agrinio4 προγονός μου ήταν οπλαρχηγός και μάλιστα πολέμησε και με τον Κολοκοτρώνη, και η προγιαγιά μου η Πολίτισσα Ελληνίδα από μεγάλο τζάκι στην Πόλη, Ελλήνων. Όσο για την αρειοσύνη μου και το ότι εξελίχθηκα σε΄άνθρωπο, πάνε να τα πεις αυτά αλλού. όταν δεν χωνεύω έναν λαό δεν βλέπω τους πολίτες που τον απαρτίζουν ως φυσικές οντότητες, ως εμβια όντα και τον καθένα ξεχωριστά σίγουρα τους νοιάζομαι, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Ωσ λαο τουσ απεχθανομαι γιατί απεχθάνομαι όλα όσα αντιπροσωπεύουν. και οι τούρκοι και οι σκοπιανοί και αλλοι.
scouser4 τα χαπάκια κράτα τα για τον εαυτό σου, δεν συνηθίζω να χαπακώνομαι. Μου αρέσει να είμαι νηφάλια 24/7.
το αν δεν χωνεύω ορισμένους λαούς είναι δικαίωμά μου, και έχω δικαίωμα να το εκφράσω και στο φόρουμ. Αν έχετε αντίθετη άποψη πείτε το, αλλά δεν έχετε δικαίωμα να με μειώνετε κλαι να με ειρωνεύεστε.
Ακόμη και αν είχα απώτερους προγόνους 500 χρόνια πριν από άλλη φυλή, δεν το ξέρω, αλλά ξέρω ότι γεννήθηκα Ελληνίδα, μεγάλωσα Ελληνίδα, είμαι υπερήφανη γιαυτό και έχω Ελληνικότατη συνείδηση, δεν αισθάνομαι πολίτης του κόσμου αλλά της Ελλάδος. Έχω και ελαττώματα και αν ο ρατσισμός θεωρείται τέτοιο, δεν με απασχολεί, δεν θα αλλάξω για να γουστάρουν τις απόψεις μου πιο πολλοί στο φόρουμ. Δεν ξέρω απο παγκοσμιοποιήσεις και άλλα τύπου "όλοι ανθρωποι είμασθε,πολίτες της Γης, καταργήστε τυα σύνορα καταργήστε τισ θρησκείες" κ.λπ. Εγώ γουστάρω την μοναδικότητα του καθενός και το δικαίωμα της προσωπικής ταυτότητας.
Ναι, δεν γουστάρω τούρκους, σκοπιανούς κ.λπ και είναι δικαίωμά μου και δεν θα απολογηθώ σε κανέναν.
Τώρα, αν κάποιος από εσάς θεωρεί υπερβολικό και το ότι ο paok θα παίξει ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ και στην ΠΟΛΗ, την Πόλη του, τότε τα συνθήματα "ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ" και "ΠΑΟΚ γάμα την τουρκαλιτσα την πουτάνα" "και του ΠΑΟΚ τα παιδιά μπήκαν στην Αγια-Σοφιά τον Δικέφαλο να στήσουν και τους τουρκους να γαμησουν" καλύτερα να μην τα ξεστομίσετε. Βγάλτε κανένα σύνθημα για τον "συνωστισμό" στην Σμύρνη κ,λπ.