Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 21973 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
Watch paok on tv now ;D!!!!!PAOK gate4 Besiktas carsi!!!!!!

Zlayer4

• Guest

E bre tous Tourkalades... Htan pou tha skotwnan kai tha g@mous@n kai  blablabla.

Mono gia kamia petra sta lewforeia kai treximo htan k aytoi.
P A O K  REEEEEEE

ΟΧΙ GREEKLISH ΑΔΕΡΦΕ

« Last Edit: August 27, 2010, 04:00:09 by northeagle_4 »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΟΚ ΣΕ ΛΕΩ ΟΥΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2500 ΚΟΜΑΝΤΟ!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline petran4

• Αλλαγή
ΑΝΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΟΗΑΒΕΤ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!
μεγαλο κοματι ΞΕ ΞΕ ΞΕ!
http://www.youtube.com/watch?v=Uw22vVzcaRY&feature=related (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=qc_-XcpI4vk&feature=related (Embedding disabled, limit reached)ΑΛΑ ΓΙΑΣΑΝ.
« Last Edit: August 27, 2010, 04:52:02 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
5 συλλήψεις λενε τα δημοσιευματα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Αφέθησαν ελέυθεροι οι συλληφθέντες !!! Επιστρέφουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline toy

• Αλλαγή
Δεν υπάρχουν λόγια...
Ομάδα με πάθος με πολλά κιλά @@ ομάδα βγαλμένη από την καρδιά του ΠΑΟΚτσή
Μπράβο σε όλους παίκτες προπονητές παράγοντες
Αλλά πάνω απ όλα μπράβο στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ...
« Last Edit: August 27, 2010, 09:42:32 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αλλά πάνω απ όλα μπράβο στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ...
Αυτά να τα θυμούνται κάποιοι όταν αναθεματίζουν και καταριούνται τα αδέλφια που καταπίνουν χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά στην ομάδα.
« Last Edit: August 27, 2010, 09:42:50 by toy »
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

northeagle_4

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=KQ6s0Ia3VZ4&feature=player_embedded# (Embedding disabled, limit reached)!

Και ξανα και ξανα ,με αραβα τρελλακι σπικερ !!!  ;D ;D

northeagle_4

• Guest

thomas

• Guest
έγινε κάτι τέτοιο;
http://www.paokmania.gr/articles/football/europe/8060-2010-08-27-02-05-54.html

ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ 25 ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ;ΕΛΕΟΣ

Offline savage republic

• Βασικός
Το ματς το είδα σε τούρκικο καφενείο, μαζί με άλλους δύο δικούς μας και πέντε, έξι μεσήλικες τούρκους. Μπαίνω μέσα και βλέπω πορτραίτο του Κεμάλ απέναντι από την είσοδο και σφίγγομαι. Ο άλλος με λέει θα είμαστε κυριλέ, το έψαξε καλά το μέρος. Αρχίζει το ματς και μαζεύονται στα δίπλα τραπέζια κι άλλοι τέσσερις-πέντε. Λέω άμα γίνει τίποτα αρπάζουμε καρέκλες. Ένας μπάρμπας δίπλα μου χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι όταν χάνανε ευκαιρία. Τελικά όλα καλά. Πέσαμε σε ευγενικούς και σερβίρανε και μπύρες. ;D Στο γκολ παίζει να ακουστήκαμε και καμμιά δεκαριά χιλιόμετρα μακρυά. ΓΚΟΟΟΟΛ! Συνέχεια με άλλες μπύρες σε άλλη περιοχή και όνειρα για ταξίδια. Μεγάλες στιγμές μας χαρίζεις ρε ΠΑΟΚ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝΕ.

ΥΓ: Οι μπάτσοι τον παίρνουν διεθνώς, πόσο δε μάλλον στην τουρκία.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Λοιπόν, όσοι είναι μπαμπάδες προτείνω πλύση εγκεφάλου των παιδιών και με το videaki με το γκολ του Μουσλι σε περιγραφή του τρελλιάρη Άραβα. Από την ώρα που το είδε η κόρη μου (6) καμμιά 15αριά φορές, φωνάζει ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Ο ΠΑΟΚ και την αντιγράφει ο παπαγάλος γιός (2,5) μου (ότι πει η μεγάλη αδερφή πάντα)..η γυναίκα μου σκουλήκι που δεν εκδηλώνεται πλέον για προφανείς λόγους ;D ;D έχει πάθει φρίκη ;D ;D...είναι σε καλό δρόμο...Προσοχή, είναι εξίσου σημαντικό τα παιδιά μας να γίνουν ΠΑΟΚ...έχει πολλές κακοτοπιές και θέλει προσπάθεια...αυτά.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
η ομάδα δείχνει οτι μπορεί πολλά φέτος. χωρίς 2 από τη ραχοκοκαλιά της πήρε μεγάλη πρόκριση και το σημαντικότερο παίζοντας σοβαρή μπάλλα. νομίζω ότι τελικά στις πολύ λεπτομέρειες χάσαμε και την πρόκριση στο cl.

το ματς το είδα σε κατάμεστο από παοκτσήδες μαγαζί στα βόρεια της αθήνας όπου έγινε της τρελλής. επίσης δεν ξέρω πόσοι το καταλάβατε αλλά η μετάδοση είχε σοβαρή χρονοκαθυστέρηση με αποτέλεσμα τύπος στο μαγαζί να πανηγυρίζει τρελλά την ώρα που γινόταν το βολέ, οι υπόλοιποι να νομίζουμε ότι έπαθε παράκρουση και τελικά αποδείχθηκε ότι το άκουγε στο ράδιο...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Λοιπόν, όσοι είναι μπαμπάδες προτείνω πλύση εγκεφάλου των παιδιών και με το videaki με το γκολ του Μουσλι σε περιγραφή του τρελλιάρη Άραβα. Από την ώρα που το είδε η κόρη μου (6) καμμιά 15αριά φορές, φωνάζει ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Ο ΠΑΟΚ και την αντιγράφει ο παπαγάλος γιός (2,5) μου (ότι πει η μεγάλη αδερφή πάντα)..η γυναίκα μου σκουλήκι που δεν εκδηλώνεται πλέον για προφανείς λόγους ;D ;D έχει πάθει φρίκη ;D ;D...είναι σε καλό δρόμο...Προσοχή, είναι εξίσου σημαντικό τα παιδιά μας να γίνουν ΠΑΟΚ...έχει πολλές κακοτοπιές και θέλει προσπάθεια...αυτά.
πω πω ρε αδερφε την ωρα που εγραφες αυτο εκανα ακριβος τους εδειχνα το βιντεο
και φωναζαμε γκοοολ μαζι
εγραψες Νικο  :prosk:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

GeorgT

• Guest

I want to talk about JUST FOOTBALL.

Now you can talk about football Serdar and play a little more bowling!!! We don't have time because we waiting for the Europa league draw!

Offline toy

• Αλλαγή
Νίκο όπως έχει πει και ένας φίλος μου αμα δε βγει ΠΑΟΚ το βάζεις το κεφάλι στη λεκάνη με το νερό όταν είναι μικρό και τελιώνει το θέμα  ;D
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

jmjyiannis

• Guest
όλος ο αγώνας σε torrent του piratebay με αραβικη περιγραφη, έτσι γιατι ειμαστε και γλωσσομαθεις.
http://www.ianni.gr/Fenerbahce-PAOK.DSR.torrent

Βοηθήστε όλοι για να το παρουν όσοι μπορουν.