Author Topic: Fenerbahce - ΠΑΟΚ 1 - 1 (παράταση) Πέμπτη 26/8/10 ώρα 21:45 connex tv  (Read 22199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agrinio4

• Κερκίδα
  • *
Φίλε Νίκο1967 μην μου συγχύζεσαι, όσα χρόνια και αν περάσουν αυτοί τούρκοι θα μείνουν, δεν πρόκειται ποτέ να εξελιχθούν σε ανθρώπους, πόσο μάλλον σε ΕΛΛΗΝΕΣ και δη ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ή ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ή ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ (για εμάς στην Ηλεία δεν τολμώ να μιλήσω, τσάμπα μάγκες, αφήστε καλύτερα)....
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, 2 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ αγώνες έχεις, έναν στην φυσική σου έδρα, την ΤΟΥΜΠΑ και έναν στην συναισθηυματική και πρωταρχική σου έδρα-όνειρο, την ΠΟΛΗ (έχω και ρίζες από την Πόλη, θα κλάψω ρε όταν προκριθούμε)!!!! Δεν σε φοβίζει τίποτα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Ρε σεις παίδες, αν είχαμε πιο πολλους Έλληνες στην ομάδα, στην βασική 11άδα και κυρίως Μακεδόνες ή Ποντίους ή τελοσπάντων Ελληναράδες και παιχταράδες και ΠΑΟΚια φανατικά (οι ξένοι δεν ξέρουν την ιστορία μας και δεν τους νοιάζει κιόλας δυστυχώς και δεν το βλέπουν συναισθηματικά) 5άρα για πλάκα θα τους ρίχναμε στην ΠΟΛΗ!!!! Έδρα μας είναι, απλά είναι υπό κατοχή ανθυποβάρβαρων υπανθρώπων.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ!!!!

Ειναι πολυ πιθανο ειναι καποιος απο τους παππουδες/γιαγιαδες σου να ηταν αρβανιτης η τουρκος αλλα απλα δε το ξερεις , οπως ακριβως πολλοι τουρκοι και κυριως λαζοι εχουν ρωμαι'ι'κες ριζες.Αμα παλι δεν ηταν ( εξισου πιθανον αμα οπως λες καταγεσαι απο ηλεια , αν και εκει ειχε πολλους πατριαρχικους-ορθοδοξους αρβανιτες ) σου δινω συγχαρητηρια για την αρειοσυνη σου και για το γεγονος οτι εχεις εξελιχθει σε ανθρωπο! Αντε και εις ανωτερα!
Για το παιχνιδι στο SSS το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγαλουμε μεγαλα γουστα!!!!
tralala lala den eimaste kala sta myala mas

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΕΛΕΝΗ έχω κάτι καλά χαπάκια για την περίπτωσή σου  ;)

Στο θέμα μας τώρα ελπίζω να μην συμβεί κάτι άλλο μέχρι το πρώτο εντός μάτς, είτε είναι αυτό προβοκάτσια είτε απο δικούς μας,
ώστε να μπορέσει ο λαός να πάει στην τουρκία κ να πάρει μαζί με την ομάδα την πρόκριση.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παντως προτεινω να κανονισουμε κατι ωστε να ειμαστε πολυ απο PAOKworld μαζι! Αν κανονισατε καποιοι, στειλτε μου Pm για την εκδρομη!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dave

• Αλλαγή

Ο πρόξενος στην Τούμπα

13 Αυγ 2010 13:20, Από Γιώργος Κουβεντίδης

Από το γήπεδο της Τούμπας πέρασε πριν από λίγο, ο πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Χουσείν Οζντεμίρ. Η επίσκεψη είχε και κάνει, βεβαίως, με τις προετοιμασίας για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο Τούρκος πρόξενος είχε κλείσει ραντεβού με τον Ζαγοράκή από χθες και σήμερα το μεσημέρι τον επισκέφτηκε στο γραφείο του. Η συζήτηση κράτησε περίπου 15 λεπτά, οι Ζαγοράκης και Οζντεμίρ συζήτησαν για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ διαβεβαίωσε τον Τούρκο πρόξενο ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας καθώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, έτσι ώστε να μείνουν οι τόνοι χαμηλοί, το παιχνίδι της Πέμπτης να κυλήσει ομαλά και να έχει η τουρκική ομάδα, οι συνοδοί και οι φίλαθλοί της, μία άριστη φιλοξενία.

Ο Τούρκος πρόξενος ευχήθηκε να γίνουν δύο καλά παιχνίδια, μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και ενημέρωσε τον Ζαγοράκη ότι και στην Κωνσταντινούπολη υπάρχει ακριβώς η ίδια διάθεση, έτσι ώστε να μην συνδεθούν αυτοί οι αγώνες, με οτιδήποτε άλλο.

Η επίσκεψη προγραμματίστηκε μετά το περιστατικό, που έγινε τη νύχτα της Τετάρτης, όταν εκτοξεύτηκε μία μολότοφ στην περίφραξη του τουρκικού προξενείου.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1605

στη δευτερη μαλακια, οι εκδρομες θα κοπουνε 100% δεν υπαρχει αμφιβολια...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
agrinio4 προγονός μου ήταν οπλαρχηγός  και μάλιστα πολέμησε και με τον Κολοκοτρώνη, και η προγιαγιά μου η Πολίτισσα Ελληνίδα από μεγάλο τζάκι στην Πόλη, Ελλήνων. Όσο για την αρειοσύνη μου και το ότι εξελίχθηκα σε΄άνθρωπο, πάνε να τα πεις αυτά αλλού. όταν δεν χωνεύω έναν λαό δεν βλέπω τους πολίτες που τον απαρτίζουν ως φυσικές οντότητες, ως εμβια όντα και τον καθένα ξεχωριστά σίγουρα τους νοιάζομαι, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Ωσ λαο τουσ απεχθανομαι γιατί απεχθάνομαι όλα όσα αντιπροσωπεύουν. και οι τούρκοι και οι σκοπιανοί και αλλοι.
scouser4 τα χαπάκια κράτα τα για τον εαυτό σου, δεν συνηθίζω να χαπακώνομαι. Μου αρέσει να είμαι νηφάλια 24/7.
το αν δεν χωνεύω ορισμένους λαούς είναι δικαίωμά μου, και έχω δικαίωμα να το εκφράσω και στο φόρουμ. Αν έχετε αντίθετη άποψη πείτε το, αλλά δεν έχετε δικαίωμα να με μειώνετε κλαι να με ειρωνεύεστε.
Ακόμη και αν είχα απώτερους προγόνους 500 χρόνια πριν από άλλη φυλή, δεν το ξέρω, αλλά ξέρω ότι γεννήθηκα Ελληνίδα, μεγάλωσα Ελληνίδα, είμαι υπερήφανη γιαυτό και έχω Ελληνικότατη συνείδηση, δεν αισθάνομαι πολίτης του κόσμου αλλά της Ελλάδος.  Έχω και ελαττώματα και αν ο ρατσισμός θεωρείται τέτοιο, δεν με απασχολεί, δεν θα αλλάξω για να γουστάρουν τις απόψεις μου πιο πολλοί στο φόρουμ. Δεν ξέρω απο  παγκοσμιοποιήσεις και άλλα τύπου "όλοι ανθρωποι είμασθε,πολίτες της Γης, καταργήστε τυα σύνορα καταργήστε τισ θρησκείες" κ.λπ. Εγώ γουστάρω την μοναδικότητα του καθενός και το  δικαίωμα της προσωπικής ταυτότητας.
Ναι, δεν γουστάρω τούρκους, σκοπιανούς κ.λπ και είναι δικαίωμά μου και δεν θα απολογηθώ σε κανέναν.
Τώρα, αν κάποιος από εσάς θεωρεί υπερβολικό και το ότι ο paok θα παίξει ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ και στην ΠΟΛΗ, την Πόλη του, τότε τα συνθήματα "ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ" και "ΠΑΟΚ γάμα την τουρκαλιτσα την πουτάνα" "και του ΠΑΟΚ τα παιδιά μπήκαν στην Αγια-Σοφιά τον Δικέφαλο να στήσουν και τους τουρκους να γαμησουν" καλύτερα να μην τα ξεστομίσετε. Βγάλτε κανένα σύνθημα για τον "συνωστισμό" στην Σμύρνη κ,λπ.

northeagle_4

• Guest
ΕΛΕΝΗ στον ΠΑΟΚ τι χρησιμευουν ολες αυτες οι πληροφοριες ? Οπαδικα-αγωνιστικα-ιδεολογικα ακομα ? Εχω γαμηθει να σβηνω ποστ καθαρα πολιτικου χαρακτηρα και καθε μερα εχουμε τα ιδια,θελετε να αρχισετε τα μπινελικια μεταξυ σας και να μιλαμε για ολα πλην ΠΑΟΚ ? το ιδιαιτερο του παιχνιδιου με φενερ και της επισκεψης μας στην πολη σδεν εχει πολιτικο υποβαθρο αλλα συναισθηματικο και ιστορικο οσον αφορα το σωματειο και τον λαο μας.Δεν παιζει η γαμοεθνικη αλλα ο ΠΑΟΚ,οποιος ειναι απεναντι απο τον ΠΑΟΚ ειναι εχθρος,δεν χρειαζοντε εθνικοπατριωτικες κορωνες για να γινει αυτο.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Είμαστε ΠΑΟΚ, πάμε παντού και δεν λογαριάζουμε τίποτα. Όπως σκάμε - σκάγαμε Αθήνα, Τρίπολη, Λειβαδιά, Ξάνθη, Λαμία, Κρήτη, Καλαμάτα, Πάτρα, Κέρκυρα, Κομοτηνή και γενικότερα όπου έπαιζε η ΠΑΟΚΑΡΑ σε Ελλάδα και Ευρώπη, χωρίς εισητήρια με απαγορεύσεις κοκ και γράφαμε ιστορία και συνεχίζουμε να γράφουμε, έτσι θα πάμε και Κωνσταντινούπουλη. Πάμε να γράψουμε ιστορία όπως μόνο εμείς ξέρουμε και εκεί τελειώνουν όλα. ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.
ΑΡχίΔια

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
αν πρόσεξες και στα 2 ποστ μου northeagle4 δεν είπα πουθενά στο άρθρο μου ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πόλεμο στην Πόλη, αλλά ότι πάει να παίξει ποδόσφαιρο και να νικήσει, ελπίζοντας πως θα νικήσει με εξευτελιστικό σκορ για τους τούρκους, κάτι που θα θεωρούσα σίγουρο πως θα γινόταν αν είχαμε περισσότερους Έλληνες στην ομάδα και παιχταράδες. Από εκεί και πέρα, αφού δέχτηκα επίθεση από τον agrinio4 δεν γινόταν να μην απαντήσω.... το παραδέχομαι ότι βγήκα εκτός θέματος εντελώς και ότι αυτά δεν αφορούν το υπόλοιπο φόρουμ. αλλά βγήκα εκτός εαυτού. Ναι να με πει κανεις ρατσιστρια το δεχομαι, αλλά όχι και....ναζί. έτσι πάνω στον θυμό μου άρχισα το παραλήρημα.... ζητώ συγνώμη από όλο το φόρουμ που χαλάστηκε διαβάζοντας τα μηνύματα οργής μου, εκτός από τα 2 άτομα που με προσέβαλλαν. Αν θέλεις σβήσε τα μηνύματά μου, αλλά αν το κάνεις σωστό θα είναι να σβήσεις και τα δικά τους.
για μένα πάντα η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ είναι και θα είναι η αλύτρωτη πατρίδα του ΠΑΟΚ και έδρα του. Για μένα παίζουμε ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ στην Πόλη. Η ενέργεια της Πόλης θα απογειώσει τον ΠΑΟΚ και θα το δείτε!!!!

ive4

• Guest
Ρε Ελένη μην απολογείσαι, είσαι και γυναίκα και η Ιερά Εξέταση θα σε χρεώσει ως μάγισσα  ;D Και τα γραφόμενά σου θα καούν στην πυρά των κόκκινων ΧΧΧ! (χούμορ)!.
Επίσης ελπίζω να μην έρχεσαι με κολλητά τρέντι ρούχα στην 4, γιατί κατά τα θέσφατα του φόρουμ θα σε βλέπουμε με μισό μάτι. Και στην τελική πως θα πάρεις την Πόλη, με κολλητά μπλουζάκια, mp3 με Χατζηγιάννη;  ;D ;D ;D
Γράψε ελεύθερα, αν και διαφωνώ με χαρακτηρισμούς όπως ανθυπάνθρωποι. Το ότι δεν προσέφερε ο συγκεκριμένος λαός τίποτα σπουδαίο στον κόσμο, ή το ότι πραγματοποιήησαν γενοκτονίες, δε σημαίνει ότι δικαιούμαστε να χρησιμοποιούμε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς αυτού του τύπου. Υπάρχει ίσως βάρβαρος άνθρωπος, υπάρχει βάνδαλος κτλ αλλά δεν υπάρχει υπανθρωπος... Όλοι είμαστε παιδιά ενός θεού, όλοι απόγονοι του Αδάμ ή του Νεάτερνταλ κτλ.
Όταν μάλιστα οι δική τους ηγεσία προσέχει τόσο πολύ τον λαό της παντού. Ο Πρόξενός τους ήρθε στην Τούμπα να προειδοποιήσει... θα ήταν ένα καλό παράδειγμα και για τους δικούς μας ηγέτες αυτό.

fatal_invasion

• Guest
Περσέα είσαι καλά;

Offline savage republic

• Βασικός
τι ρωτάς κι εσύ φάταλ...

Διπλό μες στην τουρκία ΠΑΟΚ ολέ ολέ!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Είμαστε ΠΑΟΚ, πάμε παντού και δεν λογαριάζουμε τίποτα. Όπως σκάμε - σκάγαμε Αθήνα, Τρίπολη, Λειβαδιά, Ξάνθη, Λαμία, Κρήτη, Καλαμάτα, Πάτρα, Κέρκυρα, Κομοτηνή και γενικότερα όπου έπαιζε η ΠΑΟΚΑΡΑ σε Ελλάδα και Ευρώπη, χωρίς εισητήρια με απαγορεύσεις κοκ και γράφαμε ιστορία και συνεχίζουμε να γράφουμε, έτσι θα πάμε και Κωνσταντινούπουλη. Πάμε να γράψουμε ιστορία όπως μόνο εμείς ξέρουμε και εκεί τελειώνουν όλα. ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ.

Πες τη μαμα να κανει καλο φαγητο το μεσημερι αν αργησω...ΑΔΕΡΦΕ!!!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
daskale, νομίζω πως δεν με συμφέρει να είμαστε αδέρφια...;)...  :D :D :D :D :D :D
ΑΡχίΔια

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
 :'(   :'( 

Κι οταν τα πουλμαν ξανα θα γεμισουμε,,,

Offline spartiatis

• Αλλαγή
agrinio4 προγονός μου ήταν οπλαρχηγός  και μάλιστα πολέμησε και με τον Κολοκοτρώνη, και η προγιαγιά μου η Πολίτισσα Ελληνίδα από μεγάλο τζάκι στην Πόλη, Ελλήνων.

Εμένα πάντως (και χωρίς ίχνος ειρωνίας),  πρόγονός μου ήταν της φυλής των Ρομά και αμα στο δρόμο του έβρισκε  το Κολοκοτρώνη είτε θα του ψιριζε το κομπόδεμα από τη ζώνη είτε θα του έκλεβε ότι σιδερικό κουβαλούσε  ;D ;D
Η πρόγονή μου, επίσης Ρομ, στη καλλίτερη θα πέταγε καμιά γυφτικη κατάρα σε οποιον ελληνοαστό πήγαινε να τους κλέψει στις αγοροπωλησίες  :P :P
---
Και για να ειμαστε ον τοπικ:

ΕΡΧΕΤΕ ΕΡΧΕΤΕ ΟΛΗ Η ΓΥΦΤΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
θα βγω εκτός θέματος και εγώ αλλά διαβάζουμε πολλά...

Είσαι περήφανη σαν Ελληνίδα;; Για πες μου τις τελευταίες δεκαετίες τι σε κάνει να είσαι περήφανη για το μπουρδέλο που το λέμε Ελλάδα;
Είμαι περήφανος σαν Έλληνας μόνο για τους αγώνες που έδωσαν κάποτε οι πρόγονοι με Τούρκους, Βούλγαρους, Ιταλούς, Γερμανούς κλπ, αλλά δεν είμαι περήφανος για την Ελλάδα που γεννήθηκα και ζω.
Ήμαστε ένα μεγάλο μπουρδέλο με 10 μύρια πουτάνες και 300 νταβατζίδες.

Αν το πάμε έτσι μπορεί οι Τούρκοι να έκαναν γενοκτονίες αλλά άνοιξε έναν χάρτη να δεις μέχρι που έφθασε η χάρη του Μ. Αλέξανδρου και σίγουρα δεν πήγε εκεί με γλυκά στα χέρια.
Δες να δεις ποιος μαλάκας λαός σφαζόταν για να περνάει η ώρα του τόσα χρόνια σε εμφύλιους κλπ κλπ..
Και ο Χίτλερ τους έκανε σαπούνια αλλά τελικά όσο περνάνε τα χρόνια όλο και περισσότεροι λένε πως έπρεπε να σφάξει κι άλλους Εβραίους..

Και εγώ μισώ τους Τούρκους, Αλβανούς, Σκοπιανούς κλπ. Πες με εθνικιστή, ρατσιστή και όπως θες αλλά τους μισώ για τους λόγους μου.
Όλοι μας οι Έλληνες μισούμε όποιον δεν ανήκει στο έθνος μας πολύ απλά γιατί ήμαστε Έλληνες και πιστεύουμε πως ήμαστε πιο καλοί από αυτούς..

Πίστεψέ με όμως, σε εθνικά θέματα και όχι μόνο ήμαστε στον πάτο σε σχέση με αυτούς και πολλούς ακόμα..

Στης 19 και στης 26 παίζει η ομάδα της καρδιάς μας, ο ΠΑΟΚ και κανένας άλλος.. Εμείς εκείνα τα βράδια ήμαστε ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ..

Καλή δύναμη και κουράγιο (θα χρειαστεί) σε όσους πάνε στην Πόλη και ας ελπίσουμε να γυρίσουν όλοι όπως θα φύγουν από εδώ και να μην μας κυριεύσουν (ειδικά αυτούς που θα είναι στο γήπεδο και στα 2 ματς) εθνικά αισθήματα ας πούμε και χαθεί εντελώς η ουσία...

ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!

PAOK BIR DINI DAHA BUYUK ULKELER
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

northeagle_4

• Guest

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί φεύγουν όλοι από τον ΠΑΟΚ ένας ένας.... εδώ δεν μπορουμε να τα βρούμε εμείς, που είμασθε απλοί οπαδοί και με κοινό στόχο την ευημερία της ομάδος μας και πλακωνόμασθε λεκτικά κάθε μέρα εδώ στο φόρουμ, θα τα βρούνε εκείνοιο μεταξύ τους έχοντας επάνω στις πλάτες τους την ευθύνη όλης της ομάδος ;
φίλε persea4 δεν έχω να φοβηθώ ούτε ιερά εξέταση ούτε τίποτα και σε λίγες ημέρες που ανεβαίνω μόνιμα Θεσσαλονίκη και θα είμαι στον ΝΑΟ όσο πιο συχνά μπορώ και με τα φιλαράκια στην 4 προβλημα κανένα δεν θα έχω, δεν θα είνμαι εκεί για να κάνω πασαρέλα αλλά για να αφήσω πνευμόνια στην κερκίδα ό,τι και αν φοράω. και έννοια σου, αν έχεις διάθεση για μουσικούλα θα σε βάζω τραγούδια των STRATOVARIUS που έχω στο κινητό πριν τον αγώνα να γουστάσρουμε παρέα  ;D  ;D  ;D  ;D
στο θέμα μας, ΠΑΟΚ παντού ρε σεις, και να γαμήσουμε μέσα στην Πόλη, και στις 2 Πόλεις μας. είοναι χρέος τιμής να το κάνουμε ως ΠΑΟΚ, χρέος τιμής και μνήμης στους πρόσφυγες που ίδρυσαν αυτήν την ομάδα με αγάπη και λατρεία και για τον τόπο που άφησαν (Κωνσταντινούπολη) και για τον τόπο που βρήκαν (Θεσσαλονίκη). Είναι και χρέος απέναντι στον λαό του ΠΑΟΚ να νικήσει η ομάδα;, γιατί πολύ έχει ταλαιπωρηθεί τελευταία και χρειάζεται μια μεγάλη χαρά επιτέλους γιατί την αξίζουμε ρε σεις.
Όσο για τα επιτεύγματά μας τα τελευταία χρόνια, δεν θα διαφωνήσω ότι δεν έχουμε καταφέρει πολλά και στους προγόνους μας δεν φτάνουμε ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκιθ, αλλά είμαι εκ φύσεως αισιόδοξη και πιστεύω όλα θα φτιάξουν. απο εμάς εξαρτάται. γιατί καλή η εφημερίδα και η φράπα αλλά καλό έιναι να διαβάζουμε πού και πού αρχαίους κλασσικούς και να παραδειγματιζόμασθε και να πορευόμασθε με τις αξίες τις παλιές και συγχρόνως αληθινές.

baron

• Guest
Quote from: scouser4 link=topic=12179.msg351175#msg351175 date=1281695490ΕΛΕΝΗ έχω κάτι καλά ...χαπάκια για την περίπτωσή σου  ;)

[/quote

eeeee,  μονο η ελένη είναι εδώ?
Επειδή είναι "γκόμενα"- "μουρντάρη"!

Δώσε και σώσε!

Offline maria-mtb

• Βασικός
γιατι ανοιξε το τοπικ του 2ου ματς, πριν καν αρχισει το πρωτο? και με τον αγιαξ ετσι ειχε γινει? ρωταω γιατι δεν αυτο το διαστημα δεν παρακολουθω παρα πολυ το φορουμ.