που με μπαμπά κολόγαυρο έγινα ΠΑΟΚια και τα δύο...από την κόρη μου  ;D ;D ;D

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει... η καλυτερη εκδρομη ever!

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *

Μαθαίνω από τους αλλόθρησκους ότι εχτές σε όλη την Αθήνα γινόταν πάλι μακελειό με τον ΠΑΟΚ στα μαγαζιά.

Στην Αγια Παρασκευη-Χολαργο μας ακουσε ολη η γειτονια να τραγουδαμε..ειμασταν πολλοι..

Offline spinos_4

• Αλλαγή
μπορούμε να μαζέψουμε όλα τα βιντεάκια που κυκλοφορούν στα τουρκικα site από τα λεωφορεία έχω από γήπεδο κτλ και να τα έχουμε συγκεντρωμένα εδώ...???
κάποια στιγμή θα χαθούν και δεν θα τα βρίσκουμε με tpt...

επίσης αν κάποιος έχει τον αγώνα από γάμο κονέχ η τα στιγμιότυπα τουλάχιστον ας δώσει link
PAOK-Hersonissos (Kriti)

SKAILS

• Guest
παιδια ειμαι στρατο,απο σημερα εχω αδεια ορκωμοσιας,στο γκολ τιναχτηκε ολο το στρατο πεδο χωρις υπερβολη,παοκτσηδες απο κρητη κ κερκυρα βρηκα,εχουμε κοσμο παντου,το καταλαβα για ακομα μια φορα!μονο ΠΑΟΚ

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

jmjyiannis

• Guest
Υπάρχει κάποιο torrent να το κατεβάσουμε για το αρχείο?  ;D

όλος ο αγώνας σε torrent του piratebay με αραβικη περιγραφη, έτσι γιατι ειμαστε και γλωσσομαθεις.
http://www.ianni.gr/Fenerbahce-PAOK.DSR.torrent

Βοηθήστε όλοι για να το παρουν όσοι μπορουν.

κοιτα και τα προηγουμενα ποστ..... ;D ;D ;D και seedαρετε ολοι μαζι γιατι μου εχει γονατισει το δικτυο.

bagos1

• Guest
Για να τα λεμε και ολα, αυτος ο μαλακας που πετουσε με το στυλο φωτοβολιδες αμφιβαλω αμα ειναι ΠΑΟΚτσης δεν ειναι δυνατον ΠΑΟΚτσης να καταφευγει σε τακτικες φλωριστικες (γαυρος) για να καψει γυναικοπεδα. Μπορει αυτοι να ειναι ζωα και πρόβατα αλλα δεν πηγαμε και για πολεμο

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Μέσα σε αυτή τη στεναχώρια , στην αναδουλειά και στην κωλοκατάσταση που επικρατεί σε αυτό το "κράτος" η ομάδα μας μας έκανε να χαμογελάσουμε πάλι μετά από πολύ καιρό, και όχι μόνο αυτό , αλλά κατάφερε να προκριθεί μέσα στην Πόλη.. Δέος.... Εχθές όταν  μπήκε το γκολ βγήκα έξω στο μπαλκόνι και ακούστηκε ΓΚΟΛ από όλη την Θεσσαλονίκη..... Ανατριχίλα...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...